Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά υπάρχει κάποιο WiFi tether app που παίζει χωρίς ρουτ σε pie? Προσπαθω να δώσω WiFi σε ένα τάμπλετ από το WiFi του κινητού.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Παιδιά υπάρχει κάποιο WiFi tether app που παίζει χωρίς ρουτ σε pie? Προσπαθω να δώσω WiFi σε ένα τάμπλετ από το WiFi του κινητού.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

εγώ έχω κινητό με pie και δεν έχω πρόβλημα με το WiFi tethering πάντως.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

εγώ έχω κινητό με pie και δεν έχω πρόβλημα με το WiFi tethering πάντως.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Κι εγώ το ίδιο....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλησπερα ψάχνω μια εφαρμογή που να μπορώ να να στείλω SMS η κάτι στο Viber αλλά με άλλο αριθμό από το δικό μου

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλησπέρα...Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής..

Έχω το Huawei Mate 10 Pro στο οποίο έχω 2 αριθμούς,έναν της δουλειάς και έναν προσωπικό που τον έχω για οικογένεια & φίλους.Υπάρχει κάποιο app που να μπορεί να μπλοκάρει τις εισερχόμενες στον αριθμό της δουλειάς (Sim 1) σε ώρες που του ορίζω εγώ; Πχ βράδυ από 22:00 εως 09:00 ή μεσημέρι κλπ. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν έχουν αίσθηση του χρόνου και καλούν ότι ώρα τους καπνίσει... :mad:

Μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα κλείνοντας τη Sim 1 αλλά θα ήθελα να βρω ενα app,εαν υπάρχει, για να μη κλείνω τη sim ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα mb και αυτές τις ώρες.

Παιδιά καλησπέρα...Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής..

Έχω το Huawei Mate 10 Pro στο οποίο έχω 2 αριθμούς,έναν της δουλειάς και έναν προσωπικό που τον έχω για οικογένεια & φίλους.Υπάρχει κάποιο app που να μπορεί να μπλοκάρει τις εισερχόμενες στον αριθμό της δουλειάς (Sim 1) σε ώρες που του ορίζω εγώ; Πχ βράδυ από 22:00 εως 09:00 ή μεσημέρι κλπ. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν έχουν αίσθηση του χρόνου και καλούν ότι ώρα τους καπνίσει... :mad:

Μέχρι τώρα το κάνω χειροκίνητα κλείνοντας τη Sim 1 αλλά θα ήθελα να βρω ενα app,εαν υπάρχει, για να μη κλείνω τη sim ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ τα mb και αυτές τις ώρες.

Η λειτουργία do not disturb που εχει ενσωματωμένη το emui δεν σε βολεύει? Χονδρικά κάνει αυτό που ζητάς βάζοντας σε σίγαση το κινητό τις ώρες που θες, ενώ μπορείς να δέχεσαι κλήσεις και ειδοποιήσεις από αριθμούς που επιλέγεις εσύ. Θα τη βρεις στις ρυθμισεις->ηχοι.

Επίσης υπάρχει και ενσωματωμένη λειτουργία για φραγή κλήσεων σε κάθε sim. Θα τη βρεις στον optimizer. Απλά δεν ξέρω αν έχει επιλογή να ορίζεις φραγή συγκεκριμένες ώρες, ειδάλλως θα πρέπει να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς τη λειτουργία χειροκίνητα.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν και θα εχει ξαναπαντηθει πολλες φορες,υπαρχει εφαρμογη “youtube” που να παιζει στο υποβαθρο και να μπορει να κατεβασει;

Σε Samsung Galaxy S8 με android 9 δοκιμασα και vanced youtube αλλα και OG youtube και καμια απο τις 2 δεν μπορει να κατεβασει.Στην 1η δεν βρισκω καπου καποιο κουμπι που να λεει ληψη,και στην 2η μου βγαζει error occured οποτε παω να κατεβασω.

Στο υποβαθρο παιζουν κι οι 2.

Δενειναι root το κινητο.

Γιατί δε βάζεις TubeMate για κατέβασμα;

Ή θέλεις μια εφαρμογή για όλα;

Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση.

Ναι θα προτιμουσα μια για ολα,αλλα αν δεν βρω θα βαλω 2.

Αν και θα εχει ξαναπαντηθει πολλες φορες,υπαρχει εφαρμογη “youtube” που να παιζει στο υποβαθρο και να μπορει να κατεβασει;

Σε Samsung Galaxy S8 με android 9 δοκιμασα και vanced youtube αλλα και OG youtube και καμια απο τις 2 δεν μπορει να κατεβασει.Στην 1η δεν βρισκω καπου καποιο κουμπι που να λεει ληψη,και στην 2η μου βγαζει error occured οποτε παω να κατεβασω.

Στο υποβαθρο παιζουν κι οι 2.

Δενειναι root το κινητο.

YouTube που να παίζει στο υπόβαθρο είναι το YouTube vanced. Θα το βρεις στο site apkmirror.

Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση.

Ναι θα προτιμουσα μια για ολα,αλλα αν δεν βρω θα βαλω 2.

Tubemate για κατέβασμα

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάποια εφαρμογή για τηλεοπτικές σειρές; Πέρα από το να τσεκάρω ποιες έχω παρακολουθήσει θα ήθελα να βλέπω σε ποιες έχουν βγει νέα επεισόδια και να φτιάχνω λίστα με σειρές που θέλω να παρακολουθήσω στο μέλλον.

Λοιπον........περριτο να πω οτι την περασα σε ΟΛΕΣ τις συσκευες μου......εχουν δεν εχουν n.led.:p

Ευχαριστω φιλε!

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Κάποια εφαρμογή για τηλεοπτικές σειρές; Πέρα από το να τσεκάρω ποιες έχω παρακολουθήσει θα ήθελα να βλέπω σε ποιες έχουν βγει νέα επεισόδια και να φτιάχνω λίστα με σειρές που θέλω να παρακολουθήσω στο μέλλον.

Για τσέκαρε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide

Δες κι αυτό

Πρώτα αυτό βάζω σε κάθε καινούργιο κινητό και μετά τον Nova. :lol:

Cinematics: The Movie Guide

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

ποια εφαρμογη προτεινετε για να παρουμε την προσβαση δυο υπολογιστων στο εσωτερικο δικτυο (lan) απο το κινητο πάντα ;

δεν με ενδιαφερει το απεξω, αλλα με το vnc που δοκιμασα, δεν τα καταφερα χθες,

πολυ φασαρια, δωσε προσβαση στο antivirus, δωσε στο firewall των windows, ανοιξε πορτα στο ρουτερ και

τελικα δεν επαιξε

Κι εγώ προτείνω το Series Guide.

Το χρησιμοποιώ από τα τέλη του 2010, και παρότι ξέρω ότι τα επόμενα χρόνια βγήκαν εφαρμογές που είναι πιο δημοφιλείς από αυτή, την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Έχει και το sync με το trakt, που πιστεύω θα το βρεις και στις άλλες εφαρμογές.

Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II