Jump to content

Google Nexus 4 (by LG)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τίποτα άλλο

Οκ θα το δοκιμάσω τώρα και βλέπουμε...

Edit: το έκανα και δε μου παίζει το What's up....

Edited by stefanos_ma

• Απαντήσεις 9,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ θα το δοκιμάσω τώρα και βλέπουμε...

Edit: το έκανα και δε μου παίζει το What's up....

στειλε τους μειλ να βγαλουν αναβαθμιση...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εννοείς whatsapp φαντάζομαι. Και Ναι είχε κάποια θέματα αλλά νομίζω έχει βγει κάποιο update.γράψε το στην αναζήτηση εδώ να δεις Μήπως λένε τίποτα στις προηγούμενες σελίδες.Δεν την χρησιμοποιώ και δεν ξέρω σίγουρα.

Σε περίπτωση που εννοείς what's upp λειτουργεί κανονικά με αρτ

Με την official 4.4 πως μπορω να κάνω διάφανα την μπάρα και τα 3 πλήκτρα;

Ή θα κατεβάσεις το apk του Google experience launcher ή θα βάλεις την beta έκδοση του nova launcher...

Με την official 4.4 πως μπορω να κάνω διάφανα την μπάρα και τα 3 πλήκτρα;

Οι επιλογές είναι 2. Έχουν γραφτεί αρκετές φορές Και οι δύο λύσεις, οπότε επειδή είναι με το κινητό δεν μπορώ να σου βάλω τα λινκ, κάνε μια αναζήτηση Και θα τα βρεις.

Λύση 1) βάζεις τον Gel, αλλά τα εικονίδια είναι λίγο περίεργα Γιατί δεν έχει βγει επίσημα για κανένα άλλο κινητό πέρα του nexus 5..

Λύση 2) βάζεις τον nova beta, για μένα η καλύτερη λύση από τις δύο, εκτός αν θες τις φωνητικές εντολές του gel.

Για το πώς θα τους βρεις κάνε αναζήτηση είτε εδώ είτε στο Google.

Ελα που δεν βρίσκω τίποτα απο τα 2 στο google play,nova βρίσκω αλλά όχι beta

Nova Launcher Beta

Samsung galaxy s21+

Ελα που δεν βρίσκω τίποτα απο τα 2 στο google play,nova βρίσκω αλλά όχι beta

Δεν βρισκεις τιποτα γιατι κανεις δεν σου ειπε να ψαξεις στο play store.

Google it

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω αν η ερώτηση είναι για το σωστό θέμα. Έχω επιλέξει οι φωτογραφίες μου να ανεβαίνουν αυτόματα στο g+. Δεν θέλω όμως στην stock εφαρμογή να τις βλέπω. Στην εφαρμογή, θέλω να φαίνονται μόνο αυτές που έχω τραβήξει εγώ από την φωτογραφική του κινητού. Γίνεται να βλέπω μόνο αυτές που υπάρχουν στην gallery και όχι όλες;

Επίσης δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή για τις φωτογραφίες, όπως quickpic κλπ. Γίνεται;

Δεν ξέρω αν η ερώτηση είναι για το σωστό θέμα. Έχω επιλέξει οι φωτογραφίες μου να ανεβαίνουν αυτόματα στο g+. Δεν θέλω όμως στην stock εφαρμογή να τις βλέπω. Στην εφαρμογή, θέλω να φαίνονται μόνο αυτές που έχω τραβήξει εγώ από την φωτογραφική του κινητού. Γίνεται να βλέπω μόνο αυτές που υπάρχουν στην gallery και όχι όλες;

Επίσης δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή για τις φωτογραφίες, όπως quickpic κλπ. Γίνεται;

Δυστυχώς οχι .Αν το picasa δημιουργούσε εναν φάκελο με τις φωτογραφίες στο τηλέφωνο θα ήταν εύκολο ,αλλά οι φωτογραφίες φαίνονται επειδή ειναι ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός .

Έτσι αν τον κλείσεις δεν θα βλεπεις τις εικόνες αλλα δεν θα μπορείς να ανεβάσεις κιόλας .

Κοίταξε να δεις αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο picasa για αυτο που θελεις ,αν και δεν νομίζω .

Samsung galaxy s21+

Γίνεται μια χαρά. Καταρχήν πήγαινε ρυθμίσεις / λογαριασμοί / Google και κλείσε τον συγχρονισμό του Google photos. Κρατάς τον συγχρονισμό στο g+ photos για να συνεχίσει να τις αποθηκεύει στο cloud όμως.

Αμέσως μετά πήγαινε ρυθμίσεις / εφαρμογές / όλα και βρες την συλλογή (gallery) κάνε εκκαθάριση δεδομένων.

Αυτό ήταν. Τώρα βλέπεις μόνο αυτές που έχεις τραβήξει ;)

Γίνεται μια χαρά. Καταρχήν πήγαινε ρυθμίσεις / λογαριασμοί / Google και κλείσε τον συγχρονισμό του Google photos. Κρατάς τον συγχρονισμό στο g+ photos για να συνεχίσει να τις αποθηκεύει στο cloud όμως.

Αμέσως μετά πήγαινε ρυθμίσεις / εφαρμογές / όλα και βρες την συλλογή (gallery) κάνε εκκαθάριση δεδομένων.

Αυτό ήταν. Τώρα βλέπεις μόνο αυτές που έχεις τραβήξει ;)

Τόσο εύκολο, νάσαι καλά.

καλησπέρα

τελικά πέρασα το factory image της kitkat έχοντας διαγράψει το userdata.img από το zip νωρίτερα αλλά και πάλι σβήστηκαν όλα τα δεδομένα και όλη η SDCARD μαζί.. παλί καλά που είχα κάνει pull όλο το /data από adb πρώτα..

γι'αυτό προσοχή αν είναι να το επιχειρήσει κάποιος

κάτι σημαντικό που με απασχολεί

ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω merge τα SMS που είχα πριν (έχω το .db από το pull) με αυτά που έχουν έρθει στο κινητό μετά το φλασάρισμα;

υπάρχει κάποιος τρόπος;

ή να κάνω merge 2 xml αρχεία backup των SMS από το titanium που έχουν και κοινά SMS μέσα χωρίς να εμφανιστούν διπλά αυτά; ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ

επίσης μετά το φλασάρισμα πήγα να περάσω root πάλι αλλά δεν βλέπω να αναγνωρίζει το adb το κινητό, δεν μου βγάζει τίποτα στο adb devices.. έχω κάνει enable το usb debugging εννοείται

επίσης δεν μου το αναγνωρίζει και το PC έστω σαν απλή usb device, για να κάνω copy-paste πράγματα στην SDCARD..

αυτό το θεματάκι μου είχε εμφανιστεί και πριν το φλασάρισμα κι έκανα τη δουλειά μου προσωρινά με το airdroid

τι να κάνω; να σβήσω και να ξαναπεράσω τους drivers του κινητού για αυτά τα 2 θέματα;

Οι επιλογές για transparent μπάρες είναι άλλες τρεις εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν. Επομένως:

1. GEL

2. Nova beta

3. Apex launcher beta

4. Lightning launcher (από το playstore).

5. Action launcher pro beta

Όσο περνάνε οι μέρες θα αυξάνονται...

Μπορεί και να είναι η ιδέα μου,αλλά αφότου πέρασα την 4.4,μου φαίνεται οτι ο αριθμός των διαφημίσεων έχει αυξηθεί σημαντικά,είτε μέσω του browser(boat),είτε μέσω παιχνιδιών(λογικό),είτε μέσω διάφορων εφαρμογών.Έχει αρχίσει και γίνεται ενοχλητικό...Κάποια λύση?Μαμά είμαι τελείως,ούτε ρούτ δεν έχω κάνει...Ευχαριστώ

Η λύση που χρηισμοποιώ εγώ τουλάχιστον είναι AdAway από f-droid. Θα πρέπει να το κανεις root πρώτα βέβαια

https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=org.adaway

οκ με το adb με uninstall και scan hardware changes από device manager όλα κομπλέ πάλι :)

σε αυτό μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

ξέρει κάποιος πως μπορώ να κάνω merge τα SMS που είχα πριν (έχω το .db από το pull) με αυτά που έχουν έρθει στο κινητό μετά το φλασάρισμα;

υπάρχει κάποιος τρόπος;

ή να κάνω merge 2 xml αρχεία backup των SMS από το titanium που έχουν και κοινά SMS μέσα χωρίς να εμφανιστούν διπλά αυτά; ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ

υπάρχει κάποιος τρόπος;

Νομίζω ότι το sms backup and restore κάνει ελέγχους για διπλότυπα, συγχωνεύσεις και όλα τα σχετικά. Οπότε με κάποιες σχετικές μανούβρες ίσως μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις:

α) backup τα νέα sms

β) πέρασμα των παλιών

γ) restore τα νέα sms (κρατώντας τα παλιά)

ευχαριστώ :)

έκανα και ερώτηση στο support του titanium να δω τι θα μου απαντήσουν σχετικά

αλλά από το ψάξιμο που κάνω κι εγώ προς τα εκεί καταλήγω επειδή βλέπω το SMS Backup & Restore κάνει ελέγχους για διπλά μηνύματα όπως λες κι εσύ

σε λίγο βλέπω να αρχίζω τις δοκιμές

βρήκα και αυτό το σχετικό thread που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον ;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1683608

Καλησπέρα παιδιά.

Ξερει κανεις ποια εφαρμογή πρέπει να βάλω έτσι ώτσε όταν παταω το κουμπί του ήχου (+-) να μπορώ να ρυθμίζω ξεχωριστά τον ήχο των notification από τον ήχο του ringtone?

Ειμαι σε 4.4 KRT16S

Γεια σας παιδια.

η εφαρμογη προγραμμα διαχειρισης ληψεων ,εχει προσωρινη μνημη 12mb ,και δεν σβηνει με εκκαθαριση προσωρινης μνημης ???:blink:

καλησπέρα

τελικά πέρασα το factory image της kitkat έχοντας διαγράψει το userdata.img από το zip νωρίτερα αλλά και πάλι σβήστηκαν όλα τα δεδομένα και όλη η SDCARD μαζί.. παλί καλά που είχα κάνει pull όλο το /data από adb πρώτα..

γι'αυτό προσοχή αν είναι να το επιχειρήσει κάποιος

Πρέπει να διαγράψεις το userdata.img από το zip, αλλά και να σβήσεις το -w από την εντολή του install μέσα στο flash-all.bat.

Καλησπέρα παιδιά.

Ξερει κανεις ποια εφαρμογή πρέπει να βάλω έτσι ώτσε όταν παταω το κουμπί του ήχου (+-) να μπορώ να ρυθμίζω ξεχωριστά τον ήχο των notification από τον ήχο του ringtone?

Ειμαι σε 4.4 KRT16S

πρωτα αυτό αν είσαι ροοτ βεβαια https://db.tt/erdWbMce

μετα μέσα απο την εφαρμογή απο download κατεύθασε το

gravitybox.

Ο Φρανκο επέστρεψε και με την νεα εκδοσούλα η μπαταρία πήρε και άλλο πάνω.

Πόσο ακόμα θα αντέξω; :cry:

ART, Franco Kernel & Battery Guru εβγαλα 2 μέρες και κάτι με πάνω απο 2.5 ώρες μπαταρία.

Αυτοδιαχειριζόμενα Wifi+3g data + sync απο το Battery Guru

Edited by vagosman

• The title was changed to Google Nexus 4 (by LG)