karx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αναβει η οθονη φιλε μου απλα δεν θελω να εμφανιζεται το popup! Σε ευχαριστω Έχεις δίκιο, δεν έχει αυτήν την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Που ακριβώς δεν τα διαβάζει αυτά; στα κείμενα; γιατί εμένα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Για εξήγησε που το βλέπεις αυτό; Στο settings - advanced settings στο font τι έχεις; εμένα είναι στο soho αν αυτό λέει κάτι soho ειχε και εμενα..... τελικα μονο με τα sans-serif δουλευει καλα, αλλα οκ το θεμα ειναι οτι πλεον το εκανα να δουλευει 100% :D Να ρωτησω κατι ασχετο, για να το βγαλω στην οθονη και να σκρολαρουν τα νεα, αυτο γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 soho ειχε και εμενα..... τελικα μονο με τα sans-serif δουλευει καλα, αλλα οκ το θεμα ειναι οτι πλεον το εκανα να δουλευει 100% :D Να ρωτησω κατι ασχετο, για να το βγαλω στην οθονη και να σκρολαρουν τα νεα, αυτο γινεται? Όταν είχα δοκιμάσει να βάλω το widget του δεν μου δούλευε οπότε μάλλον όχι αν και δεν ασχολήθηκα περισσότερο γιατί δεν το χρειάζομαι. Νομίζω ότι θα το φτιάξουν κάποια στιγμή από ότι είχα διαβάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 οκ.... ειπα να ρωτησω μην εχω κανει παλι κατι λαθος. Βεβαια μαλλον τυπικα ρωτησα, γιατι στην ουσια δεν θα εβαζα να τρεχει στο κινητο μου ενας reader να μου λεει νεα :lol: το θεωρω αρκετα αχρηστη υπερβολη :blink: οπως και να εχει ευχαριστω για την βοηθεια :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Σεταρα κι εγώ το feedly και τελικά είναι πολύ εύχρηστο. Έχει και επιλογή να δείχνει μόνο επικεφαλίδες έτσι γλυτώνεις να φορτώνουν οι εικόνες. Πολύ καλό! Edited September 4, 2013 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παίδες, ζητάω βοήθεια. Κάτι έχει συμβεί στο κινητό μου, και ενώ είναι σε φόρτιση, η μπαταρία συνεχίζει να μειώνεται μεν (με αργό ρυθμό δε). Χρειάζομαι μία εφαρμογή για να δω τί στο καλό μου τρώει την μπαταρία... Παρακαλώ, όποιος μου προτείνει κάποια εφαρμογή, θα ήθελα να μου εξηγήσει και λίγο τί να προσέξω, και πώς πρέπει να κινηθώ με απεγκαταστάσεις κτλ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παίδες, ζητάω βοήθεια. Κάτι έχει συμβεί στο κινητό μου, και ενώ είναι σε φόρτιση, η μπαταρία συνεχίζει να μειώνεται μεν (με αργό ρυθμό δε). Χρειάζομαι μία εφαρμογή για να δω τί στο καλό μου τρώει την μπαταρία... Παρακαλώ, όποιος μου προτείνει κάποια εφαρμογή, θα ήθελα να μου εξηγήσει και λίγο τί να προσέξω, και πώς πρέπει να κινηθώ με απεγκαταστάσεις κτλ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Wakelock Detector Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παίδες, ζητάω βοήθεια. Κάτι έχει συμβεί στο κινητό μου, και ενώ είναι σε φόρτιση, η μπαταρία συνεχίζει να μειώνεται μεν (με αργό ρυθμό δε). Χρειάζομαι μία εφαρμογή για να δω τί στο καλό μου τρώει την μπαταρία... Παρακαλώ, όποιος μου προτείνει κάποια εφαρμογή, θα ήθελα να μου εξηγήσει και λίγο τί να προσέξω, και πώς πρέπει να κινηθώ με απεγκαταστάσεις κτλ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Κατέβασε το wakelock detector. Κοίτα πάνω στη μπάρα σε τι ποσοστό είναι awake και πόσο deep sleep. Μετά από κάτω έχει τη λίστα με τις εφαρμογές με τους χρόνους. Οι πρώτες είναι και οι πιο καθοριστικές. Δεν είναι δύσκολο, θα δεις. Μην ξεχάσεις να τικαρεις στις ρυθμίσεις το advanced mode. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι και να το φροντίζεις πέφτει η μπαταρία. Μήπως είναι άλλο το πρόβλημα σκέφτομαι. Δοκίμασε με την εφαρμογή και βλέπεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παίδες, ζητάω βοήθεια. Κάτι έχει συμβεί στο κινητό μου, και ενώ είναι σε φόρτιση, η μπαταρία συνεχίζει να μειώνεται μεν (με αργό ρυθμό δε). Χρειάζομαι μία εφαρμογή για να δω τί στο καλό μου τρώει την μπαταρία... Παρακαλώ, όποιος μου προτείνει κάποια εφαρμογή, θα ήθελα να μου εξηγήσει και λίγο τί να προσέξω, και πώς πρέπει να κινηθώ με απεγκαταστάσεις κτλ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... αυτο δεν φαινεται θεμα apps αλλα χαλασμενου καλωδιου...το τσεκαρες αν φορτιζει ορθα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παίδες, ζητάω βοήθεια. Κάτι έχει συμβεί στο κινητό μου, και ενώ είναι σε φόρτιση, η μπαταρία συνεχίζει να μειώνεται μεν (με αργό ρυθμό δε). Χρειάζομαι μία εφαρμογή για να δω τί στο καλό μου τρώει την μπαταρία... Παρακαλώ, όποιος μου προτείνει κάποια εφαρμογή, θα ήθελα να μου εξηγήσει και λίγο τί να προσέξω, και πώς πρέπει να κινηθώ με απεγκαταστάσεις κτλ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Δοκίμασες επαννεκίνηση? Δοκίμασες να το φορτίσεις κλειστό? Αλλο φορτιστή καλώδιο? Συμβαίνει συχνά στα ανδρόιντ και είναι bug. Τι έκδοση έχεις? Μήπως έχεις custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ρε Παιδιά πείτε καμία εφαρμογή να βάλω το tracking number και να δω που είναι το πακέτο;trackchecker χρησιμοποιώ τώρα αλλά δεν βλέπω να δείχνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ρε Παιδιά πείτε καμία εφαρμογή να βάλω το tracking number και να δω που είναι το πακέτο;trackchecker χρησιμοποιώ τώρα αλλά δεν βλέπω να δείχνει τίποτα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.psyrus.packagebuddy&hl=en δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε μου αλλα εχω ακουσει ειναι καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) αυτο δεν φαινεται θεμα apps αλλα χαλασμενου καλωδιου...το τσεκαρες αν φορτιζει ορθα? Το καλώδιο είναι καινούργιο γνήσιο, μίας εβδομάδος. Πριν μια εβδομάδα δεν είχα πρόβλημα. Τις τελευταίες δύο μέρες, παρατήρησα αυτή τη συμπεριφορά. Δοκίμασες επαννεκίνηση? Δοκίμασες να το φορτίσεις κλειστό? Αλλο φορτιστή καλώδιο? Συμβαίνει συχνά στα ανδρόιντ και είναι bug. Τι έκδοση έχεις? Μήπως έχεις custom rom? Ναι, κάθε βράδυ το φορτίζω κλειστό. Είναι απενεργοποιημένη η γρήγορη εκκίνηση της HTC (...όταν κλείνει, μπαίνει σε hybernate mode, όταν αυτό είναι επιλεγμένο). Άλλο καλώδιο, ναι. Πάλι τα ίδια. Δεν το έχω σε πρίζα, αλλά σε usb σε σταθερό υπολογιστή. Έκδοση 4.2.2. Πρόσφατη επίσημη αναβάθμιση της HTC. Το τηλέφωνο δεν έχει ξεκλειδωθεί... Wakelock Detector Κατέβασε το wakelock detector. Κοίτα πάνω στη μπάρα σε τι ποσοστό είναι awake και πόσο deep sleep. Μετά από κάτω έχει τη λίστα με τις εφαρμογές με τους χρόνους. Οι πρώτες είναι και οι πιο καθοριστικές. Δεν είναι δύσκολο, θα δεις. Μην ξεχάσεις να τικαρεις στις ρυθμίσεις το advanced mode. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι και να το φροντίζεις πέφτει η μπαταρία. Μήπως είναι άλλο το πρόβλημα σκέφτομαι. Δοκίμασε με την εφαρμογή και βλέπεις μετά. Ευχαριστώ κατ' αρχήν. Τώρα, τί συμπεράσματα να βγάλω από αυτό; Edited September 5, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Το καλώδιο είναι καινούργιο γνήσιο, μίας εβδομάδος. Πριν μια εβδομάδα δεν είχα πρόβλημα. Τις τελευταίες δύο μέρες, παρατήρησα αυτή τη συμπεριφορά. Ναι, κάθε βράδυ το φορτίζω κλειστό. Είναι απενεργοποιημένη η γρήγορη εκκίνηση της HTC (...όταν κλείνει, μπαίνει σε hybernate mode, όταν αυτό είναι επιλεγμένο). Άλλο καλώδιο, ναι. Πάλι τα ίδια. Δεν το έχω σε πρίζα, αλλά σε usb σε σταθερό υπολογιστή. Έκδοση 4.2.2. Πρόσφατη επίσημη αναβάθμιση της HTC. Το τηλέφωνο δεν έχει ξεκλειδωθεί... Γιατί δεν το βάζεις στην πρίζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Γιατί δεν το βάζεις στην πρίζα; Δεν έχω πρίζα δίπλα μου. Από το πρωί έχω μιλήσει 341 λεπτά. Το θέλω δίπλα μου, για να διαχειρίζομαι τις κλήσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Δεν έχω πρίζα δίπλα μου. Από το πρωί έχω μιλήσει 341 λεπτά. Το θέλω δίπλα μου, για να διαχειρίζομαι τις κλήσεις μου. Συγγνώμη, το φορτιζεις από usb, έχεις μιλήσει 341 λεπτά από το πρωί και αναρωτιέσαι ακόμα γιατί αποφορτίζεται ? Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Κατά τη γνώμη μου το Tapatalk είναι από τα πιο κακογραμμένα apps που κυκλοφορούν. Απλά είναι το μοναδικό στο είδος του και γιαυτό είναι μονόδρομος. Έχω το 2 και το 4 αγορασμένα. Πολλά bugs και προχειρότητες. Έχουν φύγει και τα δύο απ' τη συσκευή μου. Πολύ καλά κάνουν στο myPhone.gr που δεν το υποστηρίζουν. Άλλωστε η mobile έκδοση του site είναι υπόδειγμα ομορφιάς και καλής σχεδιασης. Δεν έχεις και άδικο. Θα μπορούσε το myphone να είχε φτιάξει και μια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Συγγνώμη, το φορτιζεις από usb, έχεις μιλήσει 341 λεπτά από το πρωί και αναρωτιέσαι ακόμα γιατί αποφορτίζεται ? Αυτό δε συνέβαινε πριν. Το κινητό το έχω από Φεβρουάριο με 4.1.1, και πριν από 1,5 εβδομάδα έγινε το update σε 4.2.2. Το μήνα μιλάω κοντά στα 10.000 λεπτά (έχει μανίσιο μετρητή που το τσεκάρω κάθε μήνα, και κρατάω στατιστικά). Αυτό που σου περιγράφω για σήμερα, είναι η καθημερινότητά μου. Τηλέφωνο σε usb στον υπολογιστή και πολύ ομιλία. Το πρόβλημα όμως, εμφανίστηκε προχθές. Γι' αυτό ψάχνω μία λύση, και αυτή δεν είναι να περιορίσω τις κλήσεις μου... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ρε Παιδιά πείτε καμία εφαρμογή να βάλω το tracking number και να δω που είναι το πακέτο;trackchecker χρησιμοποιώ τώρα αλλά δεν βλέπω να δείχνει τίποτα https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries&hl=en Ότι καλύτερο έχω δει σε android και IOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έχεις δίκιο, δεν έχει αυτήν την επιλογή. Ειναι τοσο ωραια εφαρμογη αλλα δεν γινεται αυτο με το pop up που ξεκλειδωνει και την οθονη ! Οποτε ψαχνουμε για αλλη :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ειναι τοσο ωραια εφαρμογη αλλα δεν γινεται αυτο με το pop up που ξεκλειδωνει και την οθονη ! Οποτε ψαχνουμε για αλλη :-) Δεν στέλνεις ένα μαιλ στον προγραμματιστή να του το πεις; λογικά θα προσθέσει την επιλογή, καθώς την έχουν πολλά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Δεν στέλνεις ένα μαιλ στον προγραμματιστή να του το πεις; λογικά θα προσθέσει την επιλογή, καθώς την έχουν πολλά προγράμματα. θα στειλω ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παίδες, ζητάω βοήθεια. Κάτι έχει συμβεί στο κινητό μου, και ενώ είναι σε φόρτιση, η μπαταρία συνεχίζει να μειώνεται μεν (με αργό ρυθμό δε). Χρειάζομαι μία εφαρμογή για να δω τί στο καλό μου τρώει την μπαταρία... Παρακαλώ, όποιος μου προτείνει κάποια εφαρμογή, θα ήθελα να μου εξηγήσει και λίγο τί να προσέξω, και πώς πρέπει να κινηθώ με απεγκαταστάσεις κτλ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Αρχές καλοκαιριού και ενώ ήταν στην εγγύηση, χωρίς να το έχω '' πειράξει '' καθόλου αντί να φορτίζει στην πρίζα ξεφορτιζε. Το πήγα στο service της Samsung και μου άλλαξαν το usb port που φορτίζει. Σε επόμενη φόρτιση πάλι τα ίδια. Το ξαναστελνω μου λένε φταίει η μπαταρία. Πήρα καινούρια, κράτησε κανένα τρίμηνο και τώρα κάνει πάλι τα ίδια. Τώρα είναι ρουταρισμένο και με custom rom. Συγνωμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά δεν ξέρω και εγώ τι να κάνω.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αυτό δεν νομίζω πως διορθώνεται κάπως σωστά? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παιδια για ροοτ τι προτεινετε? Greenify? Η seeder? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts