andreas443 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Fancy Widgets και Beautiful Widgets Pro εχουν animation καιρου στην οθονη . Ειναι επι πληρωμη στο store ;) Σε ευχαριστώ παρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ad block για αυτούς που δεν είναι Root ...Είναι δωρεάν http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-adclear-root-version-ad-blocker-t3309011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 υπαρχει αξιοπιστη εφαρμογη για να δω σε τι κατασταση βρισκεται η μπαταρια μου? "διαβαζει" καπως τα mah? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ad block για αυτούς που δεν είναι Root ...Είναι δωρεάν http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-adclear-root-version-ad-blocker-t3309011 "Λέει" τίποτα? Τι ακριβώς μπλοκάρει διαφημίσεις,σε browsers - apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 "Λέει" τίποτα? Τι ακριβώς μπλοκάρει διαφημίσεις,σε browsers - apps? Blocks encrypted ads Works with Wi-Fi and cell data Blocks ads in apps Selective app filtering Support for all browsers Non-root Log of blocked ads Saves bandwidth and battery Increases loading speeds online Είναι δωρεάν και full δοκίμασε τον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Blocks encrypted ads Works with Wi-Fi and cell data Blocks ads in apps Selective app filtering Support for all browsers Non-root Log of blocked ads Saves bandwidth and battery Increases loading speeds online Είναι δωρεάν και full δοκίμασε τον "Λέει" τίποτα? Τι ακριβώς μπλοκάρει διαφημίσεις,σε browsers - apps? Αν καταλαβα καλα, το παιδι (κι εγω) ρωταμε αν οντως κανει αυτα που υποσχεται, αν το εχεις δοκιμασει προσωπικα δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 To e radio δεν λειτουργεί πλέον? Εχετε καμια πρόταση για Ελληνικούς σταθμούς? Ειδικά το kosmos θέλω να ακούω μόνο στους 93,6 και 107 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Blocks encrypted ads Works with Wi-Fi and cell data Blocks ads in apps Selective app filtering Support for all browsers Non-root Log of blocked ads Saves bandwidth and battery Increases loading speeds online Είναι δωρεάν και full δοκίμασε τον Το έβαλα,αλλά θέλει να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος μέσω VPN και κάτι άλλα παράξενα certificates που δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ. Ευχαριστώ πάντως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Αν καταλαβα καλα, το παιδι (κι εγω) ρωταμε αν οντως κανει αυτα που υποσχεται, αν το εχεις δοκιμασει προσωπικα δηλαδη. Είμαι Root ..Έχω to adaway .. Το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί από την κοινότητα του xda .... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έβαλα,αλλά θέλει να είσαι συνεχώς συνδεδεμένος μέσω VPN και κάτι άλλα παράξενα certificates που δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ. Ευχαριστώ πάντως. :) Σου εξηγεί για το VPN.. Στα εξηγεί όλα στην πρώτη σελίδα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MementoMori Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Για σας έχετε να προτείνεται καμια καλή εφαρμογή για τον καιρό με ωραία widget?Είχα μια εφαρμογή στα windows phone που όταν την άνοιγα είχε animation για τον καιρό δηλαδή έπεφταν στάλες στην οθόνη κεραυνοί υπάρχει και κάτι τέτοιο? Χρησιμοποιώ το Weather Timeline. To θεωρώ με διαφορά το πιο ομορφο. Μπορείς επίσης να τσεκάρεις τα Precise Weather YoWindow και Simple Weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Είμαι Root ..Έχω to adaway .. Το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί από την κοινότητα του xda .... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου εξηγεί για το VPN.. Στα εξηγεί όλα στην πρώτη σελίδα ... Αυτό που με χαλάει είναι ότι γράφουν φορά παρτίδα ότι κρατάνε Δεδομένα και θα πουλήσουν ανώνυμες πληροφορίες από τη χρήση μας σε εταιρίες. Όχι ότι δεν κάνουν αυτό και άλλοι αλλά... Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 12, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Γνωρίζει μήπως κανείς ο οποίος δουλεύει το Aqua Mail αν μπορώ να δημιουργήσω κανόνες για τα αφηχθέντα μυνήματα να μου τα πηγαίνει αυτόματα σε φάκελο που θα του πώ εγώ, διότι δεν κατάφερα να βρώ κάτι ? ή αν κάποιο άλλο app που το κάνει ? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 To e radio δεν λειτουργεί πλέον? Εχετε καμια πρόταση για Ελληνικούς σταθμούς? Ειδικά το kosmos θέλω να ακούω μόνο στους 93,6 και 107 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που να δουλεύει ΆΨΟΓΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ στην MM ( Android 6 ) ; . Οι περισσότερες από τις πιο γνωστές έχουν προβλήματα στην ΜΜ όπως δεν καταγράφουν τον συνομιλητή κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Για σας έχετε να προτείνεται καμια καλή εφαρμογή για τον καιρό με ωραία widget?Είχα μια εφαρμογή στα windows phone που όταν την άνοιγα είχε animation για τον καιρό δηλαδή έπεφταν στάλες στην οθόνη κεραυνοί υπάρχει και κάτι τέτοιο? Και εγώ από windows έχω έρθει και αυτή που μου άρεσε περισσότερο σε animation και προβλέψεις είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=el βαλτη και θα με θυμηθείς.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 (edited) Και εγώ από windows έχω έρθει και αυτή που μου άρεσε περισσότερο σε animation και προβλέψεις είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=el βαλτη και θα με θυμηθείς.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock&hl=el Edited August 12, 2016 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Όσοι ήρθατε από Windows και θέλετε εφαρμογή καιρού, υπάρχει και σε Android το msn weather. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock&hl=el Αυτό μάλλον δεν είναι για την περίπτωσή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Παιδια υπαρχει εφαρμογη που να βαζεις δικα σου widget απο καποια σελιδα που σε ενδιαφερει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Παιδια υπαρχει εφαρμογη που να βαζεις δικα σου widget απο καποια σελιδα που σε ενδιαφερει? Ποιον browser χρησιμοποιείς; Ο κάθε browser έχει επιλογή για συντόμευση οθόνης.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 υπαρχει αξιοπιστη εφαρμογη για να δω σε τι κατασταση βρισκεται η μπαταρια μου? "διαβαζει" καπως τα mah? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δοκίμασε το Ampere από το playstore. Λέει τα πάντα για την μπαταρία και για την φόρτιση. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Δοκίμασε το Ampere από το playstore. Λέει τα πάντα για την μπαταρία και για την φόρτιση. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόνο που δεν δουλεύει με όλα τα κινητά. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 ampere meter απο bheraApps? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 ampere meter απο bheraApps? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Εδώ είσαι: https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.gombosdev.ampere%26hl%3Den%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dampere%26pcampaignid%3DAPPU_1_NcqtV5vvNMayUd61grAO&ved=0ahUKEwjb3fGV-bvOAhVGWRQKHd6aAOYQ5YQBCCUwAQ&usg=AFQjCNFl910jXzOUVbGkHSBr0GHIN8srjg&sig2=VxAhgLLgb2LpvwdFQ3pIGw Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόνο που δεν δουλεύει με όλα τα κινητά. Unleashed by my M1 NOTE Το έχω δοκιμάσει σε αρκετά σε όλα δουλεύει κανονικά. Σε πια δεν σε δουλεύει? Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 δεν ειναι συμβατη η εκδοση με τη συσκευή μου γραφει. είναι δωρεάν? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts