Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ήξερα ότι υπήρχε έκδοση του OTE TV που έπαιζε σε root.

Αν τη βρεις και όντως παίζει, θα μ' ενδιέφερε κι εμένα.

Δεν παίρνω και όρκο αλλά κάποιος έτσι μου είπε ,

το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να την βρω οπότε .....

Δεν ήξερα ότι υπήρχε έκδοση του OTE TV που έπαιζε σε root.

Αν τη βρεις και όντως παίζει, θα μ' ενδιέφερε κι εμένα.

νομίζω ότι δεν δουλεύει με root ...απλά σου επιτρέπει να εξάγεις την εικόνα σε οθόνη...πχ σύνδεση με tv ..

νομίζω ότι δεν δουλεύει με root ...απλά σου επιτρέπει να εξάγεις την εικόνα σε οθόνη...πχ σύνδεση με tv ..

και εγω ετσι νομιζω http://m.downloadatoz.com/apps/gr.ote.otetvgo.androidphone,1368571.html εμενα το προβλημα μου ειναι σε δικαρτο οτι οταν εχω την cosmote sim στην θεση 2 δεν μου δουλευει σε meizu m1 note.στην 1 ολα καλα αλλα δεν με βολευει ετσι γιατι τα mb μου τα εχω στην cu μου

και εγω ετσι νομιζω http://m.downloadatoz.com/apps/gr.ote.otetvgo.androidphone,1368571.html εμενα το προβλημα μου ειναι σε δικαρτο οτι οταν εχω την cosmote sim στην θεση 2 δεν μου δουλευει σε meizu m1 note.στην 1 ολα καλα αλλα δεν με βολευει ετσι γιατι τα mb μου τα εχω στην cu μου

Εδώ αν και λέει 0.8.11 έχει την 0.8.22 και δεν δούλευε με ρουτ αλλά από ότι λέτε δεν δουλεύει καμία οπότε το ξενέρωσα είναι γεγονός

Εδώ αν και λέει 0.8.11 έχει την 0.8.22 και δεν δούλευε με ρουτ αλλά από ότι λέτε δεν δουλεύει καμία οπότε το ξενέρωσα είναι γεγονός

νομιζω το ιδιο ειναι οι 2 εκδοσεις αλλα με root δεν θυμαμαι να δουλευε ποτε καμια.απλα με αυτη με mobizen μπορεις να δεις και στο λαπτοπ

ψάχνω για εφαρμογή που να βλέπω όλες τις network connections που κάνει η συσκευή μου.

η συσκευή είναι rootαρισμένη

δεκτές και προτάσεις μέσω xposed.

ευχαριστώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.powl1.sockstat

δεν λεει καμια κατα την γνωμη μου, τις εχω δοκιμασει ολες, εκτος ισως απο την τελευταια, μην γεμιζετε junk, χωρια που ειναι τιγκα στις διαφημισεις,

δεν ειδα να κανουν και δουλεια, τσαμπα ο κοπος, καλυτερα data, ενα πακετακι με mb πανω κατω εχουμε ολοι εξαλλου,

smartphone ειναι εξαλλου και στην τελικη εξω ειμαστε, ας μην ειμαστε και ολη την ωρα πανω απ το κινητο

Τί εννοείς, δεν κάνουν δουλειά;

Έχουν αποθηκευμένους κάποιους κωδικούς wifi.

Τί δεν δουλεύει;

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς καμμία εφαρμογή που να δινει την δυνατότητα στο κινητό να καταλαβαίνει ότι είναι συνδεδεμένο σε trusted wifi (π.χ. στο σπίτι) και να μην χρειάζεται κάθε φορά να το ξεκλειδώνω.

νομιζω το ιδιο ειναι οι 2 εκδοσεις αλλα με root δεν θυμαμαι να δουλευε ποτε καμια.απλα με αυτη με mobizen μπορεις να δεις και στο λαπτοπ

Εκτος οτι ειναι η εκδοση 0.8.22 και το εχουμε γραψει κι αλλη φορα, η 0.8.11 δεν προσφερει προσβαση σε ρουτ κινητα απλα ειναι συμβατη με την εφαρμογη Mobizen.

Δλδ λύση για ρουτ και ote TV go δεν υπάρχει έτσι.

Δοκίμασες με εφαρμογή τύπου rootcloak, hide my root κλπ; Κάποια εποχή δούλευε αυτό με την εφαρμογή της νοβα, ίσως κάνει δουλειά και με του οτε

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς καμμία εφαρμογή που να δινει την δυνατότητα στο κινητό να καταλαβαίνει ότι είναι συνδεδεμένο σε trusted wifi (π.χ. στο σπίτι) και να μην χρειάζεται κάθε φορά να το ξεκλειδώνω.

Χρησιμοποιώ το Smart Applock (App Protector) το οποίο είναι δωρεάν:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free

όπου εκτός από το κλείδωμα των εφαρμογών έχει στα Settings και επιλογή να αντικαταστήσεις την lock screen του κινητού με τη lock screen της εφαρμογής και να ορίσεις σε ποια wifi δεν θα κλειδώνει (και η lock creen και οι εφαρμογές που έχεις επιλέξει).

Edited by truckman

Δοκίμασες με εφαρμογή τύπου rootcloak, hide my root κλπ; Κάποια εποχή δούλευε αυτό με την εφαρμογή της νοβα, ίσως κάνει δουλειά και με του οτε

Δεν δουλεύει τιποτα

Καλημερα ξέρετε καμία εφαρμογή για να δω ποιες εφαρμογές τρώνε mb?
Αν πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, λογικά πρέπει να δείς στην αρχή της λίστας την "χρήση δεδομένων". Εκεί γράφει ακριβώς ποιές εφαρμογές κατανάλωσαν data και το μέγεθος αυτών.

Οταν μια εφαρμογη γραφει στο play store 'it is not compatible with your device', υπαρχει μηπως καποιος τροπος να δουμε ποιο ακριβως ειναι το προβλημα,

που κανει την εφαρμογη 'ασυμβατη'; Ειναι η cpu? Ειναι η εκδοση android? Ειναι η αναλυση οθονης; Ειναι κατι αλλο;

Το γενικο μηνυμα δεν με βοηθα να εντοπισω το προβλημα. Γιατι αν ηξερα 'τι φταιει', θα μπορουσα καλυτερα να προσανατολιστω, που μπορω να την εγκαταστησω, ή αν πρεπει(αν γινεται) καποια αλλαγη στο κινητο μου.

Οταν μια εφαρμογη γραφει στο play store 'it is not compatible with your device', υπαρχει μηπως καποιος τροπος να δουμε ποιο ακριβως ειναι το προβλημα,

που κανει την εφαρμογη 'ασυμβατη'; Ειναι η cpu? Ειναι η εκδοση android? Ειναι η αναλυση οθονης; Ειναι κατι αλλο;

Το γενικο μηνυμα δεν με βοηθα να εντοπισω το προβλημα. Γιατι αν ηξερα 'τι φταιει', θα μπορουσα καλυτερα να προσανατολιστω, που μπορω να την εγκαταστησω, ή αν πρεπει(αν γινεται) καποια αλλαγη στο κινητο μου.

Συνήθως όταν λέει έτσι εγώ κατεβάζω το apk από υπολογιστή ή το στέλνω στο κινητό μου από άλλο κινητό που είναι συμβατο με την εφαρμογή και μετά το εγκαθιστώ κανονικά.

Τις πιο πολλές φορές που μου έχει συμβεί έχει να κάνει με την έκδοση του Android. Υπάρχει η λύση που λέει ο φίλος από πάνω, αλλά σε πολλές περιπτώσεις δε δουλεύει ούτε έτσι.

Στα κινητά συνήθως έχει να κάνει με τη ρομ και ειδικότερα με τις εφαρμογές που σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση η εταιρία του κινητού σου απο το play store. Να σου δώσω ένα παράδειγμα, στο huawei honor που έχω, μετά από κάποιο update κάποιες εφαρμογές όπως PayPal, taxibeat, Vodafone κλπ τις έβγαζε ως μη συμβατές ενώ πριν το update τις δούλευα κανονικά. Αν έχεις stock rom, το πρόβλημα λύνεται αν φλασαρεις base google apps, που έχουν mirrors από άλλο κινητό, οπότε μετά θα έχεις πρόσβαση κανονικά σε όλες τις εφαρμογές. Μερικές φορές λύνεται και αν αλλάξεις την ονομασία του κινητού σου από το build.prop, αλλά η πιο σίγουρη λύση είναι η πρώτη.

Οπότε αν το πρόβλημα δεν λυθεί με κάποιο update της ρομ, το ρουταρεις και περνάς αλλά gapps. Άλλη λύση φυσικά είναι να βάλεις κάποια custom rom.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, λογικά πρέπει να δείς στην αρχή της λίστας την "χρήση δεδομένων". Εκεί γράφει ακριβώς ποιές εφαρμογές κατανάλωσαν data και το μέγεθος αυτών.

Το ξέρω αυτό αλλά δεν με βολευει καθόλου και δεν είναι παραμετροποιησιμο!

Ευχαριστώ θα το δοκιμασω

Καλημερα ξέρετε καμία εφαρμογή για να δω ποιες εφαρμογές τρώνε mb?

Σίγουρα θα κάνει αυτό που θέλεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobidia.android.mdm

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Χρησιμοποιώ το Smart Applock (App Protector) το οποίο είναι δωρεάν:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sp.protector.free

όπου εκτός από το κλείδωμα των εφαρμογών έχει στα Settings και επιλογή να αντικαταστήσεις την lock screen του κινητού με τη lock screen της εφαρμογής και να ορίσεις σε ποια wifi δεν θα κλειδώνει (και η lock creen και οι εφαρμογές που έχεις επιλέξει).

Χρησιμοποιώ την ίδια εφαρμογή κι είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικότερα. Μπορείς να βάλεις και κάποια Bluetooth συσκευή σαν trusted (πχ bluetooth handsfree ή smartwatch)! Η δουλειά αυτή βέβαια μπορεί να γίνει και με το tasker ;)

Τhe end of an era...

Χρησιμοποιώ το app of the day εδώ και πάνω από μήνα ,ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται και λέει πως δεν βρίσκει σύνδεση η server. με άλλη μου συσκευή μπαίνω κανονικά το απεκατέστησσ και το ξανά εγκατέστησα και πάλι τα ίδια τι παίζει ρε παιδιά;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II