Inevar Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Είναι σαν τα λεφτά στην τράπεζα. Κι εκεί φακέλωμα πέφτει αλλά τα πας (αν θέλεις πάντα) Την ευκολία που σου προσφέρει δεν την αλλάζω. Οι sim είναι πλέον ξεπερασμένες για αποθήκευση επαφών. Σιγά τρομοκράτης είμαι για να δίνω σημασία; χαχαχαχαχαχαχααχ κλαίωωωωω...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: όπως και να χει παίδες φοβούμαι να τις συγχρονίσω και ας μην είμαι τρομοκράτης!!! χαχα είναι προσωπικά δεδομένα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Προτιμώ το Contacts+. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 όπως και να χει παίδες φοβούμαι να τις συγχρονίσω και ας μην είμαι τρομοκράτης!!! χαχα είναι προσωπικά δεδομένα.. Δεν χρειαζεται νασαι εσυ τρομοκρατης. Καποια επαφη σου ομως μπορει.:D Παντως ακομα κι αν δεν θελεις ο συγχρονισμος εχει γινει, ειτε μεσω google, viber, skype, tango, whatsapp κλπ. Δεν γινεται, ολο και καποια εφαρμογη θα εχεις που κανει συγχρονισμο. Τη πατησες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Να την βρεις μπορείς αλλά δεν θα σου φανεί χρήσιμη. Το Twitter έχει κόψει τα token σε 3rd party εφαρμογές οπότε όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν. Λειτουργεί μόνο για τους υπάρχοντες χρήστες. Κρίμα... Βέβαια χρησιμοποιώ το widget της εφαρμογής (που υπάρχει σαν διαφορετική εφαρμογή στο play store) και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Και να μην έχουμε κάνει συγχρονισμό εμείς με τη google, σίγουρα θα έχει κάνει κάποιος που μας έχει στις επαφές του, οπότε το τηλέφωνο μας το έχει σίγουρα η google. Μη φοβόσαστε. Σιγά μην ασχοληθεί με τα εκατομμύρια των αριθμών τηλεφώνων που έχει η google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Και να μην έχουμε κάνει συγχρονισμό εμείς με τη google, σίγουρα θα έχει κάνει κάποιος που μας έχει στις επαφές του, οπότε το τηλέφωνο μας το έχει σίγουρα η google. Μη φοβόσαστε. Σιγά μην ασχοληθεί με τα εκατομμύρια των αριθμών τηλεφώνων που έχει η google. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά νομίζω πως αυτό που φοβούνται δεν είναι η Google, αλλά πιθανές παραβιάσεις στα συστήματα της Google και τέτοια ακραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Η χτεσινή αναβάθμιση των χαρτών δεν πιστεύω να "χαλάει"τίποτα στην εφαρμογή; πχ να τρέχουν στο background όπως παλιά εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά νομίζω πως αυτό που φοβούνται δεν είναι η Google, αλλά πιθανές παραβιάσεις στα συστήματα της Google και τέτοια ακραία. Ακόμα κι έτσι να είναι, αν δηλαδή αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στις επαφές σου, δεν μπορεί να σε βλάψει οικονομικά ή κάπως αλλιώς. Εγώ πιο πολύ ανησυχώ για την πιστωτική που έχω δηλώσει στο PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Καλημέρα σε όλους! Στο Dropbox για Windows πώς γίνεται να σβήσουμε το περιεχόμενο του φακέλου Dropbox στο pc χωρίς να σβηστούν όμως από το cloud? Στο παρελθόν θυμάμαι το είχα κάνει αλλά τώρα δεν μπορώ να το βρώ με τίποτα... Παιδιά κανείς εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ακόμα κι έτσι να είναι, αν δηλαδή αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στις επαφές σου, δεν μπορεί να σε βλάψει οικονομικά ή κάπως αλλιώς. Εγώ πιο πολύ ανησυχώ για την πιστωτική που έχω δηλώσει στο PayPal. H google ενημερωνει απο μονη της τις υπηρεσιες ασφαλειας των ΗΠΑ. Δεν υπαρχει λοιπον προβλημα διαρροης. Η paypal ειναι ασφαλεστατη και οι κωδικοι της ειναι κρυπτογραφημενοι και δεν φυλασσονται στο τηλεφωνο, εκτος αν εσυ τους εχεις γραψει καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Για όσους ψάχνουν εφαρμογές μηνυμάτων πλην handcent, go sms, δοκιμάστε sliding sms,και textra.Και τα δύο υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες πλέον! Το textra μόνο, μετά τους 70 χαρακτήρες τους κάνει όλους κεφάλαια για να μείνουν σε ένα μήνυμα 160! Μέχρι 70 τα αφήνει και φεύγουν μικρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Για όσους ψάχνουν εφαρμογές μηνυμάτων πλην handcent, go sms, δοκιμάστε sliding sms,και textra.Και τα δύο υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες πλέον! Το textra μόνο, μετά τους 70 χαρακτήρες τους κάνει όλους κεφάλαια για να μείνουν σε ένα μήνυμα 160! Μέχρι 70 τα αφήνει και φεύγουν μικρά Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση. Είχα βάλει παλιά το textra, αλλά νόμιζα ότι δεν υποστήριζε τους 160 χαρακτήρες. Μου άρεσε που ήταν τόσο γρήγορη η εφαρμογή. Το sliding έφτιαξε το lag; Πολύ όμορφη εφαρμογή και αξιόπιστη, αλλά πολύ αργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση. Είχα βάλει παλιά το textra, αλλά νόμιζα ότι δεν υποστήριζε τους 160 χαρακτήρες. Μου άρεσε που ήταν τόσο γρήγορη η εφαρμογή. Το sliding έφτιαξε το lag; Πολύ όμορφη εφαρμογή και αξιόπιστη, αλλά πολύ αργή. Το textra έβαλε υποστήριξη ελληνικών 160 χαρακτήρων πλέον απλά τα κεφαλαιοποιει μετά τα 70.Μέχρι τότε τα στέλνει μικρά! Όντως γρήγορη εφαρμογή.Το sliding υποστηρίζει 160 χαρακτήρες αλλά ώρες ώρες είναι εκνευριστικό το lag του όντως! Τους το έχω γράψει αν κάνουν και δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ανακαλύπτω μόλις τώρα το Swype και έχω ξετρελαθει! Ακόμα και τα κενά ξέρει που χρειάζονται και που όχι! Ενώ το swiftkey βάζει ακόμα και στις ιστοσελίδες που δεν χρειάζεται.άσε το swyping που είναι εξωπραγματικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Το textra έβαλε υποστήριξη ελληνικών 160 χαρακτήρων πλέον απλά τα κεφαλαιοποιει μετά τα 70.Μέχρι τότε τα στέλνει μικρά! Όντως γρήγορη εφαρμογή.Το sliding υποστηρίζει 160 χαρακτήρες αλλά ώρες ώρες είναι εκνευριστικό το lag του όντως! Τους το έχω γράψει αν κάνουν και δεν ξέρω Αν δε φύγει αυτό το lag δεν δίνω το 1.5 ευρώ. Δεν είναι κανένα σπουδαίο ποσό, αλλά είχα την εφαρμογή τόσους μήνες και ενώ όλοι του το έλεγαν αυτός απλά πρόσθετε περιττά πράγματα αντί να εστιάσει σ'αυτό το σημαντικό θέμα. Τόσοι μήνες και ακόμη τίποτα. Θα βάλω textra αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Αν δε φύγει αυτό το lag δεν δίνω το 1.5 ευρώ. Δεν είναι κανένα σπουδαίο ποσό, αλλά είχα την εφαρμογή τόσους μήνες και ενώ όλοι του το έλεγαν αυτός απλά πρόσθετε περιττά πράγματα αντί να εστιάσει σ'αυτό το σημαντικό θέμα. Τόσοι μήνες και ακόμη τίποτα. Θα βάλω textra αν είναι. Α το lag το έχει τόσο καιρό; Γιατί εγώ τώρα την ανακάλυψα την εφαρμογή.ρε τον μπαγάσα ακόμα να το φτιάξει;τεσπα εγώ τα έδωσα κατευθείαν γιατί μου άρεσε το στυλ αλλά δεν την χρησιμοποιώ γιατί προτιμώ την σβελταδα του textra από την εμφάνιση του sliding όντως.βασικά θα χρησιμοποίουσα handcent αλλά "προλάβαινε"το πρόγραμμα που έχω για μαύρη λίστα στα μηνύματα.Ενώ και το sliding και το textra έχουν χαμηλότερη προτεραιότητα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Α το lag το έχει τόσο καιρό; Γιατί εγώ τώρα την ανακάλυψα την εφαρμογή.ρε τον μπαγάσα ακόμα να το φτιάξει;τεσπα εγώ τα έδωσα κατευθείαν γιατί μου άρεσε το στυλ αλλά δεν την χρησιμοποιώ γιατί προτιμώ την σβελταδα του textra από την εμφάνιση του sliding όντως.βασικά θα χρησιμοποίουσα handcent αλλά "προλάβαινε"το πρόγραμμα που έχω για μαύρη λίστα στα μηνύματα.Ενώ και το sliding και το textra έχουν χαμηλότερη προτεραιότητα . Στην αρχή ήταν ακόμη χειρότερα. Άσε. Τέλος πάντων, μετρητή δεν έχει το textra; Μόνο αυτό με χάλασε, κατά τ'αλλά μια χαρά η εφαρμογή, πολύ γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Στην αρχή ήταν ακόμη χειρότερα. Άσε. Τέλος πάντων, μετρητή δεν έχει το textra; Μόνο αυτό με χάλασε, κατά τ'αλλά μια χαρά η εφαρμογή, πολύ γρήγορη. Ναι μόνο μετρητή δεν έχει.του το έγραψα αλλά μου απάντησε τι να τον κάνεις αφού η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον 160 χαρακτήρες.Τώρα τι απάντηση είναι αυτή δεν καταλαβαίνω.Μέσα από τις ρυθμίσεις έχει κουμπί να του στείλεις email στείλε και εσύ για τον μετρητή να αλλάξει γνώμη και να βάλει.Είναι βασικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 (edited) Ναι μόνο μετρητή δεν έχει.του το έγραψα αλλά μου απάντησε τι να τον κάνεις αφού η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον 160 χαρακτήρες.Τώρα τι απάντηση είναι αυτή δεν καταλαβαίνω.Μέσα από τις ρυθμίσεις έχει κουμπί να του στείλεις email στείλε και εσύ για τον μετρητή να αλλάξει γνώμη και να βάλει.Είναι βασικό! Έλα ντε, τι απάντηση είναι αυτή; Δε σε ενημερώνει καν όταν πάει στο δεύτερο μήνυμα. Θα του στείλω κι εγώ email. Edit: Το έστειλα. Να δούμε τι θα απαντήσει. Edited August 17, 2013 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Παιδιά κανείς εδώ; Κάνεις delete το φάκελο χωρίς όμως να έχεις ανοιχτό το συγχρονισμό. Πάτα στο system tray exit από Dropbox η όπως το λέει δε θυμάμαι και μετά σβήσε το φάκελο από το pc. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 (edited) Παιδιά κανείς εδώ; Κάνεις "unlink this computer" μέσα απο τις ρυθμίσεις του dropbox και μετά σβήνεις τον φάκελο To textra είναι ΥΠΕΡΟΧΟ του έστειλα και εγώ email για τον counter :) Edited August 18, 2013 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ανακαλύπτω μόλις τώρα το Swype και έχω ξετρελαθει! Ακόμα και τα κενά ξέρει που χρειάζονται και που όχι! Ενώ το swiftkey βάζει ακόμα και στις ιστοσελίδες που δεν χρειάζεται.άσε το swyping που είναι εξωπραγματικό! Άλλο μεγάλο θετικό του Swype είναι και η φωνητική ομιλία που έχει και στα Ελληνικά. Το μόνο που με ενοχλεί λίγο στο Swype και αυτό μόνο στο πληκτρολόγιο για κινητά είναι ότι δεν έχει τα 4 βελάκια που έχουν τα άλλα 2 (swiftkey, smart keyboard) όπου μπορείς να μετακινείσαι μέσα σε ένα κείμενο για να σβήσεις ή να διορθώσεις κάτι. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Uninstall στα windows Κάνεις delete το φάκελο χωρίς όμως να έχεις ανοιχτό το συγχρονισμό. Πάτα στο system tray exit από Dropbox η όπως το λέει δε θυμάμαι και μετά σβήσε το φάκελο από το pc. Κάνεις "unlink this computer" μέσα απο τις ρυθμίσεις του dropbox και μετά σβήνεις τον φάκελο To textra είναι ΥΠΕΡΟΧΟ του έστειλα και εγώ email για τον counter :) Σάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα,γιατί είναι ποιό βολικό και γιατί από την σελίδα τού Dropbox δεν μπορείς να ανεβάσεις μεγάλα αρχεία ( έχει όριο). Αυτό που θέλω είναι, αφού ανέβει το αρχείο να σταματάω τον συγχρονισμό του συγκεκριμένου αρχείου.Ούτως ώστε να μπορώ να το διαγράψω από τον υπολογιστή,χωρίς να διαγραφεί από το σύννεφο. Έχω την εντύπωση ότι στο παρελθόν την είχα δει αυτή την επιλογή,αλλά τώρα δεν μπορώ να τη βρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Άλλο μεγάλο θετικό του Swype είναι και η φωνητική ομιλία που έχει και στα Ελληνικά. Το μόνο που με ενοχλεί λίγο στο Swype και αυτό μόνο στο πληκτρολόγιο για κινητά είναι ότι δεν έχει τα 4 βελάκια που έχουν τα άλλα 2 (swiftkey, smart keyboard) όπου μπορείς να μετακινείσαι μέσα σε ένα κείμενο για να σβήσεις ή να διορθώσεις κάτι. Πλάκα μας κάνεις. Τόσο βασικό χαρακτηριστικό και δεν το ξέρεις; Σύρσιμο από το S στο διπλανό κουμπί και εχεις τα βελάκια με πολλές έξτρα λειτουργίες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Πλάκα μας κάνεις. Τόσο βασικό χαρακτηριστικό και δεν το ξέρεις; Σύρσιμο από το S στο διπλανό κουμπί και εχεις τα βελάκια με πολλές έξτρα λειτουργίες. Τώρα το είδα κι εγώ τέλειο!απλά θα ήθελα τα βελάκια άμεσα εμφανισημα ας πούμε κάτω κάτω.Σαν επιλογή αν τα θέλει κανείς να φαίνονται συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts