Jump to content

myphone POLL: Το VDSL στην Ελλάδα


DJDB
 Κοινοποίηση

Εφόοσν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή σας, θα αναβαθμίσετε σε VDSL;  

395 members have voted

  1. 1. Εφόοσν υπάρχει κάλυψη στην περιοχή σας, θα αναβαθμίσετε σε VDSL;

    • Ναι, θα αναβαθμίσω άμεσα, αξίζουν οι επιπρόσθετες παροχές το επιπλέον κόστος.
      87
    • Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
      81
    • Όχι, το κόστος είναι μεγάλο και δεν νομίζω πως θα δω μεγάλη διαφορά ποιοτικά.
      209
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ.
      18


Recommended Posts

******** μαντολες.... Εδω Δραμα ουτε απο εξω δεν εχουμε. Καλο 2014.

 

Έχει η CYTA εδώ και πολύ καιρό. Να αναφέρω οτι η CYTA υποστηρίζει όλες τις περιοχές που έχει δίκτυο αρκεί να είσαι σε απόσταση κάτω από τα 1000μέτρα.

TCL 40 NXTPAPER

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τιμές κ.λ.π., αλλά εγώ θα πάρω την 50Mbps αφού τώρα ο μεγαλύτερος και καλύτερος πάροχος στην Ελλάδα ο ΟΤΕ μου δίνει την απίστευτη ταχύτητα των 2Mbps, η οποία συνήθως πέφτει στα 1,5Mbps.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::

Link to comment
Share on other sites

Προς το παρών θα μείνω με αυτό που έχω. Ελπιζω να μειωθούν οι τιμές στο 24άρι

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Link to comment
Share on other sites

Φεύγω για Τσεχία και κοιτούσα για το τι επικρατεί σε σχέση με internet εκει, απλά http://translate.google.com/translate?sl=cs&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.upc.cz%2Finternet%2Ffiber-power-120%2F&act=url και για τιμές διαιρείτε με το 25 για να βγει σε ευρώ, bye bye Greece.
Link to comment
Share on other sites

Εχω απο τη προηγουμενη Τριτη vdsl.Tο εβαλα κυριως για να εχω καλο ratio στα torrents.Ενιωθα ασχημα με μονο 1000Kbps upload.Δικαιωθηκα για την επιλογη μου,το ratio ειναι ηδη ψηλα.Τωρα κατεβαζω γερα και χωρις φοβο για το ratio.:wink:
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα.Ειμαι 30λεπτα μακρια απο την Αθηνα ζω σε επαρχια και εχω την εκπληκτικη τον 2mbps την οποια απεκτησα το 2010 μετα απο πολυ τρεξιμο,καθε μερα στον ΟΤΕ της περιοχης μου ωστε να τους πριζω μπας και μας βαλουν Ιντερνετ.Ελλαδαρα ολε ωσπου να ερθει το VDSL στην περιοχη μου θα εχει πεθανει το μισο χωριο. Edited by Rospy7
Link to comment
Share on other sites

Επειδη ειναι kinder εκπληξη τι θα σου κατσει στη γραμμη σου για τωρα το αφηνω.Μια χαρα την κανω αυτη τη στιγμη τη δουλεια μου και με το adsl και περιμενω να αρχισει να λειτουργει ο ανταγωνισμος στην Ελλαδα (αν και κατι μου λεει οτι θα περιμενω ΠΟΛΥ:shifty:)
Link to comment
Share on other sites

Ψήφισα "Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα."

 

Είμαι απ' το 2006 με το ADSL του ΟΤΕ. Συγχρονίζω στα 11 Mbps downstream / 0,9 Mbps upstream, χωρίς καθόλου αποσυνδέσεις ή άλλα προβλήματα. Οι ταχύτητες που πιάνω με καλύπτουν, αλλά δεν θα με χάλαγε να είχα 20+ Mbps για κατέβασμα, αρκεί να τα πιάσει και να είναι σταθερή η σύνδεση.

 

Γλυκοκοιτάζω τη Cyta και σκέφτομαι κάποια στιγμή να δοκιμάσω το VDSL της (35 ή 50 Mbps). Μπήκα στο site της και έλεγξα διαθεσιμότητα και μου βγάζει οτι είναι διαθέσιμο στην περιοχή μου, με απόσταση απ' το σπίτι μου 813,4 m.

 

Από την εμπειρία σας, τι ταχύτητες λέτε να μπορώ να πιάσω; Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω την κίνηση, αλλά φοβάμαι μην ανοίξω το κουτί της Πανδώρας και τρέχω και δεν φτάνω μετά...

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

______________

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Link to comment
Share on other sites

Ουτε το σκεφτομαι για νεα εξοδα, εξαλλου μια χαρα ειμαι με Adsl (Hol) καθως δεν συμμετεχω στα τορενταδικα που δεν ξερω και την νομιμοτητα τους :X

Αραγε ποσα site υποστηριζουν ταχυτητες 50 mb ειδικα σε ωρες αιχμης;

Link to comment
Share on other sites

Επειδής εμείς εδώ στα χωριά στην επαρχία είμαστε σε τελευταία μοίρα, μέχρι να έρθει το vdsl μπορεί και να έχουμε πεθάνει. Το κόβω να έρχεται σε αρκετά χρόνια. Τότες βλέπουμε.
i8vv46-6.png
Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Ναι θα μετακομισουμε ολοι 500 μετρα απο τον ΟΤΕ για να εχουμε vdsl...

 

:lol::lol::lol: σωστος!!!!!+++

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Link to comment
Share on other sites

συνδρομητής στον οτε σε adsl από των δεκέμβριο του 2004 ,τώρα με 24 mb ,όταν την πρώτο έβαλα έπιανα 19 έπεσε στα 12-14 .

802 μετρα από το κέντρο ,εκτος vdsl

Link to comment
Share on other sites

εδώ είμαστε λίγο πιο θετικά διακείμενοι κι αισιόδοξοι από ό,τι εδώ μέχρι στιγμής :p

 

Γενικώς το όλο πνεύμα που επικρατεί είναι να κάνουν πρώτα τις προηγούμενες τεχνολογίες να δουλεύουν σωστά και οικονομικά και μετά να πάνε στις επόμενες. Προς το παρόν το μόνο που βλέπουμε είναι δημιουργία τεχνητών αναγκών. λέει ο φίλος π.χ. "ένιωθα άσχημα με μόνο 1000 ΚΒ upload" :rolleyes: :p :D

 

Εγώ πάντως από τότε που έβαλα torrent πρώτη φορά, το πρόβλημά μου δεν ήταν πόσο γρήγορα κατέβαζα ή ανέβαζα ταινίες, αλλά το ότι δεν είχα (και τώρα ακόμα χειρότερα) χρόνο να τις βλέπω.

Link to comment
Share on other sites

Ρε τί τρελενεστε ή κράζετε; Ακομα ειμαστε στην αρχη της υπηρεσιας. Αρχικα θα εχουν καθαρες ταχυτητες οσοι ειναι κοντα στα dslam ή οσοι ειναι κοντα σε ενεργοποιημενο ΝΕΟ ΚΑΦΑΟ! Οι υπολοιποι υπομονη. Ειναι εκατονταδες χιλιαδες τα ΚΑΦΑΟ για να τα αλλαξει αμεσως ο ΟΤΕ σε ολη την χωρα. Υπομονη οπως κανω κι εγω. Θα ερθει και στα μερη μας. Ειμαι με 9 mbps. Το καφαο ειναι διπλα μου. Οταν σκαφτει τοτε θα βαλω κι εγω και θα πιανω 45+. Υπομονη...
Link to comment
Share on other sites

Αυτή τη στιγμή οχι, με τίποτα. Παρόλο που έχω φτάσει απο τα 16 που ξεκίνησα πριν χρόνια στα 10 πραγματικά δεν θα δω καμία διαφορά αν πάω στα 30 ή 50. Μόνο για το upload το σκέφτομαι. Αλλά αυτό που θα ήθελα είναι καλύτερο response time. Το bandwidth μια χαρά είναι ακόμα και στα 10.
Link to comment
Share on other sites

εβαλα πριν ενα μηνα το δοκιμαστικο vdsl τις wind ειμαι στα 30 μετρα απο το dslm διπλα στον οτε μενω.........συντονιζα ηδη στα 15-18 mb οταν εβαλα το vdsl πηγα στα 35-45mb αλλα τα δεδομενα καυθηστερουσαν και ερχοταν μπουκομενα, η δε συνδεσεις αποσυνδεσεις ηταν συχνοτατες .Εγω εχω πιστευω οτι vdsl χωρις οπτικη ινα ειναι παραμυθι απλα συμπιεζουν τα δεδομενα και τα στελνουν ολα μαζι.

Γυρισα τροχαδι στο παλιο καλο μου adsl και βλεπω καλυτερα και ταχυτερα τις σελιδουλες μου.Ευτυχως μου ειχαν δωσει το δικαιωμα να το επιστρεψω χωρις καμια χρεωση και δεσμευση.:DΤσαμπα κοπος ουτε μηνα δεν το αντεξα......:blink:

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχαχαχαχα Είμαι στο κέντρο της Αθήνας και δεν μπορώ να βάλω τίποτα πάνω από τα 2mb γιατί πέφτει η γραμμή λόγω απαρχαιωμένου δικτύου κυρίως καλωδιώσεων της περιοχής μου. Οπότε έχω μείνει αναγκαστικά στο Connex 2mb και ζω 10 χρόνια πίσω. Τι μου λέτε τώρα για αναβαθμίσεις και κουραφέξαλα και να φανταστείτε πως οι ******** λένε κιόλας πως η γραμμή μου έχει τη δυνατότητα να σηκώσει και το VDSL και με ξεσκίζουν καθημερινά όλες οι εταιρίες στα τηλέφωνα να πάρω τα πακέτα τους για να πάψω να κοιμάμαι και πάλι.... όπως τότε που ζήτησα να μου κάνουν τα 2 στα 24 και δεν είχα ίντερνετ καθόλου... Συνήθισα να είμαι στα 2 mb και εξάλλου είναι αρκετά για απλή χρήση του ίντερνετ εκτός εάν θέλεις να κατεβάζεις ταινίες και πειρατικά games πράγμα που δε με ενδιαφέρει οπότε.... Τουλάχιστον ας τα διπλασίαζαν τα 2mb ως βασική σύνδεση οι τσιγκούνηδες. Μέχρι 6 mb σηκώνει η γραμμή μου.... Edited by impreza_sti
Αφαίρεση απρεπών εκφράσεων
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...