montoya_42 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Σωστός, και εμένα το Adguard μου τινάζει την μπαταρία. Το blockade νομίζω είναι το καλύτερο σε κατανάλωση, σχεδόν μηδενική. Κώστα, το χρησιμοποιούσα κι εγώ το Adguard και το έβγαλα. Διαπίστωσα όμως πως δεν αυξήθηκε η αυτονομία άρα το Adguard δεν έχει ι=διαίτερη κατανάλωση. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Επίσης αν το δεις στην μπαταρία (που είναι πάντα ψηλά) δεν αναφέρει mAh Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Έχουμε καμία εφαρμογή να αντικαταστήσω το dumpster γιατί μου έχει τιναξει την μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Κώστα, το χρησιμοποιούσα κι εγώ το Adguard και το έβγαλα. Διαπίστωσα όμως πως δεν αυξήθηκε η αυτονομία άρα το Adguard δεν έχει ι=διαίτερη κατανάλωση. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Επίσης αν το δεις στην μπαταρία (που είναι πάντα ψηλά) δεν αναφέρει mAh εγω το ειχα αγορασει, το εκανα refund (γιατι μου ετρωγε και μπαταρια και μνημη πολυ), αλλα μου επεστρεψαν σε... ειδος, ακομα ψαχνω να βρω τι να αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Κώστα, το χρησιμοποιούσα κι εγώ το Adguard και το έβγαλα. Διαπίστωσα όμως πως δεν αυξήθηκε η αυτονομία άρα το Adguard δεν έχει ι=διαίτερη κατανάλωση. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πίστευα. Επίσης αν το δεις στην μπαταρία (που είναι πάντα ψηλά) δεν αναφέρει mAh Εγώ πάντως μόνο ''ψεύτικη'' κατανάλωση δεν είδα Κώστα, μια το πρωί που το εγκατέστησα μια που το μεσημέρι στο mi max χωρίς σχεδόν χρήση μου είχε πάει την μπαταρία στο 50% σχεδόν, αντίθετα το Blokada ούτε που φαίνεται στην κατανάλωση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να κλείνει αυτόματα,κάποιες εφαρμογές που τρέχουν από μόνες τους μόλις ανοίγω το Tv box. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να κλείνει αυτόματα,κάποιες εφαρμογές που τρέχουν από μόνες τους μόλις ανοίγω το Tv box. Sent from my iPad using TapatalkΜε εφαρμογές σαν το tasker και το macrodroid λογικά θα βολευτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπέρα φίλοι. Υπαρχει κανενα app τηλεχειριστηριου με το οποιο να ελεγχεις τον αποκωδικοποιητη panasat της Nova ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπέρα φίλοι. Υπαρχει κανενα app τηλεχειριστηριου με το οποιο να ελεγχεις τον αποκωδικοποιητη panasat της Nova ?Galaxy Universal Remote της Moletag. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Έχουμε καμία εφαρμογή να αντικαταστήσω το dumpster γιατί μου έχει τιναξει την μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδιά λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό πιθανώς να χρειαστώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή της winbank Πειραιώς ,επειδή ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ανάλογη τραπεζική εφαρμογή θα πρέπει να βάλω και κάποιο antivirus ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Παιδιά λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό πιθανώς να χρειαστώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή της winbank Πειραιώς ,επειδή ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ανάλογη τραπεζική εφαρμογή θα πρέπει να βάλω και κάποιο antivirus ? Έλα Νικόλα, όχι δεν υπάρχει λόγος να έχεις εφαρμογή antivirus. Εκτός αν θέλεις εσύ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πιστεύοντας πως μια τέτοια εφαρμογή θα σε προστατεύσει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Έλα Νικόλα, όχι δεν υπάρχει λόγος να έχεις εφαρμογή antivirus. Εκτός αν θέλεις εσύ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πιστεύοντας πως μια τέτοια εφαρμογή θα σε προστατεύσει. Γεια σου φίλε Κώστα ,ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρετε καμία εφαρμογή που να έχει εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για να σβήνει την οθόνη; Με λίγα λόγια να μην επιβαρύνεται άλλο το on off κουμπί. Έχει πολλά άλλα κανένα δεν δουλεύει σωστά επειδή έχει δαχτυλικο αποτύπωμα το τηλ μου. Nokia 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρετε καμία εφαρμογή που να έχει εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για να σβήνει την οθόνη; Με λίγα λόγια να μην επιβαρύνεται άλλο το on off κουμπί. Έχει πολλά άλλα κανένα δεν δουλεύει σωστά επειδή έχει δαχτυλικο αποτύπωμα το τηλ μου. Nokia 8.Εννοείς double tap to sleep; Σίγουρα δεν το έχει ήδη η συσκευή; Οι 2 τελευταίες μου το είχαν από το εργοστάσιο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Με εφαρμογές σαν το tasker και το macrodroid λογικά θα βολευτεις.Στο tasker βάζω kill app όταν συνδεθεί το WiFi. Το θέμα είναι ότι, βλέπει το WiFi αλλά οι εφαρμογές εξακολουθούν να τρέχουν. Τι μπορεί να κάνω λάθος; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Εννοείς double tap to sleep; Σίγουρα δεν το έχει ήδη η συσκευή; Οι 2 τελευταίες μου το είχαν από το εργοστάσιο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Μακάρι να είχα double tap sleep..... Ψάχνω εφαρμογή που έχει εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και έχει πάνω το σήμα off. Όταν πατήσεις το εικονίδιο-εφαρμογή τότε σβήνει η οθόνη. Κάτι σαν αυτό https ://play.google.com/store/apps/details?id=org.stanwu.smartscreenlockpro απλά εμένα δεν μου δουλεύει λόγο δαχτυλικου. Ψάχνω κάποια που να δουλεύει και με συσκευή με δαχτυλικο αποτύπωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρετε καμία εφαρμογή που να έχει εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας για να σβήνει την οθόνη; Με λίγα λόγια να μην επιβαρύνεται άλλο το on off κουμπί. Έχει πολλά άλλα κανένα δεν δουλεύει σωστά επειδή έχει δαχτυλικο αποτύπωμα το τηλ μου. Nokia 8. Δες αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Μακάρι να είχα double tap sleep..... Ψάχνω εφαρμογή που έχει εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και έχει πάνω το σήμα off. Όταν πατήσεις το εικονίδιο-εφαρμογή τότε σβήνει η οθόνη. Κάτι σαν αυτό https ://play.google.com/store/apps/details?id=org.stanwu.smartscreenlockpro απλά εμένα δεν μου δουλεύει λόγο δαχτυλικου. Ψάχνω κάποια που να δουλεύει και με συσκευή με δαχτυλικο αποτύπωμα.βάλε nova launcher έχει double tap to sleep Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 το κανει και ο nova launcher, με root ή αλλιως το κανεις διαχειριστη συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Κατεβάζω και δοκιμάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Μακάρι να είχα double tap sleep..... Ψάχνω εφαρμογή που έχει εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας και έχει πάνω το σήμα off. Όταν πατήσεις το εικονίδιο-εφαρμογή τότε σβήνει η οθόνη. Κάτι σαν αυτό https ://play.google.com/store/apps/details?id=org.stanwu.smartscreenlockpro απλά εμένα δεν μου δουλεύει λόγο δαχτυλικου. Ψάχνω κάποια που να δουλεύει και με συσκευή με δαχτυλικο αποτύπωμα. Nova launcher (επί πληρωμή) και ο εξίσου καλός arrow (δωρεάν) έχουν την επιλογή double tap to sleep (και πολλα άλλα καλούδια). Ξεκίνησε από το δεύτερο και δεν θα το αλλάζεις. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Nova launcher (επί πληρωμή) και ο εξίσου καλός arrow (δωρεάν) έχουν την επιλογή double tap to sleep (και πολλα άλλα καλούδια). Ξεκίνησε από το δεύτερο και δεν θα το αλλάζεις.ο arrow μήπως λέγεται Microsoft launcher πλέον; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Nova launcher (επί πληρωμή) και ο εξίσου καλός arrow (δωρεάν) έχουν την επιλογή double tap to sleep (και πολλα άλλα καλούδια). Ξεκίνησε από το δεύτερο και δεν θα το αλλάζεις. Τελικά θα βάλω Nova. Έχεις δίκιο. Και το καλό είναι ότι πριν καιρό τον είχε βάλει προσφορά και τον είχα αγοράσει έτσι απλά για να υπάρχει χωρίς να τον δουλεύω. Επειδή άκουγα τα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Double tap για να "ξυπνήσει", όπως είχαμε στα Windows Phone, υπάρχει τρόπος; Συσκευή honor 6x, αν παίζει κάπου ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Double tap για να "ξυπνήσει", όπως είχαμε στα Windows Phone, υπάρχει τρόπος; Συσκευή honor 6x, αν παίζει κάπου ρόλο.αυτό νομίζω πρέπει να το υποστηρίζει εξαρχής το κινητό Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts