snakething Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Τι θα παντρευτεί ο νουτελας τον Βασίλη στο Άμστερνταμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Να και κάτι ενδιαφέρον για τα WP8.1 http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/WP_zps84a4ac25.png Όταν εγώ έλεγα ότι μέχρι 15 ιούλη θα έχει έρθει η αναβάθμιση, κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) γράφανε για Αύγουστο και για Δεκέμβριο... :rolleyes: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) Όταν εγώ έλεγα ότι μέχρι 15 ιούλη θα έχει έρθει η αναβάθμιση, κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) γράφανε για Αύγουστο και για Δεκέμβριο... :rolleyes: To τιτίβισμα αυτό έχει είδη αναφερθεί παραπάνω αλλά αφορά την Ινδία. Για Βαλκάνια εγώ επιμένω για Αύγουστο μακάρι να έχω άδικο:p. Edited June 30, 2014 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 H Ms μπορεί να την δώσει μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες.οι παροχοι ποτε θα την δώσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 To τιτίβισμα αυτό έχει είδη αναφερθεί παραπάνω αλλά αφορά την Ινδία. Για Βαλκάνια εγώ επιμένω για Αύγουστο μακάρι να έχω άδικο:p. Αύγουστο ΑΝ πάει θα πάει το πολύ για κάνα 520/525... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 H Ms μπορεί να την δώσει μέσα στις επόμενες 2 βδομάδες.οι παροχοι ποτε θα την δώσουν; Η MS έχει δώσει τι λειτουργικό, έχει δώσει και την άδεια διανομής του από 24/06, έδωσε και την ευχή της κ τελειωσε :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αυτή η μανία ρε Αλέξη να κατηγορούν τη ms επειδή οι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ του κινητού τους <<αργούν>> να δώσουν την εκάστοτε αναβάθμιση έχει κουράσει τα μάλα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Γιατί σε εκπλήσσει? Και η Google δεν τα "άκουσε" επειδή η Samsung δεν έδωσε κιτκατ στο S3??? :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 :lol::lol: Τέτοιος χαμός που γίνεται με τη ms δεν έγινε... :p Απορώ αυτοί που γκρινιάζουν δεν είχαν ποτέ android για να αναγκαστούν να περιμένουν για μήνες μια αναβάθμιση, μην ξέροντας κάποιες φορές και αν θα την λάβουν τελικά... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Όχι... Απλά επειδή κάποια σάιτ παρερμήνευσαν την ανακοίνωση της ΜΣ κ έγραφαν ότι 24/6 θα έχετε τα 8.1 (ενω η ανακοίνωση γράφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι 24/06 έχουν την άδεια οι κατασκευαστές να διανέμουν τα 8.1 κ ότι αρχίζει ο κύκλος ζωής τους), για κάποιο περίεργο λόγο τα ακούει η ΜΣ για την λαλακια που γράφει ο κάθε τυχαίος μπλοκερ... Μου το είπε και κάποιος φίλος ότι "όλα τα σάιτ έτσι έγραφαν"... Ε ρε μεγάλε αν ένα σάιτ δεν μπορεί να κάνει μια μεταφραση/κατανοηση ενός κειμένου στα Αγγλικά πάνω στο αντικείμενο που ασχολείται κιόλας, πως να το πάρω εγώ στα σοβαρά κ γιατί να απολογηθεί η ΜΣ....??? Πάνε ζήτα τα ρέστα από το σάιτ... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1313 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Με βάση την εμπειρία μας από τα προηγούμενα updates που είχαμε, θα τα δώσουν πρώτα οι samsung και η htc, αφού δεν προσθέτουν κάτι επιπλέον από αυτό που δίνει η MS. Λογικά θα τα έχουμε μέχρι τα μέσα του μήνα. Τώρα όσον αφορά τα lumia αφού θα ενσωματωθούν και άλλα πράγματα από την εταιρεία,όπως έγινε και σε παλαιότερες ενημερώσεις δίνονται λίγο αργότερα άρα λογικά κάπου στον Αύγουστο. Εδώ και ενάμιση χρόνο έτσι λειτουργεί το σύστημα με τις ενημερώσεις.Φυσικά εξαρτάται και από τον κάθε παροχο ποτέ θα τα δώσει. Στα κινητά που είναι ξεκλείδωτα κάπως έτσι γίνεται η διαδικασία μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ναι κι εγώ το είδα. Είναι αναγκασμένοι να προετοιμάσουν το κοινό για την αλλαγή. Για να διαλύσουν τη σύγχυση, να ενημερώσουν για τις αλλαγές που θα επισυμβούν με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, να απαγκιστρωθούν από την ομηρία της παλιάς επωνυμίας και να προετοιμάσουν το έδαφος για τη νέα επωνυμία αν και όποτε επέλθει. Στην ουσία πρόκειται για μια μεταβατική περίοδο στο στυλ Sony-Ericsson. Για μένα στην ιστορία θα μετρήσει η πρόθεση της Νοκια αν και όποτε θα θελήσει να επιστρέψει στην κινητή, μετά το πέρας της προθεσμίας του δικαιώματος χρήσης του ονόματος προς τη Microsoft. Αν η original Nokia έχει επιλέξει να επιστρέψει αυτόνομη πχ με Android (z launcher σάς λέει κάτι;) ), τότε δίχως άλλο κι η Microsoft δε θα έχει τί να διαπραγματευτεί με τη Νοκια. Έστω κι αν το κοινό ασκήσει πίεση στη Microsoft, η μπάλα παίζεται από τους Φινλανδούς... Για μένα η πιθανότερη μελλοντική επωνυμία που θα αντικαταστήσει το 'Nokia Lumia ' είναι 'Lumia' ( σκέτο ). Η Microsoft άλλωστε για το όνομα Nokia αγόρασε το δικαίωμα περιορισμένης χρήσης , ενώ για το όνομα Lumia αγόρασε τα πλήρη και αποκλειστικά δικαιώματα πάνω στην επωνυμία. Χωρίς λόγο οι Αμερικανοί δε θα έδιναν τα παραπάνω λεφτά για το Lumia brand. Και ήδη το όνομα κι η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της Νοκια έχει αρχίσει να απαλείφεται από τις Lumia εφαρμογές με την ευκαιρία κάθε update... Αυτό δεν ισχύει δηλαδή; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394841 Το διάβασε κανείς εδώ στο φόρουμ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αυτό δεν ισχύει δηλαδή; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394841 Το διάβασε κανείς εδώ στο φόρουμ; Δεν είναι δήλωση για να ισχύει. Ερώτηση κάνει ο τίτλος και μάλιστα απο πίσω γράφει και ότι είναι φήμες. Ας βγει μια ανακοίνωση επίσημη πρώτα, και μετά το συζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Με βάση την εμπειρία μας από τα προηγούμενα updates που είχαμε, θα τα δώσουν πρώτα οι samsung και η htc, αφού δεν προσθέτουν κάτι επιπλέον από αυτό που δίνει η MS... Μόνο που το Φιλανδικό 925, έχει πάρει την Cyan... Tα Lumia που μπορεί να αργήσουν είναι τα low end... Τεσπα, είμαστε κοντά στην αναβάθμιση οπότε μερικές μέρες υπομονή ακόμα. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ρε παιδιά, μια χαρά γρήγορα έρχονται τα updates και σε όλους! Τι το συζητάμε χωρίς λόγο? :p Ακόμα θυμάμαι τις μέρες με το Xperia Arc: Μαδούσαμε μεργαρίτες "θα πάρει δεν θα πάρει ICS", και όταν πήρε μετά από μήνες ήταν και κακογραμμένη για το κινητό. Και JellyBean δεν είδε ποτέ.. Από την Microsoft και την Nokia πώς να μην είμαι ευχαριστημένος? Παίρνω το 920 και κατευθείαν πήρε Amber Update. Μετά από λίγο καιρό ήρθε Black Update. Μετά από λίγους μήνες περιμένω 8.1/Cyan Update. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αυτό δεν ισχύει δηλαδή; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=394841 Το διάβασε κανείς εδώ στο φόρουμ; Όχι,η δική μου άποψη είναι διαφορετική από αυτήν του άρθρου. Το σχόλιό μου παραπάνω θα μπορούσα να το αντιγράψω αυτούσιο και στο τόπικ που ανέφερες, δεν το έκανα για άλλους ευνόητους λόγους. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ρε παιδιά, μια χαρά γρήγορα έρχονται τα updates και σε όλους! Τι το συζητάμε χωρίς λόγο? :p Ακόμα θυμάμαι τις μέρες με το Xperia Arc: Μαδούσαμε μεργαρίτες "θα πάρει δεν θα πάρει ICS", και όταν πήρε μετά από μήνες ήταν και κακογραμμένη για το κινητό. Και JellyBean δεν είδε ποτέ.. Από την Microsoft και την Nokia πώς να μην είμαι ευχαριστημένος? Παίρνω το 920 και κατευθείαν πήρε Amber Update. Μετά από λίγο καιρό ήρθε Black Update. Μετά από λίγους μήνες περιμένω 8.1/Cyan Update. :) Μια απο τα ίδια με neo v. Αντε να έρθει η 4.0 ICS να γουστάρουμε, και αφού ήρθε μετά από καιρό, άντε να βρούμε τρόπο να την βγάλουμε για να γυρίσουμε πίσω στην 2.3 που δούλευε στρωτά!:lol: Εγω να πω την αλήθεια δεν περιμένω αμαν και πως την Cyan. Αφου έχω την 8.1 preview και δουλευει ρολόι! Αν ήμουν με τα 8 ακόμη, ναι θα την περίμενα πως και πως, αλλά οι διαφορές που έχει η cyan με την preview είναι λίγες και επικεντρώνονται στην κάμερα απο ότι είδα. Απλά θα είναι καλά όταν έρθει, επειδή θα είναι στρωμένη πάνω στους drivers του τηλεφώνου και θα έχουμε καλύτερη αυτονομία και κατανάλωση πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ρε παιδιά, μια χαρά γρήγορα έρχονται τα updates και σε όλους! Τι το συζητάμε χωρίς λόγο? :p Ακόμα θυμάμαι τις μέρες με το Xperia Arc: Μαδούσαμε μεργαρίτες "θα πάρει δεν θα πάρει ICS", και όταν πήρε μετά από μήνες ήταν και κακογραμμένη για το κινητό. Και JellyBean δεν είδε ποτέ.. Από την Microsoft και την Nokia πώς να μην είμαι ευχαριστημένος? Παίρνω το 920 και κατευθείαν πήρε Amber Update. Μετά από λίγο καιρό ήρθε Black Update. Μετά από λίγους μήνες περιμένω 8.1/Cyan Update. :) Προσωπικα πιανω τον εαυτο μου να περιμενω περιμενω με μεγαλυτερη ανυπομονησια το update για τα ms (ασχετως αν εχω την dev preview.) γιατι οταν ειχα android ηξερα οτι κατα 90% η αναβαθμισει θα μου κολλαει ή θα αρχισει να κολλαει μετα το περασμα των εφαρμογων.Κατι που ξερω πως δεν θα γινει με τα 8.1. Φυσικα εγω δεν "γκρινιαζω" για την MS. Μονο στους παροχους ριχνω κανα καντηλι αν αργησει γιατι αυτοι καθυστερουν :lol: υγ. Στην παρουσιαση ειχαν δειξει καινουργια lockscreen και ελεγαν μαλιστα οτι θα ειναι διαθεσιμη σε συσκευες με 1gb ram και ανω.Αυτη θα ερθει με το επισημο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι συγκρίσεις με το android στο συγκεκριμένο θέμα για να μην ξεφύγει η συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Στην παρουσίαση των 8.1 αυτό που είχαν πει για την οθόνη κλειδώματος ήταν ότι θα είναι πιο παραμετροποιήσιμη ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ κάποιος developer θελήσει να φτιάξει ένα app με τέτοια σκοπιμότητα. Στον προτζέκτορα έδειξαν ένα παράδειγμα με app οθόνης κλειδώματος που αν θυμάμαι καλά ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας με το Rudy Huyn. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Στην παρουσίαση των 8.1 αυτό που είχαν πει για την οθόνη κλειδώματος ήταν ότι θα είναι πιο παραμετροποιήσιμη ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ κάποιος developer θελήσει να φτιάξει ένα app με τέτοια σκοπιμότητα. Στον προτζέκτορα έδειξαν ένα παράδειγμα με app οθόνης κλειδώματος που αν θυμάμαι καλά ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας με το Rudy Huyn. το εψαξα λιγο και βρηκα αυτο http://winsupersite.com/windows-phone/whats-happening-windows-phone-81-lock-screen-customization Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Άρα περιμένουμε κάποια εφαρμογή (ή update της ρύθμισης "Οθόνη Κλειδώματος" από την Microsoft.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μια μικρή ανακεφαλαίωση για τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να προστεθούν στα επόμενα updates των windows phone 8.1 : - φάκελοι στην αρχική οθόνη - USB on the go - υποστήριξη δυνατότητας εκτύπωσης Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μια μικρή ανακεφαλαίωση για τα χαρακτηριστικά που αναμένεται να προστεθούν στα επόμενα updates των windows phone 8.1 : - φάκελοι στην αρχική οθόνη - USB on the go - υποστήριξη δυνατότητας εκτύπωσης και εναλλακτικές lockscreen :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts