veteranos123 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Ήμουν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό οπότε δεν ήθελα να το αλλάξω και δεύτερον έχω ένα θέμα με τα κινέζικα (και ας είναι καλύτερα) Παράθεση Samsung galaxy J5 2016 ->android 6 Samsung galaxy tab 2 7 -> cm 13 Lg nexus 4 -> cm 13 Sony ericsson neo v -> cm 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsifaras Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Μoυ φαίνονται πολλά τα 95€ και αποφάσισα να αγοράσω από ebay οθόνη + digitazer και να τα αλλάξω μόνος μου. Αγόρασα νέο κινητό (Lg g4 ) αλλά θέλω το το nexus 4 να το έχω... Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το άλλαζα αν δεν είχα πρόβλημα... Μια χαρά είναι το κινητό μετά από τόση χρήση και μπαταριά και επιδόσεις... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Μoυ φαίνονται πολλά τα 95€ και αποφάσισα να αγοράσω από ebay οθόνη + digitazer και να τα αλλάξω μόνος μου. Αγόρασα νέο κινητό (Lg g4 ) αλλά θέλω το το nexus 4 να το έχω... Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το άλλαζα αν δεν είχα πρόβλημα... Μια χαρά είναι το κινητό μετά από τόση χρήση και μπαταριά και επιδόσεις... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.... Μπορείς να δώσεις λινκ από τον seller; Εμεινες ευχαριστημενος από την οθόνη; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Άλλαξα μπαταρία (μετά από 2.5 χρόνια χρήσης του κινητού) αλλά παρατηρώ ότι δεν έχω βελτιωθεί στους χρόνους. Για παράδειγμα σήμερα είμαι με 1 ώρα και 55' ενεργή οθόνη και η μπαταρία είναι στο 25%. Μέχρι τώρα έχω μικτη χρήση wifi & 3G. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Άλλαξα μπαταρία (μετά από 2.5 χρόνια χρήσης του κινητού) αλλά παρατηρώ ότι δεν έχω βελτιωθεί στους χρόνους. Για παράδειγμα σήμερα είμαι με 1 ώρα και 55' ενεργή οθόνη και η μπαταρία είναι στο 25%. Μέχρι τώρα έχω μικτη χρήση wifi & 3G. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είχα σοβαρό battery drain χωρίς να μπορώ να καταλάβω που οφείλεται και αν το πρόβλημα το δημιουργεί κάποια εφαρμογή. Έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων (factory reset) και το πρόβλημα σταμάτησε.Είμαι με την εργοστασιακή μπαταρία 2,5 ετων από το πρωί με data συνέχεια ανοιχτό, οθόνη 2 ώρες+ και 44% υπόλοιπο. Δεν δοκιμάζεις κι εσύ ένα reset..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά είμαι Αθήνα και σκέφτομαι να πάω για νέα μπαταρία. Που είναι το σέρβις και πόσο κοστίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 http://www.procordia.gr/ γυρω στα 25Ε Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα και από εμένα,έχω δώσει το παλιό μου Nexus 4 στην μάνα μου και προχθές μου ήρθε με μαυρισμένη οθόνη η οποία φαινόταν ότι άναβε και έσβηνε αλλά μάυρη.Προσπάθησα λίγο να δω τι γίνεται και οι ήχοι ακουγόταν κανονικά πχ όταν ανέβασα την ένταση του τηλεφώνου από το κουμπί άρα δεν ήταν νεκρή. Είπα να βγάλω την μπαταρία μήπως έχει κολλησει ή μπορέσω να μπω σε recovery mode και μόλις την έβγαλα είδα αυτό http://i343.photobucket.com/albums/o454/janpap08/Mobile%20Uploads/IMG_20160504_122307_zpsknkfctam.jpg Βεβαια πατώντας το αλουμινένιο σημέιο επανέρχεται δεν είναι δλδ φουσκωμένη αλλα δείχνει σαν να έχει υπερθερμανθεί.Αυτό το γράφω γτ μου είπε ότι το φόρτιζε με τον φορτιστή από το τάμπλετ. Ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά η οθόνη πάλι τα ίδια....καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα και από εμένα,έχω δώσει το παλιό μου Nexus 4 στην μάνα μου και προχθές μου ήρθε με μαυρισμένη οθόνη η οποία φαινόταν ότι άναβε και έσβηνε αλλά μάυρη.Προσπάθησα λίγο να δω τι γίνεται και οι ήχοι ακουγόταν κανονικά πχ όταν ανέβασα την ένταση του τηλεφώνου από το κουμπί άρα δεν ήταν νεκρή. Είπα να βγάλω την μπαταρία μήπως έχει κολλησει ή μπορέσω να μπω σε recovery mode και μόλις την έβγαλα είδα αυτό http://i343.photobucket.com/albums/o454/janpap08/Mobile%20Uploads/IMG_20160504_122307_zpsknkfctam.jpg Βεβαια πατώντας το αλουμινένιο σημέιο επανέρχεται δεν είναι δλδ φουσκωμένη αλλα δείχνει σαν να έχει υπερθερμανθεί.Αυτό το γράφω γτ μου είπε ότι το φόρτιζε με τον φορτιστή από το τάμπλετ. Ξαναέβαλα την μπαταρία αλλά η οθόνη πάλι τα ίδια....καμιά ιδέα? Τα έφτυσε και πας για άλλη. Άμα το έχεις στην πρίζα ανοίγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Όχι δεν ανοίγει η οθόνη... ή συσκευή όμως είναι ζωντανή ανταποκρίνεται. Τα έφτυσε οκ,αλλά πιο part έχει το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Η μπαταρία σίγουρα.Ίσως πιέζει την οθόνη και αυτή με την σειρά της δεν ανταποκρίνεται σωστά. Αν δεν ξεκινήσεις με αυτό που έχει σίγουρα πρόβλημα δεν θα βγάλεις άκρη Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Το πρόβλημα δεν οφείλεται στην πιεση της μπαταρίας προς την οθόνη,γτ απο την μία δεν έχει φουσκώσει απλά ειχε κολλησει το αλουμινένιο κάλυμμα στο σώμα του κινητού και από την άλλη προσπάθησα να το ανοίξω και ενώ είχα βγαλμένο το καπάκι και η μπαταρία ήταν στον "αέρα" και απλά ακουμπούσε το μεταλλικό κομμάτι μέσα απο το οποίο περνάει το ρεύμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Καλησπέρα Αγόρασα πριν από αρκετό καιρό αυτό το πακετάκι με καινούργια μπαταρία. Χτες έκανα την αντικατάσταση και δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι τραγικό: Το κινητό φορτίζει πολύ πιο γρήγορα από το συνηθισμένο. Και μετά ουσιαστικά κλείνει όποτε θέλει. Χτες μου έκλεισε ενώ είχε περίπου 70% μπαταρία. Σήμερα κάπου στο 50%. Όταν λέω κλείνει εννοώ απλά κλείνει. Χωρίς shutdown. Λες και ξαφνικά έχει αδειάσει τελείως η μπαταρία. Για να το ανοίξω όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να το ξαναβάλω να φορτίσει. Η φόρτιση ξεκινάει από το 0. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω για να αναγνωρίσει το κινητό την νέα μπαταρία ή απλά έχω πάρει προβληματική μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Μην εμπιστεύεστε κινέζικες μπαταρίες!... Εγώ μια φορά την έπαθα με μπαταρία για laptop, η οποία πρέπει να άντεξε περίπου 3 φορτίσεις, και από τότε δεν το ξανακάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά μου δίνουν nexus 4 με 75 ευρώ. Αξίζει ή είναι πολύ παλιό τηλέφωνο πλέον; θα lagάρει? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Παιδιά μου δίνουν nexus 4 με 75 ευρώ. Αξίζει ή είναι πολύ παλιό τηλέφωνο πλέον; θα lagάρει? Το μοναδικό που δεν θα κάνει είναι να laggarei. Πάει σφαίρα ότι του φορτώσεις. Κακή φωτογραφική μηχανή και αυτονομία τα αρνητικά του. Α και να είναι σίγουρα το 16αρι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Δεν ξέρω αν αξίζει για 75 ευρώ, ρίξε μια ματιά σε αγγελίες να δεις αν βρεις. Προφανώς υπάρχουν κινέζικα καινούργια με τόσα ή ακόμα και λιγότερα. Όμως το κινητό δουλεύει μια χαρά για φυσιολογική χρήση, εκτός ίσως από μοντέρνα παιχνίδια με πολλά γραφικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Μήπως να προτιμήσεις καποιο αλλο? Εστω κινέζικο στα ιδια χρήματα. Η μπαταρία του λογικα θα ειναι ψοφια μετα απο τοσα χρονια Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδιά μου δίνουν nexus 4 με 75 ευρώ. Αξίζει ή είναι πολύ παλιό τηλέφωνο πλέον; θα lagάρει? Η μπαταρία πάντως στο δικό μου από τον Νοέμβριο του 2013, έχει την ίδια συμπεριφορά. Δεν έχει μεταβληθεί. Lag δεν υπάρχει ούτε για αστείο, με custom rom 6.0.1. Σε λίγο έτσι όπως πάει θα τρέξει και την N! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Παιδιά μου δίνουν nexus 4 με 75 ευρώ. Αξίζει ή είναι πολύ παλιό τηλέφωνο πλέον; θα lagάρει? Όχι δεν αξίζει, όπως είπαν και οι άλλοι. Τεράστιο Ρίσκο η μπαταρία μετά τόσα χρόνια. Άσε που στα ίδια λεφτά ή με 10-15€ παραπάνω παίρνεις τηλεφωναρα κινεζική. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Είχε σπάσει η οθόνη και έχω αλλάξει με μια από aliexpress αλλά μετά από 3 μήνες δεν δουλεύει το digitizer. Λέτε να έτυχε και να πάρω άλλη; υπάρχει αυθεντική να πάρω από κάπου; Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Για την μπαταρία Εγώ πήρα από procordia 19€ και έγινε το κινητό όπως παλιά. Το μονο αρνητικό είναι η θερμοκρασία που ανεβάζει από τότε που το ειχα και τη νιώθεις στο ύψος της κάμερας. Κατά τα άλλα το κινητό φυσάει. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Η μπαταρία πάντως στο δικό μου από τον Νοέμβριο του 2013, έχει την ίδια συμπεριφορά. Δεν έχει μεταβληθεί. Lag δεν υπάρχει ούτε για αστείο, με custom rom 6.0.1. Σε λίγο έτσι όπως πάει θα τρέξει και την N! που εχεις βρει την Ν σε costum θελω πολυ να την δοκιμασω αλλα δεν εχει βγαλει καποιος ,... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 που εχεις βρει την Ν σε costum θελω πολυ να την δοκιμασω αλλα δεν εχει βγαλει καποιος ,... Παρεξήγησες... Το έγραψα για να δώσω έμφαση στο ότι το κινητό είναι απροβλημάτιστο ακόμα και σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Παρεξήγησες... Το έγραψα για να δώσω έμφαση στο ότι το κινητό είναι απροβλημάτιστο ακόμα και σήμερα... χαχαχα λεω και εγω!:lol::lol::lol:!! παιδια το κινητ παντως δεν μ κανει καρδια να το αφησω.... ισως με το επομενο nexus που θα ειναι και htc παλια αγαπημενη και αν κανουν καλη δουλεια... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts