Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.σημερα παρελαβα το κινητο εκανα την αναβαθμιση σε 4.3.3 και ολα καλα.μονο ηθελα να ρωτησω ψαχνω να βρω music player στις εφαρμογες του κινητου αλα δεν βρισκω πουθενα.απο οτι ειδα δεν εχει και μαλον θα κατεβασω απο το market η υπαρχει και δεν μπορω να το βρω.αν μπορειτε δωστε καμια βοηθεια.παντως το κινητο φυσαει ειναι τρομερο σε ολα του.
salonika city :thanks:

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους.σημερα παρελαβα το κινητο εκανα την αναβαθμιση σε 4.3.3 και ολα καλα.μονο ηθελα να ρωτησω ψαχνω να βρω music player στις εφαρμογες του κινητου αλα δεν βρισκω πουθενα.απο οτι ειδα δεν εχει και μαλον θα κατεβασω απο το market η υπαρχει και δεν μπορω να το βρω.αν μπορειτε δωστε καμια βοηθεια.παντως το κινητο φυσαει ειναι τρομερο σε ολα του.

Google_Play_Music_icon.png

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Καλησπέρα. Δεν έχω λάβει ακόμα την αναβάθμιση του play store, στην τελευταία έκδοση του 4.3.10. Είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ.

Μην ανχωνεσαι θα την πάρεις την αναβάθμιση κάποια στιγμη..Εμένα μου ήρθε εχθες..

Google_Play_Music_icon.png

Πάρα πολύ καλή και χρήσιμη εφαρμογή αλλά, δεν έχω δει μεγαλύτερη κατανάλωση δεδομένων από καμιά άλλη.

Αν ακούς αρκετή μουσική, βάζεις/βγάζεις τραγούδια συχνά και γενικότερα θέλεις να έχεις έναν έλεγχο της οργάνωσης και αναπαραγωγής τραγουδιών αντίστοιχο με το pc σου κατέβασε τον "Mort Player". Ότι καλύτερο σε players εδώ και χρόνια με βασικότερο χαρακτηριστικό την αναπαραγωγή με βάση τους φακέλους στους οποίους ο κάθε λογικός άνθρωπος έχεις χωρίσει τα τραγούδια σου. Συν πολλές άλλες δυνατότητες και παραμετροποίηση. Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένης και της Google κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, και είναι χρήσιμες μόνο αν έχεις σκοπό να κοιτάς την οθόνη του κινητού σου όταν παίζει...!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Με ποιον player ακούγεται η μουσική μέσω ΒΤ σε ασύρματα ακουστικά;

Δοκίμασα με Google music και Ttpod και δεν παίζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τις τελευταίες μέρες μου τρώει πολύ μπαταρία το android OS. Φτανει ποσοστά γύρω στο 20%. Τι μπορεί να φταίει;

Οντως τα μηνύματα μου έτρωγαν Πόλυ μπαταρία είχε κολλήσει ενα mms.παλι όμως η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο.για αυτό που λέει ο φίλος απο πανω βάζω φωτο.

Αυτό το διάστημα με την 4.3 η διάρκεια μπαταρίας με ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο προφίλ και συμπεριφορά χρήσης, έχει γίνει τραγική.

Υπάρχει περιέργως μεγάλη κατανάλωση στο Android OS, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από κάποια τρίτη εφαρμογή.

Υπάρχουν φορές που έχω φορτίσει το απόγευμα και μέχρι να κοιμηθώ το βράδυ χωρίς να έχω κάνει ιδιαίτερα πράγματα και για ώρα, χρειάζεται ξανά φόρτιση για να φτάσει να έχει ενέργεια να χτυπήσει το ξυπνητήρι το πρωί.

Απλά Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο.

Nexus φάουλ. Είναι προφανές. ΟΚ, είμαστε φανατικοί και αγαπάμε. Αλλά το λειτουργικό είναι τραγικά ανώριμο στη διαχείριση ενέργειας ακόμα μετά από τόσες γενιές και γενιές!

Και μιλάμε για τις ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Αυτό το διάστημα με την 4.3 η διάρκεια μπαταρίας με ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο προφίλ και συμπεριφορά χρήσης, έχει γίνει τραγική.

Υπάρχει περιέργως μεγάλη κατανάλωση στο Android OS, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από κάποια τρίτη εφαρμογή.

Υπάρχουν φορές που έχω φορτίσει το απόγευμα και μέχρι να κοιμηθώ το βράδυ χωρίς να έχω κάνει ιδιαίτερα πράγματα και για ώρα, χρειάζεται ξανά φόρτιση για να φτάσει να έχει ενέργεια να χτυπήσει το ξυπνητήρι το πρωί.

Απλά Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο.

Nexus φάουλ. Είναι προφανές. ΟΚ, είμαστε φανατικοί και αγαπάμε. Αλλά το λειτουργικό είναι τραγικά ανώριμο στη διαχείριση ενέργειας ακόμα μετά από τόσες γενιές και γενιές!

Μαζί σου σε όλα :)

Κι εμένα ξεκίνησε να εμφανίζεται το android os στην μπαταρία. Σκεφτόμουν μήπως είναι το keep που άρχισα να χρησιμοποιώ πριν λίγες μέρες.

Απλά Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο.

Μην το γενικεύεις, δεν συμβαίνει σε όλους, ψάξε λίγο τα wakes σου, δεν μπορεί, κάτι θα βρεις.

Οντως τα μηνύματα μου έτρωγαν Πόλυ μπαταρία είχε κολλήσει ενα mms.παλι όμως η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο.για αυτό που λέει ο φίλος απο πανω βάζω φωτο.

Η διάρκεια σε σχέση με τη χρήση σου είναι μια χαρά. Έχεις πολλές κλήσεις και αρκετή οθόνη.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

NlpCollectorWakeLock ειναι αυτο που ευθυνεται και εχει σχεση με τα Locations απο "google settings"

το εψαξα διοτι μου ειχε awake τη συσκευη πανω απο μιση ωρα σε διαστημα μισης μερας...

απενεργοποιειται αν πατε στο google settings>location και ξετικαρετε το access location...

φυσικα μετα τα apps της google δεν εχουν προσβαση στην τοποθεσια απλα ενημερωνω για αυτη τη λυση που ειναι και σχετικα γρηγορη αν χρησιμοποιειτε οχι και τοσο συχνα τα maps στο κινητο...

σημερα το ενεργοποιησα παλι πριν απο 2 ωρες για να δω συμπεριφορα αν ειναι κατι συνεχομενο ή απλα ειχε κολλησει κατι αλλα ηδη ειναι στα 3 λεπτα οποτε μαλλον ειναι fix συμπεριφορα...

οποιος θελει ψαχνει με τον ορο που εγραψα αρχικα στο google να διαπιστωσει

edit : επισης μολις ειδα να προτεινει καποιος απο γενικα settings>location access> ξετικαρουμε το wifi&mobile network location το οποιο δε ξερω τι ακριβως διαφορα εχει αλλα πιθανον ειναι καλυτερο απο το απο πανω.

δοκιμαζετε και λετε τα αποτελεσματα

Edited by nothing

Όπως έγραψα και πιο πάνω χρησιμοποιώ Mort Player αλλά αμφιβάλλω ότι σχετίζεται με τον player. Επειδή ακούω μουσική σε BT από εποχές 2.0 και με διάφορους player (παλιότερα), το μόνο που υποθέτω είναι κακό "pairing" της συσκευής με τα ακουστικά. Είναι σίγουρα συζευγμένο για Τηλέφωνο και Πολυμέσα;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Καλησπέρα!Έχει ενεργοποιήσει κανείς τον διαχειριστή συσκευής?Δουλεύει σωστά?Τρώει μπαταριά?

IPhone 15 Pro 

Τον έχω ενεργοποιήσει εδώ και μέρες και όλα δουλεύουν μια χαρά. Μπαταρία δεν έχω διαπιστώσει να καταναλώνει.

Τον έχω ενεργοποιήσει εδώ και μέρες και όλα δουλεύουν μια χαρά. Μπαταρία δεν έχω διαπιστώσει να καταναλώνει.

το κακό που τσέκαρα είναι ότι θέλει εναργοποιημενη την τοποθεσία wifi.....λογικο πως θα βρει τη συσκευη......και αυτο δυστηχως ειναι μια καταναλωση :O

IPhone 15 Pro 

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. Χρησιμοποιώ το google music και tuneIn για μουσική. Βεβαίως YouTube και iGO Primo. Σε όλα αυτά χρησιμοποιώ το mv1 και παίζει κανονικά μπορώ να πω. Μερικές φορές τρώει κάτι κολλήματα και χρειάζεται να το αποσυνδέσω μόνος μου ή στην τελική επανεκκίνηση του τηλεφώνου και της συσκευής. Στο google music μάλιστα, βγάζει ένα τετραγωνάκι, πάνω δεξιά στην οθόνη

Καλησπέρα!Έχει ενεργοποιήσει κανείς τον διαχειριστή συσκευής?Δουλεύει σωστά?Τρώει μπαταριά?

Τι είναι ο διαχειριστής συσκευής;;;Σκαλωσα..

Ο διαχειριστής συσκευής είναι μια νέα λειτουργία η οποία βρίσκεται στις ρυθμίσεις ασφαλείας και σου επιτρέπει να εντοπίσεις τη συσκευή, να την κανείς να χτυπάει και να σβηνεις τα περιεχόμενα σε περίπτωση κλοπής.

Τι είναι ο διαχειριστής συσκευής;;;Σκαλωσα..

Η νέα υπηρεσία της Google με την οποία βρίσκεις το χαμένο σου τηλέφωνο και μπορείς να κάνεις απομακρυσμένο wipe.

Nexus 4 > Stock for a little moment

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι εννοείς. Χρησιμοποιώ το google music και tuneIn για μουσική. Βεβαίως YouTube και iGO Primo. Σε όλα αυτά χρησιμοποιώ το mv1 και παίζει κανονικά μπορώ να πω. Μερικές φορές τρώει κάτι κολλήματα και χρειάζεται να το αποσυνδέσω μόνος μου ή στην τελική επανεκκίνηση του τηλεφώνου και της συσκευής. Στο google music μάλιστα, βγάζει ένα τετραγωνάκι, πάνω δεξιά στην οθόνη

Όπως έγραψα και πιο πάνω χρησιμοποιώ Mort Player αλλά αμφιβάλλω ότι σχετίζεται με τον player. Επειδή ακούω μουσική σε BT από εποχές 2.0 και με διάφορους player (παλιότερα), το μόνο που υποθέτω είναι κακό "pairing" της συσκευής με τα ακουστικά. Είναι σίγουρα συζευγμένο για Τηλέφωνο και Πολυμέσα;

Τελικά ήταν θέμα έντασης από πλευρά κινητού.

Ενώ στο headset MW600 η ένταση ήταν στο φουλ, δεν ακουγόταν τίποτα.

Έπρεπε στο κινητο και την ώρα που έπαιζε ο player να αυξήσω την ένταση γιατί για κάποιο λόγο ήταν στο μηδέν.

Βέβαια ένα άλλο αρνητικό είναι ότι δεν εμφανίζει τον τίτλο των τραγουδιών.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)