Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν πας στην διαχειριση εφαρμογων και βρεις την εφαρμογη,κατω απο το ονομα της εχει ενα κουτακι επιλεγμενο και ειναι για τις ειδοποιησεις της εφαρμογης....ξετσεκαρε το.

Δυστηχος αυτό δεν με βοηθάει γιατί έτσι μου αποκρύπτει και στοιχεία από την μπάρα ειδοποιήσεων που χρειάζομαι! Όταν κατεβάσω την μπάρα εκτός από αυτά που θέλω να μη μου βγάζει, έχει και τα στοιχεία που έχω προγραμματισμένα να μου δείχνει και αν το κάνω αυτό βγάζει τα πάντα. Δεν αφινει τίποτα από την εφαρμογή.

Edited by lek88

Δεν εννοώ τοποθεσία στο world clock, αλλά στις ρυθμίσεις ώρας την ζώνη (timezone). Θα πρέπει να είναι επιλεγμένο GMT+2, ώστε να κάνει σωστά την αναγωγή από την ώρα του τηλεφώνου στις άλλες ζώνες.

Το ξερω αυτο που λες, αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται!

Πχ εδω

https://play.google.com/store/apps/details?id=tm.app.worldClock

Δεν εχει και πολλες επιλογες.

Οτι κι αν εχω ψαξει, οτι κι αν εχω κανει, εκει, 1 ωρα μπροστα!

Το ξερω αυτο που λες, αλλα δεν μπορω να βρω πως γινεται!

Πχ εδω

https://play.google.com/store/apps/details?id=tm.app.worldClock

Δεν εχει και πολλες επιλογες.

Οτι κι αν εχω ψαξει, οτι κι αν εχω κανει, εκει, 1 ωρα μπροστα!

Στις ρυθμίσεις ημερομηνία/ώρα του κινητού σου, βάλε +2 και ξετικαρισε το αυτόματη ρύθμιση από τον πάροχο σου.

Στις ρυθμίσεις ημερομηνία/ώρα του κινητού σου, βάλε +2 και ξετικαρισε το αυτόματη ρύθμιση από τον πάροχο σου.

http://i62.tinypic.com/2ryfuj4.png

Οριστε οι ρυθμισεις μου στο date/time, δεν ειναι ηδη οπως λες;

Ωστοσο τα ρολογια των προγραμματων world clock δειχνουν ελληνικη+υπολοιπες ωρες του κοσμου, 1 ωρα μπροστα απο την πραγματικη.

Τι φταιει;

Ωστοσο τα ρολογια των προγραμματων world clock δειχνουν ελληνικη+υπολοιπες ωρες του κοσμου, 1 ωρα μπροστα απο την πραγματικη.

Τι φταιει;

Kάνε και μια δοκιμή στα αυτόματα μέσω δικτύου!

Edited by kollatos
αφαίρεση εικόνας από quote

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Τι φταιει;

στο world clock την αθηνα τι ωρα την εχει? εχει τη σωστη ή μια ωρα πιο μπροστα?

Παιδια, ευχαριστω ολους για την προσπαθεια σας να με βοηθησετε.

Δεν θυμαμαι να αλλαξα κατι, αλλα τωρα δειχνει σωστη ωρα στην Ελλαδα και στον κοσμο!

Αλλα πχ την Κυριακη αλλαζει ωρα, αραγε θα διατηρηθει;

Σας εβαλα και στο screenshot πιο πανω, με τις ρυθμισεις του κινητου, για πειτε μου, οι σωστες δεν ειναι;

Παιδια, ευχαριστω ολους για την προσπαθεια σας να με βοηθησετε.

Δεν θυμαμαι να αλλαξα κατι, αλλα τωρα δειχνει σωστη ωρα στην Ελλαδα και στον κοσμο!

Αλλα πχ την Κυριακη αλλαζει ωρα, αραγε θα διατηρηθει;

Σας εβαλα και στο screenshot πιο πανω, με τις ρυθμισεις του κινητου, για πειτε μου, οι σωστες δεν ειναι;

Εγώ έχω τσεκαρισμένα τα "automatic" και ενημερώνεται μια χαρά πάντως (και το world clock)...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

καλησπερα

υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει να μπαινει το κινητο στο αθορυβο καποιες ωρες για να μη μας ξυπνανε οι διαφημηστικες τα μεσημερια?? :angry:

καλησπερα

υπαρχει εφαρμογη που να ρυθμιζει να μπαινει το κινητο στο αθορυβο καποιες ωρες για να μη μας ξυπνανε οι διαφημηστικες τα μεσημερια?? :angry:

1) Δεν το έχω δοκιμάσει να δω τι κάνει ακριβώς, αλλά δες το, νομίζω είναι αυτό που θες!

Ρυθμίσεις > Ήχος > Διακοπές, εκεί έχει ένα planner, έλεγξέ το.

2) Με κάποιο call blocker όπως αυτό βρίσκεις την ηρεμία σου μια και καλή! ;)

Edited by konstantinos7

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

καλησπερα

1) Δεν το έχω δοκιμάσει να δω τι κάνει ακριβώς, αλλά δες το, νομίζω είναι αυτό που θες!

Ρυθμίσεις > Ήχος > Διακοπές, εκεί έχει ένα planner, έλεγξέ το.

2) Με κάποιο call blocker όπως αυτό βρίσκεις την ηρεμία σου μια και καλή! ;)

Η απλά airplane mode.

Για όσους δεν την ξέρουν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appturbo.appoftheday2015

Σου δίνει μια εφαρμογή\ παιχνίδι δωρεάν κάθε μέρα. Όμως οι εφαρμογές αν σβηστουν , δεν τις κρατάει το play ως πληρωμενες.

καλησπερα

Εγω εχω αυτο. Το εχει το κινητο μου απο μονο του και επιλέγεις ποιες ώρες της ημέρας θες να είναι αθόρυβο και μπαίνει μόνο του [ATTACH]58502[/ATTACH]

Edited by lek88

Η απλά airplane mode.

Άμα είναι να μπαίνει στη διαδικασία να το αλλάζει το κάνει και απλώς mute πιο γρήγορο και πιο "ασφαλές". Ο άνθρωπος θέλει να γίνεται αυτόματα και μιλάει και για συγκεκριμένες κλήσεις!

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω εχω αυτο. Το εχει το κινητο μου απο μονο του και επιλέγεις ποιες ώρες της ημέρας θες να είναι αθόρυβο και μπαίνει μόνο του [ATTACH]58502[/ATTACH]

Πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που λέω, εγώ είμαι σε android lolipop. Οπότε υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Άμα είναι να μπαίνει στη διαδικασία να το αλλάζει το κάνει και απλώς mute πιο γρήγορο και πιο "ασφαλές". Ο άνθρωπος θέλει να γίνεται αυτόματα και μιλάει και για συγκεκριμένες κλήσεις!

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που λέω, εγώ είμαι σε android lolipop. Οπότε υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις!

Εγώ είμαι με κιτκατ. Αυτή είναι επιλογή του lg g2 Και βολεύει πολύ!!!

σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον αλλα δε με βολευει κατι απ αυτα

ουτε το κινητο μου εχει την επιλογη για ρυθμιση αθορυβης λειτουργιας

θελω αυτο ακριβως που ειπε ο konstantinos7

δηλαδη να το εχω μονιμα ρυθμισμενο τις ωρες κοινης ησυχιας να μπαινει μονο του σε αθορυβη λειτουργια

υγ ειμαι με android 4.2.2 JELLY BEAN

δηλαδη να το εχω μονιμα ρυθμισμενο τις ωρες κοινης ησυχιας να μπαινει μονο του σε αθορυβη λειτουργια

Automateit ή

Myprofiles

Και τα 2 το κάνουν

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

profile scheduler και πολλά άλλα στο play...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Και μην ξεχνάμε το πολύ καλό tasker, αλλά είναι με πληρωμή και επίσης είναι σαν να βάζεις κανόνι για να πετύχεις μυρμήγκι :)

Καλησπερα παιδια.

Υπαρχει εφαρμογη με την οποια μπορεις να κρυψεις (και οχι να κλειδωσεις) καποια αλλη εφαρμογη ωστε να μην φαινεται στον drawer?

Ρωταω για κινητο που ΔΕΝ εχει root.

Καλησπερα παιδια.

Υπαρχει εφαρμογη με την οποια μπορεις να κρυψεις (και οχι να κλειδωσεις) καποια αλλη εφαρμογη ωστε να μην φαινεται στον drawer?

Ρωταω για κινητο που ΔΕΝ εχει root.

Γίνεται με κάποια εφαρμογή σαν αυτή:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hideitpro

Αν θέλεις μόνο να κρυφτεί μια εφαρμογή στο drawer, το κάνουν και οι launcher's π.χ. nova.....

Δοκιμασα πολλες απο αυτες. Δυστηχως ολες οσες δοκιμασα θελουν root συσκευη. Τελευταια δοκιμασα αυτην ακριβως που μου προτεινες. Ειπα μηπως υπαρχει καποια που δεν θελει root και γνωριζετε ποια ειναι.

Launcher εχω τον εργοστασιακο emui 3.0 που ειναι ο launcher της Huawei. Huawei Honor 6 ειναι το κινητο μου.

Γιατί δεν βάζεις κάποιον άλλο launcher?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Δοκιμασα πολλες απο αυτες. Δυστηχως ολες οσες δοκιμασα θελουν root συσκευη. Τελευταια δοκιμασα αυτην ακριβως που μου προτεινες. Ειπα μηπως υπαρχει καποια που δεν θελει root και γνωριζετε ποια ειναι.

Launcher εχω τον εργοστασιακο emui 3.0 που ειναι ο launcher της Huawei. Huawei Honor 6 ειναι το κινητο μου.

Αυτο που ζητας το κανει ο nova prime!!!!! (νομίζω και η δωρεάν έκδοση πρέπει να το κάνει αλλά δεν θυμάμαι στα σιγουρα) και ΔΕΝ θελει root.

Edited by lek88

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II