spirtos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 @spirtos όταν το είχα το έκανε όταν είχα κατεβάσει την εφαρμογή noled.μήπως έχεις κατεβάσει κάποια ανάλογη εφαρμογή? Αυτο ηταν τελικα φιλε. Ευχαριστω εσενα και ολα τα αλλα παιδια που βοηθησαν. Μηπως ξερετε καμια αλλη αναλογη εφαρμογη για βλεπουμε τα μηνυματα και τα missed calls? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 δεν είχα βρει αλλά αν θέλεις μπορείς να βάλεις τους ήχους συστήματος στο αθόρυβο και να αφήσεις την εφαρμογή noled αν θέλει η γυναίκα σου να βλέπει μόνο σε οπτική ειδοποίηση τις αναπάντητες και τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 δεν είχα βρει αλλά αν θέλεις μπορείς να βάλεις τους ήχους συστήματος στο αθόρυβο και να αφήσεις την εφαρμογή noled αν θέλει η γυναίκα σου να βλέπει μόνο σε οπτική ειδοποίηση τις αναπάντητες και τα μηνύματα. Μαλλον αυτο θα κανω γιατι χωρις ειδοποιηση δε θα την παλεψει. Ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) Παιδιά έχει βγει μήπως 4.2.2 για το τηλέφωνο μας; Ξερετε αν εχει βγει έκδοση mini με μικρή sim; Στο γερμανο λέει mini sim στον καταλογο Edited March 1, 2014 by SAKISART2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Παιδιά έχει βγει μήπως 4.2.2 για το τηλέφωνο μας; Ξερετε αν εχει βγει έκδοση mini με μικρή sim; Στο γερμανο λέει mini sim στον καταλογο Δες 3,4 πιο πριν για την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Tην 4.2.2 πως την περνάμε; Είναι για ροοτ συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) παιδια μια βοηθεια...εβαλα την 4.2.2 κιτ κατ αλλα δεν μου ανοιγει την καμερα...εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Προφανώς εννοείς την Kit kat 4.4.2. Η τελευταία επίσημη της samsung είναι η 4.1.2 άρα λογικά έβαλες κάποια custom rom. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το ποια rom είναι απο που την κατέβασες πως την πέρασες και τι σφάλμα σου βγάζει για να μπορέσει κανείς να βοηθήσει αν γνωρίζει. Tην 4.2.2 πως την περνάμε; Είναι για ροοτ συσκευές; Μόνο με custom rom καθώς επίσημα δεν έχει βγει. Για να την περάσεις θα πρέπει να έχεις custom recovery. Edited March 1, 2014 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Προφανώς εννοείς την Kit kat 4.4.2. Η τελευταία επίσημη της samsung είναι η 4.1.2 άρα λογικά έβαλες κάποια custom rom. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το ποια rom είναι απο που την κατέβασες πως την πέρασες και τι σφάλμα σου βγάζει για να μπορέσει κανείς να βοηθήσει αν γνωρίζει. Μόνο με custom rom καθώς επίσημα δεν έχει βγει. Για να την περάσεις θα πρέπει να έχεις custom recovery.Είναι εύκολο να το κάνω; Υπάρχει αναλυτικός οδηγός; Γενικά το τηλέφωνο θα τη σηκώνει ή θα σέρνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 γεια σας!θελω να αγορασω το s3 mini και επειδη δεν εχω ιδιαιτερα καλη σχεση με αυτα,μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου αν το kaizer ειναι αξιοπιστο?και γενικα τι πρεπει να προσεξω πριν το αγορασω..ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Είναι εύκολο να το κάνω; Υπάρχει αναλυτικός οδηγός; Γενικά το τηλέφωνο θα τη σηκώνει ή θα σέρνεται; Εγώ το έχω κάνει με τον εξής τρόπο. Απ τον οδηγό της πρώτης σελίδας είχα κάνει root. Μετά πέρασα την εφαρμογή ROM Manager μέσα απ τη οποία πέρασα την custom recovery. Απο κει και πέρα υπάρχουν πολλοί οδηγοί αν το ψάξεις στο google ώστε να φλασάρεις την custom rom και τι βήματα πρέπει αν ακολουθήσεις (πχ back up της stock rom, wipe data κτλ) γεια σας!θελω να αγορασω το s3 mini και επειδη δεν εχω ιδιαιτερα καλη σχεση με αυτα,μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου αν το kaizer ειναι αξιοπιστο?και γενικα τι πρεπει να προσεξω πριν το αγορασω..ευχαριστω! Για το συγκεκριμένο μαγαζί δεν γνωρίζω αλλά γενικώς πριν αγοράσεις απ το οποιαδήποτε ιντερνετικό μαγαζί πάρτους ένα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσεις οτι είναι ευρωπαϊκής προέλευσης ώστε να ισχύει η πανευρωπαϊκή εγγύηση και όταν φτάσει η συσκευή πριν την παραλάβεις βεβαιώσου πως στην απόδειξη αναγράφεται το imei ώστε να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν εγγύηση. Edited March 4, 2014 by stefanw595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε πως να κατω την status bar ετσι διαφανες -> http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/mod-white-battery-icon-statusbar-s4-t2606962 ;;; Κανει το κινητο πανεμορφο πραγματικα ειδικα αμα ειναι και απο την κιτ κατ που τα κανει ασπρα ακομα καλυτερα!! Να φανταστω θελει ροοτ ετσι;; Αν το κανω μετα πως μπορω να επαναφερω τον counter στο 0;; Απο εδω το ειδα -> http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/mod-white-battery-icon-statusbar-s4-t2606962 !! Συγνωμη αν εγινα κουραστηκος!! Edited March 5, 2014 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannhs21R Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλημερα σε ολους μια ερωτηση που δε ξερω αν κολαει εδω και συγνωμη για αυτο αφορα το μινι και το facebook λοιπον ... πως γινετε με καποια ρυθμιση η οτι αλλο στην αναρτηση στο facebook να εμφανιζει οτι ειναι απο κινητο η εστω απο περιοχη ωστε να καταλαβενει ο αλλος αν ειμαι στη δουλεια η σπιτι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Το τηλέφψνο βγάζει μήνυμα από την ημέρα που αγοράστηκε ότι υπάρχει αναβάθμιση , να την κάνω? Edited March 5, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcestis29 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπερα σας,θελω μια μικρη βοηθεια....εχω το samsung galaxy SIII mini και εψω ενα προβληαμτακια με την κυρλιομενη μπαρα που βρισκεται στη πανω πλευρα της οθονης.Πηρανε τα παιδια μια μερα το κινητο μου και χεουν αφαιρεσει αυτη τη μπαρα πλεον δεν λειτουργει....πως να την επαναφερω???(ειναι η μπαρα που κατεβαζεις μεχρι κατω και εκει εχει το wifi ,gps σιγαση ,bluetooth και αλλα πολλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Κανε μια επανεκκίνηση το κινητό. .. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 καλημέρα σε όλους έχω το κινητό εδώ και ένα χρόνο με ελάχιστες κατεβασμένες εφαρμογές. την τελευταία την κατέβασα πριν δύο-τρείς μήνες. το πρόβλημα είναι το εξής: από χθές το φλάς παραμένει αναμμένο (όχι πλήρως όπως όταν βγάζω φωτο αλλά ας πούμε όπως το sandby στις ηλεκτρικές συσκευές) και σβήνει μόνο όταν βγάλω την μπαταρία. Δοκίμασα διαδοχικά το 'βοηθητικό φως', επανεκκίνηση, hard reset αλλά τίποτα :( καμιά ιδέα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το φλας παραμείνει ανοιχτό; Είσαι με official rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το φλας παραμείνει ανοιχτό; Είσαι με official rom; ναι, δεν έχω πειράξει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ναι, δεν έχω πειράξει τίποτα. Δοκίμασε να περάσεις ξανά την rom που εχεις με odin ,αν δεν φτιάξει παει για service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δοκίμασε να περάσεις ξανά την rom που εχεις με odin ,αν δεν φτιάξει παει για service . προτιμώ να μην βάλω χέρι εγώ ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Γειά σας.Το κινητό δυστυχώς είναι απογοητευτικό.Προσωπικά μου σέρνεται και κολλάει απίστευτα χωρίς να έχω βάλει κάρτα μνήμης με μόνο τα 6g που είχε δική του....Ξέρει κανείς καμιά λύση μπάς και γλυτώσει το πούλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Παιδιά θέλω μια βοήθεια!! Μπορείτε να μου εξηγήσετε κατι για το ροοτ.. Βρήκα εναν οδηγό εδω στο φόρουμ αλλα εχει δυο τρόπους ο ενας χωρις να ανεβει ο counter και ο αλλος να παει στο 1 ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρησω;;; Το λογο που το θελω το ροοτ ειναι να αφαιρέσω καποιες εφαρμογές και αν μπορώ να αλλάξω την στατυς μπαρ σε διαφανες (αν γίνεται αυτο χωρις να ανέβει ο counter) και αν γινει τιποτα στο κινητο μεσω Odin να το επαναφέρω σε περίπτωση που μου πάθει κάτι!! Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Γειά σας.Το κινητό δυστυχώς είναι απογοητευτικό.Προσωπικά μου σέρνεται και κολλάει απίστευτα χωρίς να έχω βάλει κάρτα μνήμης με μόνο τα 6g που είχε δική του....Ξέρει κανείς καμιά λύση μπάς και γλυτώσει το πούλημα; Δεν εχει 6 gb ακομα και να καθαρισεις τις εφαρμογες με root πας στα 4,5 gb στα 6 ομως με τιποτα. Μηπως δεν ειναι το αυθεντικο το κινητο? τρεξε κανενα benchmark και πες μας τι σου βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ναι 4,5 ειναι μπερδευτηκα.Το κινητο ειναι αγορασμενο απο παμπλικ οποτε δεν τιθεται θεμα γνησιοτητας.Αργει υπερβολικα να ανοιξει εφαρμογες κολλαει στ ην αφη πχ στο ιντερνετ και ι..αλλες φορες δεν αποκρινεται καθολου κτλ.Ακομα και τωρα που γραφω απο το κινητο εχει καθηστερηση στην πληκτρολογηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ναι 4,5 ειναι μπερδευτηκα.Το κινητο ειναι αγορασμενο απο παμπλικ οποτε δεν τιθεται θεμα γνησιοτητας.Αργει υπερβολικα να ανοιξει εφαρμογες κολλαει στ ην αφη πχ στο ιντερνετ και ι..αλλες φορες δεν αποκρινεται καθολου κτλ.Ακομα και τωρα που γραφω απο το κινητο εχει καθηστερηση στην πληκτρολογηση.. Υπαρχει οντως προβλημα οπως και οτι στα γραμματα αλλο πληκτρολογεις και αλλο επιλεγει. Εγω προσωπικα περιμενω τον maclaw να δωσει την aosp που ειναι το παρθενο λογισμικο της google και ειναι το kitkat και πιστευω θα διορθωθουν ολα. Δοκιμασες να βγαλεις αχρηστες εφαρμογες? Π.χ. ειχα και εγω θεμα με το chrome αργουσε να γραψει ασε που ηταν και μεγαλη η εφαρμογη. Τι εκανα? Την σουταρα τελειως και κατεβασα το dolphin και βρηκα τη χαρα μου. Ωστοσο μια μικρη καθυστερηση εχω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts