ivyhae Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Screenshot μπορείς να πάρεις και με stock. Power + volume down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Oντως ισχυει και σε αυτη τη version. Επρεπε να επιμεινω λιγο με τα κουμπια για να το καταφερω. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Eυχαριστω, εβαλα τη screenshot. Νομιζα οτι θαχε τη δυνατοτητα by default, οπως προηγουμενες εκδοσεις με vol. down + power. Για του λογου το αληθες να και το screenshot με τη μπαταρια μου. Ρεκορ (προς το παρον). http://s13.postimage.org/oojmvwgmb/IMG_20130106_195506.jpg ώρες οθόνης? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 To γραφει, 17%. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Πατα εκει που λεει Οθονη, και θα ανοιξει αλλη οθονη. Εκεινη κανε ενα screen shot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 υποθετω γυρω στις 3-4 καλη αυτονομια,εμενα με ενδιαφερει(οταν με το καλο ερθει το ρημαδι) να βγαζει με σκληρη χρηση τη μερα...δλδ ολη μερα wifi,και 2g data... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Τωρα καταλαβα. Here you are: http://s13.postimage.org/bny8olycj/Screenshot_2013_01_06_21_42_39.jpg To wifi δεν εσβησε καθολου, ολα τα υπολοιπα μεικτα, κανονικη χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 για αρχη εχει νοημα να παμε σε custom rom?ο custom kernel ειναι σιγουρο οτι θα περαστει για λογους μπαταριας κυριως,αλλα η ρομ? εχω αρκετη εμπειρεια απο φλασαρισματα αλλα ηθελα κ τη γνωμη σας.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuNaTiC-Abuser Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Εγώ to be honest i dont give a s*** σχετικά με την αυτονομία... Και στο σπίτι και στη δουλειά έχω usb καλώδιο και μπορώ να το φορτίζω ANYTIME... Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο θέμα χάνουμε λίγο το point... Το point είναι οτι έχουμε ... *(όσοι έχουμε ακόμα τεσπα) ένα Quad Core cpu με μια μεγάλη οθόνη και θα κάθομαι να το κοιτάω μη τελειώσει η μπαταρία ? Θα του πιω το αίμα αν γίνεται και ας είναι μονίμως στο USB δε με απασχολεί... Το συγκεκριμένο αφορά ΕΜΕΝΑ και μόνο ... αν κάποιος χρειάζεται μια αυτονομία 1 μέρας για τον Χ Ψ λόγο πάω πάσο... /discuss Παράθεση http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Eυχαριστω, εβαλα τη screenshot. Νομιζα οτι θαχε τη δυνατοτητα by default, οπως προηγουμενες εκδοσεις με vol. down + power. Για του λογου το αληθες να και το screenshot με τη μπαταρια μου. Ρεκορ (προς το παρον). Ισχύει αυτός ο συνδυασμός στο Ν4 για screenshot. Απλά πρέπει να τα πατήσεις ταυτόχρονα και να τα κρατήσεις πατημένα 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να κάνει το capture. Θα ήταν χρήσιμο να έγραφες και τις screen on ώρες, γιατί από το ποσοστό υποθέτω ήταν πολύ λίγες και γενικά δεν πρέπει να το πολυχρησιμοποίησες το τηλέφωνο εκείνη την περίοδο. edit: τώρα είδα τα προηγούμενα ποστ, σορρυ. Οντως 3 ώρες screen on και τέτοιος χρόνος, νομίζω είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αυτονομία, όχι απλά καλή. g47 μπορείς να γράψεις συνδυασμό rom + kernel? Φωτεινότητα υποθέτω στο auto? Προσωπικά επειδή βλέπω την stock rom αρκετά καλή, καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη φορά βασικά, προτείνω για όσους δεν θέλουν πειραματισμούς να περάσουν απλά ένα kernel για την μπαταρία και 3-4 χρήσιμα mods, πχ για quick settings κτλπ Edited January 7, 2013 by verve77 Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ακριβως επειδη κι εγω νομιζω οτι ειναι καλη την ποσταρα. Ειμαι με r28 και stock rom, δεν αλλαζω ρομ μιας και με εχει ικανοποιησει απολυτα. Αλλωστε για ο.τι χρειαστω...υπαρχει kernel. Φωτεινοτητα μονιμα στο auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 και γω εχω οπου παω,αλλα το θεμα ειναι τι γινεται εκτος αυτου.διακοπες,ενα σαββατοκυριακο,δουλεια εξω ολη μερα(δεν ειναι ολοι σε γραφειο).. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Ακριβως επειδη κι εγω νομιζω οτι ειναι καλη την ποσταρα. Ειμαι με r28 και stock rom, δεν αλλαζω ρομ μιας και με εχει ικανοποιησει απολυτα. Αλλωστε για ο.τι χρειαστω...υπαρχει kernel. Φωτεινοτητα μονιμα στο auto. Έχεις βάλει κάποιο mod (πχ quick settings)? Η Δεν μπαίνει τίποτα στην stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έχεις βάλει κάποιο mod (πχ quick settings)? Η Δεν μπαίνει τίποτα στην stock? Μπαίνουν αρκετά. Δοκίμασε Power Toggles, ίσως το καλύτερο toggle app. Για τα quick settings ότι εχω δει ως τώρα θέλει deodex rom, οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάσεις και να περάσεις την stock deodexed που κυκλοφορεί. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Έχεις βάλει κάποιο mod (πχ quick settings)? Η Δεν μπαίνει τίποτα στην stock? Δεν εχω βαλει τιποτα, δεν μου εχει χρειαστει. Τι θες να ρυθμισεις και δε μπορεις απο την stock με franco kernel? Αν θες οπωσδηποτε, καντο πρωτα deodexed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Δεν εχω βαλει τιποτα, δεν μου εχει χρειαστει. Τι θες να ρυθμισεις και δε μπορεις απο την stock με franco kernel? Αν θες οπωσδηποτε, καντο πρωτα deodexed. Και εγώ ευχαριστημένος είμαι.Ίσως να ήθελα κάπως καλύτερα τα toggles στην notification bar.πχ για silent mode μου λείπει από εκεί. Αλλά προτιμώ να μην πειράξω τίποτα αλλο. Όλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Kαλα θα κανεις αν σου αρεσει. Δε μπορω να πω οτι βλεπω καποια ελλειψη, θεμα προτιμησης ειναι. Με στοκ (odexed) και kernel ειμαι καλυμμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εντυπώσεις από τον 29άρη τον Franco έχουμε?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δεν προλαβαμε. Βγηκε 30. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Τώρα δοκιμάζουμε τον 30αρη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Καλησπερα και απο εμενα. Σημερα το πηρα, ο φρανκο 30 μπηκε, και τωρα κατεβαινει η αοκπ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energon Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Και η 30 και η 31 ακυρη για μενα...και ενα μικρο lagging και μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας. Οποτε πισω στην 28 που ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δοκιμάστε dark jelly end r28... Σταθερή όμορφη και αρκετά παραματροποιησιμη... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δοκιμάστε dark jelly end r28... Σταθερή όμορφη και αρκετά παραματροποιησιμη... Άσε τώρα την dark jelly και περνά την XenonHD με franco r31 :p Πολύ καλή με όλες τις παραμετροποιησεις μαζεμένες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Άσε τώρα την dark jelly και περνά την XenonHD με franco r31 :p Πολύ καλή με όλες τις παραμετροποιησεις μαζεμένες!!! Τον 31 πως τον βλέπεις??? Δεν σχέση με τον 28???? Edited January 12, 2013 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts