Jump to content

itisme

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About itisme

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

itisme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γεια σας. Μηπως ξερει καποιος αν μπορω να μειωσω με καποιο τροπο την καταναλωση μπαταριας απο τις υπηρεσιες google play? το ποσοστο κυμαινεται γυρω στο 20% συνηθως.
  2. παιδια μια βοηθεια. μου πεφτει πολυ ευκολα η μπαταρια οποτε τσεκαρα τις ρυθμισεις για να δω τι ποσοστα καταναλωνει η καθε εφαρμογη και οι περισσοτερες ειναι στο 8-10% ενω η οθονη ειναι στο 60% με φωτεινοτητα ρυθμισμενη πιο κατω απο τη μεση. μηπως ξερει κανεις τι παιζει?
  3. ποιες εφαρμογες τρωνε μπαταρια?
  4. καλησπερα.αγορα το συγκεκριμενο κινητο για 2η φορα επειδη το 1ο μου το κλεψανε.με την 1η αγορα η οποια εγινε απο σκρουτζομαγαζο ημουν πολυ ευχαριστημενη ειδικα με την μπαταρια η οποια με πολυ χρηση μου κρατουσε σχεδον 1,5 μερα σιγουρα.η 2η ομως αγορα με προβληματιζει ιδιαιτερα γιατι παρατηρω οτι η μπαταρια πεφτει γρηγορα ακομα κ οταν δεν το χρησιμοποιω.δλδ μπορει να το εχω φορτισει το βραδυ και να ειναι στο 100% και το πρωι να εχει πεσει στο 90 κατι το οποιο η προηγουμενη συσκευη δεν το εκανε.η 2η αγορα εγινε απο το ηλεκτρονικο καταστημα του γερμανου.εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?
  5. Μολις παρατηρησα πωσ οταν μπαινω στο facebook και θελω πχ να τσεκαρω μια σελιδα η ενα προφιλ μου λεει δεν ειναι δυνατη η συνδεση ενω την αρχικη μου την ανανεωνει κανονικα. Τι ειναι παλι αυτο?
  6. Γεια σας. Εχω το α5 2016 εδω και μια βδομαδα κι εχω παρατηρησει οτι οταν μπαινω στο messenger μου γραφει για αρκετη ωρα αναμονη για δικτυο και μετα συνδεεται. Μηπως ξερει κανεις τι παιζει? Προβλημα με το ιντερνετ δεν εχω παντως καθως απο αλλα κινητα που εχω δοκιμασει συνδεονται κανονικα.
  7. παιδια αξιζει τελικα η αγορα του Α3?ειμαι πρων κατοχος του S4 mini το ειχα για 2 χρονια περιπου κ τα κολληματα που ετρωγε μετα τον 1ο χρονο ηταν πολλα.Με προβληματιζει πολυ η RAM του γιατι την ιδια ειχε και το S4 mini.
  8. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Το Α5 2016 θα ηταν το ιδανικο κινητο για μενα αλλα με προβληματιζει λογω του χαμηλου budget που διαθετω.Ισως περιμενω λιγο ακομα μηπως πεσει η τιμη!!
  9. Γεια σας!Ψαχνω καινουριο κινητο,samsung κατα προτιμηση, της ταξεως των 200 ευρω.Απο μια μικρη ερευνα που εκανα νομιζω πως ειμαι αναμεσα στο Α3 2016 και το J5 2016.Ποιο πιστευετε ειναι καλυτερο?Θελω κυριως να εχει καλη καμερα,μπαταρια με αντοχη και να μην κολλαει. Καλοδεχουμενες κ αλλες προτασεις περα των Α3 και J5.
  10. γεια σας!θελω να αγορασω το s3 mini και επειδη δεν εχω ιδιαιτερα καλη σχεση με αυτα,μηπως θα μπορουσε να με βοηθησει καποιος λεγοντας μου αν το kaizer ειναι αξιοπιστο?και γενικα τι πρεπει να προσεξω πριν το αγορασω..ευχαριστω!
×
×
  • Create New...