PagouroLand Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Πλήρης επίσημη ανάλυση του θέματος "Other" ΕΔΩ. Απ' όσο διαβάζω, τα περισσότερα θέματα λύθηκαν με τα διάφορα updates του λειτουργικού, πιστεύω να είναι ενημερωμένο το 520 της αδερφής σου. Αυτό με την ημερομηνία, πρέπει να αφορά στα MMS (αλλά στα wp8), κατάλοιπα των οποίων διαγραφόταν μετά από τρεις και μήνες. Προσωπική εμπειρία, όταν κάποια στιγμή είχαν φουσκώσει πολύ τα Άλλα. Δεν μπορούσα να βρω με τίποτε τι τα γέμισε. Και η λύση: Τραβούσα ένα βίντεο και πριν το τελειώσω πέθανε η μπαταρία. Το βίντεο αποθηκεύτηκε, αλλά είχε σφάλματα στο τέλος. Δεν το είχα προσέξει μέχρι που πήγα να το επεξεργαστώ στον υπολογιστή. Στο τηλέφωνο ναι μεν φαινόταν σαν κανονικό.mp4, αλλά προφανώς το μετρούσε στα Άλλα. Πράγμα που φάνηκε όταν το διέγραψα και επανήλθαν τα Άλλα σε χαμηλά επίπεδα. Αν το τηλέφωνο είναι ενημερωμενο, ψάχτο μέσω υπολογιστή. Κάποια αρχεία την κάνουν τη ζημιά, δες τι γράφει στο άρθρο και προσπάθησε να τα εντοπίσεις. Κι εγώ youtube από τον ΙΕ βλέπω (εντάξει όχι όσο περιγράφεις, αλλά 4-5 τη μέρα σίγουρα) και τα Άλλα είναι 35 mb αυτή τη στιγμή - πάνω κάτω εκεί παίζουν όταν τα τσεκάρω. ΕΝΤΙΤ Μου έχει βουτήξει το κινητό η κόρη, αλλά αν θυμάμαι καλά, στις ρυθμίσεις του ΙΕ, υπάρχει κάπου επιλογή να αφήνεις ή όχι sites να αποθηκεύουν στη μνήμη του τηλεφώνου, μήπως αυτό κάνει τη ζημιά λόγω youtube; Και μερικά tips, αν και νομίζω θα τα έχεις δοκιμάσει: Delete downloaded maps you don't use and clear previous map searches from your phone. (In Storage Sense, go to Maps > Manage.) Delete old Office docs from the Office Hub. (In Storage Sense Storage, go to Documents > Manage.) Delete browsing history, temporary files, and cookies in Internet Explorer. (In Storage Sense, go to Temporary files > Internet Explorer settings, and then tap Delete history.) Manage website file storage in Internet Explorer. (In Storage Sense, go to Temporary files > Internet Explorer settings > Advanced settings > Manage storage.) Delete your search history, including Bing Vision searches, Bing Music searches, and other Bing search history. Press the Search button, and then tap More > Settings > Delete history. (If Cortana is on, delete your search history by going to Cortana > Cortana's Notebook > Settings > Search settings, and then tap Delete history.) Delete other temporary files from your phone, such as browsing history and cookies. (In Storage Sense, go to Temporary files, and then tap Delete.) Edited June 23, 2015 by PagouroLand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Έχει γίνει διαθέσιμη αναβάθμιση για τα Lumia 430, 435, 530, 532 και 535 με διάφορες βελτιώσεις. Πιο συγκεκριμένα: Latest software release for Lumia 430 Dual SIM is Lumia Denim (02074.00000.15234.280xx/8.10.14234.375) Improved WiFi connectivity. Improved support for installing apps to a SD memory card. Improvements to camera exposure and white balance settings. Additional improvements to stability, cellular connectivity, national roaming, and more. Latest software release for Lumia 435/Lumia 435 Dual SIM is Lumia Denim (02074.00000.15234.280xx/8.10.14234.375) Improved WiFi connectivity. Improved support for installing apps to a SD memory card. Additional improvements to stability, national roaming, and more. Latest software release for Nokia Lumia 530/530 Dual SIM is Lumia Denim (02074.00000.15234.280xx/8.10.14234.375): Improved WiFi connectivity. Improved support for installing apps to a SD memory card. Additional improvements to stability, national roaming, and more. Latest software release for Lumia 532/532 Dual SIM is Lumia Denim (02074.00000.15234.280xx/8.10.14234.375) Improved WiFi connectivity. Improved support for installing apps to a SD memory card. Additional improvements to stability, national roaming, and more. Latest software release for Lumia 535/535 Dual SIM is Lumia Denim (02074.00000.15194.370xx /8.10.14234.375) Improved WiFi connectivity. Improved support for installing apps to a SD memory card. Additional improvements to stability, national roaming, and more. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Οταν συνδεεις οποιοδηποτε ακουστικο, τοτε αλλαζει η ρυθμιση της εντασης. Ανεβασε κανονικα μεχρι το 20 περιπου και θα χτυπαει κανονικα. Το εχω παρατηρησει και εγω με τα hands free. Όλα στο μέγιστο είναι, αλλά μεταφέρονται όλοι οι ήχοι ειδοποιήσεων (πλην κλήσης) και πολυμέσων στο Bluetooth ακουστικό. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 georgeapo34 την κατέβασα, την έτρεξα 3 φορές και μετά μου έλεγε πλεον ότι δεν σβήνει τίποτα άλλο. Το θέμα είναι ότι έσβησε όλα τα προσωρινά αρχεία, που είναι ελάχιστα MB και όχι τα "άλλα" που είναι το θέμα. :/ Διαγραφή στο άλλα πώς γίνεται; Όταν πατάω πάνω δεν βγάζει επιλογή για διαχείριση τους Έλεγχος αποθήκευσης και διαγράφεις τα "προσωρινά αρχεία". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Όλα στο μέγιστο είναι, αλλά μεταφέρονται όλοι οι ήχοι ειδοποιήσεων (πλην κλήσης) και πολυμέσων στο Bluetooth ακουστικό. Χμμ.. περίεργο.. θα συνδέσω ένα bluetooth που έχω να το δοκιμάσω.. πάντως με τα ακουστικά εμένα αυτό κάνει που περιγράφω παραπάνω.. :D Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Το ξέρω αλλά το πρόβλημα είναι ίδιο. Απλά θα αργήσει 4 φορές περισσότερο από το 520.. Ως τότε θα έχουν ήδη έρθει τα Windows 10!!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Πλήρης επίσημη ανάλυση του θέματος "Other" ΕΔΩ. Απ' όσο διαβάζω, τα περισσότερα θέματα λύθηκαν με τα διάφορα updates του λειτουργικού, πιστεύω να είναι ενημερωμένο το 520 της αδερφής σου. Αυτό με την ημερομηνία, πρέπει να αφορά στα MMS (αλλά στα wp8), κατάλοιπα των οποίων διαγραφόταν μετά από τρεις και μήνες. Προσωπική εμπειρία, όταν κάποια στιγμή είχαν φουσκώσει πολύ τα Άλλα. Δεν μπορούσα να βρω με τίποτε τι τα γέμισε. Και η λύση: Τραβούσα ένα βίντεο και πριν το τελειώσω πέθανε η μπαταρία. Το βίντεο αποθηκεύτηκε, αλλά είχε σφάλματα στο τέλος. Δεν το είχα προσέξει μέχρι που πήγα να το επεξεργαστώ στον υπολογιστή. Στο τηλέφωνο ναι μεν φαινόταν σαν κανονικό.mp4, αλλά προφανώς το μετρούσε στα Άλλα. Πράγμα που φάνηκε όταν το διέγραψα και επανήλθαν τα Άλλα σε χαμηλά επίπεδα. Αν το τηλέφωνο είναι ενημερωμενο, ψάχτο μέσω υπολογιστή. Κάποια αρχεία την κάνουν τη ζημιά, δες τι γράφει στο άρθρο και προσπάθησε να τα εντοπίσεις. Κι εγώ youtube από τον ΙΕ βλέπω (εντάξει όχι όσο περιγράφεις, αλλά 4-5 τη μέρα σίγουρα) και τα Άλλα είναι 35 mb αυτή τη στιγμή - πάνω κάτω εκεί παίζουν όταν τα τσεκάρω. ΕΝΤΙΤ Μου έχει βουτήξει το κινητό η κόρη, αλλά αν θυμάμαι καλά, στις ρυθμίσεις του ΙΕ, υπάρχει κάπου επιλογή να αφήνεις ή όχι sites να αποθηκεύουν στη μνήμη του τηλεφώνου, μήπως αυτό κάνει τη ζημιά λόγω youtube; Και μερικά tips, αν και νομίζω θα τα έχεις δοκιμάσει: Delete downloaded maps you don't use and clear previous map searches from your phone. (In Storage Sense, go to Maps > Manage.) Delete old Office docs from the Office Hub. (In Storage Sense Storage, go to Documents > Manage.) Delete browsing history, temporary files, and cookies in Internet Explorer. (In Storage Sense, go to Temporary files > Internet Explorer settings, and then tap Delete history.) Manage website file storage in Internet Explorer. (In Storage Sense, go to Temporary files > Internet Explorer settings > Advanced settings > Manage storage.) Delete your search history, including Bing Vision searches, Bing Music searches, and other Bing search history. Press the Search button, and then tap More > Settings > Delete history. (If Cortana is on, delete your search history by going to Cortana > Cortana's Notebook > Settings > Search settings, and then tap Delete history.) Delete other temporary files from your phone, such as browsing history and cookies. (In Storage Sense, go to Temporary files, and then tap Delete.) Ευχαριστώ για την πληρέστατη απάντηση! Βέβαια τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα και δεν άλλαξε κάτι. Σκέψου ότι στο κινητό σβήσαμε τα πάντα και έδειχνε φουλ μνήμη. Δυστυχώς έκανα πάλι hard reset και ελπίζω ψάχνοντας σε αυτά που λες να βρω λύση. Έλεγχος αποθήκευσης και διαγράφεις τα "προσωρινά αρχεία". Τα προσωρινά είναι ελάχιστα ΜΒ.. Απλά διαπίστωσα κάτι που προκαλεί σύγχυση! Όταν πάω ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ τότε μου δείχνει ότι τα άλλα είναι 0ΜΒ και το σύστημα 3,9 GB. Όταν πάω ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΝΗΜΗΣ τότε μου δείχνει 4,5 GB "άλλα" και 1,9GB το σύστημα.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Ευχαριστώ για την πληρέστατη απάντηση! Βέβαια τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα και δεν άλλαξε κάτι. Σκέψου ότι στο κινητό σβήσαμε τα πάντα και έδειχνε φουλ μνήμη. Δυστυχώς έκανα πάλι hard reset και ελπίζω ψάχνοντας σε αυτά που λες να βρω λύση. Τα προσωρινά είναι ελάχιστα ΜΒ.. Απλά διαπίστωσα κάτι που προκαλεί σύγχυση! Όταν πάω ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ τότε μου δείχνει ότι τα άλλα είναι 0ΜΒ και το σύστημα 3,9 GB. Όταν πάω ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΝΗΜΗΣ τότε μου δείχνει 4,5 GB "άλλα" και 1,9GB το σύστημα.. Έσβησες τα προσωρινά και αν ναι, άλλαξαν τα "άλλα"? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 To ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΝΗΜΗΣ που στα κομάτια είναι και δεν το βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 To ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΝΗΜΗΣ που στα κομάτια είναι και δεν το βρίσκω; Στο δικό μου είναι στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 To ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΝΗΜΗΣ που στα κομάτια είναι και δεν το βρίσκω; Έλεγχος αποθήκευσης...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Έσβησες τα προσωρινά και αν ναι, άλλαξαν τα "άλλα"? Δεν άλλαξε τίποτα. Και να άλλαξε, όταν τα "άλλα" είναι σε GB και τα προσωρινά σε ΜΒ δεν μπορείς να δεις διαφορά. Η ουσία είναι ότι δημιουργούνται αρχεία τα οποία ότι και να κάνεις, δεν μπορείς να τα σβήσεις! Επίσης, πριν τα 8.1 στον Έλεγχο Μνήμης έβγαζε όλες τις εφαρμογές που έχεις και ήξερες τι γίνεται. Τώρα βγάζει καμιά 10αρια και στο τέλος μου λέει Ρυθμίσεις 4,4GB. Επίσης δεν καταλαβαίνω: -Γιατί δεν συμφωνεί στα αποτελέσματα με τον Έλεγχο Αποθήκευσης -Γιατί δεν είναι στο ίδιο μενού Έλεγχος Μνήμης & Έλεγχος Αποθήκευσης* *Έλεγχος Μνήμης & Έλεγχος Αποθήκευσης είναι διαφορετικά μενού μέσα στις Ρυθμίσεις. Edited June 25, 2015 by Metaladis Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μην με θεωρήσετε χαζό ...αλλά εγώ "Έλεγχο Μνήμης", δεν κατάφερα να βρω στο κινητό. Έλεγχο αποθήκευσης ναι, μνήμης νο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ούτε εγώ βρίσκω έλεγχο μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 (edited) Μήπως ο "Ε.Μ.", είναι το παλιό πρόγραμμα που αφαιρέθηκε με τα 8.1 και αντικαταστάθηκε με το "Ε.Α."; Αυτό που παρουσίαζε με γράφημα πίτας τον αποθηκευτικό χώρο... Υπάρχει ακόμη κάτι ανάλογο (http://www.windowsphone.com/s?appid=b4cf45cc-a355-40d2-8b74-51517a042a18) στο κατάστημα, αλλά έχει να δει update 1,5 χρόνο. Κι απ ότι βλέπω είναι σχεδόν ίδιο με τον έλεγχο αποθήκευσης. Ίσως αυτό να εξηγεί γιατί σου δείχνει τόσο πολλά "άλλα". Με δεδομένο ότι άλλα λογίζονται στοιχεία που δεν μπορεί να κατατάξει το τηλέφωνο σε κάποια κατηγορία, υποθέτω ότι το παλιότερο πρόγραμμα δεν μπορεί να αναγνωρίσει αρκετά από τα καινούργια. Αν πας στον έλεγχο αποθήκευσης και πατήσεις στις εφαρμογές πιστεύω θα δεις ποια σου δεσμεύει υπερβολικό χώρο. Εμένα πουχου, το one shot μου είχε πιάσει 1 giga, πριν με βοηθήσει ένας φίλος με τις ρυθμίσεις του. Θα έλεγα να απεγκαταστήσεις τον έλεγχο μνήμης και να βασιστείς σ' αυτόν της αποθήκευσης για ψάξιμο. EDIT Στον έλεγχο αποθήκευσης, τις βγάζει όλες τις εφαρμογές, ξέχασα να το αναφέρω. Και για τον από κάτω φίλο ... Unbranded έχω κι εγώ Edited June 25, 2015 by PagouroLand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μην με θεωρήσετε χαζό ...αλλά εγώ "Έλεγχο Μνήμης", δεν κατάφερα να βρω στο κινητό. Έλεγχο αποθήκευσης ναι, μνήμης νο. Παλιά είχα το 520 και είχε δύο μενού για χωρητικότητα, εφαρμογές κλπ. Αργότερα πήρα το 1020 και είχε μόνο ένα. Το 1020 όμως είναι branded, ενώ το 520 δεν ήταν. Επομένως πιστεύω ότι οι μικροαλλαγές οφείλονται στις branded εκδόσεις κάθε συσκευής... Επίσης, δεν έχω ούτε την έξυπνη λήψη στο 1020... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μάλλον είναι θέμα συσκευής, στο δικό μου 520 branded Vodafone ita έχει έλεγχο μνήμης στις ρυθμίσεις και 2 ελέγχους αποθήκευσης: έναν στις ρυθμίσεις και έναν στις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Μήπως ο "Ε.Μ.", είναι το παλιό πρόγραμμα που αφαιρέθηκε με τα 8.1 και αντικαταστάθηκε με το "Ε.Α."; Αυτό που παρουσίαζε με γράφημα πίτας τον αποθηκευτικό χώρο... Υπάρχει ακόμη κάτι ανάλογο (http://www.windowsphone.com/s?appid=b4cf45cc-a355-40d2-8b74-51517a042a18) στο κατάστημα, αλλά έχει να δει update 1,5 χρόνο. Κι απ ότι βλέπω είναι σχεδόν ίδιο με τον έλεγχο αποθήκευσης. Ίσως αυτό να εξηγεί γιατί σου δείχνει τόσο πολλά "άλλα". Με δεδομένο ότι άλλα λογίζονται στοιχεία που δεν μπορεί να κατατάξει το τηλέφωνο σε κάποια κατηγορία, υποθέτω ότι το παλιότερο πρόγραμμα δεν μπορεί να αναγνωρίσει αρκετά από τα καινούργια. Αν πας στον έλεγχο αποθήκευσης και πατήσεις στις εφαρμογές πιστεύω θα δεις ποια σου δεσμεύει υπερβολικό χώρο. Εμένα πουχου, το one shot μου είχε πιάσει 1 giga, πριν με βοηθήσει ένας φίλος με τις ρυθμίσεις του. Θα έλεγα να απεγκαταστήσεις τον έλεγχο μνήμης και να βασιστείς σ' αυτόν της αποθήκευσης για ψάξιμο. EDIT Στον έλεγχο αποθήκευσης, τις βγάζει όλες τις εφαρμογές, ξέχασα να το αναφέρω. Και για τον από κάτω φίλο ... Unbranded έχω κι εγώ Απ' ότι βλέπω είναι γενικά λίγο μπάχαλο η κατάσταση. Το πρόβλημα πάντως είναι ότι στο 520 της αδερφής μου το προβλημα είναι γεγονός ανεξάρτητα από αυτό που δείχνει κάτε εφαρμογή μνήμης/αποθήκευσης κλπ.. Εχει μόνο 2 εφαρμογές, 1 mail που δεν έχει και πολύ κίνηση, οπότε το συμπέρασμα το έβγαλα γιατί ξέρω ότι βλέπει ταινίες στο youtube (οι οποίες μπορεί να παίζουν όλο το βράδυ γιατί δεν το κλείνει όταν κοιμάται) και σταδιακά μέσα σε 1-1,5 μήνα η μνήμη γεμίζει εντελώς με αρχεία που λέγονται "άλλα". Ούτε από κάποια εφαρμογή είναι, ούτε από μέιλ, ούτε κάτι άλλο. Και το θέμα είναι αν μπορούν να σβηστούν χωρίς hard reset. Tα δοκίμασα όλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα ελπίζω χρησιμοποιόντας μονο εφαρμογή για youtube να δω αν θα αλλάξει κάτι. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Εν τω μεταξύ, χτες βράδυ μου ήρθε ειδοποίηση για μια ακόμα ενημέρωση λογισμικού στο 8Χ μου (η προηγούμενη ήταν πριν ούτε 10 ημέρες). Την πέρασα σήμερα (μικρή ήταν) και βλέπω αυτά: [ATTACH]62521[/ATTACH] Τί?? Γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Στα lumia πάντως η τελευταία έκδοση είναι η 8.10.14226.xxx Το τελευταίο update διορθώνει ένα θεμα με τυχαίες επανεκκινησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Στα lumia πάντως η τελευταία έκδοση είναι η 8.10.14226.xxx Το τελευταίο update διορθώνει ένα θεμα με τυχαίες επανεκκινησεις. Το οποίο θέμα επανεκκινήσεων δεν το είχε κανένας παρα μόνο ένα παιδί στο φόρουμ (και δεν ξερω αν του λύθηκε.....) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ενώ τις οθόνες που τις έχουμε σχεδόν όλοι με το 930, θα τις βάλουμε εκεί που ξέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Ενώ τις οθόνες που τις έχουμε σχεδόν όλοι με το 930, θα τις βάλουμε εκεί που ξέρουμε. Αντε πάλι. Είπαμε ότι η οθόνη θέλει νέο firmware. Οπότε όσα updates κι αν κάνει το OS, δεν θα δεις καμία διαφορά. Νέο firmware θα έλθει με τα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Αντε πάλι. Είπαμε ότι η οθόνη θέλει νέο firmware. Οπότε όσα updates κι αν κάνει το OS, δεν θα δεις καμία διαφορά. Νέο firmware θα έλθει με τα 10. Γνωμη δικια μου ειναι οτι ακομα και με firmware δεν... Ειμαι σχεδον βεβαιως πως ειναι hardwareρικο το θεμα. Μεγαλη/ες παρτιδα/ες με amoled οθονες που ειχαν θεματακια και φυγαν κυριως στις πρωτες παρτιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Στα lumia πάντως η τελευταία έκδοση είναι η 8.10.14226.xxx Το τελευταίο update διορθώνει ένα θεμα με τυχαίες επανεκκινησεις. Tsou... Το θέμα με τις επανεκκινήσεις (το οποίο δεν είχα ποτέ και έχει αναφερθεί μόνο για Lumia συσκευές) υποτίθεται το έλυσε η αναβάθμιση της προηγούμενης εβδομάδας (έτσι έγραφε στις πληροφορίες της). Αυτή εδώ δεν ενημέρωνε για το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts