Jump to content

bours

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bours

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

bours's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. bours

    Google Pixel 5

    Καλημέρα.Μία απορία, επειδή δεν γνωρίζω, πώς είναι δυνατή ή παραγγελία από τό google store άλλης χώρας, ενώ ή διεύθυνση αποστολής είναι στην Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
  2. bours

    Nokia 7 plus

    Καλησπέρα σε όλους. Έχει λάβει κανείς τήν αναβάθμιση Μαρτίου, πού συμπεριλαμβάνει και MR ( maintenance release);
  3. bours

    Nokia 7 plus

    Καλησπέρα σε όλους. Έχει λάβει κανείς τήν ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου;
  4. bours

    Nokia 8.1

    Καλημέρα.Γνωρίζει κανείς,αν ή οθόνη του 8.1, έχει την δυνατότητα μετατροπής περιεχομένου SDR σέ HDR , όπως στο 7.1, μέ ενσωματωμένο chip; Ευχαριστώ.
  5. bours

    Nokia 7 plus

    Καλησπέρα σέ όλους.Δέν έχω λάβει ακόμα τήν ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου.Συμβαίνει και σε άλλους;
  6. bours

    Nokia 7 plus

    Μία ερώτηση για όσους έχουν δοκιμάσει την gcam. Μεταξύ τής gcam , τού backrider ( πού είναι ειδικά γιά τό 7 plus), και τού tolyan,ποιά θεωρείτε καλύτερη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. bours

    Nokia 7 plus

    Καί σ'εμένα, επίσης. Έκανα factory reset και σεταρισα πάλι το κινητό.
  8. bours

    Nokia 7 plus

    Καλησπέρα.Έχει φτάσει σέ κάποιον ή ota , αναβάθμιση pie; Κοντεύει τρείς σχεδόν εβδομάδες, πού έχει δοθεί και ακόμα τίποτε στό κινητό μου.
  9. bours

    Nokia 7 plus

    Γειά σέ όλους.Με ενδιαφέρει ή αγορά τής συσκευής, πού είδα ότι παίρνει πολύ καλή βαθμολογία στην αξιολόγηση σέ διάφορα lol τεχνικά sites στο internet. Διαβάζω όμως για προβλήματα που έχουν κάποιοι χρήστες, ειδικά με την απόκριση της οθόνης, ή οποία κολλάει συχνά στην αφή και το κινητό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μέχρι στιγμής αναφέρουν πως τό πρόβλημα δεν έχει λυθεί. Έχει κάποιος από τους κατόχους τέτοια προβλήματα; Ευχαριστώ.
  10. Στο Oreo , έχει καταργηθεί αυτή ή δυνατότητα.Ή διαχείριση της μνήμης cache γίνεται πλέον από τό λειτουργικό. Μπορείς να διαγράψεις όμως την μνήμη cache, από κάθε εφαρμογή χωριστά.
  11. Στο miui forum για την συσκευή, υπάρχουν πολλά σχόλια και παράπονα, ότι με την δεύτερη αναβάθμιση των 58mb, του Μαίου έχει ελαττωθεί ό ήχος στο ηχείο ή σέ συνδεδεμένα ακουστικά κατά 25%. Έχει κανείς τέτοιο πρόβλημα;
  12. Η συγκεκριμένη επιλογή αφαιρέθηκε από την Google, μέσω των google play services, σύμφωνα με άρθρο πού δημοσιεύτηκε σήμερα στο android police. Επομένως δεν είναι θέμα αναβάθμισης.
  13. Μία ερώτηση σέ όποιον έχει πάρει την αναβάθμιση σέ Oreo. Ή εφαρμογή clock στον default launcher δείχνει την τρέχουσα ώρα και αλλάζει με κινουμενο λεπτοδεικτη; Ευχαριστώ.
  14. Έχω το εξής πρόβλημα. Χθές έλαβα κανονικά τήν ειδοποίηση ota για ενημέρωση στο τηλέφωνο μου, της έκδοσης oreo. Επειδή όμως δεν είχα χρόνο να κατεβάσω την αναβάθμιση και να στήσω το τηλέφωνο με factory reset, το άφησα για σήμερα, όπου διαπίστωσα ότι ή ειδοποίηση ενημέρωσης είχε εξαφανιστεί και στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για αναβάθμιση του συστήματος μου έλεγε ότι είναι ενημερωμένο στην έκδοση 7.1.2. Τι μπορώ να κάνω; Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα σε όλους στο forum. Κάτοχος κι εγώ πριν κάποιες μέρες τής συσκευής από banggood. Παρατήρησα το εξής όσον αφορά τήν οθόνη. Το λευκό χρώμα μοιάζει λίγο ξεθωριασμενο,σε σύγκριση με το λευκό της οθόνης της ταμπλέτας Nexus 9 που έχω, αλλά και της οθόνης του Nexus 4, πού είχα. Ποια είναι η γνώμη σας; Οφείλεται στην κατασκευή της οθόνης ή στους drivers και υπάρχει περίπτωση χρωματικής διόρθωσης στο Android oreo; Σημειωτέον έχω απενεργοποιησει την ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας και η manual ρύθμιση της φωτεινότητας είναι στο 50% περίπου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...