geovass Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Παιδιά υπάρχει κάποιο WiFi tether app που παίζει χωρίς ρουτ σε pie? Προσπαθω να δώσω WiFi σε ένα τάμπλετ από το WiFi του κινητού. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Παιδιά υπάρχει κάποιο WiFi tether app που παίζει χωρίς ρουτ σε pie? Προσπαθω να δώσω WiFi σε ένα τάμπλετ από το WiFi του κινητού. Sent from my GM1913 using Tapatalkεγώ έχω κινητό με pie και δεν έχω πρόβλημα με το WiFi tethering πάντως. Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 εγώ έχω κινητό με pie και δεν έχω πρόβλημα με το WiFi tethering πάντως. Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Κι εγώ το ίδιο.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Καλησπερα ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορώ να να στείλω SMS η κάτι στο Viber αλλά με άλλο αριθμό από το δικό μου Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Παιδιά καλησπέρα...Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Έχω το Huawei Mate 10 Pro στο οποίο έχω 2 αριθμούς,έναν της δουλειάς και έναν προσωπικό που τον έχω για οικογένεια & φίλους.Υπάρχει κάποιο app που να μπορεί να μπλοκάρει τις εισερχόμενες στον αριθμό της δουλειάς (Sim 1) σε ώρες που του ορίζω εγώ; Πχ βράδυ από 22:00 εως 09:00 ή μεσημέρι κλπ. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν έχουν αίσθηση του χρόνου και καλούν ότι ώρα τους καπνίσει... :mad: Μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα κλείνοντας τη Sim 1 αλλά θα ήθελα να βρω ενα app,εαν υπάρχει, για να μη κλείνω τη sim ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα mb και αυτές τις ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 (edited) Παιδιά καλησπέρα...Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. Έχω το Huawei Mate 10 Pro στο οποίο έχω 2 αριθμούς,έναν της δουλειάς και έναν προσωπικό που τον έχω για οικογένεια & φίλους.Υπάρχει κάποιο app που να μπορεί να μπλοκάρει τις εισερχόμενες στον αριθμό της δουλειάς (Sim 1) σε ώρες που του ορίζω εγώ; Πχ βράδυ από 22:00 εως 09:00 ή μεσημέρι κλπ. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν έχουν αίσθηση του χρόνου και καλούν ότι ώρα τους καπνίσει... :mad: Μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα κλείνοντας τη Sim 1 αλλά θα ήθελα να βρω ενα app,εαν υπάρχει, για να μη κλείνω τη sim ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα mb και αυτές τις ώρες. Η λειτουργία do not disturb που εχει ενσωματωμένη το emui δεν σε βολεύει? Χονδρικά κάνει αυτό που ζητάς βάζοντας σε σίγαση το κινητό τις ώρες που θες, ενώ μπορείς να δέχεσαι κλήσεις και ειδοποιήσεις από αριθμούς που επιλέγεις εσύ. Θα τη βρεις στις ρυθμισεις->ηχοι. Επίσης υπάρχει και ενσωματωμένη λειτουργία για φραγή κλήσεων σε κάθε sim. Θα τη βρεις στον optimizer. Απλά δεν ξέρω αν έχει επιλογή να ορίζεις φραγή συγκεκριμένες ώρες, ειδάλλως θα πρέπει να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς τη λειτουργία χειροκίνητα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 8, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Αν και θα εχει ξαναπαντηθει πολλες φορες,υπαρχει εφαρμογη “youtube” που να παιζει στο υποβαθρο και να μπορει να κατεβασει; Σε Samsung Galaxy S8 με android 9 δοκιμασα και vanced youtube αλλα και OG youtube και καμια απο τις 2 δεν μπορει να κατεβασει.Στην 1η δεν βρισκω καπου καποιο κουμπι που να λεει ληψη,και στην 2η μου βγαζει error occured οποτε παω να κατεβασω. Στο υποβαθρο παιζουν κι οι 2. Δενειναι root το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Γιατί δε βάζεις TubeMate για κατέβασμα; Ή θέλεις μια εφαρμογή για όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Γιατί δε βάζεις TubeMate για κατέβασμα; Ή θέλεις μια εφαρμογή για όλα; Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι θα προτιμουσα μια για ολα,αλλα αν δεν βρω θα βαλω 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Αν και θα εχει ξαναπαντηθει πολλες φορες,υπαρχει εφαρμογη “youtube” που να παιζει στο υποβαθρο και να μπορει να κατεβασει; Σε Samsung Galaxy S8 με android 9 δοκιμασα και vanced youtube αλλα και OG youtube και καμια απο τις 2 δεν μπορει να κατεβασει.Στην 1η δεν βρισκω καπου καποιο κουμπι που να λεει ληψη,και στην 2η μου βγαζει error occured οποτε παω να κατεβασω. Στο υποβαθρο παιζουν κι οι 2. Δενειναι root το κινητο.YouTube που να παίζει στο υπόβαθρο είναι το YouTube vanced. Θα το βρεις στο site apkmirror. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι θα προτιμουσα μια για ολα,αλλα αν δεν βρω θα βαλω 2.Tubemate για κατέβασμα Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Newpipe για όλα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Κάποια πρόταση για δοκιμασμένο και με ωραίο UI, Car Launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Κάποια εφαρμογή για τηλεοπτικές σειρές; Πέρα από το να τσεκάρω ποιες έχω παρακολουθήσει θα ήθελα να βλέπω σε ποιες έχουν βγει νέα επεισόδια και να φτιάχνω λίστα με σειρές που θέλω να παρακολουθήσω στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dan_ru.ProfReminder Λοιπον........περριτο να πω οτι την περασα σε ΟΛΕΣ τις συσκευες μου......εχουν δεν εχουν n.led.:p Ευχαριστω φιλε! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Κάποια εφαρμογή για τηλεοπτικές σειρές; Πέρα από το να τσεκάρω ποιες έχω παρακολουθήσει θα ήθελα να βλέπω σε ποιες έχουν βγει νέα επεισόδια και να φτιάχνω λίστα με σειρές που θέλω να παρακολουθήσω στο μέλλον. Για τσέκαρε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Κάποια εφαρμογή για τηλεοπτικές σειρές; Πέρα από το να τσεκάρω ποιες έχω παρακολουθήσει θα ήθελα να βλέπω σε ποιες έχουν βγει νέα επεισόδια και να φτιάχνω λίστα με σειρές που θέλω να παρακολουθήσω στο μέλλον. Δες κι αυτό Πρώτα αυτό βάζω σε κάθε καινούργιο κινητό και μετά τον Nova. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 χααχχα κι εγω tv show favs :D https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvshowfavs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Εγώ τις έχω πετάξει όλες και χρησιμοποιώ IMDb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 καλο και το imdb, εγω μπαινω απ το σαιτ, προσφερει κατι παραπανω η εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Για τσέκαρε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide Κι εγώ ψηφίζω SeriesGuide λόγω υποστήριξης Trakt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 σωστος, και το δικο μου εχει trakt παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Κάποια εφαρμογή για τηλεοπτικές σειρές; Πέρα από το να τσεκάρω ποιες έχω παρακολουθήσει θα ήθελα να βλέπω σε ποιες έχουν βγει νέα επεισόδια και να φτιάχνω λίστα με σειρές που θέλω να παρακολουθήσω στο μέλλον. Cinematics: The Movie Guide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 ποια εφαρμογη προτεινετε για να παρουμε την προσβαση δυο υπολογιστων στο εσωτερικο δικτυο (lan) απο το κινητο πάντα ; δεν με ενδιαφερει το απεξω, αλλα με το vnc που δοκιμασα, δεν τα καταφερα χθες, πολυ φασαρια, δωσε προσβαση στο antivirus, δωσε στο firewall των windows, ανοιξε πορτα στο ρουτερ και τελικα δεν επαιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Κι εγώ προτείνω το Series Guide. Το χρησιμοποιώ από τα τέλη του 2010, και παρότι ξέρω ότι τα επόμενα χρόνια βγήκαν εφαρμογές που είναι πιο δημοφιλείς από αυτή, την προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχει και το sync με το trakt, που πιστεύω θα το βρεις και στις άλλες εφαρμογές. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts