mariodj Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Καλημέρα στην παρέα. Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή ώστε το κινητό να έχει την μορφή των Windows 10 και live tiles; Έχω βρει την εφαρμογή launcher 10 αλλά ρωτάω μήπως υπάρχει και καμιά άλλη. SquareHome 2 - Launcher με πολλες δυνατότητες...... την τρέχω καιρό τώρα. Του έριξα και ένα live weather widget. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2 Edited November 8, 2017 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Τα πλακιδια στον SquareHome 2 - Launcher ειναι ενεργα; Εννοείται..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Υπάρχει ειδικό θέμα για τους LAUNCHER παιδιά. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Μην γεμίζετε εδώ το θέμα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Υπάρχει ειδικό θέμα για τους LAUNCHER παιδιά. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Μην γεμίζετε εδώ το θέμα. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted ξεχαστηκαμε απο την μαγεια των tiles :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Αφήνουν ίχνος λευκό στις amoled Κώστα, τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει.... Η τύπου glans εφαρμογή δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μαύρο φόντο που γράφει τους πληροφορίες επάνω, θα διαβάσεις αν ψάξεις πως στις amoled απαγορεύεται ακόμη και οι φωτογραφίες που έχουν λευκά. Έχουν αναφερθεί ζητήματα πάντως για αυτό το είπα.... Εγώ πάντως με την δική μου οθόνη lcd δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κώστα δεν ισχύει αυτό. Το αντίθετο μάλιστα. Οι amoled καταναλώνουν πολύ λιγότερο σε σχέση με τις lcd με αυτές τις εφαρμογές. Σκέψου ότι τα 950 έχουν amoled, τα samsung με το always on display το ίδιο. Σε xiaomi note 4 με LCD έπινε την μπαταρία και το πέταξα. Κάνε ενα τεστ στη συσκευή σου με και χωρίς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Κώστα δεν ισχύει αυτό. Το αντίθετο μάλιστα. Οι amoled καταναλώνουν πολύ λιγότερο σε σχέση με τις lcd με αυτές τις εφαρμογές. Σκέψου ότι τα 950 έχουν amoled, τα samsung με το always on display το ίδιο. Σε xiaomi note 4 με LCD έπινε την μπαταρία και το πέταξα. Κάνε ενα τεστ στη συσκευή σου με και χωρίς. Καλά Κώστα μην συγκρίνεις τα Lumia με κανένα άλλο τηλέφωνο όσον αφορά την glance πρώτον και δεύτερον δεν είπα για την κατανάλωση αλλά για το ίχνος που αφήνουν στις amoled οθόνες τέτοιου τύπου εφαρμογές, και αυτό είναι τσεκαρισμένο και ψαγμένο, δες λίγο στο play Store που υπάρχουν ειδικές εφαρμογές που ψάχνουν wallpapers με σκοτεινά θέματα μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο. Τώρα όσον αφορά την κατανάλωση της συγκεκριμένης εφαρμογής Glance Plus σε εμένα, που είναι σχεδόν μονίμως σε κατάσταση να δουλεύει και να δείχνει πληροφορίες είναι στο 0%, κοινός δεν καταναλώνει τίποτα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Κώστα δεν ισχύει αυτό. Το αντίθετο μάλιστα. Οι amoled καταναλώνουν πολύ λιγότερο σε σχέση με τις lcd με αυτές τις εφαρμογές. Σκέψου ότι τα 950 έχουν amoled, τα samsung με το always on display το ίδιο. Σε xiaomi note 4 με LCD έπινε την μπαταρία και το πέταξα. Κάνε ενα τεστ στη συσκευή σου με και χωρίς. Αν τα εικονιδια δεν ειναι κινουμενα οπως το always on display στα Samsung ,τοτε εν καιρω θα σου κανει ενα burn in μουρλια. Κι ειναι ο μονος λογος που σε μας το ρολογακι συνεχεια μετακινειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δεν το ήξερα αυτό. Στην παραπάνω εφαρμογή δεν μετακινείται το ρολόι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δεν το ήξερα αυτό. Στην παραπάνω εφαρμογή δεν μετακινείται το ρολόι? Δεν την εχω βαλει γιατι μου φαινεται αδιαφορη και σιγουρα τρωει τσαμπα μπαταρια,ομως ολο και καποιος θα ξερει να σου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) SquareHome 2 - Launcher με πολλες δυνατότητες...... την τρέχω καιρό τώρα. Του έριξα και ένα live weather widget. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.squarehome2 ωραία εφαρμογή των δοκιμάζω τώρα! το μόνο που θα ήθελα όταν κάνω μια ομάδα εφαρμογών, tile group, δεν γίνεται να μικρυνω και άλλο το 2χ2 μέγεθος του "φακέλου" εντάξει βρήκα τρόπο έχει πολλές ρυθμίσεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 8, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Υπάρχει ειδικό θέμα για τους LAUNCHER παιδιά. https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359299 Μην γεμίζετε εδώ το θέμα. +100000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Δεν το ήξερα αυτό. Στην παραπάνω εφαρμογή δεν μετακινείται το ρολόι? Έχει screen saver κανονικότατα, απλά λέω ξανά πώς δεν κάνει για amoled οθόνες.... Δεν την εχω βαλει γιατι μου φαινεται αδιαφορη και σιγουρα τρωει τσαμπα μπαταρια,ομως ολο και καποιος θα ξερει να σου πει. Απάντησα, σχεδόν την έχω να δουλεύει μόνιμα στην οθόνη... Η κατανάλωση είναι στο 0%. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Παιδια καλημερα. Το κινητο μου δεν βλεπει καρτες μνημης σε ex-Fat φορματ. Κανενας αποτελεσματικος τροπος μετατροπης σε Fat32 για να το δει? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 O καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις format από το κινητό. Αν έχεις αρχεία μέσα θα χαθούν, γι αυτό ξεφόρτωσέ τα πρώτα σε κάποιο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Εφ οσον δεν τη βλεπω στα Settings/storage πως θα την κανω format? Ουτε mount γινεται.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Όταν την έβαλες δεν σου έβγαλε μήνυμα ότι είναι κατεστραμένη (κάτι τέτοιο) και να την κάνεις φορμάτ? Αν δεν... τότε μόνο με pc θα κάνεις δουλειά, αυτό ξέρω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Οχι, δεν εβγαλε τιποτα, την αντιμετωπιζει σαν να μην υπαρχει..:( Θα δω για κανενα converter.. Thanks Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Όσες φορές πάντως το έκανα επίτηδες για να δω αν τις βλέπει σε ex-fat & ntfs πάντα μου έβγαζε τέτοιο μήνυμα. Παίζει ρόλο βέβαια η υλοποίηση του android από την κάθε εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Έχω το Huawei health. Σε σχέση με Samsung health που το δουλεύει στο κινητό της η γυναίκα μου το βρίσκω αρκετά ανακριβές. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή ανάλογη των παραπάνω που να είναι δοκιμασμένη και ακριβής; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Οχι, δεν εβγαλε τιποτα, την αντιμετωπιζει σαν να μην υπαρχει..:( Θα δω για κανενα converter.. Thanks Φορμάρισέ την από το pc ως fat32 επιλέγοντας πρώτα restore system defaults στο φορμάτ και μετά ξαναβάλε την στο τηλέφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xhumbas Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 (edited) !!!!!!!!!!!!! Edited November 9, 2017 by xhumbas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Δεν το ήξερα αυτό. Στην παραπάνω εφαρμογή δεν μετακινείται το ρολόι? Από εποχές N8, γι' αυτό μετακινείται το ρολόι στη glance screen. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Κάποια δοκιμασμένη εφαρμογή για να έχουμε δύο λογαριασμούς viber στη συσκευή μας υπάρχει; Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 στο launcher squarehome 2 ενώ έχω ενεργοποιήσει να δείχνει τα νούμερα και αναπάντητες αδιάβαστα μηνύματα δεν τα δείχνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Εγώ το αγόρασα μου άρεσε το Windows style. Υπάρχει καμία εφαρμογή καιρού με animations στα tiles να βάλω; να δείχνει μουρατο όπως πχ στα HTC Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts