paguerunner Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δυο ερωτησεις και απο μενα παιδια α)τι εστι micro sim καρτα?Και αν εχω την κανονικη πώς θα βγαλω micro sim?(φανταζομαι απο καταστημα παροχου....) β)μεγαλη βλακεια το οτι δεν υπαρχει fm radio αλλα ας κανουμε και καμια προσευχη(αν κα απ' ο,τι ειδα με podcasts και mp3's μαλλον θα ειμαι κομπλε) Κατα τα αλλα εχω κ εγω βαρεθει το κυνηγητο του Android. Θελω κατι απλο και επισης θελω για συναισθηματικους λογους να στηριξω τη Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δυο ερωτησεις και απο μενα παιδια α)τι εστι micro sim καρτα?Και αν εχω την κανονικη πώς θα βγαλω micro sim?(φανταζομαι απο καταστημα παροχου....) β)μεγαλη βλακεια το οτι δεν υπαρχει fm radio αλλα ας κανουμε και καμια προσευχη(αν κα απ' ο,τι ειδα με podcasts και mp3's μαλλον θα ειμαι κομπλε) Κατα τα αλλα εχω κ εγω βαρεθει το κυνηγητο του Android. Θελω κατι απλο και επισης θελω για συναισθηματικους λογους να στηριξω τη Nokia α) ναι πας στον παροχο σου κανα 5ε υπολογισε β) η μονη βλακεια και ενω τα 7.5 ειχανε Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 μπορεις να του δωσεις αυτην την sim που εχεις και απλα να ζητησεις να στην κοψει για να γλιτωσεις το 5ευρο. ετσι εκανα στα 2 τελευταια τηλεφωνα που αγορασα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 παιδιά έχει κυκλοφορήσει επίσημα το τηλέφωνο στην Ελλάδα? Επίσης δυνατότητα επιλογής keyboard απ το market όπως στο Android υπάρχει η ότι έχει? Και τέλος έχουν δυνατότητα call recorder τα wp8? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 παιδιά έχει κυκλοφορήσει επίσημα το τηλέφωνο στην Ελλάδα? Επίσης δυνατότητα επιλογής keyboard απ το market όπως στο Android υπάρχει η ότι έχει? Και τέλος έχουν δυνατότητα call recorder τα wp8? Επίσημα στην Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα! Keyboard από το market δεν γνωρίζω αν μπορείς να κατεβάσεις αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας! Αυτό που έχει ήδη είναι απλά άψογο! Για το call recorder δεν γνωρίζω να σου απαντήσω μιας και δεν έχω WP8 συσκευή ακόμα! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Επίσημα στην Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα! Keyboard από το market δεν γνωρίζω αν μπορείς να κατεβάσεις αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται κιόλας! Αυτό που έχει ήδη είναι απλά άψογο! Για το call recorder δεν γνωρίζω να σου απαντήσω μιας και δεν έχω WP8 συσκευή ακόμα! δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο πληκτρολογιο , τα wp ειναι κλειστο λειτουργικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Απ'ότι φαίνεται ήρθαν τίτλοι τέλους για το όνομα ΝΟΚΙΑ στους χάρτες!!!! Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση με την ονομασία HERE όπως φαινόταν και από τις φωτογραφίες του 520 και 720 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Βγήκε το Play to και δουλεύει άψογα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά αυτά είναι καλά νέα για μένα http://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html :) έφτασε στα 265 και πέφτει! Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvat Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Το έχω εδώ και μία εβδομάδα και είμαι κατενθουσιασμένος και δεν έχω και κανένα θέμα με τη μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Δηλαδή, φίλε Γιάννη, πόσο περίπου σου κρατάει η μπαταρία με νορμάλ, να υποθέσω, χρήση; Παράθεση Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Η μπαταρία είναι εξαιρετική.Για παράδειγμα Xperia Ray κρατούσε 26 ώρες και το Lumia 2 1/2 μέρες.Πάντα με τη χρήση που το κάνω εγώ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει το 620 αλλά περιμένει να βρει σε κίτρινο. Μέχρι στιγμής βλέπω διαθέσιμο μόνο το μαύρο, άσπρο και κάπου είδα και το πράσινο. Από την εμπειρία σας, λέτε να περάσει πολύ καιρός μέχρι να είναι διαθέσιμο το κίτρινο χρώμα στην Ελλάδα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daronoallos Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Η μπαταρία είναι εξαιρετική.Για παράδειγμα Xperia Ray κρατούσε 26 ώρες και το Lumia 2 1/2 μέρες.Πάντα με τη χρήση που το κάνω εγώ. δηλαδή?τι χρήση το κάνεις? ενδιαφέρομαι να το αγοράσω γι αυτο και ρωτάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει το 620 αλλά περιμένει να βρει σε κίτρινο. Μέχρι στιγμής βλέπω διαθέσιμο μόνο το μαύρο, άσπρο και κάπου είδα και το πράσινο. Από την εμπειρία σας, λέτε να περάσει πολύ καιρός μέχρι να είναι διαθέσιμο το κίτρινο χρώμα στην Ελλάδα; :confused: Δεν έχει έρθει επίσημα απο την ελληνική νόκια ακόμα απ' ότι ξέρω. Άρα μπορεί να αργήσει. Μπορεί και να μην έρθει ποτέ. Πάντως μπορεί να το πάρει ξεχωριστά το καπάκι από εξωτερικό αν δεν έρθει εδώ. Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Βρήκα το παρακάτω βίντεο. Όσοι έχετε την συσκευή αν μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο να δούμε αν είναι γενικό το πρόβλημα ή αν υπάρχουν προβληματικές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Κάποιες ερωτήσεις και από μένα, όντας χρήστης Android τα τελευταία 4+ χρόνια και αφού διάβασα και τις 13 σελίδες του θέματος. Γίνεται συγχρονισμός επαφών μέσω Gmail; Είναι απαραίτητη η χρήση Windows Live λογαριασμού για ενεργοποίηση του κινητού και χρήση του market; Η πλοήγηση, λειτουργεί χωρίς την χρήση 3g; Υποστηρίζει 4g; Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει λεξικό; Με ενεργοποιημενο το 3g,πως τα πάει σε αυτονομία;(ακόμα και εάν το κινητό είναι σε standby mode) Υπάρχει αντίστοιχο tapatalk στο market; Η μπροστινή κάμερα, εκτός από βίντεο κλήση, μπορεί να λειτουργήσει με το Skype; Τα wp8 έχουν multitasking; Το πιο "ανοιχτό" λογισμικό από το 7.5 που ειπώθηκε, τι σημαίνει; Όπως επίσης το θέμα με τα updates και το άγχος που εξαλείφεται συγκριτικά με τους χρήστες Android,μπορείτε να το αναλύσετε περισσότερο; Αυτα για αρχή .Πολλές ερωτήσεις μου είναι γενικές. Τις παραθέτω στο παρόν μιας και μου αρέσει το συγκεκριμένο κινητό. Edited March 1, 2013 by nekisia1 Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Κάποιες ερωτήσεις και από μένα, όντας χρήστης Android τα τελευταία 4+ χρόνια και αφού διάβασα και τις 13 σελίδες του θέματος. Γίνεται συγχρονισμός επαφών μέσω Gmail; Είναι απαραίτητη η χρήση Windows Live λογαριασμού για ενεργοποίηση του κινητού και χρήση του market; Η πλοήγηση, λειτουργεί χωρίς την χρήση 3g; Υποστηρίζει 4g; Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει λεξικό; Με ενεργοποιημενο το 3g,πως τα πάει σε αυτονομία;(ακόμα και εάν το κινητό είναι σε standby mode) Υπάρχει αντίστοιχο tapatalk στο market; Η μπροστινή κάμερα, εκτός από βίντεο κλήση, μπορεί να λειτουργήσει με το Skype; Τα wp8 έχουν multitasking; Το πιο "ανοιχτό" λογισμικό από το 7.5 που ειπώθηκε, τι σημαίνει; Όπως επίσης το θέμα με τα updates και το άγχος που εξαλείφεται συγκριτικά με τους χρήστες Android,μπορείτε να το αναλύσετε περισσότερο; Αυτα για αρχή .Πολλές ερωτήσεις μου είναι γενικές. Τις παραθέτω στο παρόν μιας και μου αρέσει το συγκεκριμένο κινητό. 1. Δεν ξέρω γιατί μετέφερα τις επαφές μέσα απο το κιν. 2.Ναι 3.Λειτουργεί και χωρίς 3G. 4.Η συσκευή δεν υποστηρίζει 4G.Μόνο το Lumia 920 5.εχει λεξικό 6.Δεν ξέρω ενεργοποιώ τα δεδομένα μόνο όταν θέλω κάτι. 7.Δεν γνωρίζω 8.Ναι κανονικά! 9.Εχουν, κρατάς πατημένο το βελάκι 10.Οταν το συνδέσεις με USB βλέπεις όλα τα αρχεία της συσκευής και SD στο PC Βρήκα το παρακάτω βίντεο. Όσοι έχετε την συσκευή αν μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο να δούμε αν είναι γενικό το πρόβλημα ή αν υπάρχουν προβληματικές συσκευές. Με ένα software update διορθώνετε αυτό. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 1. Δεν ξέρω γιατί μετέφερα τις επαφές μέσα απο το κιν. 2.Ναι 3.Λειτουργεί και χωρίς 3G. 4.Η συσκευή δεν υποστηρίζει 4G.Μόνο το Lumia 920 5.εχει λεξικό 6.Δεν ξέρω ενεργοποιώ τα δεδομένα μόνο όταν θέλω κάτι. 7.Δεν γνωρίζω 8.Ναι κανονικά! 9.Εχουν, κρατάς πατημένο το βελάκι 10.Οταν το συνδέσεις με USB βλέπεις όλα τα αρχεία της συσκευής και SD στο PC Με ένα software update διορθώνετε αυτό. 4G υποστηρίζει και το 820! :) Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ... 10.Οταν το συνδέσεις με USB βλέπεις όλα τα αρχεία της συσκευής και SD στο PC Αυτό γίνεται χωρίς τη χρήση του zune; Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Αυτό γίνεται χωρίς τη χρήση του zune; Χωρίς το zune! Απλά συνδέεις τη συσκευή σου στον υπολογιστή και περνάς ότι θέλεις στους αντίστοιχους φακέλους! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Χωρίς το zune! Απλά συνδέεις τη συσκευή σου στον υπολογιστή και περνάς ότι θέλεις στους αντίστοιχους φακέλους! Hmmm!!! αυτό είναι πολύ καλό. Μεγάλο παράπονο από την έκδοση 7 το οποίο λύθηκε προς όφελος των χρηστών. Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Με ένα software update διορθώνετε αυτό. Απ' ότι βλέπω και στα σχόλια που δημοσιεύτηκαν κάτω από το βίντεο, το πρόβλημα είναι γενικό. Αν και δεν είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα. Δευτέρα λέω να παραγγείλω και εγώ επιτέλους το κινητό από birdphone, μιας και βλέπω να αργεί κι άλλο η επίσημη κυκλοφορία στην χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό είμαι ανάμεσα σε αυτό ή το 520.Τα φώτα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfakattack Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Απ' ότι βλέπω και στα σχόλια που δημοσιεύτηκαν κάτω από το βίντεο, το πρόβλημα είναι γενικό. Αν και δεν είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα, ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα. Δευτέρα λέω να παραγγείλω και εγώ επιτέλους το κινητό από birdphone, μιας και βλέπω να αργεί κι άλλο η επίσημη κυκλοφορία στην χώρα μας. Σε πράσινο θα το πάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts