Gialakias Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Λογικά θέμα Touch είναι. Δύσκολα τα πράγματα... Μια λύση είναι να βάλετε floating soft keys. Έχει αρκετές εφαρμογές για αυτά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 καλα ναι , και εγω δυο χρονια το εχω αλλα κριμα. εν το μεταξυ δεν ειναι θεμα touch νομιζω διοτι οταν εισαι στην οθονη κλειδωματος δεξια αριστερα που ειναι η συντομευση καμερας και τηλεφωνου , ξεκλειδωνει κανονικα. τεσπα , θα ζησουμε να το θυμομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 παιδια τωρα ηλθε στην περιοχη μου 4G και επειδη εγω δεν εχω ένδειξη 4G πρωτου τρεχω για αλλαγη καρτας ,το τηλεφωνο χρειάζεται κατι για να δείξει 4G δεν ειναι ροοτ και εχει ολες τις ημερώσεις που εχουν ελθη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 παιδια τωρα ηλθε στην περιοχη μου 4G και επειδη εγω δεν εχω ένδειξη 4G πρωτου τρεχω για αλλαγη καρτας ,το τηλεφωνο χρειάζεται κατι για να δείξει 4G δεν ειναι ροοτ και εχει ολες τις ημερώσεις που εχουν ελθη ευχαριστω το nexus 4 δεν είναι 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 παιδια τωρα ηλθε στην περιοχη μου 4G και επειδη εγω δεν εχω ένδειξη 4G πρωτου τρεχω για αλλαγη καρτας ,το τηλεφωνο χρειάζεται κατι για να δείξει 4G δεν ειναι ροοτ και εχει ολες τις ημερώσεις που εχουν ελθη ευχαριστω Και για να σε προλάβω, μόνο Αμερική και με κάποιες μοντες έπιανε 4g. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 πλεον νομιζω οτι ουτε εκει δεν πιανουν οι μοντες. ερωτηση.. εχετε αλλαξει μπαταρια?ειστε ικανοποιημενοι?κανενα πωλητη να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 πλεον νομιζω οτι ουτε εκει δεν πιανουν οι μοντες. ερωτηση.. εχετε αλλαξει μπαταρια?ειστε ικανοποιημενοι?κανενα πωλητη να προτεινετε? άλλαξα σχετικά πρόσφατα μπαταρία στην Procordia και είδα μεγάλη βελτίωση σε διάρκεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ευχαριστω αλλα δν νομιζω οτι εχω την δυνατοτητα να την αλλαξω εκει,καθως μενω κρητη.εκτος κ αν στελνουν τη μπαταρια κ την αλλαζω μονος. Ποσο πηγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Μου είχε πάει €15. Κατι διάβασα όμως ότι μετά το έκαναν €25 αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Νομίζω όμως ότι μπορούν να στείλουν courier χωρίς χρέωση και να στο επιστρέψουν. Με επιφύλαξη αν πρέπει να είσαι εντός εγγύησης. Αν θέλεις κάνε ένα τηλέφωνο αύριο να σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Πήρα τηλέφωνο πρόσφατα για να ρωτήσω. Ανεπίσημα μεταφέρω τι μου είπαν: - 15€ αν είναι εντός εγγύησης ή 25€ αν είναι εκτός. Δεν καταλαβαίνω γιατί. - Υπάρχει υπηρεσία που έρχονται το παίρνουν, το φτιάχνουν και στο επιστρέφουν. Επειδή μένω Αττική και ρώτησα δεν παίζει να γίνει αυθημερόν. - Αν πάτε από εκεί η διαδικασία παίρνει περίπου μία ώρα. Φροντίστε να κάνετε ένα τηλ πρώτα για να δείτε αν υπάρχει διαθέσιμη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Μικροδιορθωσεις μονο στο προηγουμενο post μια που την αλλαξα πριν ενα μηνα περιπου: Ισχυει η διαφορα στην τιμη εντος και εκτος εγγυησης με αυτες ακριβως τις τιμες λόγω χρεωσης της εργασιας 10Ε που με την εγγυηση ειναι δωρεαν. Επίσης, η διαδικασια δεν πηρε πανω απο 20λεπτο απο την ωρα που την παρεδωσα στην...ωραιοτατη receptionist! BTW, η κατασταση στην lolipop με το battery drain ειναι τοσο δραματικη που ουτε η διαφορα από την αλλαγη μπαταριας 2,5 χρονων δεν φαινεται ιδιαιτερα... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Και για να σε προλάβω, μόνο Αμερική και με κάποιες μοντες έπιανε 4g. το τηλεφωνο ειναι απο αμερικη λεει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 http://www.androidpolice.com/2015/09/28/android-marshmallow-will-begin-rolling-out-to-the-nexus-5-6-7-2013-9-and-player-on-october-5th Ωραίο το ταξίδι στα επίσημα αλλά μάλλον λαμβάνει τέλος. Πάμε για μοντες τώρα και όλα καλά... Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 το τηλεφωνο ειναι απο αμερικη λεει τιποτα Λέει αν είσαι Αμερική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 http://www.androidpolice.com/2015/09/28/android-marshmallow-will-begin-rolling-out-to-the-nexus-5-6-7-2013-9-and-player-on-october-5th Ωραίο το ταξίδι στα επίσημα αλλά μάλλον λαμβάνει τέλος. Πάμε για μοντες τώρα και όλα καλά... Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς η 6 δεν είναι τόσο επαναστατικά διαφορετική όσο η 4 πχ ή η lollipop. Αυτό που με καίει εμένα και όλους τους χρήστες lollipop που μάλιστα θα παραμείνουν για πάντα σε αυτή με τις συσκευές που αγόρασαν πρόσφατα, είναι ένα update για το mobile radio bug και το battery drain που κάνει την ζωή με την συσκευή ένα διαρκές άγχος να μην μείνουν από μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς η 6 δεν είναι τόσο επαναστατικά διαφορετική όσο η 4 πχ ή η lollipop. Αυτό που με καίει εμένα και όλους τους χρήστες lollipop που μάλιστα θα παραμείνουν για πάντα σε αυτή με τις συσκευές που αγόρασαν πρόσφατα, είναι ένα update για το mobile radio bug και το battery drain που κάνει την ζωή με την συσκευή ένα διαρκές άγχος να μην μείνουν από μπαταρία.... Αυτο ακριβως οταν βγαινω απο το σπιτι περιορίζομαι σε 2g , φωτεινότητα στο μισό και δεδομένα ανοίγω επιλεκτικά. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μια απο τα ιδια για να καταφερω να βγαζω το 8ωρο της δουλειας και κατι ψιλα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Όταν τα έλεγα πριν καιρό ότι καλό χρυσό το Ν4, αλλά δεν είναι για πολλά πολλά, πετάχτηκαν κάτι φανμπους να κραξουν. Για όποιον έχει το κινητό ως σωστό smartphone με δεδομένα πάντα ανοιχτά και αρκετή χρήση, το Ν4 ΔΕΝ τον καλύπτει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Συμφωνώ με τον ορισμό του "σωστού" smartphone και στο ότι το Ν4 δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό πια... Μόνο όμως επί lollipop λόγω του γνωστού bug κι όχι παλιότερα επί KitKat - γιατί τότε με την ίδια χρήση, γυρνούσα από την δουλειά με 70% υπόλοιπο και τώρα με το ζόρι 40%.... Ειλικρινά αν λυθεί αυτό με κάποιο update (που δεν δίνω και πολλές πιθανότητες) μένω μαζί του ένα χρόνο ακόμα άνετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Συμφωνώ με τον ορισμό του "σωστού" smartphone και στο ότι το Ν4 δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό πια... Μόνο όμως επί lollipop λόγω του γνωστού bug κι όχι παλιότερα επί KitKat - γιατί τότε με την ίδια χρήση, γυρνούσα από την δουλειά με 70% υπόλοιπο και τώρα με το ζόρι 40%.... Ειλικρινά αν λυθεί αυτό με κάποιο update (που δεν δίνω και πολλές πιθανότητες) μένω μαζί του ένα χρόνο ακόμα άνετα... θα λυθει ανπερασουμε περασουμε την 6 σιγουρα καποιο θατην βγαλιεκαι για εμας! τελικα αποφασισα και εγω να αλλαξω μπαταρια screen portector και μολις βγει ναπερασω την 6 για τουλαχιστον 1 χρονο ακομα.... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μια χαρά.κ εγω πρέπει γιατί έχει γίνει χαλιά κ μένα το protector Αν παραγειλεις μπαταρια κ προτεκτοράτο πες εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Στην ανακοινωση δεν εγραψαν τιποτα για το 4αρι αρα μαλλον τελος οι αναβαθμισεις (επισημες τουλαχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μια χαρά.κ εγω πρέπει γιατί έχει γίνει χαλιά κ μένα το protector Αν παραγειλεις μπαταρια κ προτεκτοράτο πες εντυπωσεις ROTECTOR LG E960 NEXUS 4 4.7" KRUSELL SMART CLEAR Γιατί αυτό π έχω τώρα το ματ μ έχει βγάλει τα μάτια... Κοιτά εγώ έχω 5.1.1 χωρίς να έχω βάλει καθαρή αναβάθμιση ποτέ μόλις βγει ή 6 από xda και για εμάς που λογικά θα βγει θα έχει διάφορα.... Αν και σαν την 4.4.4 Καμία ... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosman Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Χαρείτε το κινητό παίδες ΠΑΛΙΩΣΕ, είναι κάποιες εβδομάδες που έδιωξα και τη ζελατίνα μπροστά και το bumper. Άφησα μονο ζελατίνα πίσω. 3 χρόνια να μη χαίρεσαι την οθόνη είναι απλά μαζοχισμός. Να το πουλήσω δεν πρόκειται οποτε δεν με ενδιαφέρει. Σε mans purse (οπως λενε οι αμερικάνοι) μπαίνει οπότε σε επαφή με κλειδιά κ τσέπες δεν έρχεται. Η γλιστεράδα και η καθαρότητα της οθόνης ειναι φοβερή χωρίς τίποτα πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Με όλα αυτά τα Gorilla Glass (ακόμα και με την «παλιά» εκδοχή του Nexus 4) νομίζω ότι λόγος για ζελατίνα στην οθόνη υπάρχει μόνο σε περιπτώσεις μεγάλης κακομεταχείρισης. Εγώ δεν έβαλα ποτέ ζελατίνα και πρέπει να κοιτάξω πολύ προσεκτικά πλάγια στο φως για να διακρίνω κάτι ελάχιστες αμυχές, οι οποίες ούτε στην αφή ούτε στη χρήση είναι αισθητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts