Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν το έχω κάνει root...

Υπάρχει καποια άλλη εναλλακτική εφαρμογή ???

Carbon στο google play

Aiki 5' της Xtreamer

Πάτησε στον dialer *#*#3646633#*#*

Στο δικό μου με mtk 6589 μπαίνει στο κρυφό μενού.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αυτό που λέμε? Έχει ρε συ με καλλιγραφικά "Download" κάτω από το βίντεο.. :happy:

Το inverted θέμα που έχω δεν με το έδειχνε, κατά λάθος το βρήκα :-)

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπαρχει η δυνατοτητα στο google maps να εχεις 3 διαθεσιμες επιλογες για μια διαδρομη οπως στο ios και να διαλεξεις εσυ ποια θεωρεις καλυτερη;

Καλημέρα στην παρέα χθες διέγραψα τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την κάρτα μνήμης χωρίς να το καταλάβω υπάρχει εφαρμογή να τα φέρω πίσω από το πουθενά;

Καλημέρα στην παρέα χθες διέγραψα τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την κάρτα μνήμης χωρίς να το καταλάβω υπάρχει εφαρμογή να τα φέρω πίσω από το πουθενά;

Ψάξε μια εφαρμογή για PC που να επαναφέρει αρχεία απο usb drives

υπάρχουν πολλές free + paid

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για όποιον δεν έχει led ειδοποιήσεων η συσκευή του ώστε όταν έχετε μια αναπάντητη η ένα μήνυμα, gmail, κ.λ.π να σας ειδοποιεί υπάρχει αυτή η έξυπνη εφαρμογή.. Δεν την δοκίμασα γιατί η συσκευή μου έχει led, αλλα μπορείτε να την δοκιμάσετε εσείς και να μας πείτε... Υπάρχει και pro έκδοση.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker

Έχω το titanium backup pro, κάνω αποκόλληση από το play μια εφαρμογή γιατί δεν θέλω να κάνω ενημέρωση. Όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο μου την εμφανίζει πάλι στο play για ενημέρωση.

Έτσι κάνει σε όλους? Γιατί δεν την κρατάει σε αποκόλληση από το play?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.undelete την έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει. Η δωρεάν έκδοση είναι μόνο για φωτογραφίες.

Έχω το titanium backup pro, κάνω αποκόλληση από το play μια εφαρμογή γιατί δεν θέλω να κάνω ενημέρωση. Όταν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο μου την εμφανίζει πάλι στο play για ενημέρωση.

Έτσι κάνει σε όλους? Γιατί δεν την κρατάει σε αποκόλληση από το play?

Πας εδω και βαζεις στο πλαισιο firmwares πανω δεξια το μοντελο του κινητου σου(i9100) στην προκειμενη περιπτωση.

Πιθανώς να έχει απαντηθεί πολλάκις αλλά το ρωτάω και εγώ. Υπάρχει κάποια σοβαρή εφαρμογή για συνομιλία που να υποστηρίζει ταυτόχρονη είσοδο σε Skype msn κλπ εκτός φυσικά της επίσημης του Skype? Κάτι σαν το pidgin στο λίνουξ ας πούμε. Ευχαριστώ.

Πας εδω και βαζεις στο πλαισιο firmwares πανω δεξια το μοντελο του κινητου σου(i9100) στην προκειμενη περιπτωση.

Μάλλον έκανες λάθος παράθεση :)

Πιθανώς να έχει απαντηθεί πολλάκις αλλά το ρωτάω και εγώ. Υπάρχει κάποια σοβαρή εφαρμογή για συνομιλία που να υποστηρίζει ταυτόχρονη είσοδο σε Skype msn κλπ εκτός φυσικά της επίσημης του Skype? Κάτι σαν το pidgin στο λίνουξ ας πούμε. Ευχαριστώ.

Λογικά ψάχνεις κατι τέτοιο...

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.shapeservices.impluslite&hl=el

Γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη καλυτερη απο το tubemate??Να μετατρεπει σε mp3 αλλα σε καλυτερο bitrate(π.χ 192kbps)

IPhone 15 Pro 

Γνωριζει κανεις καποια εφαρμογη καλυτερη απο το tubemate??Να μετατρεπει σε mp3 αλλα σε καλυτερο bitrate(π.χ 192kbps)

2 Σελίδες πίσω (453) έχει κάποιες απαντήσεις, δεν ξέρω αν είναι ακριβώς αυτό που ζητάς..

Ψάξε μια εφαρμογή για PC που να επαναφέρει αρχεία απο usb drives

υπάρχουν πολλές free + paid

Και βάλε drodbox που ανεβαίνουν αυτόματα οι φωτογραφίες και τα βίντεο, ετσι δεν θα έχεις ξανά πρόβλημα. Γνώμη μου!

Πως ακτιβως προσθετης το λογαριαμο cloud ωστε οτι αρχεια εχεις στο κινητο π.χ. mp3, εικονες κ.τ.λ. να ανεβαινουν ταυτοχρονα και στο cloud account.

Πως ακτιβως προσθετης το λογαριαμο cloud ωστε οτι αρχεια εχεις στο κινητο π.χ. mp3, εικονες κ.τ.λ. να ανεβαινουν ταυτοχρονα και στο cloud account.

Βάζεις πχ dropbox και μετά έχει επιλογή να τα ανεβάζει αυτόματα. Επίσης μπορείς να βάλεις μια έξτρα εφαρμογή πχ το dropsync.

Που βαζεις dropbox ρε φιλε???

Ρε φιλε μιλα ελληνικα.....

Πες αναλυτικα αν μπορεις τι προγραμμα ανοιγεις και που βαζεις το λογαριασμο cloud.

Που βαζεις dropbox ρε φιλε???

Ρε φιλε μιλα ελληνικα.....

Πες αναλυτικα αν μπορεις τι προγραμμα ανοιγεις και που βαζεις το λογαριασμο cloud.

Στη συσκευή τηλέφωνο σου εννοεί ο φίλος, την κατεβάζεις από play store, μετέπειτα στις ρυθμίσεις του dropbox μπορείς να επιλέξεις να ανεβαίνουν αυτόματα οι φοτο που τραβάς και αν θυμάμαι καλά μπορείς να επιλέξεις να ανεβαίνουν μόνο όταν θα συνδεθείς σε WiFi.

Για να δουλέψεις το dropbox θα πρέπει βέβαια πριν να κάνεις εγγραφεί, αυτό όμως μπορείς να το πετύχεις και μέσα από την εφαρμογή που θα κατεβάσεις στο τηλέφωνο σου.

Edited by dimitris762
sent from my Nexus 4

Αν εχεις Dropbox βάλε μόνο το Dropsync. Ειναι πιο ελαφρυ και εχει καλυτερη διαχειρηση μνημης αλλά πρέπει να έχεις μεγαλο προγραμμα γιατί θέλει δεδομένα.

Και δουλευει σωστα ρε παιδια?

Δηλαδη οτι εχω στο κινητο αποθηκευεται οταν βρει wifi και στο dropbox?

Το cloud που λεγατε εννοουσατε το dropbox?

Και δουλευει σωστα ρε παιδια?

Δηλαδη οτι εχω στο κινητο αποθηκευεται οταν βρει wifi και στο dropbox?

Το cloud που λεγατε εννοουσατε το dropbox?

To dropbox ανήκει στην κατηγορία Cloud. πχ. H google, mediafire έχει cloud.

Ναι δουλεύει άψογα, αλλά να βεβαιωθείς ότι εισαι wifi στις ρυθμίσεις.:)

ΥΓ

Το Αποθηκευτικό νέφος (Αγγλικά: Cloud storage) είναι ένα δικτυακό μοντέλο αποθήκευσης δεδομένων όπου τα δεδομένα αποθηκεύονται σε απομακρυσμένες δικτυακές τοποθεσίες. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε μεγάλα κέντρα αποθήκευσης δεδομένων (data centers) και ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά μέσω κάποιας δικτυακής διεπαφής (web interface). Τα δεδομένα μπορεί να βρίσκονται διασκορπισμένα σε περισσότερους από έναν εξυπηρετητές (servers)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II