tolisfar Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Όχι. Με πετάει έξω Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Σε εμένα παίζει κανονικά. Το έχω βάλει μέσω vanced manager και έχω την έκδοση 15.43.32 με το αντίστοιχο φυσικά microg Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 εμενα ειναι οκ εχω την 15.43.32 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Αυτη η εκδοση μαλλον εχει το προβλημα... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 To youtube vanced σας λειτουργει σημερα;Ναι, δεν έχω πρόβλημα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Κάποια εφαρμογή σαν την Zedge υπάρχει; Μας έχει ταράξει στις διαφημίσεις αυτήν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Σε εμένα παίζει κανονικά. Το έχω βάλει μέσω vanced manager και έχω την έκδοση 15.43.32 με το αντίστοιχο φυσικά microg Εγώ με την 15.33.34 ανοίγει κανονικά. Πήρε κι άλλη αναβάθμιση; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2021 Αυτη η εκδοση μαλλον εχει το προβλημα... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ μια χαρά είμαι με την συγκεκριμένη έκδοση σήμερα (όπως και πριν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Δοκιμάστε το NewPipe. Κατα τη γνώμη μου ειναι καλύτερο κ εχει κ δυνατότητα download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Δοκιμάστε το NewPipe. Κατα τη γνώμη μου ειναι καλύτερο κ εχει κ δυνατότητα downloadσε αυτό λογαριασμό YouTube μπορείς να συνδέσεις; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 σε αυτό λογαριασμό YouTube μπορείς να συνδέσεις; Sent from my SM-A315G using Tapatalk Ναι. Έχει μια ιδιαίτερη διαδικασία άλλα σου την περιγράφει αναλυτικά στο: μενού/ συνδρομές/Youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Εγώ με την 15.33.34 ανοίγει κανονικά. Πήρε κι άλλη αναβάθμιση; Εβαλα την 15.43.32 και λειτουργει κανονικα. Ναι δινουν συχνα αναβαθμισεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Αν πληρωνετε ανεπαφα μεσω της εφαρμογης της winbank καλυτερα να εχετε μαζι την καρτα σημερα. Ανοιγεις την εφαρμογη σου ζηταει αναβαθμιση αλλα δεν υπαρχει αναβαθμιση στο playstore και δεν μπορεις να τη χρησιμοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Γενικότερα δεν λειτουργεί η εφαρμογή της Πειραιώς λόγω αυτού!!! Εντάξει οι άνθρωποι είναι τραγικοί! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Γενικότερα δεν λειτουργεί η εφαρμογή της Πειραιώς λόγω αυτού!!! Εντάξει οι άνθρωποι είναι τραγικοί! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυγενικά το είπες :) Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Η εφαρμογή slimsocial έχει μετονομαστεί σε swype for Facebook?? Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Δοκιμάστε το NewPipe. Κατα τη γνώμη μου ειναι καλύτερο κ εχει κ δυνατότητα download Κάπου είχα διαβάσει για ban σε google accounts λόγω του newpipe. Δεν το πολυπιστευω, δε μπορώ όμως και να το αποκλείσω, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ οπότε δεν το έψαξα παραπάνω. Καλύτερα όμως ψάξτε το λίγο, ειδικά όσοι ενδιαφέρεστε να κάνετε login εκεί. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Αν πληρωνετε ανεπαφα μεσω της εφαρμογης της winbank καλυτερα να εχετε μαζι την καρτα σημερα. Ανοιγεις την εφαρμογη σου ζηταει αναβαθμιση αλλα δεν υπαρχει αναβαθμιση στο playstore και δεν μπορεις να τη χρησιμοποιησεις. Έβγαλαν critical update, καταργώντας την προηγούμενη έκδοση. Χωρίς να κάνουν release την updated. Θέοι! :lol: Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 με την εφραρμογη NBG της εθνικης αργει πολυ να ερθει ο κωδικος επαληθευσης σε μια συναλλαγη,συμβαινει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 με την εφραρμογη NBG της εθνικης αργει πολυ να ερθει ο κωδικος επαληθευσης σε μια συναλλαγη,συμβαινει και σε σας;Εγώ ακόμα sms.χρησιμοποιώ..Δεν αργεί ποτέ. Δεν έχει τέτοια εναλλακτική για σένα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 SMS το έχω και εγώ φίλε, περιμένω πάνω από λεπτό να έρθει ο κωδικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 με την εφραρμογη NBG της εθνικης αργει πολυ να ερθει ο κωδικος επαληθευσης σε μια συναλλαγη,συμβαινει και σε σας; Εννοείς τις τελευταίες μέρες ή γενικότερα; Η τελευταία συναλλαγή που έκανα ήταν πριν δύο εβδομάδες και μου ήρθε άμεσα! Με viber και ήμουν με data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 (edited) Τους τελευταίους μήνες φίλε, το είχα και εγώ με Viber με τα ίδια αποτελέσματα , μάλλον αυτό συμβαίνει από όταν συνδύασαν Viber ή SMS Edit Ενεργοποίησα πάλι να έρχονται με Viber και απ' ότι φαίνεται δουλεύει σωστά τώρα, θα το αφήσω έτσι προς το παρών Edited February 18, 2021 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μπορείς να επιλέξεις από την εφαρμογή της Εθνικής με ποιον τρόπο να σου έρχεται ο κωδικός; Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2021 Μέσα από το Viber επιλέγεις αν θέλεις να λαμβάνεις από αυτό ,αν πατήσεις απόρριψη θα έρχονται αυτόματα με SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts