andrewk Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Το ξερεται οτι υπαρχουν συσκευές που έχουν ελευθέρα 100-200mb ελεύθερα και όλα είναι smooth?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Και updates γιοκ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Και updates γιοκ? Εαν αυτό παει σε μένα, μιλάω για ram όχι για sd.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 χωρις καμια παρεξηγηση αλλα καταλαβαινεις τι γραφεις και τι σημαινουν τα νουμερα ή απλα σαρεσει να βλεπεις οτι εχεις πολυ διαθεσιμη ram χωρις κανενα λογο και χωρις να κερδιζεις κατι ? +1 10 χαρακτήρες Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Μπορείς να εγκαταστήσεις το greenify. Θα κάνεις hibernate οποία apps τρέχουν στο παρασκήνιο όπως Facebook, what's app, twitter, tapatalk, Google plus, maps και άλλα, και μετά θα χαζεύεις το 1,2 gb free στην ram και θα σου αρέσει... Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο. Το έκανα στο Galaxy γι αυτό πήρα το nexus. Για τρέχουν τα πάντα χωρίς να νοιάζομαι. Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Διάβασα και εδώ και σε άλλα φόρουμ για την μπαταρία του κινητού πριν το αγοράσω. Για τις πρώτες μέρες που το σκαλίζω συνέχεια μπορώ να πω πως είμαι οριακά ΟΚ μιας και βλέπω δύσκολα να βγάζει την ημέρα. υπό φυσιολογική δική μου χρήση νομίζω πως θα είμαι κοντά στις 2 μέρες αν το βράδυ ανάμεσα η συσκευή είναι κλειστή. Για smartphone με 4 πυρήνες μια χαρά μου φαίνεται. Η πρώτη φόρτιση έβγαλε μέχρι το 11% 20 ώρες με τα μισά να τα έχει καταναλώσει η οθόνη και γύρω στο 15-20(δεν θυμάμαι) το wifi.. νομίζω είναι καλά. Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι κάτι προβληματικό ας μου το πει να το επιστρέψω το τηλέφωνο τώρα που προλαβαίνω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Διάβασα και εδώ και σε άλλα φόρουμ για την μπαταρία του κινητού πριν το αγοράσω. Για τις πρώτες μέρες που το σκαλίζω συνέχεια μπορώ να πω πως είμαι οριακά ΟΚ μιας και βλέπω δύσκολα να βγάζει την ημέρα. υπό φυσιολογική δική μου χρήση νομίζω πως θα είμαι κοντά στις 2 μέρες αν το βράδυ ανάμεσα η συσκευή είναι κλειστή. Για smartphone με 4 πυρήνες μια χαρά μου φαίνεται. Η πρώτη φόρτιση έβγαλε μέχρι το 11% 20 ώρες με τα μισά να τα έχει καταναλώσει η οθόνη και γύρω στο 15-20(δεν θυμάμαι) το wifi.. νομίζω είναι καλά. Αν κάποιος θεωρεί ότι είναι κάτι προβληματικό ας μου το πει να το επιστρέψω το τηλέφωνο τώρα που προλαβαίνω :p το φυσιολογικο ειναι καθαρα υποκειμενικο μιας και ο καθενας μας κανει διαφορετικη χρηση του κινητου οποτε το ποσες ωρες θα βγαλει ειναι αναλογα τη χρηση,τις εφαρμογες ,τη χρηση 3g (απο τις πιο βασικες) και τελος την ποιοτητα του σηματος στα σημεια που βρισκεσαι συνηθως... δεν μπορω να ανεβασω screenshot τωρα λογω μπαταριας αλλα ειμαι στις 2 μερες ολοκληρες σχεδον με 4ωρες+33λεπτα οθονη που κανα 2ωρο απο αυτα ειναι με παιχνιδι που σημαινει αυξημενη καταναλωση λογω γραφικων με το wifi καμποσες ωρες ανοιχτο ,browsing μετριο και το 3g σε αυτον τον κυκλο φορτισης λιγο διοτι δε το χρειαζομουν... για μενα ειναι πολυ καλη η διαρκεια της και με τη χρηση που κανω... φυσικα σε αυτο συνετελεσε οτι αλλαξα kernel και ειμαι με semaphore και undervolting στα -175 σε ολες τις συχνοτητες... αν το εβαζα τα βραδια σε airplane τοτε οι σχεδον 3 μερες θα ηταν δεδομενο για μενα... γενικα περιμενε μερικες μερες να φτασει η μπαταρια σε νορμαλ δεδομενα μετα απο καποιες φορτισεις , να εχεις ηρεμησει και εσυ με το συνεχες σκαλισμα ωστε να δεις στην κανονικη δικια σου χρηση πως παει και μετα βλεπεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 νομίζω είναι οκ, το λέω σε σύγκριση με το σόνυ που στην μισή μέρα ήτανε off.. τώρα το σόνυ πάει άνετα 2 μέρες, 3 δύσκολα αλλά άμα δεν πολυασχοληθώ μαζί του όπως τώρα πάει.. Άρα νομίζω την ημέρα θα την βγάζει άνετα το lg που είναι και το ζητούμενο από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Με την 4.3 προσωπικά παρατήρησα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, μου έκανε εντύπωση κιόλας καθώς ήμουν σε διακοπές (3G ανοιχτό σχεδόν συνέχεια, λιγότερες ώρες κοντά σε φορτιστή, τοποθεσίες χωρίς καθόλου σήμα κτλ) και σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, το κινητό ξεζούμιζε την μπαταρία γρηγορότερα. Edited August 18, 2013 by elefas Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 παιδια σημερα το κινητο στο ακυρο χωρις κανενα λογο παγωσε για λιγο και εκανε επανακινηση μονο του.και σε δευτερη φαση ειχα βαλει την εφαρμογη isee you και δεν με ανοιγε η φωτογραφικη μηχανη μου πετουσε μυνημα [σφαλμα συνδεσης φωτογραφικης μηχανης].ματα την απεγκατασταση της εφαρμογης ολα δουλεψαν κανονικα.εμενα αυτο που με ανυσηχει πιο πολυ ειναι η επανακινιση που εκανε μονο του.θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει και σε κανενα απο εσας το ιδιο και αν ειναι φυσιολογικο αυτο.:!: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 έκανα παραγγελία σήμερα από το e-shop το λευκό και πιστεύω τρίτη να το έχω στα χέρια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 παιδια σημερα το κινητο στο ακυρο χωρις κανενα λογο παγωσε για λιγο και εκανε επανακινηση μονο του.και σε δευτερη φαση ειχα βαλει την εφαρμογη isee you και δεν με ανοιγε η φωτογραφικη μηχανη μου πετουσε μυνημα [σφαλμα συνδεσης φωτογραφικης μηχανης].ματα την απεγκατασταση της εφαρμογης ολα δουλεψαν κανονικα.εμενα αυτο που με ανυσηχει πιο πολυ ειναι η επανακινιση που εκανε μονο του.θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει και σε κανενα απο εσας το ιδιο και αν ειναι φυσιολογικο αυτο.:!: Σε πολλους το χει κανει οπως κ σε μένα αλλά έχω αλλαγμένο κερνελ.δεν είναι τπτ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 καλημερα .το hard reset βρηκα απο εδω μεσα πως γινεται. για το πως θα ξαναπερασω την 4.3 δεν μπορεσα να βρω καποιον οδηγο να με βοηθησει.μπορει καποιος να με παραπεμψει καπου? αυτο που προσπαθω να κανω δεν ειναι το clean instal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 καλημερα .το hard reset βρηκα απο εδω μεσα πως γινεται. για το πως θα ξαναπερασω την 4.3 δεν μπορεσα να βρω καποιον οδηγο να με βοηθησει.μπορει καποιος να με παραπεμψει καπου? αυτο που προσπαθω να κανω δεν ειναι το clean instal ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366717 Μπορείς και μέσω toolkit n-cry ή του wugfresh. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπερα σε ολους. Εδω και λιγες μερες το τηλεφωνο μου αναβει σε ασχετες στιγμες και μετα σβηνει π.χ. σε 30'' (τοσο του εχω βαλει). Αυτο συμβαινει αρκετες φορες μεσα στη μερα και τη νυχτα. Ειμαι με 4.3 stock δεν εχω πειραξει κατι και εχω πολυ καιρο να εγκαταστησω καποια καινουρια εφαρμογη. Γνωριζει καποιος τι μπορει να παιζει και πως μπορω να το ξεπερασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπερα σε ολους. Εδω και λιγες μερες το τηλεφωνο μου αναβει σε ασχετες στιγμες και μετα σβηνει π.χ. σε 30'' (τοσο του εχω βαλει). Αυτο συμβαινει αρκετες φορες μεσα στη μερα και τη νυχτα. Ειμαι με 4.3 stock δεν εχω πειραξει κατι και εχω πολυ καιρο να εγκαταστησω καποια καινουρια εφαρμογη. Γνωριζει καποιος τι μπορει να παιζει και πως μπορω να το ξεπερασω? Βάλε το wakelock detector να δεις τι γίνεται και βλέπουμε. Έχει να παρακολουθείς τα screen wakelock. Κάνε έναν έλεγχο και πες μας. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samakos Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Αν είσαι με στοκ 4.3 δε χρειάζεται να το περάσεις από πουθενά. Απλά κάνε επαναφορά και όλα θα αρχίσουν από την αρχή. Αλλιώς τον τρόπο στον είπαν παραπάνω. αν εννοεις στοκ την κανονικη 4.3 ναι με αυτη ειμαι.απλα επειδη ειχα ενα θεμα με μπαταρια καποιος απο εδω μεσα μου ειπε να κανω hard reset και clean instal την 4.3 ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Παιδιά μια ερώτηση γιατί είμαι ανάμεσα στο Nexus 4 και τα Xperia T/SP. Πέρα από τα specs του Nexus που είναι καλύτερα, έχει και καλύτερη οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Παιδιά μια ερώτηση γιατί είμαι ανάμεσα στο Nexus 4 και τα Xperia T/SP. Πέρα από τα specs του Nexus που είναι καλύτερα, έχει και καλύτερη οθόνη; Τα μονα θετικα του sp ειναι οτι εχει LTE ραδιοφωνο και παιρνει sd. Κατα τα αλλα Ν4 με χιλια.Για το Τ δεν συζητω εκτός της sd και το ραδιοφωνο δεν εχει τιποτα αλλο καλυτερο. Διαλεγεις και παιρνεις. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Βάλε το wakelock detector να δεις τι γίνεται και βλέπουμε. Έχει να παρακολουθείς τα screen wakelock. Κάνε έναν έλεγχο και πες μας. Καλημερα, τελικα εφταιγε ενα παιχνιδι που ειχα κατεβασει, βεβαια στην αρχη δεν ειχα το προβλημα οποτε μαλλον καποιο update εφταιγε υποθετω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλημερα, τελικα εφταιγε ενα παιχνιδι που ειχα κατεβασει, βεβαια στην αρχη δεν ειχα το προβλημα οποτε μαλλον καποιο update εφταιγε υποθετω. Ότι και να είναι υπό κανονικές συνθήκες δεν γίνεται να τρώει μπαταρία ή να ανάβει μόνο του. Το λέω και για άλλα παιδιά που έχουν θέματα κατανάλωσης. Συνήθως είναι κάποια εφαρμογή ή πιο σπάνια κάποια ρύθμιση που κάνει τη δουλειά. Θέλει ψάξιμο και όχι αφορισμούς με την πρώτη. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Θέλει ψάξιμο και όχι αφορισμούς με την πρώτη. Αυτό ξαναπές το & ξαναπές το & ξαναπές το...!:lol: Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteVen200984 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Λοιπόν, σήμερα έγινε ακριβώς το ίδιο και σε εμένα.Εκεί που ήμουνα με 100%, μετά από δύο ώρες έπεσε στο 90% χωρίς καν να το αγγίξω και με όλα κλειστά.μπήκα wakelock detector και είδα ότι το mms.apk είχε κρατήσει 2 ώρες wakelock.εκείνη τι στιγμή θυμήθηκα ότι μου είχε στείλει ο πατέρας μου κάτι φωτογραφίες με mms τις οποίες και δεν πήρα ποτέ.πήρα στην εξυπηρέτηση της Vodafone και τους είπα να μου στείλουν μ ξανά ρυθμίσεις internet k mms.Μόλις μου τις έστειλαν τσουπ ήρθαν και τα mms! Μου είπε και ο εκπρόσωπος της Vodafone ότι άσχετα που δεν είχα σωστές ρυθμίσεις, το κέντρο προσπαθεί να στείλει τα mms μέχρι να τα λάβω.άρα να και το wakelock! Για κοίτα το και εσύ μήπως παίζει κάτι τέτοιο.Αυτο έγινε εννοείται μετά από clean install της 4,3 όπου προφανώς χάθηκαν οι ρυθμίσεις.Μετά από reboot όλα είναι οκ. Αν δεν κάνω λάθος, η vf δε διαθέτει internet και mms ρυθμίσεις για Nexus 4! Στη σελίδα της δεν έχει τη συγκεκριμένη συσκευή ώστε να μπορείς να κάνεις το σχετικό request, ενώ στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, όταν ζητάω τις ρυθμίσεις, μου στέλνει sms ότι οι ρυθμίσεις δεν υπάρχουν για το κινητό σας κτλ. Βέβαια και mms στέλνει και στο internet συνδέεται και οι σχετικές ρυθμίσεις υπάρχουν στο κινητό, αλλά ίσως πχ. είναι προεγκατεστημένες στη sim ή τις "τσιμπάει" αυτόματα από το δίκτυο. Πάντως στο 90% του χρόνου το 3G σήμα γράφει "H", πολύ λίγες φορές "G" και τις υπόλοιπες "E". Φαντάζομαι, H=3G, G=GPRS και E=EDGE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Παιδιά μια ερώτηση γιατί είμαι ανάμεσα στο Nexus 4 και τα Xperia T/SP. Πέρα από τα specs του Nexus που είναι καλύτερα, έχει και καλύτερη οθόνη; Ν4 χωρις σκεψη.Υποστηριξη υποστηριξη υποστηριξη ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αν δεν κάνω λάθος, η vf δε διαθέτει internet και mms ρυθμίσεις για Nexus 4! Στη σελίδα της δεν έχει τη συγκεκριμένη συσκευή ώστε να μπορείς να κάνεις το σχετικό request, ενώ στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, όταν ζητάω τις ρυθμίσεις, μου στέλνει sms ότι οι ρυθμίσεις δεν υπάρχουν για το κινητό σας κτλ. Βέβαια και mms στέλνει και στο internet συνδέεται και οι σχετικές ρυθμίσεις υπάρχουν στο κινητό, αλλά ίσως πχ. είναι προεγκατεστημένες στη sim ή τις "τσιμπάει" αυτόματα από το δίκτυο. Πάντως στο 90% του χρόνου το 3G σήμα γράφει "H", πολύ λίγες φορές "G" και τις υπόλοιπες "E". Φαντάζομαι, H=3G, G=GPRS και E=EDGE. Εν μέρει έχεις δίκιο.αν καλέσεις στην εξυπηρέτηση και ακολουθήσεις τις ηχογραφημένες οδηγίες δεν θα σου έρθουν ποτέ.Εγώ μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες μίλησα με εκπρόσωπο, του είπα το μοντέλο του κινητού και όντως μου ήρθε μήνυμα με τις ρυθμίσεις.Μέσα σε δύο λεπτά(και πολλά λέω) μου ήρθαν και τα mms που μου κρατούσαν το wakelock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts