karx Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Η μνήμη θα πέσει κάτω από 1gb ποτέ σ' αυτό το κινητό; όποτε πάω να δω από περιέργεια πόση είναι διαθέσιμη είναι 1.2-1.4. Είτε παταω το home είτε το back για να βγω απο εφαρμογή η μνήμη ακάθεκτη. Λόγω συνήθειας τόσα χρόνια βγαινω με το back, νομίζω ήρθε καιρός να παταω το home τώρα πια καθώς οι εφαρμογές παραμένουν σε ετοιμότητα και ανοίγουν ακόμη πιο γρήγορα. Διάβαζα στο xda ότι μπορούν να μείνουν έτσι για μέρες. Πολύ καλη δουλειά έχει γίνει στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Η μνήμη θα πέσει κάτω από 1gb ποτέ σ' αυτό το κινητό; όποτε πάω να δω από περιέργεια πόση είναι διαθέσιμη είναι 1.2-1.4. Είτε παταω το home είτε το back για να βγω απο εφαρμογή η μνήμη ακάθεκτη. Λόγω συνήθειας τόσα χρόνια βγαινω με το back, νομίζω ήρθε καιρός να παταω το home τώρα πια καθώς οι εφαρμογές παραμένουν σε ετοιμότητα και ανοίγουν ακόμη πιο γρήγορα. Διάβαζα στο xda ότι μπορούν να μείνουν έτσι για μέρες. Πολύ καλη δουλειά έχει γίνει στο android. αχαχχα έτσι ακριβώς είναι.Η εξέλιξη στο andrοιd είναι τεράστια αν σκεφτούμε απο που ξεκίνησε. Εν αναμονή της 5.0 Key lime pie όπου διαβάζω πως κάτι καλό ετοιμάζεται :p Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Η μνήμη θα πέσει κάτω από 1gb ποτέ σ' αυτό το κινητό; όποτε πάω να δω από περιέργεια πόση είναι διαθέσιμη είναι 1.2-1.4. Είτε παταω το home είτε το back για να βγω απο εφαρμογή η μνήμη ακάθεκτη. Λόγω συνήθειας τόσα χρόνια βγαινω με το back, νομίζω ήρθε καιρός να παταω το home τώρα πια καθώς οι εφαρμογές παραμένουν σε ετοιμότητα και ανοίγουν ακόμη πιο γρήγορα. Διάβαζα στο xda ότι μπορούν να μείνουν έτσι για μέρες. Πολύ καλη δουλειά έχει γίνει στο android. Εγώ έχω βάλει το greenify και μου τα κλείνει όλα μετά από κάποια ώρα. Γενικά όμως και πριν την εφαρμογή ότι και να έτρεχε από πίσω σπάνια έβλεπα κάτω 1.4 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εγώ έχω βάλει το greenify και μου τα κλείνει όλα μετά από κάποια ώρα. Γενικά όμως και πριν την εφαρμογή ότι και να έτρεχε από πίσω σπάνια έβλεπα κάτω 1.4 Έχεις δει βελτίωση στην μπαταρία; Περιττό το βρίσκω, αφού δεν έχει περιττές εφαρμογές το nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 υποτιθεται οτι στο ανδροιδ οι εφαρμογες ξανανοιγουν καποια στιγμη μετα απο ωρα,ειτε λειτουργουν στο παρασκηνιο οποτε η χρηση task killer ειναι περιττη. τοσα χρονια χρησιμοποιω killer αλλα ουσιαστικη διαφορα δεν εχω δει....ισως κλεινει μερικες περιττες για το ανδροιδ εφαρμογες που μπορει να ναι και ενεργοβορες βεβαια... οσο για την μνημη του νεξους το λιγοτερο που χω δει ειναι 950mb σε στοκ ρομ με ανοιχτα skype,facebook,email, chrome,file manager,antutu και διαφορα αλλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zong Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλημέρα συμφορουμίτες έχουμε κανένα νέο από τον ασύρματο φορτιστή που περιμένουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 υποτιθεται οτι στο ανδροιδ οι εφαρμογες ξανανοιγουν καποια στιγμη μετα απο ωρα,ειτε λειτουργουν στο παρασκηνιο οποτε η χρηση task killer ειναι περιττη. τοσα χρονια χρησιμοποιω killer αλλα ουσιαστικη διαφορα δεν εχω δει....ισως κλεινει μερικες περιττες για το ανδροιδ εφαρμογες που μπορει να ναι και ενεργοβορες βεβαια... οσο για την μνημη του νεξους το λιγοτερο που χω δει ειναι 950mb σε στοκ ρομ με ανοιχτα skype,facebook,email, chrome,file manager,antutu και διαφορα αλλα :p Δεν ειναι task killer αυτό που έχω. Δεύτερον διαφορά δεν πολύ βλέπω μιας και παίζω συνέχεια real racing και τελειώνει. Τόση μνήμη δεν έχω δει. Πολύ κάτω έχεις. Και εμένα τρέχουν αυτά που είπες +viber, καιρός, gtalk, Google+ και δν θυμάμαι τι άλλο. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλημέρα συμφορουμίτες έχουμε κανένα νέο από τον ασύρματο φορτιστή που περιμένουμε..... Λίγο πιο πάνω (20 ποστ) το ίδιο πράγμα έχει απαντηθεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Σε αυτή τη περίπτωση έχεις τους εξής παράγοντες: 1. πόσο καλό σήμα έχεις στις περιοχές που κινείσαι .Όσο χειρότερο τόσο μικρότερη η διάρκεια της μπαταρίας 2. ποιές εφαρμογές έχεις βάλει να συγχρονίζουν και πόσο συχνά (πχ email,gmail,viber,whatsapp κτλ) Θα έλεγα με ένα νορμάλ σήμα και με χειροκίνητους συγχονισμούς γύρω στη 1.5 μέρα ε μια χαρά τοτε!!!! κάτι ακόμα τι κάρτα σιμ παίρνει την μικρο σιμ σωστά; και αν την πάω στην κοσμοτε πόσο πάει να μου την αλλάξουν ; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Λίγο πιο πάνω (20 ποστ) το ίδιο πράγμα έχει απαντηθεί. Καλημέρα συμφορουμίτες έχουμε κανένα νέο από τον ασύρματο φορτιστή που περιμένουμε..... Tην Παρασκευή θα πάω και εγω να παραλάβω το δικό μου απο κατάστημα της Wind οπότε θα δούμε τι θα μου πούνε και εμένα Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 ε μια χαρά τοτε!!!! κάτι ακόμα τι κάρτα σιμ παίρνει την μικρο σιμ σωστά; και αν την πάω στην κοσμοτε πόσο πάει να μου την αλλάξουν ; Δεν υπάρχει χρέωση για να στην κόψουν. Όπου και να πας σε ότι δίκτυο πρέπει να την κόψουν τσάμπα. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το bluetooth? Όταν πάω να το ανοίξω από το εικονίδιο στην status bar δεν ανοίγει και στις ρυθμίσεις φαίνεται γκριζαρισμένο. Άμα δοκιμάσω να το ανοίξω από τις ρυθμίσεις τότε εγώ το ανοίγω και αυτό κλείνει αμέσως :lol: .Είμαι με στοκ ρομ απλά έχω κέρνελ φράνκο. Με ρεστάρτ φτιάχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το bluetooth? Όταν πάω να το ανοίξω από το εικονίδιο στην status bar δεν ανοίγει και στις ρυθμίσεις φαίνεται γκριζαρισμένο. Άμα δοκιμάσω να το ανοίξω από τις ρυθμίσεις τότε εγώ το ανοίγω και αυτό κλείνει αμέσως :lol: .Είμαι με στοκ ρομ απλά έχω κέρνελ φράνκο. Με ρεστάρτ φτιάχνει. Εγώ το nexus το έχω μαμά και μου έχει κολιση το Bluetooth από το status bar. Την μια φορά έκανα επανεκκίνηση και την δεύτερη μπήκα από της ριθμησεις στο Bluetooth και ξεκολισε. Εχθες για πρώτη φορά έκανε επανεκκίνηση απο μόνο του..:) Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εγώ ρε παιδιά έχω ρυθμίσει με το lightflow να ανάβει το led πράσινο όταν φορτίσει πλήρως και αυτό ανάβει στο 90κατι, γιατί έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Εγώ ρε παιδιά έχω ρυθμίσει με το lightflow να ανάβει το led πράσινο όταν φορτίσει πλήρως και αυτό ανάβει στο 90κατι, γιατί έτσι? έτσι κάνουν όλα τα android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 έτσι κάνουν όλα τα android Με το lightflow? Γιατί το led του note 2 χωρίς lightflow άναβε στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Mετα απο ενα 10ημερο στο US και για πρωτη φορα μετα απο τοσους μηνες που το εχω το led δουλευει πληρως χωρις light flow. Σε κλησεις, αναπαντητες, μηνυματα, mail, μπαταρια κλπ εχω ειδοποιηση αλλου χρωματος. Εννοειται δεν εχω καμια εξηγηση. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Με το lightflow? Γιατί το led του note 2 χωρίς lightflow άναβε στο 100% χωρίς το lightflow.για το note 2 δεν ξέρω αλλά και το atrix που είχα και το htc άναβαν κατά την φόρτιση πορτοκάλι led και μετά το 90% πράσινο. βέβαια και τα δυο τα είχα κάνει root και πέρασμα custom rom από την πρώτη μέρα οπότε παίζει να άλλαζαν τρόπο λειτουργίας και να συνέβαινε αυτό.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Παιδιά έπεσε ένα ποτήρι νερό, από την παρέα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ακουστικό και μικρόφωνο. Ούτε ακούω ούτε με ακούν. Ούτε έχει ήχο αν πχ το βάλω να παίξει μουσική. Συνομιλία μόνο με ανοιχτή ακρόαση. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι τώρα. Rip my N4. Απλώς ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου. Αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδιά έπεσε ένα ποτήρι νερό, από την παρέα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ακουστικό και μικρόφωνο. Ούτε ακούω ούτε με ακούν. Ούτε έχει ήχο αν πχ το βάλω να παίξει μουσική. Συνομιλία μόνο με ανοιχτή ακρόαση. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι τώρα. Rip my N4. Απλώς ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου. Αυτό. Πήγαινε το να δεις πόσο ζητάνε. Κρίμα πάντως να πάει με τέτοιο τρόπο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Εγώ ρε παιδιά έχω ρυθμίσει με το lightflow να ανάβει το led πράσινο όταν φορτίσει πλήρως και αυτό ανάβει στο 90κατι, γιατί έτσι? Εχει μια ρυθμιση στ lightflow που σου επιτρεπει στ ποσο % ν αναβει το led πρασινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδιά έπεσε ένα ποτήρι νερό, από την παρέα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ακουστικό και μικρόφωνο. Ούτε ακούω ούτε με ακούν. Ούτε έχει ήχο αν πχ το βάλω να παίξει μουσική. Συνομιλία μόνο με ανοιχτή ακρόαση. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι τώρα. Rip my N4. Απλώς ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου. Αυτό. Δώστου λίγο χρόνο ίσως φτιάξει, ποτέ δεν ξέρεις. Να χαλάσει και μικρόφωνο όμως; (είναι και 2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδιά έπεσε ένα ποτήρι νερό, από την παρέα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ακουστικό και μικρόφωνο. Ούτε ακούω ούτε με ακούν. Ούτε έχει ήχο αν πχ το βάλω να παίξει μουσική. Συνομιλία μόνο με ανοιχτή ακρόαση. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι τώρα. Rip my N4. Απλώς ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου. Αυτό. δοκιμασε με ενα πιστολακι μαλλιων να το ζεστανεις στην περιοχη που επεσε νερο, μηπως και σωσεις κατι...αν και δεν νομιζω:O το θεμα με αυτο το κινητο ειναι η ενσωματωμενη μπαταρια. αν σου πεσει νερο στα υπολοιπα,βγαζεις την μπαταρια και κατι μπορει να σωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Παιδιά έπεσε ένα ποτήρι νερό, από την παρέα, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ακουστικό και μικρόφωνο. Ούτε ακούω ούτε με ακούν. Ούτε έχει ήχο αν πχ το βάλω να παίξει μουσική. Συνομιλία μόνο με ανοιχτή ακρόαση. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είμαι τώρα. Rip my N4. Απλώς ήθελα να πω τον πόνο μου κάπου. Αυτό. εγώ στην θέση θα έβγαζα το πίσω γυαλί.δυο βιδουλες από κάτω το κρατάνε. δες προσεκτικά βίντεο στο youtube για how to.μετά θα το σκούπιζα , φυσούσα με πιστολάκι για φύγουν τυχόν υγρασίες.δεν έχεις να χάσεις και τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Μονάχα την εγγύηση. :p Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts