Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γενικά το viber είναι τραγικό..απορω γτ τόσο κόλλημα στην Ελλάδα.. σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο χρησιμοποιουν whatsapp και telegram πολύ.. εδώ έχουμε κολλήσει με την μαλάκια

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Mια χαρά είναι το viber. Και συνεχώς εξελίσσεται.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Mια χαρά είναι το viber. Και συνεχώς εξελίσσεται.

Ναι, στα προβληματα!

Το whatsapp, ειναι μακραν καλυτερο και εχει πολυ καλυτερες επιλογες στις ρυθμισεις και ειδικα στο θεμα απορρητου.

Ναι, στα προβληματα!

Το whatsapp, ειναι μακραν καλυτερο και εχει πολυ καλυτερες επιλογες στις ρυθμισεις και ειδικα στο θεμα απορρητου.

Το είχα δοκιμάσει και δεν με βόλεψε καθόλου.

Παύλος Παυλίδης 

Νομίζω και το WeChat χρησιμοποιείται πολύ έξω. Κάπου εδώ μέσα το διάβασα.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Στην Κίνα..

Οι μεγαλύτερες υπηρεσίες IM είναι: WhatsApp σε όλο τον κόσμο, FB messenger, iMessage στην Αμερική, Telegram κυρίως Ινδία (αν και ανεβαίνει τα τελευταία 2 χρόνια), Viber Ελλάδα, WeChat στην Κίνα.

Δεν γίνεται τώρα σε ένα κράτος που ακόμα και η κουτσή Μαρία έχει viber, να καθιερωθεί κάτι άλλο.

Σαν να λες τώρα σε αμερικανό ότι η Αμερική δεν είναι όλος ο κόσμος και το iMessage είναι αδιάφορο για τους περισσότερους.

Η κάθε χώρα έχει τα δικά της.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

απλά μου έκανε εντύπωση πως επικράτησε το viber.. το whatsapp ήταν παλιότερο.. πιστεύω στην Ελλάδα της μόδας έγινε όταν μετά την μαζική διαφήμιση του iPhone όταν βγήκε (ακόμα θυμάμαι που τσακονομουν στα κατάστηματα γτ δεν ήθελα iPhone και ήθελα το n97 τότε..

KTLK

απλά μου έκανε εντύπωση πως επικράτησε το viber.. το whatsapp ήταν παλιότερο.. πιστεύω στην Ελλάδα της μόδας έγινε όταν μετά την μαζική διαφήμιση του iPhone όταν βγήκε (ακόμα θυμάμαι που τσακονομουν στα κατάστηματα γτ δεν ήθελα iPhone και ήθελα το n97 τότε..

Οχι. Το viber επικράτησε του WhatsApp γιατί ήταν το πρώτο με τη δυνατότητα κλήσης. Άραζε ο πιτσιρικάς με το κινητό χωρίς μονάδες στην καφετέρια και με το δωρεάν WiFi έπαιρνε τη γκόμενά και όπου αλλού ήθελε. Μετά το σφύριξε στη μάνα του, στον πατέρα του κτλ. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Εγώ WhatsApp και messenger χρησιμοποιώ.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Όταν το Viber είχε και κλήσεις και βιντεοκλήση, στο WhatsApp έστελνες μόνο μηνύματα. Γι αυτό μάλλον επικράτησε το Viber.

Απορώ πως δεν το ανακάλυψαν οι Αμερικάνοι! :lol:

Κι εγώ απορώ γιατί οι Έλληνες έχουν τέτοιο κόλλημα με το Viber ενώ είναι το χειρότερο με πολλά προβλήματα που εμφανίζονται σταδιακά και πολλές φορές δε λύνονται. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και για αρκετό καιρό. Για μένα κορυφαίο είναι το Telegram. Άπειρες δυνατότητες με channel, group, αποστολή οποιουδήποτε αρχείου και πλήρως παραμετροποιήσιμο (με μόνη σοβαρή έλλειψη το video call). Μετά πάει Messenger και WhatsApp (κι ας είναι της Facebook)

Μπορείτε να δείτε εδώ ποια εφαρμογή chat είναι πρώτη σε κάθε χώρα. Κυρίως επικρατούν το Messenger και WhatsApp.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Και γιατί να μας ενδιαφέρει αν στον υπόλοιπο κόσμο δεν το χρησιμοποιούν;

Έτσι μας αρέσει, δεν είναι κακό!

Παύλος Παυλίδης 

Όταν το Viber είχε και κλήσεις και βιντεοκλήση, στο WhatsApp έστελνες μόνο μηνύματα. Γι αυτό μάλλον επικράτησε το Viber.

Απορώ πως δεν το ανακάλυψαν οι Αμερικάνοι! :lol:

οι αμερικανοι παλευουν ακομα να βαλουν dark mode. :lol: το viber εβαλε τωρα..

οταν την ιδια ωρα στο telegram εδω και χρονια μπορεις να κανεις το δικο σου θεμα οσο φωτεινό ή σκοτεινο θες και να το.. κοινοποιησεις σε φιλους(https://telegram.org/blog/android-themes).

Επισης, υπαρχει κοσμος που δε δεχεται το facebook(messenger, instagram, Whatsapp) με ολα αυτα που συμβαινουν περι ιδιωτικοτητας(παραδειγμα οι κυβερνητικες παρεμβασεις σε Χονγκ Κονγκ και Ισπανια).

Το whatsapp "διαφημιζε" τς προαλλες στα social media οτι μπορεις να κανεις αποστολη αρχειου μεχρι εκατο MB. Εφαγε κραξιμο οταν την ιδια ωρα στο telegram μπορεις να στειλεις 1,5gb.

Προσωπικα προτιμω το telegram για τις δυνατοτητες που εχει σε αντιθεση με τα αλλα(απεριοριστο cloud, channels κ groups με εκατονταδες ατομα, music playlist, προγραμματισμενα μηνυματα, συνομιλιες διχως να φαινεται το κινητο μου κλπ). Ειναι πιο παραμετροποιησιμο απο τα υπολοιπα.

Και γιατί να μας ενδιαφέρει αν στον υπόλοιπο κόσμο δεν το χρησιμοποιούν;

Έτσι μας αρέσει, δεν είναι κακό!

Ακριβώς.

Εγώ απεγκατέστησα το WhatsApp μόλις το αγόρασε η fb. Έτσι για το σπάσιμο.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ακριβώς.

Εγώ απεγκατέστησα το WhatsApp μόλις το αγόρασε η fb. Έτσι για το σπάσιμο.....

Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ.

Όχι ότι το δούλευα, απλώς το είχα δοκιμάσει και δε μου άρεσε καθόλου.

ΣΥΝ το ότι το αγόρασε το fb.

Παύλος Παυλίδης 

Κάποιος που δουλεύει την τελευταία ή έστω κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις ταπατολκ, έχει σταματήσει αυτό το εκνευριστικό να εμφανίζει συνέχεια μιας εικόνα κατά την παράθεση ενός μηνύματος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω, το viber ήταν πρώτο με βίντεο κλήση πριν το WhatsApp.

Επίσης προώθησαν δωρεάν κλήσεις viberout στην Ελλάδα για αρκετούς μήνες κάπου το 2011, οπότε έπιασε ακόμα περισσότερο.

Όπως και να χει, το τι θα χρησιμοποιείς το καθορίζουν τα trend της κάθε χώρας και ο κύκλος σου.

Εγώ παλαιότερα είχα ότι εφαρμογή IM κυκλοφορούσε και μόνο το viber χτυπούσε.

Στο εξωτερικό πάλι, μόνο το WhatsApp έχουν όλοι.

Όπως είπε και ένας σοφός, και τι α καντζ; Α κατσ' α μαλλώεις; :lol:

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Κάποιος που δουλεύει την τελευταία ή έστω κάποια από τις τελευταίες εκδόσεις ταπατολκ, έχει σταματήσει αυτό το εκνευριστικό να εμφανίζει συνέχεια μιας εικόνα κατά την παράθεση ενός μηνύματος;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οχι η μ@λακια, συνεχίζει να το κανει.

Edit: το έκανε και τώρα που σε εκανα παραθεση. Αθλιο...

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό έχει να κάνει και με την υποστήριξη του φόρουμ. Από ότι θυμάμαι τουλάχιστον η παλιά ιδιοκτησία του forum δεν ήθελε να αναβαθμίσει το plug-in ώστε να υπάρχει καλύτερη υποστήριξη. Προφανώς λοιπόν όσες αναβάθμισης και αν κάνει η Tapatalk αν δεν αλλαχτεί το plug-in στο forum θα έχουμε αυτό το bug..

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, στα προβληματα!

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζεις???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ τόσα χρόνια χρησιμοποιώ viber και προβλήματα δεν έχω δει. Λειτουργεί άψογα, το έχουν οι περισσότεροι, άρα γιατί να κοιτάξω για άλλο;

+1000

Και εγω 4 χρονια το χρησιμοποιω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ το χρησιμοποιώ 10 χρόνια, από την εποχή που οι περισσότεροι εδώ μέσα είχαν κινητά με πλήκτρα, Ν96 στην καλύτερη!

Από την άλλη όμως δεν βλέπω τι νόημα έχει αυτή η κουβέντα...

Ο καθένα με ότι βολεύεται και ότι τον εξυπηρετεί.;)

οι αμερικανοι παλευουν ακομα να βαλουν dark mode. :lol: το viber εβαλε τωρα..

οταν την ιδια ωρα στο telegram εδω και χρονια μπορεις να κανεις το δικο σου θεμα οσο φωτεινό ή σκοτεινο θες και να το.. κοινοποιησεις σε φιλους(https://telegram.org/blog/android-themes).

Επισης, υπαρχει κοσμος που δε δεχεται το facebook(messenger, instagram, Whatsapp) με ολα αυτα που συμβαινουν περι ιδιωτικοτητας(παραδειγμα οι κυβερνητικες παρεμβασεις σε Χονγκ Κονγκ και Ισπανια).

Το whatsapp "διαφημιζε" τς προαλλες στα social media οτι μπορεις να κανεις αποστολη αρχειου μεχρι εκατο MB. Εφαγε κραξιμο οταν την ιδια ωρα στο telegram μπορεις να στειλεις 1,5gb.

Προσωπικα προτιμω το telegram για τις δυνατοτητες που εχει σε αντιθεση με τα αλλα(απεριοριστο cloud, channels κ groups με εκατονταδες ατομα, music playlist, προγραμματισμενα μηνυματα, συνομιλιες διχως να φαινεται το κινητο μου κλπ). Ειναι πιο παραμετροποιησιμο απο τα υπολοιπα.

Όμως το Telegram δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση! Ούτε το WhatsApp το είχε στην αρχή. Ενώ το Viber τα είχε όλα από την αρχή.

Τελεγκραμ μονάχα ρεηηη! Θα μπει και βιντεοκλήση!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ήρθε επιτέλους η αναβάθμιση του viber, me dark mode.

Παύλος Παυλίδης 

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II