johnnyz Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλημέρα σε όλους. Εχθές έκανα και εγώ την αναβάθμιση και μπορώ να πω πως το κινητό έγινε πιο γρήγορο. Επίσης μου φαίνεται πως έχω και περισσότερη RAM διαθέσιμη. Παρατήρησε κανείς καμία άλλη προσθήκη; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Και ξαφνικά, το κινητό σταματησε να εχει data!!! (και ναι ξερω να το χρησιμοποιησω εδω και μηνες) ολα ειναι ενεργα, αλλα δεν συνδεεται με δατα, οταν το ανοιγω μπορω να κοιταξω manual τις ρυθμισεις APN καπως; φοβαμαι οτι ειναι HW θεμα παντως ετσι ξαφνικά.... (το εχω 7-8 μήνες νομιζω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Και ξαφνικά, το κινητό σταματησε να εχει data!!! (και ναι ξερω να το χρησιμοποιησω εδω και μηνες) ολα ειναι ενεργα, αλλα δεν συνδεεται με δατα, οταν το ανοιγω μπορω να κοιταξω manual τις ρυθμισεις APN καπως; φοβαμαι οτι ειναι HW θεμα παντως ετσι ξαφνικά.... (το εχω 7-8 μήνες νομιζω) Πας ρυθμίσεις /περισσότερες ρυθμίσεις /δίκτυο κινητής /ονόματα σημείων πρόσβασης. Έκει είναι τα ΑΡΝ. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyz Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Και ξαφνικά, το κινητό σταματησε να εχει data!!! (και ναι ξερω να το χρησιμοποιησω εδω και μηνες) ολα ειναι ενεργα, αλλα δεν συνδεεται με δατα, οταν το ανοιγω μπορω να κοιταξω manual τις ρυθμισεις APN καπως; φοβαμαι οτι ειναι HW θεμα παντως ετσι ξαφνικά.... (το εχω 7-8 μήνες νομιζω) Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση; Το είχα πάθει και εγώ πριν από ένα μήνα περίπου, αλλά έκανα επανεκκίνηση και μετά ήταν όλα μια χαρά. Edited September 13, 2013 by johnnyz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μετά από δύο (2) reboot έστρωσε... Μετά τα πρώτο reboot και ενώ δεν έπαιζε ακόμα τα είδα όλα λέω πάει τα έφτυσε.... Περίεργο, τόσο καιρό Πρώτη φορά το κάνει, και έχει φάει σκληρή χρήση.... Ελπίζω να μην ξανά συμβεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Εγώ κατέβασα την αναβάθμιση αλλά δεν έγινε εγκατάσταση γιατί είμαι root. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Το αφήνω όπως είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psapikas Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλημέρα, Υπάρχει κάποια λίστα με εφαρμογές που μπορούμε να σβήσουμε μετά το root για καλύτερες επιδόσεις??? (αν ισχύει κάτι τέτοιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλημέρα, Υπάρχει κάποια λίστα με εφαρμογές που μπορούμε να σβήσουμε μετά το root για καλύτερες επιδόσεις??? (αν ισχύει κάτι τέτοιο) Διάβασε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Par1s Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλησπέρα, Τελείωσε η μπαταρία από το S3 mini, το άνοιξα, στην μπάρα έγγραφε 1% και μετά έσβησε πάλι. Από εκείνη την στιγμή δεν κάνει τίποτα, το έβαλα στον φορτιστή και μάλλον δεν φορτίζει καν, το φαντάζομαι επειδή δεν ζεσταίνεται καθόλου. Πριν δούλευε άψογα. Τι μπορεί να έπαθε; Αν το πάω χωρίς απόδειξη είμαι μέσα στην εγγύηση; Δεν έχει ούτε root, ούτε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Επειδή είχα πάθει κάτι αντίστοιχο έφταιγε ο φορτιστής δοκίμασε πρώτα με άλλον. Δοκίμασεκκαι μια άλλη μπαταρία. Ναι θα στο δεχτούν απλά αυτά στα λέω μπας και γλιτώσεις την ταλαιπωρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Par1s Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Δοκίμασα με άλλον φορτιστή, δοκίμασα και με usb στο laptop.. Έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία, αλλά τίποτα. Να δοκιμάσω με άλλη προς το παρών δεν μπόρεσα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση παντως να νεκρώσει απο το πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ίσως έχει πρόβλημα η πλακέτα του κινητού. Κάνε μια τελευταία προσπάθειαμε αάλλημπ αταρία κι έπειταππήγαινε το για επισκευή θα στο αναλάβουν και χωρίς απόδειξη κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Par1s Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Το πήγα σε εξουσιοδοτημένο service. Η Εγγύηση με κάλυψε, χωρίς να χρειαστώ την απόδειξη αγοράς. Το πρόβλημα είχε να κάνει με το λειτουργικό. Απ' όσο διάβασα σε διάφορα site, έχει συμβεί και σε άλλους. Από την συσκευή χάθηκαν όλα τα δεδομένα (Τα είχα backup), επειδή μου έκανε ενημέρωση λογισμικού. Δύο ώρες μετά με ειδοποίησαν πως είναι έτοιμο. Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) ερχομενος απο το thread του sony neo v, καλως σας βρηκα κι εγω στο θεμα του S3 mini παιδια.απο χτες πολυ ικανοποιημενος κατοχος κι εγω. να ρωτησω κι εγω για ενα θεμα που δεν καταλαβα και πολυ καθαρα χτες που διαβασα και τις 120/130 σελιδες του thread,κοιταξα και στο XDA(χειροτερα μπερδευτηκα εκει)αλλα μαλλον απο το πολυ αποτομο διαβασμα και τις συσσωρευμενες πληροφοριες κουδουνισε λιγο το κεφαλι μου και χαθηκα..!ενα θεμα εχω μονο κι αυτο ειναι να κανω root το κινητο αλλα πριν να εχω κρατησει back up, ολων μα ολων των στοιχειων του τηλεφωνου μου(εσωτερικη μνημη πιο πολυ μ ενδιαφερει-το λεω αυτο γιατι το neo v μου εσβησε τελειως κ ουτε φλασαρισμα παιρνει γιατι εσβησα καποια αρχεια απο τον bootloader (TA files),τα οποια αν τα ειχα back up,μαλλον θα το εσωζα το κινητο),και να μπορω ανα πασα στιγμη να το φερω στη μορφη που ειναι τωρα,να μην χασω και την εγγυηση. εχω την εκδοση βασικου φασματος Ι8190XXAMG4.ποια ρουταρισμενη ρομ πρεπει να περασω και πως να παρω backup της τωρινης μορφης του κινητου ωστε να το επαναφερω στην εργοστασιακη του κατασταση οταν θελησω; συγνωμη για τις πολυ κοινες ισως ερωτησεις αλλα τρομαξα πολυ που δεν μπορεσα να επαναφερω το neo v μου. Edited September 17, 2013 by mel68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ερχομενος απο το thread του sony neo v, καλως σας βρηκα κι εγω στο θεμα του S3 mini παιδια.απο χτες πολυ ικανοποιημενος κατοχος κι εγω. να ρωτησω κι εγω για ενα θεμα που δεν καταλαβα και πολυ καθαρα χτες που διαβασα και τις 120/130 σελιδες του thread,κοιταξα και στο XDA(χειροτερα μπερδευτηκα εκει)αλλα μαλλον απο το πολυ αποτομο διαβασμα και τις συσσωρευμενες πληροφοριες κουδουνισε λιγο το κεφαλι μου και χαθηκα..!ενα θεμα εχω μονο κι αυτο ειναι να κανω root το κινητο αλλα πριν να εχω κρατησει back up, ολων μα ολων των στοιχειων του τηλεφωνου μου(εσωτερικη μνημη πιο πολυ μ ενδιαφερει-το λεω αυτο γιατι το neo v μου εσβησε τελειως κ ουτε φλασαρισμα παιρνει γιατι εσβησα καποια αρχεια απο τον bootloader (TA files),τα οποια αν τα ειχα back up,μαλλον θα το εσωζα το κινητο),και να μπορω ανα πασα στιγμη να το φερω στη μορφη που ειναι τωρα,να μην χασω και την εγγυηση. εχω την εκδοση βασικου φασματος Ι8190XXAMG4.ποια ρουταρισμενη ρομ πρεπει να περασω και πως να παρω backup της τωρινης μορφης του κινητου ωστε να το επαναφερω στην εργοστασιακη του κατασταση οταν θελησω; συγνωμη για τις πολυ κοινες ισως ερωτησεις αλλα τρομαξα πολυ που δεν μπορεσα να επαναφερω το neo v μου. Οδηγός για ρουτάρισμά υπάρχει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361923. Δεν χρειάζεται να κάνεις backup καθώς με το ροοτ δεν χάνονται τα αρχεία σου :) Από ότι βλέπω έχεις έκδοση Ι8190XXAMG4 που σημαίνει ότι έχεις κάνει το τελευταίο update.Θα πρέπει να μας πεις και το CSC από το kies για να δούμε από που προέρχεται το κινητό σου ώστε να κατεβάσεις την αντίστοιχη ρουταρισμένη έκδοση :D Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Οδηγός για ρουτάρισμά υπάρχει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361923. Δεν χρειάζεται να κάνεις backup καθώς με το ροοτ δεν χάνονται τα αρχεία σου :) Από ότι βλέπω έχεις έκδοση Ι8190XXAMG4 που σημαίνει ότι έχεις κάνει το τελευταίο update.Θα πρέπει να μας πεις και το CSC από το kies για να δούμε από που προέρχεται το κινητό σου ώστε να κατεβάσεις την αντίστοιχη ρουταρισμένη έκδοση :D εερχεται...CSC:MH1(EUR).ευχαριστω πολυ φιλε μου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) εερχεται...CSC:MH1(EUR).ευχαριστω πολυ φιλε μου!:) Εδώ είναι η ρουταρισμένη έκδοση http://d-h.st/Hgs Edited September 17, 2013 by panagis_89 Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 (edited) Μόλις ευκαιρέσω παιδιά, θα ανέβει και η 4 :) Edit: Με πρόλαβε άλλος: ορίστε: http://d-h.st/Hgs Edited September 17, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εδώ είναι η ρουταρισμένη έκδοση http://d-h.st/Hgs Μόλις ευκαιρέσω παιδιά, θα ανέβει και η 4 :) Edit: Με πρόλαβε άλλος: ορίστε: http://d-h.st/Hgs ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια!:) επιτρεψτε μου μια ακομα ερωτηση.για να επαναφερω το κινητο στην εργοστασιακη του μορφη,τι πρεπει να κανω,μπορω μηπως μεσα απο το recovery του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια!:) επιτρεψτε μου μια ακομα ερωτηση.για να επαναφερω το κινητο στην εργοστασιακη του μορφη,τι πρεπει να κανω,μπορω μηπως μεσα απο το recovery του κινητου; Όταν κάνεις ροοτ θα βρεις μια εφαρμογή στο κινητό που λέγεται SU την ανοίγεις πας στις ρυθμίσεις και κάνεις unroot :) ΥΓ. Για καλό και για κακό πάρε ένα back up.:p Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Πέρασα σ' ένα S3 mini έναν πλοηγό και από εκείνη την ώρα ο κάτοχός του μου λέει ότι ανοίγοντας την εφαρμογή με την οποία ακούει μουσική (λογικά ήταν προ-εγκατεστημένη, πρέπει να είναι της Samsung), εμφανίζονται στη λίστα και ΟΛΑ τα .mp3 που υπάρχουν στο folder του πλοηγού. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει και ποιος είναι ο τρόπος για να μην εμφανίζονται; Διάβασα σε κάποια ξένα forum ότι το καταφέρνεις δημιουργώντας ένα αρχείο με όνομα .nomedia μέσα στο folder που έχει τα .mp3 και έτσι 'χάνονται'. Αν μπορεί κάποιος που είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε, ας μου πει γιατί εγώ δεν ακούω μουσική για να πειραματιστώ στο δικό μου κινητό (το οποίο δεν έχει και τις εφαρμογές της Samsung), αλλά και το S3 mini δεν το έχω δίπλα μου και θα πρέπει να δώσω οδηγίες μέσω κλήσης. Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Θα μου ήταν χρήσιμο και σε μένα.Όποιος συμφορουμίτης ξέρει ας μας απαντήσει :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Θα μου ήταν χρήσιμο και σε μένα.Όποιος συμφορουμίτης ξέρει ας μας απαντήσει :) Μπορείτε να βάλετε το αρχειο nomedia στον φάκελο που θέλετε ,κατεβάστε το από εδώ https://www.dropbox.com/sh/ghijmxq1x1n2uh6/V-n6E98nCi (το ξεζιπαρεις ) 'Η χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα απο το play π.χ StudioKUMA .nomedia Manager Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος φίλος αν λειτουργεί το ξυπνητήρι του ότσν το κινητό είναι κλειστό;Επίσης πέρα από την έλλειψη led για την ειδοποίηση μηνυμάτων, υπαρχει άλλος τρόπος να ενημερωθεί ο κάτοχος για την λήψη νέου μηνύματος;Δηλαδή φαίνεται πάνω από το φάκελο μηνυμάτων οτι έχεις π.χ. ένα αδιάβαστο μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το ξυπνητυρι λειτουργει μονον με την συσκευη ανοικτη.οσο για την ελλειψη led μπορεις να βρεις καποια εφαρμογη απο μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts