Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρουμε τις συνομιλίες του Viber σε νέα συσκευή? Το titanium δεν τις επανέφερε

Χθες έτυχε να το χρειαστώ και επανέφερα όλες τις συνομιλίες με titanium. Μήπως πήγε κάτι στραβά κατά τη δημιουργία αντιγραφου?

μήπως ξέρει κανείς γιατί με εφαρμογές τύπου NILS η slidelock δεν δουλεύει το lightflow?

ενω μπορώ να δώ στην lockscreen τι μου έχουν στείλει δεν ανάβει το λαμπάκι.

model: nexus 5

android: AOSP 7.0

kernel : ElementaX -N5-2.04

Baseband : M8974A-2.0.50.2.21

Build number : LRX21O

μήπως ξέρει κανείς γιατί με εφαρμογές τύπου NILS η slidelock δεν δουλεύει το lightflow?

ενω μπορώ να δώ στην lockscreen τι μου έχουν στείλει δεν ανάβει το λαμπάκι.

Μάλλον επειδή λέει στην άλλη εφαρμογή ότι το μήνυμα έχει διαβαστεί. Δυστυχώς υπάρχει conflict.

Η μόνη εφαρμογή σ'αυτό το σκεπτικό που βρήκα που δουλεύουν και τα δύο, αν και δεν είναι σαν αυτές ακριβώς, είναι το active notify.

Μάλλον επειδή λέει στην άλλη εφαρμογή ότι το μήνυμα έχει διαβαστεί. Δυστυχώς υπάρχει conflict.

Η μόνη εφαρμογή σ'αυτό το σκεπτικό που βρήκα που δουλεύουν και τα δύο, αν και δεν είναι σαν αυτές ακριβώς, είναι το active notify.

με το nils & light flow δουλεύει μόνο όταν με πάρουν τηλέφωνο.μου δείχνει αυτόν που με κάλεσε και ανάβει και το λαμπάκι.

το active notify τι ακριβώς κάνει?

με το nils & light flow δουλεύει μόνο όταν με πάρουν τηλέφωνο.μου δείχνει αυτόν που με κάλεσε και ανάβει και το λαμπάκι.

το active notify τι ακριβώς κάνει?

Είναι όπως ηlockscreen του moto x αν την έχει δει. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θες πάντως.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aky.peek.notification

Είναι όπως ηlockscreen του moto x αν την έχει δει. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θες πάντως.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aky.peek.notification

οχι δεν είναι.ψάχνω να βρώ μπας και έχουν τίποτα στο xda αλλά.......

ευχαριστώ πάντως

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρουμε τις συνομιλίες του Viber σε νέα συσκευή? Το titanium δεν τις επανέφερε

Παλιοτερα το είχα κάνει με το titanium αλλά πριν μερικές ημέρες το επανέφερα και με το helium..

Σήμερα κιόλας επανέφερα το backup μου με Titanium.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

antivirus χρειαζεται να εχουμε;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Yπαρχει καμια εφαρμογη καταγραφης διαρκειας κλησεων και πληροφοριων (στυλ Phonalyzr) που να μετραει ξεχωριστα εξερχομενες προς κινητα και σταθερα;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Εξαρτάτε. Και αυτό το εξαρτάτε πάλη θέλει πολύ κουβέντα.

Η απάντηση είναι όχι για την δική σου περίπτωση. Και αυτό γιατί αφού ρωτάς δεν του κάνεις και πολύ εξιδανικευμένη χρήση γιατί αν του έκανες θα γνώριζες την απάντηση από μόνος σου.

βρήκα αυτό εδώ είναι το ταπαταλκ με μπλε θέμα με ενδιαφέρει για την προ έκδοση αλλά λόγο του ότι είναι μπερδεμένα και τα αγγλικά μου είναι ανύπαρκτα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει θα τον ευχαριστούσε πολυ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2500914

Προτίμησε κάτι ελαφρύ που κάνει scan τις εφαρμογές που κάνεις install και οχι κάθε μια που τρέχεις. Δεν χάνεις τίποτα έτσι και έχεις μια επιπλέον προστασία.

Καλημέρα, παίζει καμιά εφαρμογή που να μου γυρνάει αυτόματα το δίκτυο σε 4G όταν ανοίγω τα data; (να είναι σε gsm only το υπόλοιπο διάστημα)

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

καλα η εφαρμογη του facebook τρωει πολυ μπαταρια.με το που το εβγαζα απο τον φορτιστη εχανε πολυ γρηγορα 10% η μπαταρια!απεγκατεστησα το fb και τωρα μετα απο 2 ωρες ειμαι στο 98%!για πειτε καμια αλλη εφαρμογη fb που να τρωει λιγη μπαταρια.δεν με νοιαζουν οι ανανεωσεις κλπ μονο οταν μπαινω ανανεωνω

Προτίμησε κάτι ελαφρύ που κάνει scan τις εφαρμογές που κάνεις install και οχι κάθε μια που τρέχεις. Δεν χάνεις τίποτα έτσι και έχεις μια επιπλέον προστασία.

Για πες μας καμία τέτοια εφαρμογή.:)

Δεν χάνεις τίποτα έτσι και έχεις μια επιπλέον προστασία.

Δεν χάνει τπτ να έχει και άλλη μια προστασία η και ακόμη μια. Για καλό και για κακό ας κοιμάται και στο αυτοκίνητο μην γίνει κανένας σεισμός. Ας χωρίσει και από τη γυναίκα του μην τυχόν και έχει εραστή.

Δεν είναι αυτός ο τρόπος συμβίωσης με την τεχνολογία. Ελαφριά εφαρμογή δεν υπάρχει όταν δεν χρειάζεται. Και κανένας χρήστης δεν μπορεί να προστατευθεί με εφαρμογές. Το αντροιντ από την στιγμή που ζητάει άδεια για οτιδήποτε, δεν χρειάζεται έξτρα προστασία.

καλα η εφαρμογη του facebook τρωει πολυ μπαταρια.με το που το εβγαζα απο τον φορτιστη εχανε πολυ γρηγορα 10% η μπαταρια!απεγκατεστησα το fb και τωρα μετα απο 2 ωρες ειμαι στο 98%!για πειτε καμια αλλη εφαρμογη fb που να τρωει λιγη μπαταρια.δεν με νοιαζουν οι ανανεωσεις κλπ μονο οταν μπαινω ανανεωνω

Κλείσε chat και notifications.

Και δεν θα σου τρώει καθόλου μπαταρία.

Και για σίγουρα αποτελέσματα πέρασε και το greenify.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Κλείσε chat και notifications.

Και δεν θα σου τρώει καθόλου μπαταρία.

Και για σίγουρα αποτελέσματα πέρασε και το greenify.

κλειστα τα ειχα!

παιδες καλημερα!!Εχω ενα alcatel 5035D και θελω να το κανω root για να περασω μια αλλη rom αλλα ειμαι παντελως ασχετος!!Μπορει καποιος να με κατατοπιση????

Καλημέρα, παίζει καμιά εφαρμογή που να μου γυρνάει αυτόματα το δίκτυο σε 4G όταν ανοίγω τα data; (να είναι σε gsm only το υπόλοιπο διάστημα)

Η λειτουργιά Smart Radio του GravityBox.

Η λειτουργιά Smart Radio του GravityBox.

υπάρχει κάτι αντίστοιχο για jelly bean? :happy:

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• Administrators
υπάρχει κάτι αντίστοιχο για jelly bean? :happy:

Το gravitybox δουλεύει και σε jelly bean, το θέμα είναι αν η συσκευή σου είναι συμβατή με το xposed framework.

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II