Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 8 Series

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλοι Shinig, montoya_42, mr_47, PagouroLand, colossus_r, cb600f, σας ευχαριστω πααααααρα πολυ για το ενδιαφερον σας!

Οπως καταλαβατε, θα εχω ενα ''μπασταρδεμενο'' iphone, με ηχους κλησης Nokia WP . . . ;););)

Κανένας δεν είναι τέλειος....:lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλοι Shinig, montoya_42, mr_47, PagouroLand, colossus_r, cb600f, σας ευχαριστω πααααααρα πολυ για το ενδιαφερον σας!

Οπως καταλαβατε, θα εχω ενα ''μπασταρδεμενο'' iphone, με ηχους κλησης Nokia WP . . . ;););)

Αν το έλεγες ότι είναι για iphone δεν θα βοηθαγα ....:p:p:p:p:p

Παρακαλούμε! :)

Πάντως, ελπίζω να μην το χαρείς και πολύ, για να επιστρέψεις στα wp λημέρια.. :shifty:

Huawei Nova 5T

OK, κοίτα να το χαρείς γιατί σε λίγο θα βγει το 940.

Ευχαριστω πολυ!!!

Νταξ . . . μολις βγει, ξερω οτι δε θ' αντεξω, θα πουλησω το Iphone και θα το χτυπησω με τη μια . . .;)

Edited by Doukas_F

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Ευχαριστω πολυ!!!

Νταξ . . . μολις βγει, ξερω οτι δε θ' αντεξω, θα πουλησω το Iphone και θα το χτυπησω με τη μια . . .;)

Χαχαχαχα .. όλα τα λεφτά η υπογραφή σου (εκεί προς το τελος)

Καλά η υπογραφή όλα τα λεφτά.

Να δούμε πως θα πείσω την γυναίκα να πάρει ένα WP. Το 940 θα είναι αρκετά ακριβό οπότε δεν θα μπορώ να πλησιάσω.

Καλησπέρα.Περνόντας από android σε WP(640 DS) έχω κάποια προβλήματα με λειτουργίες του τηλεφώνου.

1.Ακούσιες επανακλήσεις απο πάτημα του πλήκτρου στο Bluetooth.Στο android είχε επιλογή όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη να μην γίνεται επανάκληση.

2.Οταν είναι συνδεδεμένα ακουστικά δεν έχω ήχο κλήσης στο μεγάφωνο.

3.Στις επαφές δεν υπάρχει μπάρα με αλφάβητο στα δεξιά για γρηγορη επιλογή αρχικού γράμματος.

Λίγη βοήθεια αν υπάρχει λύση σε αυτά.

Καλησπέρα.Περνόντας από android σε WP(640 DS) έχω κάποια προβλήματα με λειτουργίες του τηλεφώνου.

1.Ακούσιες επανακλήσεις απο πάτημα του πλήκτρου στο Bluetooth.Στο android είχε επιλογή όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη να μην γίνεται επανάκληση.

3.Στις επαφές δεν υπάρχει μπάρα με αλφάβητο στα δεξιά για γρηγορη επιλογή αρχικού γράμματος.

2. Έπρεπε να έχεις. Δοκίμασε να ανεβάσεις την ένταση απο το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης.

3. Rapdialer απο το store

Όταν πατήσεις πάνω σε οποιοδήποτε από τα γράμματα που χωρίζουν τις επαφές σου ανά γράμμα σου βγάζει στην οθόνη αυτό που θελεις

Καλημέρα, βγήκε ενημέρωση λογισμικού για σχεδόν όλα τα Lumia ιταλικής προέλευσης, διορθώνει τις ξαφνικές επανεκκινήσεις της συσκευής (εγώ πάντως δεν είχα τέτοιο πρόβλημα)

2. Έπρεπε να έχεις. Δοκίμασε να ανεβάσεις την ένταση απο το πλαϊνό πλήκτρο της έντασης.

Μήπως δεν είναι όλα τα ακουστικά συμβατά;Τι να πάρω;

Βιντεοκλήσεις μέσω του δκτύου κινητής δεν γίνονται;

Edited by niotheros
διόρθωση κώδικα παράθεσης

Μήπως δεν είναι όλα τα ακουστικά συμβατά;Τι να πάρω;

Βιντεοκλήσεις μέσω του δκτύου κινητής δεν γίνονται;

Ίσως κάποια ακουστικά παρουσιάζουν ασυμβατότητα.

Δεν γίνονται βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου παρά μόνο με κάποια εφαρμογή οπως πχ το skype

Edited by niotheros

2. Τα ακουστικά που έχεις, δεν είναι συμβατά. Έχω πάρει της Microsoft και ο ήχος ακούγεται από το μεγάφωνο.

3. Πρέπει να έχεις.

Huawei Nova 5T

2. Τα ακουστικά που έχεις, δεν είναι συμβατά. Έχω πάρει της Microsoft και ο ήχος ακούγεται από το μεγάφωνο.

Μήπως γνωρίζεις τον τύπο των ακουστικών;

Edited by niotheros

Μήπως γνωρίζεις τον τύπο των ακουστικών;

Τι εννοείς; Τα WH-308 είναι, από Nokia Care τα πήρα. Δεν είναι in - ear, έχουν το σχεδιασμό ακουστικού σαν του iPhone 4(?). Αν θες, ανεβάζω link ή φωτογραφία.

Huawei Nova 5T

Τι εννοείς; Τα WH-308 είναι, από Nokia Care τα πήρα. Δεν είναι in - ear, έχουν το σχεδιασμό ακουστικού σαν του iPhone 4(?). Αν θες, ανεβάζω link ή φωτογραφία.

Σε ευχαριστώ.Τα βρήκα.Ελπίζω να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Μόλις πριν λίγο μου ήρθε ένα update, αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή στα νούμερα του λογισμικού, ούτε και στο μενού! Τι ακριβώς βελτιώνει αυτό το update που μου ήρθε;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

^ Ομοίως. Δεν μπορώ να εντοπίσω τι νέο έχει φέρει, εκτός από το ότι μου εμφανίστηκε στο άσχετο, tile της Cortana στην αρχική οθόνη :blink:

Μόλις πριν λίγο μου ήρθε ένα update, αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή στα νούμερα του λογισμικού, ούτε και στο μενού! Τι ακριβώς βελτιώνει αυτό το update που μου ήρθε;

Windows Phone random reboot hotfix rolls out to more devices in India, Europe and Asia

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν ήταν το update 2! Το reboot τι ακριβώς είναι; Δεν τα κατέχω τα αγγλικά, ποσώς μάλλον τους όρους!!!! :(

Στο 830 πότε θα έρθει το update 2, ξέρει κανείς;

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν ήταν το update 2! Το reboot τι ακριβώς είναι; Δεν τα κατέχω τα αγγλικά, ποσώς μάλλον τους όρους!!!! :(

επανεκιννησεις=reboot,εχει καποιος αντιμετωπισει προβλημα με το runstatic?σημερα το εβαλα ενω εκανα ποδηλατο και δεν βρηκε σημα gps ουτε για αστειο και ουτε καν εκανε εγγραφη της διαδρομης...θελει gmaps για να δουλεψει?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Το reboot τι ακριβώς είναι; Δεν τα κατέχω τα αγγλικά, ποσώς μάλλον τους όρους!!!! :(

...reboot είναι το restart...

...στο δικό μου 830 ( ελβετικό-γερμανικό), ήρθε εχθές και λέγεται : Release Denim OS version 8.10.15148.160 Firmware Version 2177.0.15184.36003 ...

http://www.microsoft.com/de-ch/mobile/support/produkte/lumia830/softwareupdate/

...η δική σου συσκευή γιά ποιά χώρα προορίζεται ;;;

Hate Me Now Bite Me Later