eftihiss Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Εαν ξερει καποιος,θελω μια εφαρμογη να αυξησω την ενταση στο ακουστικο του κινητου μου,η εαν μπορει καποιος να μου μεσω engineering mode τι ακριβως να αλλαξω μην κανω κανα μαγικο..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Ναι φιλε ευχαριστω,το εχω δει αυτο,αλλα ποιο να πειραξω για το ακουστικο?Το 3??Και στο αντριντ 6 ειναι διαφορετκα,δεν εχει νορμαλ μοντ ας πουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosmaldini Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Θα έχει απαντηθεί αλλά που να το βρεις τώρα! Ξέρει κάνεις εφαρμογή που να εξαφανίζει τα οn screen buttons χωρίς root!? To Gmd full screen είναι buggy .Οταν το έχεις full screen δεν σου εμφανίζει το πληκτρολόγιο ,ούτε τις αγαπημένες σελίδες από chrome χωρίς να πατήσεις πάνω στη μπάρα... Γενικά ότι έχω κατεβάσει να εξαφανίζει τα πλήκτρα είναι προβληματικο!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]οσο λαθος και να κανει θα επιμενει o,τι και να του πεις βρισκει απαντηση ο,τι δικιο και να εχεις το χανεις -τι ειναι?? - Ο Μ***ΚΑΣ ( συχνα αναφερεται και ως ο "ανικητος".. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ερώτηση προς χρήστες mx player, σε λίστα m3u πως αλλάζω κανάλι; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 ξερει κανενας καμια εφαρμοφη αν υπαρχει που μολις ανοιγεις το τηλεφωνο να δειχνει και το ονομα της εταιριας πχ wind vodafone εμενα μου δειχνει πανω πανω στην μπαρα μονο το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsair Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 ψάχνω εφαρμογή που να συνδέω το κινητό με μια rolei 425 action cam. δυστυχώς η εργοστασιακή απο το play μου κρασαρει. ίσως να φταίει που εχω Ιντελ επεξεργαστή(asus zenfone 2). ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 ξερει κανενας καμια εφαρμοφη αν υπαρχει που μολις ανοιγεις το τηλεφωνο να δειχνει και το ονομα της εταιριας πχ wind vodafone εμενα μου δειχνει πανω πανω στην μπαρα μονο το σημα. Το phono θες νομίζω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infonetservice.phono --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να επιτρέπει τη δημιουργία profiles όπως ήταν παλιά στα Nokia; πχ. συνάντηση, εξωτερικοί χώροι κτλ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που μετά από κάποιους χτυπους όταν σε περνει τηλέφωνο κάποιος πχ. Πεθερά, να προωθεί την κλήση πχ, στην σύζυγο; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που μετά από κάποιους χτυπους όταν σε περνει τηλέφωνο κάποιος πχ. Πεθερά, να προωθεί την κλήση πχ, στην σύζυγο; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλό !!! !!! !!! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να επιτρέπει τη δημιουργία profiles όπως ήταν παλιά στα Nokia; πχ. συνάντηση, εξωτερικοί χώροι κτλ; Εγώ δουλεύω αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που μετά από κάποιους χτυπους όταν σε περνει τηλέφωνο κάποιος πχ. Πεθερά, να προωθεί την κλήση πχ, στην σύζυγο; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαχαχαχαχα έγραψες.....:lol: αν δεν υπάρχει έδωσες τρελή ιδέα στους δημιουργούς.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εγώ δουλεύω αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft Και εγώ. Και πολύ καλή υποστήριξη από το δημιουργό της. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που μετά από κάποιους χτυπους όταν σε περνει τηλέφωνο κάποιος πχ. Πεθερά, να προωθεί την κλήση πχ, στην σύζυγο; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε να της το κλείνεις στα μούτρα. Μετά από μία δυο φορές θα το καταλάβει και έτσι θα έχεις το καλύτερο block. Δεν σε ενοχλεί ΠΟΤΕ και δεν θα έχεις ούτε ειδοποίηση. Δοκιμασμένο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Γειά σε όλους πιό προσφέρει καλύτερη ταχύτητα στο root τη μου σηστήνεται εσείς superuser η superSU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Εγώ δουλεύω αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft Ωραίος!!!!!!!!!! Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δε ξέρω αν δεις ή καταλάβεις διαφορες μεταξυ τους. Προσωπικα χρησιμοποιω το superSU Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Για αναγνώριση κλήσεων προτείνετε ελληνικό Caller ID ή true caller ή κάποιο καλύτερο πού δεν γνωρίζω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Για αναγνώριση κλήσεων προτείνετε ελληνικό Caller ID ή true caller ή κάποιο καλύτερο πού δεν γνωρίζω ; Το true χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Γειά σε όλους πιό προσφέρει καλύτερη ταχύτητα στο root τη μου σηστήνεται εσείς superuser η superSU Δεν τίθεται θέμα ταχύτητας αλλά θέμα συσκευής και έκδοσης λειτουργικού. Συνήθως στις συσκευές με exynos και snapdragon cpu βάζουμε το supersu του chainfire, ενώ σε συσκευές με mtk cpu βάζουμε άλλα όπως kingroot κλπ. Το superuser που ρωτάς και αν εννοείς αυτό, είναι συνήθως για παλιές εκδόσεις του android. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Γειά σε όλους πιό προσφέρει καλύτερη ταχύτητα στο root τη μου σηστήνεται εσείς superuser η superSU Τι εννοείς καλύτερη ταχύτητα στο ρουτ? Anyway, το πιο έμπιστο είναι το superSU. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Δεν τίθεται θέμα ταχύτητας αλλά θέμα συσκευής και έκδοσης λειτουργικού. Συνήθως στις συσκευές με exynos και snapdragon cpu βάζουμε το supersu του chainfire, ενώ σε συσκευές με mtk cpu βάζουμε άλλα όπως kingroot κλπ. Το superuser που ρωτάς και αν εννοείς αυτό, είναι συνήθως για παλιές εκδόσεις του android. Μια χαρά με supersu σε ΜΤΚ πάντως. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisZ Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που μετά από κάποιους χτυπους όταν σε περνει τηλέφωνο κάποιος πχ. Πεθερά, να προωθεί την κλήση πχ, στην σύζυγο; Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να την ονομάσεις ο Πεθερόπληκτος χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση -------> http://howtechbyakis.blogspot.gr/ <------ Τα πάντα για την τεχνολογία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Το true χρησιμοποιώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος Να σε ρωτήσω απ' τη στιγμή που χρησιμοποιείς το TrueCaller. Την είχα για κανένα χρόνο και έκανε μια χαρά τη δουλειά του, έκοβε τις κλήσεις από ανεπιθύμητους (συνεργάτες από τράπεζες και εταιρείες κινητής σταθερής τηλεφωνίας με προσφορές). Μετά από κάποια αναβάθμιση (αρχές καλοκαιριού αν θυμάμαι καλά) η εφαρμογή μού έδινε συνεχώς πληροφορίες για ΟΛΕΣ τις κλήσεις που δεχόμουν, ακόμη και γι' αυτές που είχα αποθηκευμένες στις Επαφές μου, κάτι που δεν ήθελα, την χρειαζόμουν ΜΟΝΟ για τους αγνώστους. Επειδή εκείνη την περίοδο 'έτρεχα' πολύ με τη δουλειά, με το λίγο που το έψαξα δεν είδα κάπου να μπορώ να το απενεργοποιήσω. Γίνεται και σ' εσένα αυτό; Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και απλά δεν το βρήκα; Ευχαριστώ. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Να σε ρωτήσω απ' τη στιγμή που χρησιμοποιείς το TrueCaller. Την είχα για κανένα χρόνο και έκανε μια χαρά τη δουλειά του, έκοβε τις κλήσεις από ανεπιθύμητους (συνεργάτες από τράπεζες και εταιρείες κινητής σταθερής τηλεφωνίας με προσφορές). Μετά από κάποια αναβάθμιση (αρχές καλοκαιριού αν θυμάμαι καλά) η εφαρμογή μού έδινε συνεχώς πληροφορίες για ΟΛΕΣ τις κλήσεις που δεχόμουν, ακόμη και γι' αυτές που είχα αποθηκευμένες στις Επαφές μου, κάτι που δεν ήθελα, την χρειαζόμουν ΜΟΝΟ για τους αγνώστους. Επειδή εκείνη την περίοδο 'έτρεχα' πολύ με τη δουλειά, με το λίγο που το έψαξα δεν είδα κάπου να μπορώ να το απενεργοποιήσω. Γίνεται και σ' εσένα αυτό; Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και απλά δεν το βρήκα; Ευχαριστώ. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Ρυθμίσεις-Να επιτρέπεται η πρόσβαση στις ειδοποιήσεις, μπαίνεις και το απενεργοποιείς. Από κάτω μπορείς να απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις αναπάντητων κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts