Nagata Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 To οπτικό τους σύστημα/φακός είναι αρκετά μικρότερο από ότι στις μεγαλύτερες βιντεοκάμερες, για αυτό δεν έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα.Ωστόσο υπάρχουν στην αγορά κάποιες Mini hd κάμερες αρκετά καλές για να τραβάς καθημερινά βιντεάκια σε αρκετά καλή ποιότητα και να τα ανεβάζεις στο youtube. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω: Sony MHS-PM1 JVC Picsio GC-FM1 Flip Mino HD Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foreverfreak Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 To οπτικό τους σύστημα/φακός είναι αρκετά μικρότερο από ότι στις μεγαλύτερες βιντεοκάμερες, για αυτό δεν έχουν ακριβώς την ίδια ποιότητα.Ωστόσο υπάρχουν στην αγορά κάποιες Mini hd κάμερες αρκετά καλές για να τραβάς καθημερινά βιντεάκια σε αρκετά καλή ποιότητα και να τα ανεβάζεις στο youtube. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω: Sony MHS-PM1 JVC Picsio GC-FM1 Flip Mino HD Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Την πρωτη την ειχα δει και εγω και η αληθεια ειναι πως μου κεντρισε αμεσως το ενδιαφερον... Διαβασα ομως πως δεν τραβαει σταθερες φωτογραφιες και πως το βραδυ υπαρχει προβλημα στη ληψη!! Μηπως καποια απο τις αλλες δυο δεν εχει αυτα τα προβληματα?? Εσυ ποια προτεινεις?? Αν και μαλλον στη sony θα καταληξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Δεν έχω δοκιμάσει καμία.Αλλά μην περιμένεις και τρομερή εικόνα σε καμιά τέτοια Mini κάμερα.;) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 ????????? ??????. ??? ??????? ???????. ??? ???????? ??? sony xr500e ??? ???????. ??? ??? ???? ???? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ???????????? ?? flash ???? ??????????? ? ??? ?????? ??????? ????????????????. ????? ?????? ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ανάμεσα σε αυτές τις δύο φθηνές βίντεοκάμερες, ποια θα προτείνατε; -Samsung SMX-F34 -Sanyo Xacti VPC-CG10BK Η Samsung έχει καλύτερη μπαταρία και εσωτερική μνήμη 16 GB, αλλά η sanyo είναι πολύ καλύτερη κατασκευή (πιο στιβαρή) που τις είδα από κοντά και μου φαίνεται ότι τραβάει καλύτερο και πιο σταθερό βίντεο. Επίσης έχει πολύ καλύτερης ποιότητας οθόνη. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει άμεσα. edit: Θα πάρω την Sanyo τελικά. Με βοήθησε ο Nagata στην επιλογή και τον ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την βιντεοκάμερα επειδή μου αρέσει το form factor: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Camcorders/Video-cameras/Sony-HDR-TG7E-Videocamera-Full-HD-Flash-Card.htm Ποιά είναι η γνώμη σας; Αξίζει τα λεφτά της; Όσοι την έχουν είναι ευχαριστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannidg Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 γεια στο φορουμ.αγορα καμερασ εχω δει μερικές και :!: σε μια στην sony DCR-SR57E ολα καλα σε αυτην αλλα δεν ειναι hd πεζει μεγαλο ρόλο αυτο αλαζουν πολλα η ειναι μικρη η διαφορα,θα ηθελα να δωσω πανω κατω σε αυτα τα λευτα..εχω ακουση και οτι γινεται αποσηρση απο την sony στισ βιντεοκαμερες ειναι αληθεια ξερει κανεισ για αυτο ευχαρηστω.και αν εχει κανεισ να με προτηνη κατι αλο δεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 @sparky Πρόκειται ίσως για την πιο κορυφαία βιντεοκάμερα τσέπης.Καλοκατασκευασμένη και ανθεκτική ακόμη και σε μικροχτυπήματα.Ποιότητα εικόνας εξαιρετική,πολύ πάνω από τα στάνταρ για τις μικρές βιντεοκάμερες με τόσο μικρό μέγεθος.Αυτό οφείλειται στο φακό(Exmor CMOS 1/5”). Πάρα πολύ λεπτή και εύκολη στην χρήση της.Το menu της είναι πολύ φιλικό και σίγουρα δεν θα σε παιδέψει καθόλου.Διαθέτει τα πάντα από δυνατότητες και είναι εύκολο να επεξεργαστείς τα βιντεάκια που έχεις τραβήξει. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poison6 Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 καλησπέρα σκέφτομαι να αγωράσω την sanyo xacti hd2000 την οποια την βρισκω απο το pixmania στα 405 ευρώ.. με ενδιαφέρει να ειναι full hd.. υπαρχει αλλη στα ιδια λεφτά? Παράθεση //~~ipod touch 2g+iphone 3gs owner:happy:~~//---> υπογραφή 2007 nostalgia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 καλησπέρα σκέφτομαι να αγωράσω την sanyo xacti hd2000 την οποια την βρισκω απο το pixmania στα 405 ευρώ.. με ενδιαφέρει να ειναι full hd.. υπαρχει αλλη στα ιδια λεφτά? Πάρτην φίλε μου με κλειστά τα μάτια και θα πάθεις ζημιά και από τις φώτο και από το βίντεο που τραβάει;) Εγώ δεν την αλλάζω με τίποτα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 καλησπέρα σκέφτομαι να αγωράσω την sanyo xacti hd2000 την οποια την βρισκω απο το pixmania στα 405 ευρώ.. με ενδιαφέρει να ειναι full hd.. υπαρχει αλλη στα ιδια λεφτά? Την ιδια αγορασα και εγω απο το ιδιο καταστημα πριν τις γιορτες και εμεινα πολυ ευχαριστημενος . Τρομερη ποιοτητα εικονας, σε full hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Καλησπέρα παιδιά, ανάμεσα στις παρακάτω ψηφιακές βιντεοκάμερες ποια προτείνεται; - Sony DCR-SX30 - Panasonic SDR-S26 Οποιαδήποτε πρόταση στα maximum 250€ δεκτή. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Την Παρασκευή μου έτυχε ένα άσχημο περιστατικό (έφαγα κλήση για ζώνη) στο οποίο νομικά έφταιγα μεν, αλλά πρακτικά, άλλος είχε την ευθύνη. Με έκλεισαν εκεί που είχα παρκάρει, προσπάθησα να κατεβάσω το αυτοκίνητο από το κράσπεδο και για να μην κλείσω περισσότερο την κυκλοφορία όταν τελικά κατέβηκα ξεκίνησα χωρίς ζώνη οπότε και με έπιασαν 200-300 m πιο κάτω ακριβώς την ώρα που είχα στρίψει και ήμουν έτοιμος να βάλω τη ζώνη. Μίλησα στους αστυνομικούς, τους είπα το περιστατικό, αλλά σιγά μη με πιστέψουν. Αν είχα όμως απόδειξη σε βίντεο, θα μπορούσα να κάνω μια ένσταση και ο Δκτης να την κάνει αποδεκτή. Υπάρχουν κάποιες έτοιμες λύσεις με κάμερες για μέσα στο όχημα. Τραβάνε στο ικανοποιητικότατο 640x480 και αποθηκεύουν σε SDHC που μπορεί να φτάσει ακόμα τα 32 GB, δηλάδη ώρες ολόκληρες, ακόμα και ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Κάτι σαν τις παρακάτω: http://www.engadget.com/2008/07/19/gps-equipped-car-camera-voyager-pro-logs-fender-benders/ http://www.roadhawk.co.uk/roadhawk-RH-1.htm Έχει υπόψη του κανείς κάτι άλλο σχετικά με το θέμα; Έψαξα και μόνο 2-3 περιπτώσεις αξίζουν, όσες δηλαδή γράφουν με ανάλυση 640x480 σε 25 fps και δέχονται SDHC στα 32 GB. Κανονική βιντεοκάμερα δε θέλω να βάλω σε στηρίγματα στα καθίσματα γιατί φαίνεται υπερβολικά και δεν μπορώ να την έχω σε άμεση καθημερινή χρήση, ούτε θέλω να περνάω καλώδια μέσα από το αυτοκίνητο. Οι μικρές αυτές κάμερες μπαίνουν άνετα κάτω από καθρέπτη και παίρνουν τροφοδοσία από ασφάλεια αναπτήρα μέσω καλωδίου που περνάει περιμετρικά οπότε κανείς δε βλέπει τίποτε και το αυτοκίνητο παραμένει σε τάξη. Ευχαριστώ. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Γεια σας. Αγόρασα μια ψηφιακή βιντεοκαμερα και θελω να επεκτεινω την μνημη της αγοραζοντας καρτουλα εξτρα. στην συσκευασια ,οπως την αγορασα δλδ, ειχε εξτρα μια 2gb kingston(sd) απ οσο γνωριζω για βιντεοκαμερα κατι παιζει με την ταχυτητα εγγραφης. τι θα πρεπει να προσεξω??τι ταχυτητα εγγραφης να εχει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Γεια σας. Αγόρασα μια ψηφιακή βιντεοκαμερα και θελω να επεκτεινω την μνημη της αγοραζοντας καρτουλα εξτρα. στην συσκευασια ,οπως την αγορασα δλδ, ειχε εξτρα μια 2gb kingston(sd) απ οσο γνωριζω για βιντεοκαμερα κατι παιζει με την ταχυτητα εγγραφης. τι θα πρεπει να προσεξω??τι ταχυτητα εγγραφης να εχει? Ποιά βιντεοκάμερα είναι (μοντέλο) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Kαλό θα ήταν η ταχύτητα εγγραφής να έχει υψηλή τιμή, ωστόσο τέτοιες ταχύτητες υποστηρίζουν βιντεοκάμερες που δέχονται μνήμες με φορμάτ SDHC. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 ΔΛΔ εγω για τι ταχυτητα να ψαξω ανα σεκ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Ποιά βιντεοκάμερα είναι (μοντέλο) ; ?????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 FREAK_OF_NATURE το ιδανικότερο είναι η ταχύτητα εγγραφής ανά sec να είναι 5mb και άνω.Αλλά πές μας το μοντέλο για να σου δώσουμε την σωστή απάντηση. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Πηρα μια Sony XR200 και τα αρχεια στην full αναλυση ειναι .MTS.Το media player μετα απο κατι plug ins μου τα παιζει χωρις ηχο.Καμια ιδεα για το πως μπορω να τα μετατρεψω σε .avi ή .mpeg για παραδειγμα,ωστε να μπορω να τα ανεβασω στο net? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Την ιδια αγορασα και εγω απο το ιδιο καταστημα πριν τις γιορτες και εμεινα πολυ ευχαριστημενος . Τρομερη ποιοτητα εικονας, σε full hd βγάζει σταθερά βίντεο? γιατι μιά που δοκίμασα κουνάει αρκετά.δεν εχει οπτικό σταθεροποιητη γιαυτο λεω να παραω μια panasonic hdc sd10 που έχει Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Παιδιά επειδή είμαι λίγο ψιλοάσχετος, έχετε να προτείνετε καμμία κάμερα γύρω στα € 200 με καλή ανάλυση και υψηλό ζουμ? Θεωρώ ότι η sony και canon είναι καλύτερες, αληθεύει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. February 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Παιδια εχετε να προτεινεται μια καλη σχετικα βιντεοκαμερα μεχρι 600ευρω? Και να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω? Λιγο ασχετος στο αντικειμενο προς το παρων:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Παιδιά επειδή είμαι λίγο ψιλοάσχετος, έχετε να προτείνετε καμμία κάμερα γύρω στα € 200 με καλή ανάλυση και υψηλό ζουμ? Θεωρώ ότι η sony και canon είναι καλύτερες, αληθεύει; Ευχαριστώ Πολύ περιορισμένες οι διαθέσιμες βιντεοκάμερες στα 200ευρώ. TOSHIBA CAMILEO H20 CANON LEGRIA FS200 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=179991 Ότι καλύτερο υπάρχει σ'αυτά τα χρήματα... Επίσης και στην φωτογραφία δίνει ρέστα και βάζει τις περισσότερες compact φωτογραφικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts