verikioc Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 (edited) Εμένα πάλι με 3g Wi-Fi και πολύ κάμερα μου κρατάει 16-18 ώρες. Ικανοποιητικό σε υπερθετικό βαθμό Ξανά ερωτάω . ξέρει κανεις την διάφορα μεταξύ Google nexus 4 ksi nexus 4 ? http://img.tapatalk.com/d/13/08/15/9aqa2edu.jpg Edited August 15, 2013 by verikioc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Γνωριζετε καποια εφαρμογη που να αξιοποιει το βαρομετρο της συσκευης; Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hs2000corolla Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Γνωριζετε καποια εφαρμογη που να αξιοποιει το βαρομετρο της συσκευης; Με το androsensor βλέπεις όλους τους αισθητήρες του κινητού κ τις ενδείξεις τους Παράθεση ...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Ξανά ερωτάω . ξέρει κανεις την διάφορα μεταξύ Google nexus 4 ksi nexus 4 ? Δεν υπάρχουν δύο εκδόσεις. Ένα nexus4 έχει κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bours Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Εχει παρατηρησει κανεις στην τελευταια εκδοση του google play (4.3.10),οταν πρωτοανοιγει η εφαρμογη,κατα την διαρκεια του scrolling της αρχικης σελιδας,ενα στιμιαιο flashing της οθονης του κινητου;Μαλιστα απο το μεσον και κατω περιπου του scrolling της σελιδας.Ειναι αραγε bug της εφαρμογης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Επιτρέπεται το κινητό μέσα σε 1 ώρα να κρασάρει ο firefox και το play store και το πρωί πάλι πάνω που έπαιζα ένα παιχνίδι;Ελαττωματικό ή το έχω φορτώσει αρκετά;(2 gps,10παιχνιδια,10εφραμογες).Είμαι στοκ.Επίσης έχει κάνει κάποιος καλιμπράρισμα στην μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Επιτρέπεται το κινητό μέσα σε 1 ώρα να κρασάρει ο firefox και το play store και το πρωί πάλι πάνω που έπαιζα ένα παιχνίδι;Ελαττωματικό ή το έχω φορτώσει αρκετά;(2 gps,10παιχνιδια,10εφραμογες).Είμαι στοκ.Επίσης έχει κάνει κάποιος καλιμπράρισμα στην μπαταρία; Lollll Αυτό το θεωρεις φόρτωμα;; Φίλε τέτοια κινητά δεν κολλάνε ούτε με 200 εφαρμογές. Αλλού είναι το πρόβλημα. Όσο καιρό το έχω, ποτέ δεν έχει σκάσει κάτι. Είσαι στοκ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Lollll Αυτό το θεωρεις φόρτωμα;; Φίλε τέτοια κινητά δεν κολλάνε ούτε με 200 εφαρμογές. Αλλού είναι το πρόβλημα. Όσο καιρό το έχω, ποτέ δεν έχει σκάσει κάτι. Είσαι στοκ; Είμαι στοκ,ναι.Για την ακρίβεια το κινητό έχει σύνολο μέσα 85 εφαρμογές-παιχνίδια.Κάποιες από αυτές ναι μεν τις έχω αποκτήσει μέσω της πλαγία οδού(ίσως να κατέβηκε και τίποτα σαβούρα) αλλά θυμάμαι ότι κατάφερε να μου κολλήσει στην πρώτη χρήση όταν δεν είχα σχεδόν τίποτα μέσα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Είμαι στοκ,ναι.Για την ακρίβεια το κινητό έχει σύνολο μέσα 85 εφαρμογές-παιχνίδια.Κάποιες από αυτές ναι μεν τις έχω αποκτήσει μέσω της πλαγία οδού(ίσως να κατέβηκε και τίποτα σαβούρα) αλλά θυμάμαι ότι κατάφερε να μου κολλήσει στην πρώτη χρήση όταν δεν είχα σχεδόν τίποτα μέσα:lol: θα συμφωνισω και εγω με τον φιλο δεν γινεται αυτο που λες..ναι μπορει να κολησει λιγο στο μενου στην εναλαγη app widgets αλλα ελαχιστα γυρω στα 100 app εχω και εγω με τα μαμα γυρω στα 150 ναι μου εχει κανει καποια νουμερα στον browser YouTube κτλπ αλλα τιποτα το σοβαρο..με μαμα και custom ROMs - kernels.αν μπορεις κανε ενα βιντεακι αναλυτικο. (βαλε και το Dr.web light κανε ενα πληρη ελεγχο και μετα αν δεν το θες σβηστο) απαντηση για την μπαταρια ναι φιλε μου την καλιμπραρισα αλλα δεν ειδα καμια διαφορα με το μονο app που ειδα κατι ειναι το green power ειναι free στο play store Edited August 17, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3650 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 παιδιά είμαι νέος στο αντροιντ και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν το βρίσκω τα sms μπορούν να πάνε 160 χαρακτήρες στα ελληνικά και με ποιο τρόπο ; σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 παιδιά είμαι νέος στο αντροιντ και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν το βρίσκω τα sms μπορούν να πάνε 160 χαρακτήρες στα ελληνικά και με ποιο τρόπο ; σας ευχαριστώ Κάνε ένα search στις πιο πίσω σελίδες ή στο τροποποιήσεις /βελτιώσεις, είναι σχετικά πρόσφατο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 παιδιά είμαι νέος στο αντροιντ και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν το βρίσκω τα sms μπορούν να πάνε 160 χαρακτήρες στα ελληνικά και με ποιο τρόπο ; σας ευχαριστώ πανε μηνυματα ρυθμισεις μηνυματων split SMS γραφει πατα το και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 πανε μηνυματα ρυθμισεις μηνυματων split SMS γραφει πατα το και εισαι οκ δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που λες στην stock εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 μπορει σε stock δεν κοιταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 θα συμφωνισω και εγω με τον φιλο δεν γινεται αυτο που λες..ναι μπορει να κολησει λιγο στο μενου στην εναλαγη app widgets αλλα ελαχιστα γυρω στα 100 app εχω και εγω με τα μαμα γυρω στα 150 ναι μου εχει κανει καποια νουμερα στον browser YouTube κτλπ αλλα τιποτα το σοβαρο..με μαμα και custom ROMs - kernels.αν μπορεις κανε ενα βιντεακι αναλυτικο. (βαλε και το Dr.web light κανε ενα πληρη ελεγχο και μετα αν δεν το θες σβηστο) απαντηση για την μπαταρια ναι φιλε μου την καλιμπραρισα αλλα δεν ειδα καμια διαφορα με το μονο app που ειδα κατι ειναι το green power ειναι free στο play store Έκανα τον έλεγχο,βρήκε 3 ''απειλές'',τα έσβησα και περιμένω να δω πως θα πάει:rolleyes: Έλεγα να κάνω αλλά αφού δεν υπάρχει κάποια διαφορά ίσως το αφήσω για άλλη στιγμή.Το τραγικό σε εμένα είναι ότι κρατάει μέχρι το 50% 1.30-2 ώρες και μέτα 1 ώρα ανοιχτή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Έκανα τον έλεγχο,βρήκε 3 ''απειλές'',τα έσβησα και περιμένω να δω πως θα πάει:rolleyes: Έλεγα να κάνω αλλά αφού δεν υπάρχει κάποια διαφορά ίσως το αφήσω για άλλη στιγμή.Το τραγικό σε εμένα είναι ότι κρατάει μέχρι το 50% 1.30-2 ώρες και μέτα 1 ώρα ανοιχτή οθόνη. βαλε το app για τη μπαταρια που σου ειπα και παρακολουθησε το ααα βαλε το aptoide.apk γραψτο ετσι ακριβως στον browser ειναι free play store κσι εχει τα παντα..μολις το περασεις μπες και κατευασε το memory booster pro κανε μια εκαθαριση της cache ρυθμισε το να καθαριζει αυτοματα τη ραμ οταν κλειδωνει βαλτο στο αμεσως και στο αυτοματο καθαρισμα βαλε 900mb ram και ανα 3 η 5 λεπτα την cache να την καθαριζεις καθε μερα,γινεται και αυτοματα..μετα βαλε το all in one toolbox μπες και απενεργοποιησε τα app που δεν θες απο την εκκινηση και κανε και με κεινο μια εκαθαριση των δεδομενων της μνημης (sd) και των browsers.και να παρακολουθεις την ραμ απο ρυθμισεις-εφαρμογες,και τη CPU με το ROM toolbox δεν θα μπορεις ομως να επεμβεις χωρις root. Edited August 17, 2013 by nokisas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 βαλε το app για τη μπαταρια που σου ειπα και παρακολουθησε το ααα βαλε το aptoide.apk γραψτο ετσι ακριβως στον browser ειναι free play store κσι εχει τα παντα..μολις το περασεις μπες και κατευασε το memory booster pro κανε μια εκαθαριση της cache ρυθμισε το να καθαριζει αυτοματα τη ραμ οταν κλειδωνει βαλτο στο αμεσως και στο αυτοματο καθαρισμα βαλε 900mb ram και ανα 3 η 5 λεπτα την cache να την καθαριζεις καθε μερα,γινεται και αυτοματα..μετα βαλε το all in one toolbox μπες και απενεργοποιησε τα app που δεν θες απο την εκκινηση και κανε και με κεινο μια εκαθαριση των δεδομενων της μνημης (sd) και των browsers.και να παρακολουθεις την ραμ απο ρυθμισεις-εφαρμογες,και τη CPU με το ROM toolbox δεν θα μπορεις ομως να επεμβεις χωρις root. Μήπως τα παραλες? Nexus με 2gb ram και να καθαρίζει cache ανά 5λεπτά και να ρυθμίζει να κλείνει ram με εφαρμογή? Τί είναι? Xperia mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 η cache ειπα μια φορα τη μερα...φιλε μου ετσι ελεγα και εγω μεχρι 2g στα κινητα θα ναι οκ δεν θα χρειαστει οπως ακουγεται να το πανε στα 3 ομως οταν πηρα το nexus και ειδα οτι απο 1870 περιπου καθαρα με μερικα app παει στα 800 ειπα ουτε με 2 σωνομαστε οπωτε αν οπως λες δεν χρειαζεται ας το βαλει ο φιλος το auto clean στα 800 και αν πεσει τη καθαριζει αν οχι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μα συγνωμη κιολας.Με 800 mb ελευθερα τι ακριβως δεν σου ανοιγει ας πουμε και κολλαει,κρασαρει η οτιδηποτε αλλο?Και εγω 150 εφαρμογες εχω φορτωμενες,κατω απο 600 δε μου πηγε ΠΟΤΕ.Δεν μου κολλησε ΠΟΤΕ (εκτος απο μια φορα που δοκιμαζα -150 UV) ουτε κρασαρε ΠΟΤΕ.Ξαναλεω.Δεν ειναι Xperia mini ουτε καν S3. 2 gb ram ειναι υπερ αρκετα για το pure android ΟΤΙ και να κανεις.Αν κολλαει σε κατι φταιει το app οχι η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Μετά από clean install του paranoid 3.97 το titanium δεν έκανε restore, οπότε με τα πολλά έπρεπε να κάνω εγκατάσταση από πάνω το supersu και (προς το παρόν) δουλεύει! Είδωμεν! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 απλα οταν εχεις 2 δεν περιμενεις να παει 800 σου τη δινει πως το λενε.. και σε μενα δεν ειπα οτι κολαει..κατι ψιλα στους launcher και app drawer και ναι μπορει να φταινε τα app αλλα γινεται και να μη βαλεις τιποτα?το θεμα ειναι και τα λεω αυτα οτι απο τα 512 mb πηγα σε 1g λιγο καλυτερα και λεω δεν μπορει τα 2 του nexus θα ναι οκ αλλα..δεν θα επρεπε να κανει ουτε το παραμικρο..οποτε το android ουτε με 2 βολευετε και να το δεις τον αλλο χρονο θα μαστε στα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Πάντως εμένα που έχει 378 εφαρμογές - παιχνίδια, έχει πάει μέχρι 548 η ραμ του, αλλά δεν κολλάει με τίποτα. Στοκ όλα. Και ήμαρτον ρε παιδιά, πριν είχαμε κινητά με 512ραμ και τώρα με 800 ελεύθερη να κολλάει? Τι είναι αυτό δλδ που θέλει κι άλλη ραμ για να τρέξει?? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 απλα οταν εχεις 2 δεν περιμενεις να παει 800 σου τη δινει πως το λενε.. και σε μενα δεν ειπα οτι κολαει..κατι ψιλα στους launcher και app drawer και ναι μπορει να φταινε τα app αλλα γινεται και να μη βαλεις τιποτα?το θεμα ειναι και τα λεω αυτα οτι απο τα 512 mb πηγα σε 1g λιγο καλυτερα και λεω δεν μπορει τα 2 του nexus θα ναι οκ αλλα..δεν θα επρεπε να κανει ουτε το παραμικρο..οποτε το android ουτε με 2 βολευετε και να το δεις τον αλλο χρονο θα μαστε στα 3 Κάπου εχεις μπερδευτεί. Το ότι πάει στα 800 για ποιο λόγο στην δίνει; Για αυτό υπάρχει η μνήμη. Για να τρώγεται. Και στα 500mb να πέσει δεν είναι κάτι κακό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 απλα οταν εχεις 2 δεν περιμενεις να παει 800 σου τη δινει πως το λενε.. και σε μενα δεν ειπα οτι κολαει..κατι ψιλα στους launcher και app drawer και ναι μπορει να φταινε τα app αλλα γινεται και να μη βαλεις τιποτα?το θεμα ειναι και τα λεω αυτα οτι απο τα 512 mb πηγα σε 1g λιγο καλυτερα και λεω δεν μπορει τα 2 του nexus θα ναι οκ αλλα..δεν θα επρεπε να κανει ουτε το παραμικρο..οποτε το android ουτε με 2 βολευετε και να το δεις τον αλλο χρονο θα μαστε στα 3 χωρις καμια παρεξηγηση αλλα καταλαβαινεις τι γραφεις και τι σημαινουν τα νουμερα ή απλα σαρεσει να βλεπεις οτι εχεις πολυ διαθεσιμη ram χωρις κανενα λογο και χωρις να κερδιζεις κατι ? αναφερομαι σε ολα τα ποστ σου που λες σχετικα με ram φυσικα... αν κολλαει ειναι γιατι ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ή ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η RAM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Επισης υπαρχει και η πολυ απλη επιλογη να κραταει απο 0-4 εφαρμογες στο παρασκηνιο και να "γλιτωνεις" ram (ειναι μεσα στα developers options) αν και ειναι αχρειαστη στο nexus 4 λογο 2gb ραμ Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts