Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, evris2013 said:

Εμένα το Facebook εδώ και καιρό με κάνει άλλα κόλπα. Όταν το ανοίγω δείχνει μόνο μια δημοσίευση κι από κάτω οι άλλες προσπαθούν να ανοίξουν αλλά δεν ανοίγουν ποτέ. Για να δω τις παρακάτω δημοσιεύσεις κάνω ανανέωση από πάνω προς τα κάτω στην οθόνη. Αλλά η δημοσίευση που ήταν στην αρχή χάνεται και βγαίνει άλλη. Σφάλμα Facebook είναι ή συσκευής; Δεν βλέπω να το αναφέρει κανείς γι αυτό ρωτάω. 

Και εμένα το κάνει αυτό.

Επίσης για ανανέωση δεν χρειάζεται να κάνετε περιττές κινήσεις!

Μόλις σκρολάρετε έστω και λίγο την πρώτη δημοσίευση, αν κάνετε back γίνεται η ανανέωση!:classic_wink:

και κάτι καλό για το viber. νομίζω επιτέλους άλλαξαν την ασπριλα όταν άνοιγες την εφαρμογή. τώρα ειναι  επιτέλους το εικονίδιο του viber σε μαύρο φόντο. (δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι έχω πάντα dark theme όλο το κινητό) 

Edited by ilka71

Ερώτηση σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με το Viber. Έχετε Xiaomi κινητό; Εάν ναι να σας πω τι θα κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα σας. Καλημέρα σε όλους

55 minutes ago, pazu said:

Ερώτηση σε αυτούς που έχουν πρόβλημα με το Viber. Έχετε Xiaomi κινητό; Εάν ναι να σας πω τι θα κάνετε για να λύσετε το πρόβλημα σας. Καλημέρα σε όλους

Γιατί δεν λες?

Εμένα στο viber πολλές φορές στέλνω μηνύματα και μου θα δείχνει με ένα τικ ότι δεν έχουν πάει ενώ είναι μέσα ο άλλος σίγουρα. Πρέπει να στείλω 2-3 μηνύματα για να ξεκολλήσει. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

38 minutes ago, makap said:

Γιατί δεν λες?

Έχεις ένα δίκιο συγνώμη! 😂😂😂😂 Λοιπόν ανοίγεται την εφαρμογή ασφάλεια μετά πατάς το γρανάζι πάνω δεξιά. Πατάς ενίσχυση ταχύτητας και μετά κλείδωμα εφαρμογών. Εκεί ανοίγεις το τικ του βαιμπερ. Εγώ έτσι έλυσα το δικό μου πρόβλημα που δεν είχα ποτέ ειδοποιήσεις στο βαιμπερ εάν δεν το άνοιγα. Και πιστέψτε με είχα μηνύματα πάρα μα πάρα πολλά την ημέρα γιατί η εταιρεία μου έχει ομάδες εκεί και να επικοινωνούμε όλοι μαζί. Ελπίζω να βοήθησα 

https://techmaniacs.gr/i-nea-epilogi-sto-google-photos-poy-tha-sosei-tis-fotografies-sas/ μια κομα φορα που δινουν ενα feature πρωτα σε ios!

ειναι σαν να βγάζει κάτι καινούργιο η bmw και να το δίνει πρώτα στην Mercedes! τι πίνουν εκεί στην google? 

Edited by ilka71

On 6/12/2024 at 7:41 ΠΜ, ilka71 said:

και κάτι καλό για το viber. νομίζω επιτέλους άλλαξαν την ασπριλα όταν άνοιγες την εφαρμογή. τώρα ειναι  επιτέλους το εικονίδιο του viber σε μαύρο φόντο. (δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι έχω πάντα dark theme όλο το κινητό) 

Είχα ανοίξει ticket στην υποστήριξη του Viber για αυτό το θέμα πριν από λίγους μήνες και ενώ τους είχα εξηγήσει αναλυτικά το θέμα με την splash screen της εφαρμογής σε dark mode, μου έλεγαν ότι είναι φυσιολογική η συμπεριφορά. Το παράτησα και δεν ασχολήθηκα άλλο 😄.

On 29/11/2024 at 7:34 ΠΜ, pazu said:

dns.adguard.com

1546ab.dns.nextdns.io

dnsforge.de       αυτά τα 3 γνωρίζω. Καλημέρα

Όχι dns.adguard-dns.com που αναφέρθηκε παραπάνω;

Επίσης ξέρω ότι και το one.one.one.one είναι καλό.

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

58 minutes ago, junglist said:

Όχι dns.adguard-dns.com που αναφέρθηκε παραπάνω;

Επίσης ξέρω ότι και το one.one.one.one είναι καλό.

Ναι και το adguard όπως το έγραψα κιόλας. Απλά ανέφερα άλλα δύο που γνωρίζω για να βοηθήσω όποιον ενδιαφέρεται. Καλημέρα

παιδια καλησπερα ! γιατι πλεον οτι pm εχω στο facebook δεν μπορω να τα διαβασω απο τον υπολογιστη ? 

Καλησπερα σας , για android εφαρμογες εχω κανει εγω μερικες ολες δωρεαν στο play store και χωρις διαφημισεις αν ενδιαφερεται καποιος για

παιχνιδι γνωσεων

ενα υπολογιστικο app

μια εφαρμογη οταν ηταν μικρα τα παιδια να μαθουν παιζοντας πολλαπλασιασμο

να φτιαχνετε το προγραμμα

να παίζετε τριοτα

και ένα για την Ορθοδοξια

Ολα ξεκινησαν και εγιναν από αναγκη , για χρηση. Για παραδειγνα για να φτιαχνω ψωμί να υπολογιζω ποσοστα υγρασιας για ζυμη εκανα το 2ο .

Edited by hammer

10 ώρες πριν, hammer said:

Καλησπερα σας , για android εφαρμογες εχω κανει εγω μερικες ολες δωρεαν στο play store και χωρις διαφημισεις αν ενδιαφερεται καποιος για

παιχνιδι γνωσεων

ενα υπολογιστικο app

να παίζετε τριοτα

και  για την Ορθοδοξια

Ολα ξεκινησαν και εγιναν από αναγκη , για χρηση. Για παραδειγνα για να φτιαχνω ψωμί να υπολογιζω ποσοστα υγρασιας για ζυμη εκανα το 2ο .

Συγχαρητηρια για το app για την ορθοδοξια!

13 ώρες πριν, hammer said:

παιχνιδι γνωσεων

ενα υπολογιστικο app

να παίζετε τριοτα

και  για την Ορθοδοξια

"να φτιάχνετε το πρόγραμμα" δεεεεννν δουλεύει ή κάνω κάτι λάθος??? 

38 minutes ago, alex61 said:

Κάτι δεν έχει πάει καλά με τον σύνδεσμο όντως. Μπράβο για το πρόγραμμα για την ορθοδοξία στο φίλο 

5 ώρες πριν, alex61 said:

Το διορθωσα συγνωμη , ειναι εφαρμογη να βαζετε το προγραμμα π.χ. των παιδιων σχολεια φροντιστηρια κτλ οπως θελει ο καθενας

Μετα την αναβαθμιση του MyDei app μπορει κανεις να κανει log in? Απο χθες δεν με αφηνει...

πάτα, πρώτα, πάνω στην πρώτη επιλογή για ενημέρωση των στοιχείων...το ίδιο έπαθα χτες.

Αυτο κανω και λεει οτι δεν υπαρχει λογαριασμος με το email μου...

Χρειάζεται να κάνεις εγγραφή από την αρχή.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

ξέρει κανείς αν γίνεται να περαστεί η ΟΑΣΑ κάρτα στο τηλέφωνο, ώστε να δουλεύει με NFC ?  Παίζει να γίνεται με το NFC Tools ...

6 ώρες πριν, Nikos_s3 said:

ξέρει κανείς αν γίνεται να περαστεί η ΟΑΣΑ κάρτα στο τηλέφωνο, ώστε να δουλεύει με NFC ?  Παίζει να γίνεται με το NFC Tools ...

Μου φαίνεται πως είναι μαγνητική κ οχι nfc. Ειχα δοκιμάσει κ εγω παλαιοτερα. 

Οπως κ η καρτα της Αττικής οδού για τις μηχανές. 

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος