nikoskat Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 χτες το πηρα εβαλα 16 σημερα 17 κ στοκ ρομ.αν αντιληφθεις ρομ που να εχει 3g/2g switch ριξε ενα σφυριγμα ρε ευθυμη Με την xylon μπορείς να βάλεις button στα quick settings και να αλλάζει από 2g σε dual mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Καλά ρε παιδιά, τόσο χάλια είναι η stock rom που λέτε ότι υπάρχουν τέτοιες βελτιώσεις στην ταχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 (edited) Καλά ρε παιδιά, τόσο χάλια είναι η stock rom που λέτε ότι υπάρχουν τέτοιες βελτιώσεις στην ταχύτητα; Καθόλου χάλια, την συνηστώ ανεπιφύλακτα, μαζί με φρανκo 17, πετάει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010887 Και συνεχίζω με τα χρήσιμα mod που έχω βρεί, ( MONO ΓΙΑ DEODEXED STOCK ROMS) , και εδώ θα βρέιτε το multi reboot menu και το τελευταιο mms.apk με 160 χαρακτήρες στα ελληνικα. http://d-h.st/jGj Φλασάρετε μέσω CMW RECOVERY Edited December 21, 2012 by BOYKIOY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 To mms ειναι για τη stock rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καθόλου χάλια, την συνηστώ ανεπιφύλακτα, μαζί με φρανκo 17, πετάει. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010887 Και συνεχίζω με τα χρήσιμα mod που έχω βρεί, ( MONO ΓΙΑ DEODEXED STOCK ROMS) , και εδώ θα βρέιτε το multi reboot menu και το τελευταιο mms.apk με 160 χαρακτήρες στα ελληνικα. http://d-h.st/jGj Φλασάρετε μέσω CMW RECOVERY Άρα βάζουμε την deodexed stock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 To mms ειναι για τη stock rom? Λογικά θα δουλέυει σε οσες ρομ δεν έχουν βάση στη cm καθώς εκεί έχουν άλλου τυπόυ mms με γρήγορη απάντηση. Κάνε extrack το zip και βάλε μόνο το mms.apk και δεσ εάν δουλέυει.ΚΑΝΕ BACKUP ΠΡΩΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Οκ, θα το δοκιμασω να δω αν δουλευει γιατι εχω odexed rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλημέρα σε όλους! Franco r18 δοκίμασε κανείς? Δεν τον προλαβαινουμε τον τύπο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 μισο να πατησω autoupdade :p Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOYKIOY Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Οκ, θα το δοκιμασω να δω αν δουλευει γιατι εχω odexed rom. Δεν θα δουλευει. Γραφω ειναι μονο για DEODEXED. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ασε τι γραφει, θεωρητικα το μονο μειον ειναι οτι δε θα κραταει τα settings. Σε αυτη τη περιπτωση θα κανω odex το app. Aλλα θα το δω συντομα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 μονο κερνελ περνατε?η και ρομ? το περιμενω συντομα το κινητο οποτε ειπα να ψαχτω :p παρατηρω στο νημα του galaxy nexus στο xda,οτι δεν υπαρχει τρελη κινητικοτητα σε ρομ,οι περισσοτεροι μαλλον ασχολουνται με κερνελ...κανω λαθος? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 μονο κερνελ περνατε?η και ρομ? το περιμενω συντομα το κινητο οποτε ειπα να ψαχτω :p παρατηρω στο νημα του galaxy nexus στο xda,οτι δεν υπαρχει τρελη κινητικοτητα σε ρομ,οι περισσοτεροι μαλλον ασχολουνται με κερνελ...κανω λαθος? Και ρομ υπάρχουν... Αλλά λόγω του θέματος με την μπαταρία λογικό είναι να υπάρχει κινητικότητα στους κερνελ... Franko και ξερό ψωμί όπως θα έλεγαν και τα φιλαράκια μου Χάρης και Ευθύμης... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) μονο κερνελ περνατε?η και ρομ? το περιμενω συντομα το κινητο οποτε ειπα να ψαχτω :p παρατηρω στο νημα του galaxy nexus στο xda,οτι δεν υπαρχει τρελη κινητικοτητα σε ρομ,οι περισσοτεροι μαλλον ασχολουνται με κερνελ...κανω λαθος? Κι ρομ και κερνελ φυσικά!! Προσωπικά από roms παίζω σε aokp, pa, xylon, rasbeanjelly & cm.. Αυτές είναι όλες καλες. Τώρα από kernels επειδή δεν έχω όρεξη για πειράματα περνάω μόνο franco αφού δίνει εξαιρετική απόδοση και μπαταρία. Αν κάποιος βέβαια προτείνει κάτι σίγουρα θα δοκιμάσω. Κίνηση πολύ δεν έχει στο xda γιατί οι συσκευές είναι ακόμα δυσεύρετες και δεν τις έχουν ακόμα όλοι στα χέρια τους.. Αν δώσει συσκευές η Google τότε θα έχει και μεγαλύτερη κινητικότητα :p Edited December 22, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Ρε παιδιά για να χρησιμοποιείται κ το μέρος της οθονης εννοώ θέλω να μικρυνω τα soft buttons έχω περάσει τον νόβα θέλει rootarisma η γίνεται μέσω του νόβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 σωστοι και οι 2...οποτε ισως ειναι καλυτερα να παιξω με τους φρανκοκερνελς πρωτα και αργοτερα βλεπουμε για ρομ... οντως υπαρχει βελτιωση στη μπαταρια?καποια εικονα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) Ρε παιδιά για να χρησιμοποιείται κ το μέρος της οθονης εννοώ θέλω να μικρυνω τα soft buttons έχω περάσει τον νόβα θέλει rootarisma η γίνεται μέσω του νόβα; Θα πρέπει να rootαρεις και να περάσεις κάποια custom ROM ή κάποιο mod που να επιτρέπει σε αυτή την αλλαγή.. Εγώ τώρα φοράω Xylon και τα έχω κάνει πιο μικρά μέσα από τις ρυθμίσεις της rom στα 36dpi :) http://db.tt/8OgTr02B @blade_, εγώ έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά από τον στοκ κέρνελ ίσως και πάνω από 20%. Γεγονός είναι ότι μου βγάζει την μέρα και μάλιστα άνετα.. Μέσα στην εβδομάδα φορτιζα κάθε μέρα στο 30-35% με 3,5 ώρες οθόνη, 16 ώρες συνολικά χρήση, κυρίως wifi και φωτεινότητα στο αυτοματο.. Edited December 22, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 μεγαλη διαφορα βλεπω...με στοκ ρομ ε?χαιρομαι γιατι η μπαταρια των 2100 φαινεται σαν 1000..... αυτο με τα soft keys Πολυ ενδιαφερον...παντα μου την εσπαγε στα νεξους αυτο το πραμα..ισως το πρωτο που θα κανω οταν ερθει! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδιά ποιόν browser θα προτεινατε είμαι αναμεσα σε dolphin Firefox k opera mobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Γιατι δεν σου κανει ο stock; εγω παντως εχω βολευτει μια χαρα με τον chrome Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδιά ποιόν browser θα προτεινατε είμαι αναμεσα σε dolphin Firefox k opera mobile... Τσέκαρε αυτόν εάν είσαι root, είναι browser απο AOSP - https://www.dropbox.com/s/pu2rd21fuqplckq/browser.apk Με έναν root explorer θα τον βαλεις στο (system/app folder) ,πατάς παρατεταμένα πάνω του και στο μενού που εμφανίζεται επιλέγεις (permissions) το κάνεις σε (-rw-rw-r) πρέπει δλδ να είναι τικαρισμενα τα πρώτα 3 και τα 2 μεσαία κουτάκια, μετά reeboot και είσαι ok . Τον μαμά browser μην τον διαγράψεις απλά κανε rename βάζοντας ένα (bak) κολλητά μετά το (apk) δλδ πχ (androidbrowser.apkbak) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Εγώ έχω βολευτεί με dolphin + Jetpack εδώ και καιρό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλημέρα, έχω κατεβάσει το toolkit για το nexus 4 αλλά δεν μπορώ να περάσω με τίποτα τους drivers για το fastbood ενώ αυτοί του ABD εχουν αγκατασταθεί κανονικά, εχεις κάποιος κάποια ιδέα - λύση ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Ο Chrome είναι γενικά από τους πιο αργούς Browser. Στο Nexus όμως ΠΕΤΑΕΙ. Δεν τον αλλάξω με τίποτα. Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoDaeMoN Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Τσέκαρε αυτόν εάν είσαι root, είναι browser απο AOSP - https://www.dropbox.com/s/pu2rd21fuqplckq/browser.apk Με έναν root explorer θα τον βαλεις στο (system/app folder) ,πατάς παρατεταμένα πάνω του και στο μενού που εμφανίζεται επιλέγεις (permissions) το κάνεις σε (-rw-rw-r) πρέπει δλδ να είναι τικαρισμενα τα πρώτα 3 και τα 2 μεσαία κουτάκια, μετά reeboot και είσαι ok . Τον μαμά browser μην τον διαγράψεις απλά κανε rename βάζοντας ένα (bak) κολλητά μετά το (apk) δλδ πχ (androidbrowser.apkbak) . Ευχαριστω πολυ φιλε :) Παιδια δεν εχει Flash o Chrome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts