Mivas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μήπως γίνεται να βλέπει το chromecast; σε μένα πάντως δεν γίνεται. Μήπως υπάρχει εφαρμογή για αυτό; Edit: είναι δυνατόν να μην υπάρχει ρύθμιση της ώρας, αυτόματα από το δίκτυο;;; Έχω ένα 635 Κι εμένα δεν αλλάζει αυτόματα την ώρα στο 520 με την vodafone. Μήπως φταίει το δίκτυο??? Με την Q-card δεν είχα θέμα από όσο θυμάμαι... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μου είχε τύχει με Γερμανική Ρομ στα WP8... Με Ιταλική ρυθμίζεται κανονικά... Ίσως σε κάποιες ρομ δεν λειτουργεί αν δεν έχεις σιμ από την χώρα που είναι η ΡΟΜ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Μου είχε τύχει με Γερμανική Ρομ στα WP8... Με Ιταλική ρυθμίζεται κανονικά... Ίσως σε κάποιες ρομ δεν λειτουργεί αν δεν έχεις σιμ από την χώρα που είναι η ΡΟΜ... Το 520 πάντως που έχω είναι ελληνικό, από κατάστημα Νόκια και δεν έχω πειράξει κάτι στην ρομ. Εϊναι όπως το είχα αγοράσει... Νομίζω η SIM της Vodafone ούτε στο 808 δεν έκανε καλό συγχρονισμό της ώρας... Παίζει να είναι και το δίκτυο τελικά... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Όπα όπα... Περίμενε γιατί λέμε άλλο... Ο φίλος έχω την εντύπωση πως λέει το ότι δεν υπάρχει καν η επιλογή για αυτόματη ρύθμιση της ώρας, όχι ότι δεν ρυθμίζει σωστά... Στη γερμανική ρομ που είχα δεν υπήρχε η επιλογή στη Developers Preview των 8.1... Τώρα το αν ρυθμίζει σωστά είναι καθαρά θέμα παρόχου... Με Cosmote είναι μια χαρά η αυτόματη ρύθμιση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 (edited) Ακριβώς. Δεν υπάρχει καν η επιλογή.[ATTACH]50467[/ATTACH] Όταν άλλαζα όμως γλώσσα και περιοχή για να δουλέψει η cortana, παρατήρησα πως άλλαζε η ώρα και η ημερομηνία, χωρίς να μπορώ να την επαναφέρω αυτόματα. Edited September 29, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Πως γινεται να ΜΗΝ πρεπει να παταμε καθε φορα το "λήψη εικόνων" στον ΙΕ ή στα email; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Πως γινεται να ΜΗΝ πρεπει να παταμε καθε φορα το "λήψη εικόνων" στον ΙΕ ή στα email; Στις ρυθμίσεις του κάθε λογαριασμού email τικάρεις την επιλογή "Λήψη πάντα του πλήρους μηνύματος και των εικόνων από το internet". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Ακριβώς. Δεν υπάρχει καν η επιλογή.[ATTACH]50467[/ATTACH] Όταν άλλαζα όμως γλώσσα και περιοχή για να δουλέψει η cortana, παρατήρησα πως άλλαζε η ώρα και η ημερομηνία, χωρίς να μπορώ να την επαναφέρω αυτόματα. Κατάλαβα... Όχι σε εμένα υπάρχει η ρύθμιση για αυτόματη ενημέρωση, απλά υπάρχει θέμα με τη vodafone υποθέτω... Για να μην υπάρχουν όλες οι επιλογές, είναι τα variants του λειτουργικού από ό,τι φαίνεται (κάποιες ROM έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις). Εμένα π.χ. στο 64 GB 1020 (O2) δεν υπάρχει η κατάσταση μνήμης σε πίτα, μετά την αναβάθμιση σε Cyan, ενώ στο ελληνικό 520 υπάρχει κανονικά και η πίτα και η λίστα με τις εφαρμογές... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Να καταθεσω οτι και εγω (Ελληνικο cosmote) εχω θεμα με ώρα κ ημερομηνία τα ρυθμίζω <χειροκίνητα> επειδη βγήκαν αλλα αντι άλλων και ΔΕΝ <βρίσκουν> τη σωστη ώρα. (sim vodafone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Στην πραγματικότητα έχω δύο SIM με το ίδιο νούμερο. Δεν δοκίμασα αν περάσω την SIM από το nexus 5 στο μικρό Nokia αν αλλάξει κάτι. Στο nexus υπάρχει κανονικά η ρύθμιση αυτόματης ώρας και ημερομηνίας από τον πάροχο. Είναι λίγο παράξενο βέβαια να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 (edited) Δεν είναι αστείο, τα καινούρια Windows 10 θα τρέχουν σε πολλές διαφορετικές συσκευές... Αριστερά στην εικόνα είναι οι φορητές συσκευές. http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2014/09/Windows_10_Product_Family.png EDIT: Για όσους είναι παρατηρητικοί, τα πλακίδια στην οθόνη έναρξης του κινητού της φωτογραφίας είναι μάλλον ομαδοποιημένα και μάλλον υπάρχει και φόντο πίσω από αυτά, όπως στη Windows8 start screen. Edited September 30, 2014 by mobiuser Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Για να δούμε αν θα ακούσουμε τίποτα και για τα WP! Προς το παρόν γίνεται παρουσίαση από τον Belfiore για την Desktop έκδοση! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Απο οτι καταλαβα η επομενη εκδοση για κινητα θα ειναι τα windows 10 (χωρις το phone)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Λοιπόν ειπώθηκε ότι Early next year we'll start talking much more about the consumer story. We have an interesting perspective because we come originally from productivity, working on mobile. Fundamentally it feels like a problem we can solve. We're building the software to update vast majority of devices out there. Windows 10 shipping "later in the year" in 2015, after the Build conference, mid next year. Having that core common code makes developers more efficient. As long as we do the right tailoring and we feel like we're on the right track. We don't hear pushback that we don't like Live Tiles. We hear pushback about too much training. At our Build conference in April, we'll share more about Universal apps. Q: Is there going to be a staggered release for phones and ARM tablets? A: We're building it at all the same time. We don't have all the answers about how it will release right now. Q: You mentioned screens ranging from 4 inches to 80 inches. Is Windows 10 the next version of the phone operating system too? A: Yes. We're trying to blend the experience across PCs, tablets. The best way to think of it, it will be a natural step forward from the Windows 8.1 model. We also have a core team that builds common technology that's shared across all devices. We're building a platform that scales, from small devices all the way up to Azure. Part of the reason we organized the way we did, is there will be champions of every device type. It was intentional to put together the PC, tablet, phone. Similar capabilities, but at the end they differ. The next version of Windows Phone will not have a desktop. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 The next version of Windows Phone will not have a desktop. Επική ατάκα για να "ξεφορτωθεί" την ερώτηση :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Πως αλλάζω ήχο μηνύματος; Επιλέγω άλλον από τις ρυθμίσεις αλλά όταν λαμβάνω μηνύματα δεν ακούγεται ο καινούριος ήχος αλλά ο παλιός. Πώς γίνεται λοιπόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & Ενέργειες -> Μηνύματα -> Ήχος Ειδοποίησης :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις & Ενέργειες -> Μηνύματα -> Ήχος Ειδοποίησης :) Ευχαριστώ πολύ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Παιδιά κάνα νέο για πληκτρολόγια swype και στα ελληνικά έχουμε; Λίγο που το δοκίμασα στα αγγλικά μου φαίνεται πολύ καλό. Άντε γιατί θέλω να δώσω λίγο χρόνο ακόμα στα WP.... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Ότι θα έρθει, θα έρθει... Τώρα το πότε κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει... Βέβαια η ανάλογη πρόταση στο uservoice έχει πάρει μπόλικες ψήφους.... Κάτι άλλο δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XL_31 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Διαβάζω πως υπάρχει δυνατότητα αν έχεις συνδεδεμένο το κινητό σου στο W8/8.1 pc σου τότε μπορείς να απαντάς σε κλήσεις. Πως ακριβώς γίνεται κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Διαβάζω πως υπάρχει δυνατότητα αν έχεις συνδεδεμένο το κινητό σου στο W8/8.1 pc σου τότε μπορείς να απαντάς σε κλήσεις. Πως ακριβώς γίνεται κάτι τέτοιο; Μέσω bluetooth νομίζω, δεν ξέρω παραπάνω βέβαια μιας και δεν χρησιμοποιώ 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μέσω bluetooth νομίζω, δεν ξέρω παραπάνω βέβαια μιας και δεν χρησιμοποιώ 8. Το δοκίμασα με το ταμπλετακι (windows 8 φουλ) αλλά δεν δούλεψε. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και με το PC (8.1) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Στα RT έχει δοκιμάσει κανείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Το δοκίμασα με το ταμπλετακι (windows 8 φουλ) αλλά δεν δούλεψε. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και με το PC (8.1) Δουλεύει και μάλιστα είναι και πολύ απλό... Σε κάποιο τόπικ το είχε βάλει ένα παιδί με φώτο κιόλας... Αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts