montoya_42 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Φιλοι Shinig, montoya_42, mr_47, PagouroLand, colossus_r, cb600f, σας ευχαριστω πααααααρα πολυ για το ενδιαφερον σας! Οπως καταλαβατε, θα εχω ενα ''μπασταρδεμενο'' iphone, με ηχους κλησης Nokia WP . . . ;););) Κανένας δεν είναι τέλειος....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Φιλοι Shinig, montoya_42, mr_47, PagouroLand, colossus_r, cb600f, σας ευχαριστω πααααααρα πολυ για το ενδιαφερον σας! Οπως καταλαβατε, θα εχω ενα ''μπασταρδεμενο'' iphone, με ηχους κλησης Nokia WP . . . ;););) Αν το έλεγες ότι είναι για iphone δεν θα βοηθαγα ....:p:p:p:p:p Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Φιλοι Shinig, montoya_42, mr_47, PagouroLand, colossus_r, cb600f, σας ευχαριστω πααααααρα πολυ για το ενδιαφερον σας! Οπως καταλαβατε, θα εχω ενα ''μπασταρδεμενο'' iphone, με ηχους κλησης Nokia WP . . . ;););) Παρακαλούμε! :) Πάντως, ελπίζω να μην το χαρείς και πολύ, για να επιστρέψεις στα wp λημέρια.. :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 (edited) OK, κοίτα να το χαρείς γιατί σε λίγο θα βγει το 940. Ευχαριστω πολυ!!! Νταξ . . . μολις βγει, ξερω οτι δε θ' αντεξω, θα πουλησω το Iphone και θα το χτυπησω με τη μια . . .;) Edited June 15, 2015 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Ευχαριστω πολυ!!! Νταξ . . . μολις βγει, ξερω οτι δε θ' αντεξω, θα πουλησω το Iphone και θα το χτυπησω με τη μια . . .;) Χαχαχαχα .. όλα τα λεφτά η υπογραφή σου (εκεί προς το τελος) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλά η υπογραφή όλα τα λεφτά. Να δούμε πως θα πείσω την γυναίκα να πάρει ένα WP. Το 940 θα είναι αρκετά ακριβό οπότε δεν θα μπορώ να πλησιάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Αφού έχει την υπογραφή είναι ήδη στο καλάθι το 940!!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλησπέρα.Περνόντας από android σε WP(640 DS) έχω κάποια προβλήματα με λειτουργίες του τηλεφώνου. 1.Ακούσιες επανακλήσεις απο πάτημα του πλήκτρου στο Bluetooth.Στο android είχε επιλογή όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη να μην γίνεται επανάκληση. 2.Οταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά δεν έχω ήχο κλήσης στο μεγάφωνο. 3.Στις επαφές δεν υπάρχει μπάρα με αλφάβητο στα δεξιά για γρηγορη επιλογή αρχικού γράμματος. Λίγη βοήθεια αν υπάρχει λύση σε αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Καλησπέρα.Περνόντας από android σε WP(640 DS) έχω κάποια προβλήματα με λειτουργίες του τηλεφώνου. 1.Ακούσιες επανακλήσεις απο πάτημα του πλήκτρου στο Bluetooth.Στο android είχε επιλογή όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη να μην γίνεται επανάκληση. 2.Οταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά δεν έχω ήχο κλήσης στο μεγάφωνο. 3.Στις επαφές δεν υπάρχει μπάρα με αλφάβητο στα δεξιά για γρηγορη επιλογή αρχικού γράμματος. Λίγη βοήθεια αν υπάρχει λύση σε αυτά. 2. Έπρεπε να έχεις. Δοκίμασε να ανεβάσεις την ένταση απο το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης. 3. Rapdialer απο το store Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 3.Στις επαφές δεν υπάρχει μπάρα με αλφάβητο στα δεξιά για γρηγορη επιλογή αρχικού γράμματος. Λίγη βοήθεια αν υπάρχει λύση σε αυτά. Όταν πατήσεις πάνω σε οποιοδήποτε από τα γράμματα που χωρίζουν τις επαφές σου ανά γράμμα σου βγάζει στην οθόνη αυτό που θελεις Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ams Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλημέρα, βγήκε ενημέρωση λογισμικού για σχεδόν όλα τα Lumia ιταλικής προέλευσης, διορθώνει τις ξαφνικές επανεκκινήσεις της συσκευής (εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο πρόβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) 2. Έπρεπε να έχεις. Δοκίμασε να ανεβάσεις την ένταση απο το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης. Μήπως δεν είναι όλα τα ακουστικά συμβατά;Τι να πάρω; Βιντεοκλήσεις μέσω του δκτύου κινητής δεν γίνονται; Edited June 19, 2015 by niotheros διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) 2. Έπρεπε να έχεις. Δοκίμασε να ανεβάσεις την ένταση απο το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης. Μήπως δεν είναι όλα τα ακουστικά συμβατά;Τι να πάρω; Βιντεοκλήσεις μέσω του δκτύου κινητής δεν γίνονται; Ίσως κάποια ακουστικά παρουσιάζουν ασυμβατότητα. Δεν γίνονται βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου παρά μόνο με κάποια εφαρμογή οπως πχ το skype Edited June 19, 2015 by niotheros διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Καλησπέρα.Περνόντας από android σε WP(640 DS) έχω κάποια προβλήματα με λειτουργίες του τηλεφώνου. 2.Οταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά δεν έχω ήχο κλήσης στο μεγάφωνο. 3.Στις επαφές δεν υπάρχει μπάρα με αλφάβητο στα δεξιά για γρηγορη επιλογή αρχικού γράμματος. Λίγη βοήθεια αν υπάρχει λύση σε αυτά. 2. Τα ακουστικά που έχεις, δεν είναι συμβατά. Έχω πάρει της Microsoft και ο ήχος ακούγεται από το μεγάφωνο. 3. Πρέπει να έχεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 (edited) 2. Τα ακουστικά που έχεις, δεν είναι συμβατά. Έχω πάρει της Microsoft και ο ήχος ακούγεται από το μεγάφωνο. Μήπως γνωρίζεις τον τύπο των ακουστικών; Edited June 19, 2015 by niotheros διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μήπως γνωρίζεις τον τύπο των ακουστικών; Τι εννοείς; Τα WH-308 είναι, από Nokia Care τα πήρα. Δεν είναι in - ear, έχουν το σχεδιασμό ακουστικού σαν του iPhone 4(?). Αν θες, ανεβάζω link ή φωτογραφία. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Τι εννοείς; Τα WH-308 είναι, από Nokia Care τα πήρα. Δεν είναι in - ear, έχουν το σχεδιασμό ακουστικού σαν του iPhone 4(?). Αν θες, ανεβάζω link ή φωτογραφία. Σε ευχαριστώ.Τα βρήκα.Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2015 Μόλις πριν λίγο μου ήρθε ένα update, αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή στα νούμερα του λογισμικού, ούτε και στο μενού! Τι ακριβώς βελτιώνει αυτό το update που μου ήρθε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ^ Ομοίως. Δεν μπορώ να εντοπίσω τι νέο έχει φέρει, εκτός από το ότι μου εμφανίστηκε στο άσχετο, tile της Cortana στην αρχική οθόνη :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Για το θέμα των reboots,είναι το update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Μόλις πριν λίγο μου ήρθε ένα update, αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή στα νούμερα του λογισμικού, ούτε και στο μενού! Τι ακριβώς βελτιώνει αυτό το update που μου ήρθε; Windows Phone random reboot hotfix rolls out to more devices in India, Europe and Asia Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 (edited) Windows Phone random reboot hotfix rolls out to more devices in India, Europe and Asia Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν ήταν το update 2! Το reboot τι ακριβώς είναι; Δεν τα κατέχω τα αγγλικά, ποσώς μάλλον τους όρους!!!! :( Στο 830 πότε θα έρθει το update 2, ξέρει κανείς; Edited June 20, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν ήταν το update 2! Το reboot τι ακριβώς είναι; Δεν τα κατέχω τα αγγλικά, ποσώς μάλλον τους όρους!!!! :( Στο 830 πότε θα έρθει το update 2, ξέρει κανείς; επανεκιννησεις=reboot,εχει καποιος αντιμετωπισει προβλημα με το runstatic?σημερα το εβαλα ενω εκανα ποδηλατο και δεν βρηκε σημα gps ουτε για αστειο και ουτε καν εκανε εγγραφη της διαδρομης...θελει gmaps για να δουλεψει? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Το reboot τι ακριβώς είναι; Δεν τα κατέχω τα αγγλικά, ποσώς μάλλον τους όρους!!!! :( Στο 830 πότε θα έρθει το update 2, ξέρει κανείς; ...reboot είναι το restart... ...στο δικό μου 830 ( ελβετικό-γερμανικό), ήρθε εχθές και λέγεται : Release Denim OS version 8.10.15148.160 Firmware Version 2177.0.15184.36003 ... http://www.microsoft.com/de-ch/mobile/support/produkte/lumia830/softwareupdate/ ...η δική σου συσκευή γιά ποιά χώρα προορίζεται ;;; Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ιταλικό Nokia Lumia 920 μόλις πήρε την Windows update 1 . Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts