kxkxkx Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδιά καλησπέρα. Έχω περασμένη αυτή τη ρομ CyanogenMod 10.2 20131121. Μπορώ να βάλω την CyanogenMod 10.2 20131122 χωρίς να χάσω δεδομένα από το τηλ; Υπάρχει κάποιος τρόπος; Δεν χάνεις τίποτα αν δεν κάνεις κάτι εσύ. Οποιαδήποτε αναβάθμιση της cyanogen και να κάνεις. Από maclaw.pl την κατεβαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δεν χάνεις τίποτα αν δεν κάνεις κάτι εσύ. Οποιαδήποτε αναβάθμιση της cyanogen και να κάνεις. Από maclaw.pl την κατεβαζεις? Ναι από εκεί την κατάβασα. Δεν έχω ξαναεγκαταστήσει άλλη φορά. Πως μπορώ να την αναβαθμίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Ναι από εκεί την κατάβασα. Δεν έχω ξαναεγκαταστήσει άλλη φορά. Πως μπορώ να την αναβαθμίσω; Όπως εγκατεστησες την πρώτη Ρομ έτσι θα εγκαταστησεις και αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Όπως εγκατεστησες την πρώτη Ρομ έτσι θα εγκαταστησεις και αυτή. Αν κατάλαβα καλά, για να μην χάσω δεδομένα, κάνω wipe cache και wipe dalvik και μετά εγκατάσταση της ρομ. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Αν κατάλαβα καλά, για να μην χάσω δεδομένα, κάνω wipe cache και wipe dalvik και μετά εγκατάσταση της ρομ. Σωστά; Αρκεί να μην κάνεις factory reset και δεν θα χάσεις τίποτα. Και να μην κάνεις wipe δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ ας πούμε δεν κάνω τίποτα στις ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alesandro21 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αρκεί να μην κάνεις factory reset και δεν θα χάσεις τίποτα. Και να μην κάνεις wipe δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ ας πούμε δεν κάνω τίποτα στις ενημερώσεις Σε ευχαριστώ πολύ. 'Οπως κατάλαβες είναι η πρώτη φορά που εγκατέστησα cyongen και ήθελα να είμαι σίγουρος για να μην κάνω καμιά βλακεία. Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilemahos18-19 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 καλησπερα παιδια εχω το galaxy s3 mini gt-18190 και εχει πανω το 4.1.2 μπορω να βαλω την 4.3 εκδοση.Αν ναι μπορειτε να μου πειτε τον τροπο γτ ειμαι καινουργιος στην samsung και δεν εχω ασχοληθει και πολυ.ευχαριστω εκ τον προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 καλησπερα παιδια εχω το galaxy s3 mini gt-18190 και εχει πανω το 4.1.2 μπορω να βαλω την 4.3 εκδοση.Αν ναι μπορειτε να μου πειτε τον τροπο γτ ειμαι καινουργιος στην samsung και δεν εχω ασχοληθει και πολυ.ευχαριστω εκ τον προτερων... Δεν έχει βγει επίσημη έκδοση 4.3 για το κινητό μας ακόμη :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 SOS Σοβαρό πρόβλημα! Πριν από λίγο καιρό είχα γράψει στο φόρουμ για την μπαταρία μου που τελειώνει γρήγορα. Τις τελευταίες ημέρες νομίζω ότι τα έχει παίξει τελείως! :mad: Μου συμβαίνει το εξής κουφό: Να είναι η μπαταρία πχ στο 60% (με σύνδεση δεδομένων από το δίκτυο) και όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι πχ drag racing ή όταν πάω να βάλω ένα πρόγραμμα πλοήγησης το κινητό να σβήνει και να κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις! Κάθε φορά που ενεργοποιείται το κινητό η μπαταρία έχει πέσει 50% με 70%. Δηλαδή από 60% έχω δει να πέφτει στο 15% και μετά στο 5%! Για του λόγου το αληθές, δείτε τις συνημμένες φωτογραφίες Στην αρχή σκέφτηκα ότι φταίει κάποια εφαρμογή, αλλά μετά άλλαξα γνώμη γιατί παρατήρησα ότι όταν το έχω συνδεδεμένο με φορτιστή δεν σβήνει ούτε κάνει επανεκινήσεις! Άρα κατέληξα ότι είναι θέμα μπαταρίας. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Και τι κάνουμε τώρα; :cry::cry: Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Γιατί δεν το πας για service; Πόσο καιρό το έχεις; Η συμπεριφορά αυτή της μπαταρίας δείχνει πολύ ύποπτη, μπορεί απλώς να είναι ελαττωματική η μπαταρία σου ή κάποιο κύκλωμα να έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 SOS Σοβαρό πρόβλημα! Πριν από λίγο καιρό είχα γράψει στο φόρουμ για την μπαταρία μου που τελειώνει γρήγορα. Τις τελευταίες ημέρες νομίζω ότι τα έχει παίξει τελείως! :mad: Μου συμβαίνει το εξής κουφό: Να είναι η μπαταρία πχ στο 60% (με σύνδεση δεδομένων από το δίκτυο) και όταν πάω να παίξω ένα παιχνίδι πχ drag racing ή όταν πάω να βάλω ένα πρόγραμμα πλοήγησης το κινητό να σβήνει και να κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις! Κάθε φορά που ενεργοποιείται το κινητό η μπαταρία έχει πέσει 50% με 70%. Δηλαδή από 60% έχω δει να πέφτει στο 15% και μετά στο 5%! Για του λόγου το αληθές, δείτε τις συνημμένες φωτογραφίες Στην αρχή σκέφτηκα ότι φταίει κάποια εφαρμογή, αλλά μετά άλλαξα γνώμη γιατί παρατήρησα ότι όταν το έχω συνδεδεμένο με φορτιστή δεν σβήνει ούτε κάνει επανεκινήσεις! Άρα κατέληξα ότι είναι θέμα μπαταρίας. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Και τι κάνουμε τώρα; :cry::cry: Εγω ειχα ακριβως ακριβως το ιδιο προβλημα. Αποφασισα αρχικα να το στειλω στο πλαισιο αλλα μου ειπαν θα πληρωσω μεταφορικα να το στειλω και μεταφορικα να μου το στειλουν. Επειτα σκεφτηκα οτι στο service θα μου πουν πηρε υγρασια και πληρωσε. Αποτελεσμα να αγορασω μια μπαταρια απο sktoutz με 21 ευρω αυιεντικη και λυθηκε το προβλημα για παντα. Εαν χρησιμοποιουσες custom rom δοκιμασρ δοκιμασε να κανεις wipe battery stats. Anyway εμενα πλεον δεν κανει ποτε επανεκκινηση απο μονο του μετα την καινουργια μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideris Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλημερσ μια ερωτηση αν κανω το samsung s3 mini root θα μπορω να βαζω τις εφαρμογες στην msd διοτι τωρα δεν μπαινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideris Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 καλησπερα μια ερωτηση αν κανω root το samsung s3 mini θα μπωρω να βαζω στην msd τις εφαρμογες διοτι τωρα δεν γινεται αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Τι γίνεται στην περίπτωση που γεμίσει η εσωτερική μνήμη με εφαρμογές?Τι μπορούμε να κάνουμε? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Γιατί δεν το πας για service; Πόσο καιρό το έχεις; Η συμπεριφορά αυτή της μπαταρίας δείχνει πολύ ύποπτη, μπορεί απλώς να είναι ελαττωματική η μπαταρία σου ή κάποιο κύκλωμα να έχει πρόβλημα. Το έχω 11 μήνες με καλύπτει η εγγύηση, λέω να πάω να ρωτήσω το service της Samsung εδώ στα Γιάννενα Εγω ειχα ακριβως ακριβως το ιδιο προβλημα. Αποφασισα αρχικα να το στειλω στο πλαισιο αλλα μου ειπαν θα πληρωσω μεταφορικα να το στειλω και μεταφορικα να μου το στειλουν. Επειτα σκεφτηκα οτι στο service θα μου πουν πηρε υγρασια και πληρωσε. Αποτελεσμα να αγορασω μια μπαταρια απο sktoutz με 21 ευρω αυιεντικη και λυθηκε το προβλημα για παντα. Εαν χρησιμοποιουσες custom rom δοκιμασρ δοκιμασε να κανεις wipe battery stats. Anyway εμενα πλεον δεν κανει ποτε επανεκκινηση απο μονο του μετα την καινουργια μπαταρια Το ίδιο πρόβλημα; Ώστε τελικά όντως είναι από μπαταρία. Εσύ έκανες wipe battery τελικά; Εγώ λέω να δοκιμάσω, δεν έχω custom rom μόνο root έχω κάνει Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παιδια γεια χαρα ενας φιλος μου εχει το εξης θεμα! Αναβει στα καλα του καθομενου η οθονη χωρις να πατησει κατι! Καποια λυση? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Παιδια γεια χαρα ενας φιλος μου εχει το εξης θεμα! Αναβει στα καλα του καθομενου η οθονη χωρις να πατησει κατι! Καποια λυση? :O Κάποια εφαρμογή που έβαλε τώρα τελευταία του δημιουργεί το πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το έχω 11 μήνες με καλύπτει η εγγύηση, λέω να πάω να ρωτήσω το service της Samsung εδώ στα Γιάννενα Το ίδιο πρόβλημα; Ώστε τελικά όντως είναι από μπαταρία. Εσύ έκανες wipe battery τελικά; Εγώ λέω να δοκιμάσω, δεν έχω custom rom μόνο root έχω κάνει δεν εκανα αλλα διορθωθηκε με αλλαγη μπαταριας μια δυο φορες μου εκανε επανεκκινησεις αλλα στο 2% με την καινουργια. Εκτοτε δεν ειχα ξανα θεμα. Δεν ξερω αν φταιει και ο φορτιστης αυτοκινητου γιατι το εβαζα συχνα πυκνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Λοιπόν έχω νεότερα: Πήγα στο service και μου είπαν ότι όντως φταίει η μπαταρία. Είναι λέει ελαφρά φουσκωμένη και αυτό προήλθε είτε από τον φορτιστή ή κάποια στιγμή ζητήθηκε υπερβολικό φορτίο και ζορίστηκε πολύ!! Το καλύτερο δεν σας το είπα: Η Samsung δίνει εγγύηση 6 μήνες για την μπαταρία!!! :blink::blink: Αυτή την οδηγία έχουν!!! Το ξέρατε αυτό; Πού είναι γραμμένο αυτό; Και μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ναι, τόση είναι η εγγύηση για τις μπαταρίες. Μπορείς να δεις σχετικά εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Αυτη η μπαταρια αραγε να λειτουργει καλα? http://www.skroutz.gr/s/3277030/Samsung-EB-F1M7FLU.html θελω να πω θα εχω κανενα προβλημα που ειναι 2,100 σε σχεση με την 1,500 που εχει απο μαμα?εχει μεγαλυτερο ογκο αν καποιος πιθανων ξερει?:p:p Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Αυτη η μπαταρια αραγε να λειτουργει καλα? http://www.skroutz.gr/s/3277030/Samsung-EB-F1M7FLU.html θελω να πω θα εχω κανενα προβλημα που ειναι 2,100 σε σχεση με την 1,500 που εχει απο μαμα?εχει μεγαλυτερο ογκο αν καποιος πιθανων ξερει?:p:p Σε αυτό το link που έδωσες, είναι η original με τα 1500mAh Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 τωρα το παρατηρησα εχεις δικιο.ειναι απο το πουλομαγαζο μια η ιδια αλλα επανω ανεγραφε 2,100 στο σαιτ τους Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Κάποια εφαρμογή που έβαλε τώρα τελευταία του δημιουργεί το πρόβλημα . Το σκεφτηκα αλλα μαλλον θα ηταν καποιο ad ετσι?δηλαδη καποια εφαρμογη που θα ειχε ads! πως μπορω να δω ποια ειναι? υπαρχει κανα app που να σκαναρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το σκεφτηκα αλλα μαλλον θα ηταν καποιο ad ετσι?δηλαδη καποια εφαρμογη που θα ειχε ads! πως μπορω να δω ποια ειναι? υπαρχει κανα app που να σκαναρει? To θέμα δεν ειναι τα ads των εφαρμογών αλλά οι ίδιες οι εφαρμογές που για διάφορους λόγους (μετά από κάποιο update / κακογραμμένη εφαρμογή κ.τ.λ) δεν λειτουργούν σωστά και προκαλούν τέτοια προβλήματα . Σε τέτοιες περιπτώσεις αρχίζουμε να αφαιρούμε απο την τελευταία εφαρμογή που βάλαμε μέχρι να βρούμε ποια ειναι υπεύθυνη. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts