Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Το βρίσκω ενδιαφέρον να παρουσιάζουμε νέες εφαρμογές που κάνουν κάτι διαφορετικό και δείχνουν τις δυνατότητες του android.

Μια άλλη καινούρια εφαρμογή είναι το Sidebar.

Μπορείτε να προσθέσετε όποιες εφαρμογές ή toggles επιθυμείτε και τα εμφανίζει στην άκρη της οθόνης σαν μπάρα με ένα απλό πέρασμα του δαχτύλου.

Τη χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα και παρότι το Note έχει ανάλογη δυνατότητα με πολλαπλά παράθυρα, με βολεύει καλύτερα.

Επίσης δε κατανωλώνει μπαταρία μιας και τη παρακολουθώ.

Ωραία εφαρμογή με μπερδεύει όμως όταν πχ στον dolphin θέλω να ανοίξω από αριστερά τα bookmarks.

Εκεί το κινητό υπακούει στο sidebar και όχι στο dolphin.

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.

Sent from my note

Ωραία εφαρμογή με μπερδεύει όμως όταν πχ στον dolphin θέλω να ανοίξω από αριστερά τα bookmarks.

Εκεί το κινητό υπακούει στο sidebar και όχι στο dolphin.

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.

Sent from my note

Κατανοητός γίνεσαι..:-)

Παίξε λίγο με το width έτσι ώστε να μειώσεις το περιθώριο που καταλαβαίνει η εφαρμογή ότι θες να τη χρησιμοποιήσεις...:-)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Κατανοητός γίνεσαι..:-)

Παίξε λίγο με το width έτσι ώστε να μειώσεις το περιθώριο που καταλαβαίνει η εφαρμογή ότι θες να τη χρησιμοποιήσεις...:-)

Μάλιστα αυτό κάνω τώρα:)

Πολύ όμορφη εφαρμογή.

Δουλεύει άψογα.

Sent from my note

Έχει ρύθμιση να το βάλεις σε όση ώρα θέλεις εσύ, μια δοκιμή θα σε πείσει..

Με το τελευταίο update ενημερώνει και για αναπάντητες κτλ

Φιλε μου το έχω δοκιμάσει και το ξαναεβαλα μήπως το βρω.

Όταν βάζω ένα γεγονός σε 10 μέρες και του λέω να βάλει reminder 5 ημέρες πριν αλλάζει και το γεγονός και το βάζει τοτε.

Τι κάνω λάθος;

Θοδωρής

Καμια Καλή εφαρμογή to do έχετε να προτείνετε;

Έβαλα για δοκιμή το wunderlist

Φαίνεται αρκετά καλό και όμορφο!

Δοκίμασε και το gtasks. Εμένα με έχει βολέψει πολύ...

Φιλικά, Κατερίνα

Έπεσα πάνω σε μια σχετικά καινούρια εφαρμογή, το PushBullet. Το χρησιμοποιείες για να στέλνεις από τον browser ειδοποιήσεις στο κινητό σου. Εϊτε αυτές είναι αρχεία, links, διευθύνσεις, σημειώσεις. Το δοκίμασα και είναι αρκετά βολικό αν είσαι στο pc και θες να στείλεις κάτι για να το δεις αργότερα. Όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει: http://www.pushbullet.com

Την εγκατέστησα αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθώ να στείλε ένα Link (Firefox) στο κινητό μου (SII) μου βγάζει το μήνυμα ''Push failed. Something went wrong, please try again.''.

Εννοείται ότι έχω κάνει Log in.

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας δειχνει σε ποιες εφαρμογες εχουμε ενημερωσεις οπως fb instagram κτλ χωρις να χρειαζεται να μπουμε στην εφαρμογη ?

Το playstore δεν σου βγάζει όλες τις ενημερώσεις στην πάνω μπάρα ειδοποίησης ???

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του facebook και έχετε ενεργοποιήσει τη συνομιλία, ενημερώνεστε άμεσα αν έχετε εισερχόμενο μήνυμα, όπως γίνεται με την εφαρμογή facebook messenger;

Ευχαριστώ πολύ. Μόλις το έβαλα

Το δοκιμασα λοιπον αυτό και κάνει το ίδιο.

Ενω φτιαχνω ένα γεγονός οταν βάζω υπενθύμιση μου βαζει το γεγονός την ημέρα της υπενθύμισης

Θοδωρής

Το δοκιμασα λοιπον αυτό και κάνει το ίδιο.

Ενω φτιαχνω ένα γεγονός οταν βάζω υπενθύμιση μου βαζει το γεγονός την ημέρα της υπενθύμισης

Δεν έχουν τη δυνατότητα να βάλουν υπενθύμιση άλλη μέρα από τη μέρα του γεγονότος αλλά μόνο άλλη ώρα μέσα στην ίδια μέρα.

Εγώ ότι ραντεβού ή ότι άλλη δουλειά θέλω να θυμηθώ τα βάζω όλα στο business calendar (έχω τη free έκδοση )
Φιλικά, Κατερίνα

Εμένα πάλι το calengoo δεν με έχει προδώσει ποτέ. Και έχει άψογο συγχρονισμό με το google calendar.

Αδησα τελικα τοWundelist

πολυ καλο ειναι και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.guidedways.android2do&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ndWlkZWR3YXlzLmFuZHJvaWQyZG8iXQ..

το ειχα στο 4αρι.

Θοδωρής

Την εγκατέστησα αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν προσπαθώ να στείλε ένα Link (Firefox) στο κινητό μου (SII) μου βγάζει το μήνυμα ''Push failed. Something went wrong, please try again.''.

Εννοείται ότι έχω κάνει Log in.

Την έχεις βάλει και στον υπολογιστή και στο κινητό και έχεις κάνει log in κ στα 2? Βλέπεις το κινητό στη λίστα συσκευών στο pushbullet.com?

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή του facebook και έχετε ενεργοποιήσει τη συνομιλία, ενημερώνεστε άμεσα αν έχετε εισερχόμενο μήνυμα, όπως γίνεται με την εφαρμογή facebook messenger;

Όχι. Για λίγη ώρα δουλεύει σωστά, αλλά κάπου το χάνει. Για να μη μιλήσω για τα FCs, μετά από το προτελευταίο update...

Huawei Nova 5T

Την έχεις βάλει και στον υπολογιστή και στο κινητό και έχεις κάνει log in κ στα 2? Βλέπεις το κινητό στη λίστα συσκευών στο pushbullet.com?

Ναι τα έχω κάνει αυτά τα βήματα και φυσικά βλέπω την συσκευή μου στο site. Απλα αποτυγχάνει να μου στείλει το οτιδήποτε.

Ναι τα έχω κάνει αυτά τα βήματα και φυσικά βλέπω την συσκευή μου στο site. Απλα αποτυγχάνει να μου στείλει το οτιδήποτε.

Το δοκίμασα πριν λίγο και έχεις δίκιο, μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Τώρα στέλνει κανονικά. Ίσως είχε κανένα θέμα ο server τους. Θα δείξει!

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή εφαρμογή για προφίλ??

Χρησιμοποιώ αυτή Simple Sound Profile Widget

αλλά όταν δέχομαι κλήση αρχίζει πρώτα η δόνηση και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα περίπου αρχίζει ο ήχος και έτσι έχω πρόβλημα με της αναπάντητες. (δεν της ακούω)

Δοκίμασα και αυτή Sound Profile αλλά ενώ είναι όλα εντάξει είχα άλλο πρόβλημα, κάθε φορά που άλλαζα προφίλ μου έκλεινε τον ήχο από το ''σύστημα''

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή εφαρμογή για προφίλ??

Χρησιμοποιώ αυτή Simple Sound Profile Widget

αλλά όταν δέχομαι κλήση αρχίζει πρώτα η δόνηση και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα περίπου αρχίζει ο ήχος και έτσι έχω πρόβλημα με της αναπάντητες. (δεν της ακούω)

Δοκίμασα και αυτή Sound Profile αλλά ενώ είναι όλα εντάξει είχα άλλο πρόβλημα, κάθε φορά που άλλαζα προφίλ μου έκλεινε τον ήχο από το ''σύστημα''

Δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smartandroidapps.audiowidget&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnNtYXJ0YW5kcm9pZGFwcHMuYXVkaW93aWRnZXQiXQ..

Greenify αριστο και απο εμενα. Βελτίωση στην μπαταρια σε ικανοποιητικο βαθμο για τo razr :)

Υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο "μαγαζί";

Το δοκίμασα πριν λίγο και έχεις δίκιο, μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Τώρα στέλνει κανονικά. Ίσως είχε κανένα θέμα ο server τους. Θα δείξει!

Το δοκίμασα και γω πάλι πριν αλλά μου έβγαλε το ιδιο πρόβλημα. Εχει κανείς επίσης πρόβλημα με το push bullet;

Το δοκίμασα και γω πάλι πριν αλλά μου έβγαλε το ιδιο πρόβλημα. Εχει κανείς επίσης πρόβλημα με το push bullet;

Όταν το εγκατέστησα μου έβγαζε πρόβλημα αλλά δεν έφταιγε η εφαρμογή, εγώ δεν είχα καταλάβει τι παίζει. Νόμιζα ότι είναι όπως το dropbox ή το Chrome to phone στις οποίες τα "στέλνεις" και όταν συνδέσεις το τηλέφωνο με το δίκτυο τα λαμβάνει. Σε αυτό πρέπει να είναι online η συσκευή στην οποία τα στέλνεις αλλιώς βγάζει σφάλμα. Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα, δουλεύει ρολόι.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II