m7ixalis Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις,ξεκινάς από το προφανές που είναι η μπαταρία και βλέπεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Καλημέρα κι από εμένα εδώ και λίγες ημέρες με CM 12.1 golden και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Χωρίς βέβαια να το πολύ σκαλίζω, δεν έχω ανακαλύψει κάποια προβλήματα μέχρι τώρα. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Παιζει να ειναι αληθεια αυτο ? http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-2450MAH-GOLDEN-HIGH-CAPACITY-BATTERY-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S3-MINI-I8190-/310924927816?hash=item486491e348:g:tzQAAOxyUylTRRI8 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Εχω φιλο με το συγκεκριμενο τηλ.Εχει carbon rom 4.4 και θελει στοκ 4.1.2.Πειτε λιγο την διαδικασια να το κανει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις,ξεκινάς από το προφανές που είναι η μπαταρία και βλέπεις . Άλλαξα τελικά μπαταρία. Τρίτη μέρα σήμερα και όλα δείχνουν καλά, (cm12.1) αν και ακόμη δεν έχω κάνει σοβαρή χρήση σε ομιλία ώστε να δω πως θα συμπεριφερθεί. Όπως και νάχει και τέτοιου είδους χρήση πριν ήταν αδύνατη, οπότε υποθέτω πως το πρόβλημα ήταν αυτό. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. :happy: Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Παιδια καλησπερα εβαλα CM12.1 και ολα πολυ καλα με το τηλεφωνο Το μοναδικο θεμα που εχω ειναι οτι δεν μου δειχνει της επαφες της καρτας σιμ(επειδη αλλαζω συχνα τηλεφωνα και πολλα απο αυτα δεν ειναι smart δεν εχω τις επαφες στον λογαριασμο google αλλα για ταχυτητα της εχω στην σιμ). Ενω υπαρχουν αποθηκευμενα μνμτ στην σιμ τις αποθηκευμενες επαφες δεν τις εμφανιζει. Για σιγουρια εβαλα την σιμ πισω στο παλιο dumbphone και οι επαφες ειναι ακομα εκει. Περασα ομνιρομ 5.1.1 βασισμενη σε cyanogen και εχω τα ιδια. Δοκιμασα και apps contacts2sim , copy2sim ,sim manager κλπ και καμμια τυχη Στην στοκ τα παντα δουλευουν ρολοι. Εχει καποιος καποια λυση με βολεψε και μ αρεσε πολυ CM και ειναι κριμα να βαλω στοκ για αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 εβαλα CM12.1 και ολα πολυ καλα με το τηλεφωνο Το μοναδικο θεμα που εχω ειναι οτι δεν μου δειχνει της επαφες της καρτας σιμ Aνοίγεις την εφαρμογή για τις επαφές, πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες και επιλέγεις Import/Export, εκεί διαλέγεις Import from sim. Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδια καλησπερα εβαλα CM12.1 και ολα πολυ καλα με το τηλεφωνο Το μοναδικο θεμα που εχω ειναι οτι δεν μου δειχνει της επαφες της καρτας σιμ(επειδη αλλαζω συχνα τηλεφωνα και πολλα απο αυτα δεν ειναι smart δεν εχω τις επαφες στον λογαριασμο google αλλα για ταχυτητα της εχω στην σιμ). Ενω υπαρχουν αποθηκευμενα μνμτ στην σιμ τις αποθηκευμενες επαφες δεν τις εμφανιζει. Για σιγουρια εβαλα την σιμ πισω στο παλιο dumbphone και οι επαφες ειναι ακομα εκει. Περασα ομνιρομ 5.1.1 βασισμενη σε cyanogen και εχω τα ιδια. Δοκιμασα και apps contacts2sim , copy2sim ,sim manager κλπ και καμμια τυχη Στην στοκ τα παντα δουλευουν ρολοι. Εχει καποιος καποια λυση με βολεψε και μ αρεσε πολυ CM και ειναι κριμα να βαλω στοκ για αυτο Πως την φλασαρες; Δωσε τα απαραιτητα links. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πως την φλασαρες; Δωσε τα απαραιτητα links. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-t3071937 Εδω ειναι το link στο xda για την cm 12.1 H διαδικασια ειναι γνωστη πρεπει σε οποιο λογισμικο και να εισαι να εχεις root και να βαλεις custom recovery για την συγκεκριμενη rom πρoτεινουν αυτην την recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2748327 η ρομ μου αρεσε πολυ και ειναι αρκετα σφαιρα(ελυσα το θεμα τον επαφων κανοντας backup απο την sim με την stock και τις περασα στην cm) αλλα εχει τρελο battery drain σε 8 ωρες να κλεινει χωρις καποια τρελη χρηση. εχω δει αρκετους να παραπονιουνται για το drain στο xda για την συγκεκριμενη rom και τωρα θα δοκιμασω την OmniRom 5.1 που εχω δει πιο καλα λογια για τη μπαταρια. αν δεν δουλεψει ουτε αυτη τοτε θα ψαχτω με καποια kit-kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-mini/orig-development/rom-cyanogenmod-12-1-t3071937 Εδω ειναι το link στο xda για την cm 12.1 H διαδικασια ειναι γνωστη πρεπει σε οποιο λογισμικο και να εισαι να εχεις root και να βαλεις custom recovery για την συγκεκριμενη rom πρoτεινουν αυτην την recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2748327 η ρομ μου αρεσε πολυ και ειναι αρκετα σφαιρα(ελυσα το θεμα τον επαφων κανοντας backup απο την sim με την stock και τις περασα στην cm) αλλα εχει τρελο battery drain σε 8 ωρες να κλεινει χωρις καποια τρελη χρηση. εχω δει αρκετους να παραπονιουνται για το drain στο xda για την συγκεκριμενη rom και τωρα θα δοκιμασω την OmniRom 5.1 που εχω δει πιο καλα λογια για τη μπαταρια. αν δεν δουλεψει ουτε αυτη τοτε θα ψαχτω με καποια kit-kat. Αμα θες καμια KK βαλε carbon.Πολυ καλη και δουλευουν ολα αψογα.Την εβαλε φιλος απο προτροπη μου και το εργαλειο πεταει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αμα θες καμια KK βαλε carbon.Πολυ καλη και δουλευουν ολα αψογα.Την εβαλε φιλος απο προτροπη μου και το εργαλειο πεταει. Παιζει να εχεις δοκιμασει εσυ η καποιος φιλος carbon 5.1 να μαθουμε εντυπωσεις? Γενικα μου αρεσε πολυ το lollipop interface και δεν ψηνομαι να παω σε ΚΚ, θα μπορουσα βεβαια να βαλω Google Now launcher αλλα απο "κολλημενο" μυαλο θελω το κινητο να εχει μονο Google Play-Gplay Services και τιποτα αλλο απο google :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Παιζει να εχεις δοκιμασει εσυ η καποιος φιλος carbon 5.1 να μαθουμε εντυπωσεις? Γενικα μου αρεσε πολυ το lollipop interface και δεν ψηνομαι να παω σε ΚΚ, θα μπορουσα βεβαια να βαλω Google Now launcher αλλα απο "κολλημενο" μυαλο θελω το κινητο να εχει μονο Google Play-Gplay Services και τιποτα αλλο απο google :wacko: Ο φιλος δεν ηθελε,εβαλε KK αλλα πραγματικα μου ειπε ειναι πολυ σταθερη και πεταει.Σφαιρατο και κανενα lag.Εμενα μου αρεσε και ας μην εχει την ομορφια της Lolipop ;) Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVMENIOS Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ξέρετε αν είναι δυνατόν να δω ποιος είναι ο κωδικός ενός wi-fi, τον οποίο έχω αποθηκεύσει στο κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gto234 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να λειτουργούν 2 εφαρμογές ταυτόχρονα στο s3 mini (side by side)? διάβασα ότι το s3 έχει τέτοια δυνατότητα αλλά όχι το s3 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ξέρετε αν είναι δυνατόν να δω ποιος είναι ο κωδικός ενός wi-fi, τον οποίο έχω αποθηκεύσει στο κινητό μου; Κατέβασε από το Google Play to Wi-Fi password reminder ή κάτι παρόμοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ξέρετε αν είναι δυνατόν να δω ποιος είναι ο κωδικός ενός wi-fi, τον οποίο έχω αποθηκεύσει στο κινητό μου; Στις ρυθμίσεις του κινητου σου (android) φαίνεται ποιος ειναι ο κωδικός του wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Γινεται κατι περιεργο και δεν μπορω να βρω λυση Οταν καλω το κινητο αυτο απο ενα συγκεκριμενο κινητο 8/10 φορες με το που το σηκωνει νεκρωνει και δεν ακουγεται τιποτα Το εχει κανει και με 1-2 αλλα κινητα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Υπαρχει καποιος οδηγος για Un Brick S3 mini ? Κολλαει στην πρωτη οθονη και δεν φορτιζει κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Υπαρχει καποιος οδηγος για Un Brick S3 mini ? Κολλαει στην πρωτη οθονη και δεν φορτιζει κιολας Μπες στο recovery με volume up + home button + power button και κάνε wipe data/factory reset και wipe cache. Θα σου σβήσει τα πάντα από το κινητό (εκτός από φακέλους με φωτο-βίντεο κλπ) αλλά δε νομίζω να έχεις κι άλλη επιλογή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparksgr Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 δεν μπαινει .. γραφει οτι ειναι σε ODin Mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos87 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Γεια σε όλους, έχω εναsamsung s3 mini I8200N και θέλω να αλλαξέρω οθόνη.Ταιριάζει από το i8190 ή είναι διαφορετική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petaloudas Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλημέρα! Αγόρασα 2 καινούριες μπαταρίες για το mini, original bulk από το mobilehellas. Και οι 2 μου κάνουν το εξής κουλό: όταν φορτίζουν, πάνε απ'το 0% μέχρι το 80% κανονικά, και από το 80% και πάνω σέρνοντας... Του στυλ μισή ώρα για κάθε 1 με 2%... Αντίστοιχα, όταν φορτιστεί και το βγάλω απ'την πρίζα, πέφτουν από το 100% μέχρι ~80% πολύ γρήγορα, και από 'κει και μετά πέφτει φυσιολογικά... Τώρα ας πούμε, μέσα σε μισή ώρα, έχει φτάσει από το 100 στο 88%... Είναι αυτό φυσιολογικό;; Μήπως παίζει κάτι με τις μπαταρίες;; Κι αν ναι, υπάρχει εγγύηση και τυχόν αντικατάσταση, ή απλά πέταξα 15-20€;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoMp Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) παιδιά βοήθειαααααα!!! φλάσαρα την cm12 στο κινητό και όταν το ανοίγω κολλάει στο λογότυπο στην αρχή και δε κάνει τίποτα.. τι κάνουμε τώρα????? Edited May 19, 2016 by KoMp ουφφφ τελικά βρήκα λύση sorry για την αναστάτωση αλλά πάνω στον πανικό μου δεν ήξερα τι να κάνω!!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 παιδιά βοήθειαααααα!!! φλάσαρα την cm12 στο κινητό και όταν το ανοίγω κολλάει στο λογότυπο στην αρχή και δε κάνει τίποτα.. τι κάνουμε τώρα????? Brickares νομιζω.Ξαναδοκιμασε αλλιως περνα stock firmware.Ενας φιλος εβαλε CM 11 στο συγκεκριμενο τηλ και πεταει.Κανενα λαγκ και ολα μια χαρα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πει ποια ρύθμιση χρειάζεται ώστε να ακούγεται ο ήχος κλήσης από το ηχείο του κινητού όταν είναι συνδεδεμένο το Headsfree (καλώδιο); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts