Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω για ένα καλό mp3 downloader.θα προτιμούσα να έχει artwork στα τραγούδια και στοίχους αλλά και να μην τα έχει δεν.πειράζει.

Android mp3 pro για κατέβασμα mp3 τραγουδιών

Ringtone Maker για να κόβεις τα τραγούδια όπως θες και να τα ορίζεις ως ήχους κλήσεων/μηνυμάτων

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Στο UCCW όταν φτιάχνω καινούριο, η επιλογή επόμενο ημερολογιακό γεγονός εννοεί το επόμενο ραντεβού ας πούμε που έχω στο ημερολόγιο μου; γιατί δεν μου το εμφανίζει. Δείχνει κανονικά την ώρα του γεγονότος αλλά όχι το γεγονός. Ρυθμίζω κάτι;

Edit. Άκυρο το βρήκα....

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Tubemate απο μένα + media converter για να τα μετατρέπεις σε mp3
Πολλες φορες μου βγαζει οτι δεν υποστηριζετε το αρχειο γιαυτο το σταματησα, θα δοκιμασω και με rolletube.

Android mp3 pro για κατέβασμα mp3 τραγουδιών

Ringtone Maker για να κόβεις τα τραγούδια όπως θες και να τα ορίζεις ως ήχους κλήσεων/μηνυμάτων

Οταν το γραφω στο searce μου το βγαζει σαν προτινομενη επιλογη μολις το παταω στα αποτελεσματα δεν υπαρχει.μηπως το κατεβασαν?

Έχει κανείς το rolletube που έγραψε ο φίλος παραπάνω;

Κατεβάζει τα παντα από youtube αλλά σε μένα τουλάχιστον δεν μπορεί να συνδεθεί με το gmail μου και το κανάλι μου. Συμβαίνει σε όλους;

Πολλες φορες μου βγαζει οτι δεν υποστηριζετε το αρχειο γιαυτο το σταματησα, θα δοκιμασω και με rolletube.

Οταν το γραφω στο searce μου το βγαζει σαν προτινομενη επιλογη μολις το παταω στα αποτελεσματα δεν υπαρχει.μηπως το κατεβασαν?

σόρρυ , έκανα λάθος διατύπωση..με το που γράψεις android mp3 pro αυτό που θα σου πετάξει είναι το mp3 music download pro ... αυτό θα κατεβάσεις! Είναι κάτι ακουστικά με πράσινο φόντο

για το ringtone maker που σου έγραψα είναι μια νότα με μπλέ χρώμα... στο πετάει όπως το έγραψα!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Παιδια σε ενα samsung galaxy ace2 η εφαρμογη gmail δεν μπορω να σβησω καποιο μυνημα ακομα και απο τον καδο ανακυκλωσης.

Ενω διαλεγω να το σβησει ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ.

Γιατι αυτο?

Εχετε να προτεινετε καμια ποιο αξιοπιστη εφαρμογη που να ειναι πολυ ευκολη στη χρηση και ΔΩΡΕΑΝ.

Επισης το εν λογο κινητο ενω αρχικα ηταν γρηγορο πλεον σερνεται γιατι αυτο?

Edited by fits13

Ψάξε "timely" στο play store. Πανέμορφη εφαρμογή.

Εϊναι, όντως, πανέμορφη και εύχρηστη. Αλλά παρατηρώ απίστευτα wakelocks με τον wakelock detector. Συναγωνίζεται το facebook. Βέβαια στο play δεν βλέπω σχόλια για battery drain αλλά μου κάνει εντύπωση. 229 wakelocks το fb (με 1 λεπτό και κάτι) και 225 αυτό (με 52 sec). Υπερβολικό το βρίσκω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Γίνεται απλά πρέπει να προσθέσετε το dolphin connect πρόσθετο στον Chrome στο pc σας και να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό.

Με αυτον τον τροπο λογικά θα δουλέψει να μεταφερω τα Bookmarks απο stock browser σε dolphin?

1+7 Pro

Εϊναι, όντως, πανέμορφη και εύχρηστη. Αλλά παρατηρώ απίστευτα wakelocks με τον wakelock detector. Συναγωνίζεται το facebook. Βέβαια στο play δεν βλέπω σχόλια για battery drain αλλά μου κάνει εντύπωση. 229 wakelocks το fb (με 1 λεπτό και κάτι) και 225 αυτό (με 52 sec). Υπερβολικό το βρίσκω.

Έλεγξα τώρα με better battery stats και δε βλέπω να δημιουργεί προβλήματα. Φυσικά android είναι αυτό και μπορεί να υπάρχει κανένα conflict στην δική σου συσκευή!

Με αυτον τον τροπο λογικά θα δουλέψει να μεταφερω τα Bookmarks απο stock browser σε dolphin?

Από stock browser εννοείς τον internet Explorer των Windows? Αν ναι δεν έχω ιδέα, έχω να τον δουλέψω πάνω από 7 χρόνια! Αν δέχεται πρόσθετα τότε φαντάζομαι πως ναι. Google it ;-)

αυτά που είπες συν ότι βλέπει όλα τα βιντεο που έχεις στον σερβερ σου (στο PC σου) και μέσω δικτύου μπορείς να τα δεις στο τηλέφωνο σου.

Μπορείς να δόσεις μερικές παραπάνω πληροφορίες ; Οσο κι αν το πάλεψα , άκρη δεν έβγαλα :wacko:

Παιδια σε ενα samsung galaxy ace2 η εφαρμογη gmail δεν μπορω να σβησω καποιο μυνημα ακομα και απο τον καδο ανακυκλωσης.

Ενω διαλεγω να το σβησει ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ.

Γιατι αυτο?

Εχετε να προτεινετε καμια ποιο αξιοπιστη εφαρμογη που να ειναι πολυ ευκολη στη χρηση και ΔΩΡΕΑΝ.

Επισης το εν λογο κινητο ενω αρχικα ηταν γρηγορο πλεον σερνεται γιατι αυτο?

Καταρχήν, από την εφαρμογή Gmail δεν μπορείς να αδειάσεις τον κάδο ανακύκλωσης. Μονο απο υπολογιστή απ' ότι ξέρω. Τώρα εάν δεν σου σβήνει κανένα μήνυμα στα εισερχόμενα ή σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο που τουλάχιστον σε μένα σβήνει, ίσως είναι κάποιο κόλλημα. Και επειδή γράφεις ότι το κινητό γενικά "σέρνεται" μήπως πρέπει να του κάνεις μία εργοστασιακή επαναφορά, αν δεν έχεις κάνει πρόσφατα. Απ' ότι έχω διαβάσει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 4-5 μήνες) χρειάζεται ένα hard reset.

Μήπως θα μπορούσατε να προτείνεται κάποιο πρόγραμα για να σκαναρω κάθε τοσο το κινητο για ιούς κλπ?

κατα καιρούς μου τρώει κάτι κολλήματα και μου έχουν μπει ψύλοι στα αυτιά.

Μήπως θα μπορούσατε να προτείνεται κάποιο πρόγραμα για να σκαναρω κάθε τοσο το κινητο για ιούς κλπ?

κατα καιρούς μου τρώει κάτι κολλήματα και μου έχουν μπει ψύλοι στα αυτιά.

Avast

Σοφός οχι ρε συ ποιον Internet Explorer..

Υπάρχει ακομα αυτος;;; :-P

Τον stock του κινητού εννοώ, που οι σελιδοδεικτες ειναι Google

1+7 Pro

Δεν νομίζω να μπορείς να το κάνεις αυτό. Και είναι πολύ σπαστικό, το ξέρω.

Εγώ χρησιμοποιώ chrome τώρα (μιας και είναι σαν system app στο s3) αλλά δοκίμασα τον Maxton και μπορω να πω οτι με εντυπωσίασε.

http://goo.gl/EkBos

Θα κάνω την αλλαγή σε αυτόν αλλά όχι ακόμα γιατί ετοιμάζω root το κινητό και το αφήνω για μετά.

Ο boat είναι ακόμα καλύτερος του maxthlon, άφησα τον ντολφον για αυτόν

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

τί έγινε με το tapatalk 2 και το myphone? υπάρχει γενικά πρόβλημα στην επικονωνία τους ή είναι πρόβλημα στο δικό μου κινητό;

τί έγινε με το tapatalk 2 και το myphone? υπάρχει γενικά πρόβλημα στην επικονωνία τους ή είναι πρόβλημα στο δικό μου κινητό;

Κάνε μια εκκαθάριση της εφαρμογής και θα φτιάξει... Αντιμετώπιζα κι εγώ πρόβλημα, όμως μετά από εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής έστρωσε...

σε ευχαριστώ πολύ,

στα σχόλια οι πιο πολλοί λένε ότι ειναι καλό αλλά θέλει να πληρώσεις για να έχεις πρόσβαση στα πλήρη χαρακτηριστικά.

υπάρχει κάποιο που να ειναι δωρεάν?

Κάνε μια εκκαθάριση της εφαρμογής και θα φτιάξει... Αντιμετώπιζα κι εγώ πρόβλημα, όμως μετά από εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής έστρωσε...

αντί να κάνω την cache έκανα γενικά εκκαθάριση δεδομένων. Άντε να ξαναφτιάχνω ρυθμίσεις και να περνάω όλα τα θέματα που είχα στα αγαπημένα!

Anyway σε ευχαριστώ

αντί να κάνω την cache έκανα γενικά εκκαθάριση δεδομένων. Άντε να ξαναφτιάχνω ρυθμίσεις και να περνάω όλα τα θέματα που είχα στα αγαπημένα!

Anyway σε ευχαριστώ

Χαχα... Κι εγώ πάντα και τις δύο κάνω μη νομίζεις... :p

εχετε να προτεινετε κανεναν torrent client που να ειναι συμβατος με browsers σαν τον chrome & τον dolphin? επισης εφαρμογες σαν το juice defender βοηθουν ουσιαστικα στην βελτιωση της διαρκειας της μπαταριας η ειναι απλα απατες?:rolleyes:

Καταρχήν, από την εφαρμογή Gmail δεν μπορείς να αδειάσεις τον κάδο ανακύκλωσης. Μονο απο υπολογιστή απ' ότι ξέρω. Τώρα εάν δεν σου σβήνει κανένα μήνυμα στα εισερχόμενα ή σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο που τουλάχιστον σε μένα σβήνει, ίσως είναι κάποιο κόλλημα. Και επειδή γράφεις ότι το κινητό γενικά "σέρνεται" μήπως πρέπει να του κάνεις μία εργοστασιακή επαναφορά, αν δεν έχεις κάνει πρόσφατα. Απ' ότι έχω διαβάσει, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (κάθε 4-5 μήνες) χρειάζεται ένα hard reset.

Οχι φιλε το hard reset δεν παει ετσι.

Αν ειναι καθε 3-4 μηνες να κανουμε και απο ενα hard reset αστα να πανε....

Οσο τωρα αφορα τα email εχετε να προτεινετε κανενα ΑΠΛΟ και καλο προγραμμα που να μπορεισ να διαχειριζεσαι κυριως gmail αλλα και αλλα mail accounts και να μπορεις να κανεις τα παντα αλλα να ειναι ΔΩΡΕΑΝ και αν γινεται χωρις διαφημισεις.

Avast

Πιστευεις οτι για το κινητο που αναφερα σε ποιο πανω ποστ απο αυτο να φταιει κανας ιος και με κανα σκαναρισμα με avast να διορθωθει το θεμα?

Το κινητο δεν ειναι δικο μου.

σε ευχαριστώ πολύ,

στα σχόλια οι πιο πολλοί λένε ότι ειναι καλό αλλά θέλει να πληρώσεις για να έχεις πρόσβαση στα πλήρη χαρακτηριστικά.

Εγω παλι γιατι στο λινκ που ειπε το παιδι δεν βλεπω να ειναι επι πληρωμη...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Edited by fits13

σε ευχαριστώ πολύ,

Εγώ μια χαρά την έχω βολέψει με την Free έκδοση. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να γίνεις Premium. Όλα τα απαραίτητα που πρέπει να κάνει ένα antivirus για να είναι ασφαλής η συσκευή σου τα έχει η Free έκδοση. Δοκιμάσε την και θα με θυμηθείς :happy:

Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που όταν σε καλεί κάποιος με απόκρυψη να σου εμφανίζει τον αριθμό? Κάποιος μου είπε για το caller ID.

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II