Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Screen off and lock, η καλύτερη εφαρμογή για μένα :)

Oντως πολύ καλό και παραμετροποιήσιμο. Το είχα και παλιά από ότι θυμάμαι. Ευχαριστώ.:D

Ι need a six month vacation, twice a year.

Screen off and lock, η καλύτερη εφαρμογή για μένα :)

Oντως πολύ καλό και παραμετροποιήσιμο. Το είχα και παλιά από ότι θυμάμαι. Ευχαριστώ.:D

Κι απο μενα ενα +

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Αυτό είναι ακόμα πιο ελαφρύ

το έχω με gesture up στον nova και έχω βρει την υγεία μου (μάλλον το power button την έχει βρει)

https://play.google.com/store/apps/details?id=cr5f3n.locknow

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

το έχω με gesture up στον nova και έχω βρει την υγεία μου (μάλλον το power button την έχει βρει)

Κάτι τέτοιο έψαχνα κι εγώ για τον Nova, ωραίος. :)

129026.png?1640591734

Όντως είναι τέλειο

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Και το άλλο μπορείς να το κάνεις gesture. Εγώ το έχω με διπλό tap στον nova.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο....

Φιλικά, Κατερίνα

Ο ασφαλής τρόπος χωρίς 3rd party-no name εφαρμογή είναι ο browser.

Κάνεις το http://www.google.com/wallet/ bookmark σε μια αρχική.

Αν ξέρει φυσικά κάποιος κανένα καλύτερο τρόπο ας μας το πει γιατί δε λέει έτσι :p

Περίμενα αυτήν την απάντηση, εγώ δε θέλω απλά να δω ποιες είναι αλλα να σε πετάει στο play store :)

Από την ημέρα που γύρισα στην 2 έκδοση του tapatalk η κατανάλωση μπαταρίας μειώθηκε η μου φαίνεται; σε σχέση με την 4 έκδοση του tapatalk εννοώ.

Φαίνεται καλό αλλά το δοκίμασα σε μια συσκευή που έχω για πειράματα και δε γίνεται να το απεγκαταστήσω (είχε πάρει το μάτι μου ότι αυτές οι εφαρμογές έχουν θέματα με την απεγκατάσταση). Ούτε με το Clean Master φεύγει.

Έχει βρει κανείς τρόπο να το σουτάρει αν δεν το θέλει ή αν το κατεβάσω το παντρεύομαι;

Φαίνεται καλό αλλά το δοκίμασα σε μια συσκευή που έχω για πειράματα και δε γίνεται να το απεγκαταστήσω (είχε πάρει το μάτι μου ότι αυτές οι εφαρμογές έχουν θέματα με την απεγκατάσταση). Ούτε με το Clean Master φεύγει.

Έχει βρει κανείς τρόπο να το σουτάρει αν δεν το θέλει ή αν το κατεβάσω το παντρεύομαι;

Διάβασες τις οδηγίες;;;; Δεν είναι τόσο δύσκολο.....

Πολλές εφαρμογές για να απεγκατασταθουν πρέπει από το μενού του κινητού ασφάλεια να αφαιρέσεις τα δικαιώματα.Διαβάστε και λίγο πριν γράψετε και σχόλια του τύπου βλακεία είναι που δεν απεγκαθισταται μην την κατεβάσετε!

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με την απεγκατάσταση αυτών των εφαρμογών. Απλά οι περισσότεροι από αυτούς που σχολιάζουν στο δεν έχουν μπει στον κόπο να δουν τις οδηγίες. Αυτές οι εφαρμογές ζητάνε δικαιώματα διαχειριστή συσκευής οπότε για να τις απεγκαταστήσεις πρέπει να πας Ρυθμίσεις - Ασφάλεια - Διαχειριστές συσκευής και να ξετσεκάρεις την εφαρμογή. Μετά θα σε αφήσει να την απεγκαταστήσεις.

Edit: Με πρόλαβε ο fuorigioco!

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Διάβασες τις οδηγίες;;;; Δεν είναι τόσο δύσκολο.....

Πολλές εφαρμογές για να απεγκατασταθουν πρέπει από το μενού του κινητού ασφάλεια να αφαιρέσεις τα δικαιώματα.Διαβάστε και λίγο πριν γράψετε και σχόλια του τύπου βλακεία είναι που δεν απεγκαθισταται μην την κατεβάσετε!

Sorry, σε ποιες "οδηγίες" αναφέρεσαι; που ακριβώς στην εφαρμογή αυτή γράφει οδηγίες απεγκατάστασης; επίσης, σχόλιό δεν έκανα, ακόμα!

Sorry, σε ποιες "οδηγίες" αναφέρεσαι; που ακριβώς στην εφαρμογή αυτή γράφει οδηγίες απεγκατάστασης; επίσης, σχόλιό δεν έκανα, ακόμα!

Εάν πας στο Google play, το λέει με έντονα γράμματα : To uninstall the app, please go to the setting page and click the “Remove administration button”

Εάν πας στο Google play, το λέει με έντονα γράμματα : To uninstall the app, please go to the setting page and click the “Remove administration button”

Βρε παιδιά θα με τρελάνετε; που το λέει; ούτε από το app του Play το λέει ούτε από τον browser. Πού το βλέπετε ακριβώς; σε ποιο σημείο; μιλάμε πάντα για την εφαρμογή LockNow ok;

Βρε παιδιά θα με τρελάνετε; που το λέει; ούτε από το app του Play το λέει ούτε από τον browser. Πού το βλέπετε ακριβώς; σε ποιο σημείο; μιλάμε πάντα για την εφαρμογή LockNow ok;

Aυτός δεν λέει τίποτα ούτως ή άλλως. Λιτός του κερατ@.:lol:

Σε άλλη όπως το Screen Off & Lock γράφει με bold: **To uninstall the app, please go to the setting page and click the "Remove device administrator" button**:cool: Oλα ίδιας φιλοσοφίας είναι.

Aυτός δεν λέει τίποτα ούτως ή άλλως. Λιτός του κερατ@.:lol:

Σε άλλη όπως το Screen Off & Lock γράφει με bold: **To uninstall the app, please go to the setting page and click the "Remove device administrator" button**:cool: Oλα ίδιας φιλοσοφίας είναι.

Ναι, ΟΚ, ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι για να κάνω απεγκατάσταση πρέπει να μπω να δω πως απεγκαθισταται παρόμοια εφαρμογή. :-P Όσο για τα σχόλια-βλακείες (που έγραψε ο φίλος πριν) ίσως ο συγκεκριμένος να θέλει ένα σχολιάκι τουλάχιστον για να αναφέρει πως βγαίνει η εφαρμογή του. ;-)

Ναι, ΟΚ, ευχαριστώ. Δεν ήξερα ότι για να κάνω απεγκατάσταση πρέπει να μπω να δω πως απεγκαθισταται παρόμοια εφαρμογή.

Eίναι όλα αυτά ίδιας φιλοσοφίας.

Ποιον player προτείνεται για ταινίες? mx ή vlc?

Ευχαριστώ!

Πιστεύω, αυτή τη στιγμή ο mx είναι ο καλύτερος.

Καμιά εφαρμογή για να δούμε ποιο app είναι υπεύθυνο για τις διαφημίσεις που έρχονται στο κινητό;

Αν έχεις jelly bean απλά πατάς πάνω παρατεταμένα και σου λέει ποια εφαρμογή είναι. Αν όχι, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brosmike.airpushdetector

Καμιά εφαρμογή για να δούμε ποιο app είναι υπεύθυνο για τις διαφημίσεις που έρχονται στο κινητό;

Addons Detector:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.denper.addonsdetector

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Και γω αυτό είχα με double tap στον nova αλλά το σούταρα καθώς στα gesture του nova μπορείς να βάλεις shortcut απο τον tasker. Οπότε με μια απλή task κλειδώνει.

Επίσης δοκίμαζα τις τελευταίες μέρες το Automaton στο οποίο το κλείδωμα λειτουργεί άψογα κουνώντας την συσκευή και καλύπτοντας τον proximity sensor αλλά το ξεκλείδωμα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Είναι beta ακόμη ελπίζω να βελτιωθεί καθώς για ξεκλείδωμα δεν υπάρχει κάτι ώστε να μην χρησιμοποιείς τα hardware buttons.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II