ilka71 Δημ. January 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2023 εδώ και 3 μέρες μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή της εθνικής κρασαρει συχνά και να την βάλω σε deep sleep. πράγμα που δεν γίνεται γιατί θέλω τις ειδοποιήσεις.κατέβασα και την beta αλλά πάλι τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2023 γράφουν και στα σχόλια. υπάρχει πρόβλημα και περιμένουμε να το φτιάξουν, ως τότε βάλε την προηγούμενη έκδοση από apkmirror.com 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2023 υπάρχει τρόπος να έχω widget μπαταρίας που πατώντας το να με πηγαίνει στο χρόνο ανοικτής οθόνης sot? εάν έχουμε την εφαρμογή dynamic spot (island) αλλά και την επιλογή brief pop up ενεργή δεν θα γίνει μπέρδεμα; πως γίνεται να απενεργοποιησουμε τα μαμά pop up και να δείχνει μόνο το dynamic spot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 έφτιαξε το θέμα του nova launcher με τα gestures μετά την αναβάθμιση σε Android 13 ;έφτιαξε το θέμα του nova launcher με τα gestures μετά την αναβάθμιση σε Android 13 ;απαντώ εγώ ναι έφτιαξαν λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Μόνο σε εμένα η https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=en&gl=US&pli=1 σταματησε να λειτουργεί μετά την σημερινή αναβάθμισή της ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Καλημέρα. Χρειάζομαι μια εφαρμογή σημειώσεων που να μπορώ να μοιραστώ real time με ένα άλλο άτομο. Να φτιάχνουμε μια λίστα για σούπερ μάρκετ και όταν ο ένας από τους δύο πάρει κάποια προϊόντα, να τα τικάρει ως αγορασμένα και άμεσα να ενημερώνεται η λίστα του άλλου, ώστε να ξέρει πως έχουν αγοραστεί. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Υπόψη ότι το ένα είναι android και το άλλο iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 1 hour ago, mplamplakas said: Καλημέρα. Χρειάζομαι μια εφαρμογή σημειώσεων που να μπορώ να μοιραστώ real time με ένα άλλο άτομο. Να φτιάχνουμε μια λίστα για σούπερ μάρκετ και όταν ο ένας από τους δύο πάρει κάποια προϊόντα, να τα τικάρει ως αγορασμένα και άμεσα να ενημερώνεται η λίστα του άλλου, ώστε να ξέρει πως έχουν αγοραστεί. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Υπόψη ότι το ένα είναι android και το άλλο iPhone. Ίσως θα είχε νόημα να δοκιμάσεις το Google Keep. https://support.google.com/keep/answer/6101196?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid https://apps.apple.com/us/app/google-keep-notes-and-lists/id1029207872 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 On 9/1/2023 at 11:53 ΠΜ, taliban said: Μόνο σε εμένα η https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=en&gl=US&pli=1 σταματησε να λειτουργεί μετά την σημερινή αναβάθμισή της ? Βλέπω από τα σχόλια στην εφαρμογή ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα... Σε εμένα πάντως δουλεύει κανονικά. Τελευταία ενημέρωση έκανε 9/1. Έχεις ακόμα θέμα; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2023 49 minutes ago, billphone said: Βλέπω από τα σχόλια στην εφαρμογή ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα... Σε εμένα πάντως δουλεύει κανονικά. Τελευταία ενημέρωση έκανε 9/1. Έχεις ακόμα θέμα; χτες εγινε νέα ενημέρωση και διορθωθηκε, δουλευει πλέον κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 και η εφαρμογη της εθνικης που ειχε προβλημα ειχε χθες ενημερωση, αλλα μονο για android 8+, εγω ειχα θεμα στο 7αρι μου (nougat), δεν ξερω ο συμφορουμιτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2023 στο sygic γίνεται να ψάξουμε διευθύνσεις επαφών;(σε όσες έχουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει καποιο app που να δειχνει live σε χαρτη,της κεραιες κινητης τηλεφωνιας που ειναι γυρω μας? live εννοω να βρισκει της κεραιας αυτη την στιγμη στα σημεια που υπαρχουν,και οχι να εχουν περαστει σε καποιο χαρτη πριν χρονια. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Cellmapper. Για Cosmote είναι σχεδόν απόλυτα ενημερωμένο. Φτιάξε και λογαριασμό για να περνάς και εσύ δεδομένα στο χάρτη του.Δεν είναι για iOS ενημερωτικά.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Έχετε να προτείνετε κάποιο dialer - επαφες, που να έχει και ελληνικους χαρακτήρες στους αριθμους? Έχω τον exdialer pro, αλλά έχει σταματήσει η υποστήριξη εδω και χρονια κ πλέον δεν κανει ευκολα συγχρονισμό με google. Παραθετω φώτο Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Έχετε να προτείνετε κάποιο dialer - επαφες, που να έχει και ελληνικους χαρακτήρες στους αριθμους? Έχω τον exdialer pro, αλλά έχει σταματήσει η υποστήριξη εδω και χρονια κ πλέον δεν κανει ευκολα συγχρονισμό με google. Παραθετω φώτο Tapatrue phone κορυφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Και εγώ χρησιμοποιούσα παλαιότερα τον exdialer μέχρι που με ένα update τον κάνανε... σαν τα μούτρα τους! Τώρα είμαι σε True Phone και εγώ. Αρκετά καλός! Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 True Phone Dialer Και απο μένα. Κορυφή και τέρμα παραμετροποιήσιμος για να τον φέρεις όπως ακριβώς θέλεις Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Σας ευχαριστήσω πολύ. Τον εγκατέστησα ηδη τον true phone.Απορίες1) . Επανω υπαρχουν καρτέλες. Η καρτελα τηλέφωνο (προσφατες κλήσεις φανταζομαι πως εννοεί), εχει ολες τις πληροφορίες της κάθε επαφης. Πως μπορω να το κανω να ειναι οπως οι αλλες καρτελες? (όνομα, τηλεφωνο.) 2) κουμπί επεξεργασίας επαφης υπάρχει? ή κανω ενα ενα τα πεδία μιας επαφης edit save? Σας ευχαριστώ Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Σας ευχαριστήσω πολύ. Τον εγκατέστησα ηδη τον true phone.Απορίες1) . Επανω υπαρχουν καρτέλες. Η καρτελα τηλέφωνο (προσφατες κλήσεις φανταζομαι πως εννοεί), εχει ολες τις πληροφορίες της κάθε επαφης. Πως μπορω να το κανω να ειναι οπως οι αλλες καρτελες? (όνομα, τηλεφωνο.) 2) κουμπί επεξεργασίας επαφης υπάρχει? ή κανω ενα ενα τα πεδία μιας επαφης edit save? Σας ευχαριστώ Tapaστο call history/additional contact info και στο contacts/additional contact info αλλάζεις τι θες να φαίνεται στην λίστα κλήσεων σε κάθε επαφή και τι θες στην λίστα επαφών (στην καρτέλα επαφές) στο μενού behaviour/quick actions μπορείς να βάλεις πχ πατώντας την εικόνα της επαφής να σου ανοίγει η καρτέλα της και να την τροποποιήσεις. η κρατώντας πατημενη την εικόνα να σου δείχνει όλες τις κλήσεις με αυτή την επαφή. έτσι το έχω εγώ.έχει πολλά ψαξτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 .. .....έχει πολλά ψαξτο. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες σου. Το έφερα στα μέτρα μου. Tapa 2 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 και η εφαρμογη της εθνικης που ειχε προβλημα ειχε χθες ενημερωση, αλλα μονο για android 8+, εγω ειχα θεμα στο 7αρι μου (nougat), δεν ξερω ο συμφορουμιτηςΕίμαστε σε Android 13.Κάποιες εφαρμογές λογικό να έχουν θέμα σε πολύ παλιά Android.Sent from my LE2123 using Tapatalk 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 μια ίσως χαζή ερώτηση. με το Android auto συνδέεται το κινητό ασύρματα με το σύστημα του αμαξιού. εκεί μπορούμε να εγκαταστήσουμε όποια εφαρμογή θέλουμε από το play store όπως στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 μια ίσως χαζή ερώτηση. με το Android auto συνδέεται το κινητό ασύρματα με το σύστημα του αμαξιού. εκεί μπορούμε να εγκαταστήσουμε όποια εφαρμογή θέλουμε από το play store όπως στο κινητό; Στο κινητό θα κατεβάζεις τις εφαρμογές και θα εμφανίζονται στην οθόνη του αυτοκινήτου. Δεν υποστηρίζουν όμως όλες οι εφαρμογές Android auto. Sent from my Nothing Phone 1 using Tapatalk 1 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Μια ερώτηση σχετικά με το viber... Ενώ στην εφαρμογή έχω επιλέξει ως γλώσσα τα αγγλικά τα μισά μου τα βγάζει αγγλικά (τα "κουμπιά" chats, call, pay, more...) ενώ το υπόλοιπο μενού καθώς και τα στοιχεία σύνδεσης μιας επαφής (πχ σε σύνδεση ή ενεργός πριν 5 λεπτά) μου τα εμφανίζει στα ελληνικά... Υπάρχει τρόπος να τα δείχνει όλα αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 On 26/1/2023 at 12:02 ΠΜ, junglist said: Είμαστε σε Android 13. Κάποιες εφαρμογές λογικό να έχουν θέμα σε πολύ παλιά Android. Sent from my LE2123 using Tapatalk οχι βεβαια, σαφως και δεν παει ετσι, αν δεν θελει να υποστηριζει android 7, ας βαλει 8+ στην εφαρμογη του ο καθενας, απ τη στιγμη που λεει οτι ειναι και για android 7 οφειλει να το υποστηριζει φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts