_NikitaS_ Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Κατάλαβα, το ξέρω αυτό. Εκτός από το παραδόθηκε γράφει και ότι διαβάστηκε, όπως στο Messenger. Όταν στέλνεις μήνυμα με ίντερνετ. Με την προϋπόθεση ότι και ο άλλος είναι στο ίντερνετ. Ή δεν χρειάζεται... Εννοείται πρέπει και οι δύο να είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ και να έχουν την ίδια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 (edited) Εννοείται πρέπει και οι δύο να είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ και να έχουν την ίδια εφαρμογή.Αν δεν έχει ο παραλήπτης internet το μήνυμα θα παραδοθεί όταν αυτός συνδεθεί στο διαδίκτυο, σε αντίθεση νομίζω με το iMessages που έχει επιλογή σ' αυτή την περίπτωση το μήνυμα να μετατραπεί και να παραδοθεί ως sms. Το μεγάλο απλά πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν χρήστες που έχουν στη συσκευή τους το Google Message (ή την μαμά εφαρμογή sms των Samsung που υποστηρίζει RCS) και δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να στέλνουν και να δέχονται μηνύματα μέσω internet, απλά πρέπει να το ενεργοποιήσουν μέσα από την εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited January 17, 2021 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Αν δεν έχει ο παραλήπτης internet το μήνυμα θα παραδοθεί όταν αυτός συνδεθεί στο διαδίκτυο, σε αντίθεση νομίζω με το iMessages που έχει επιλογή σ' αυτή την περίπτωση το μήνυμα να μετατραπεί και να παραδοθεί ως sms. Το μεγάλο απλά πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν χρήστες που έχουν στη συσκευή τους το Google Message (ή την μαμά εφαρμογή sms των Samsung που υποστηρίζει RCS) και δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να στέλνουν και να δέχονται μηνύματα μέσω internet, απλά πρέπει να το απενεργοποιήσουν μέσα από την εφαρμογή. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Τι να απενεργοποιήσουν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Να ενεργοποιήσουν ήθελε να γράψει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Αν δεν έχει ο παραλήπτης internet το μήνυμα θα παραδοθεί όταν αυτός συνδεθεί στο διαδίκτυο, σε αντίθεση νομίζω με το iMessages που έχει επιλογή σ' αυτή την περίπτωση το μήνυμα να μετατραπεί και να παραδοθεί ως sms. To Google Messages εχει επιλογη στις ρυθμισεις για μετατροπη του RCS σε SMS σε περιπτωση που ο παραληπτης δεν ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Τι να απενεργοποιήσουν;Να ενεργοποιήσουν ήθελε να γράψει;)Αυτό ακριβώς. :)To Google Messages εχει επιλογη στις ρυθμισεις για μετατροπη του RCS σε SMS σε περιπτωση που ο παραληπτης δεν ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ.Πού είναι αυτή η ρύθμιση και δεν την βλέπω !!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Αυτό ακριβώς. :)Πού είναι αυτή η ρύθμιση και δεν την βλέπω !!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Ρυθμίσεις - Λειτουργίες συζήτησης - Επαναποστολή μηνυμάτων εάν δεν παραδοθούν - επιλέγεις ότι σε βολεύει Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ρυθμίσεις - Λειτουργίες συζήτησης - Επαναποστολή μηνυμάτων εάν δεν παραδοθούν - επιλέγεις ότι σε βολεύει Την "επαναποστολή μηνυμάτων αν δεν παραδοθούν" που το λέει; Πάντως εγώ όλα ενεργοποιημένα τα έχω, όπως αναφορές παράδοσης κλπ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Ρυθμίσεις - Λειτουργίες συζήτησης - Επαναποστολή μηνυμάτων εάν δεν παραδοθούν - επιλέγεις ότι σε βολεύειΑν σου είναι εύκολο κάνε ένα screenshot από τις Ρυθμίσεις και κάν' το share εδώ. Δεν έχω τέτοια επιλογή, και υπάρχουν στο internet αρκετές συζητήσεις (παλιές βέβαια, αλλά δε νομίζω να έχει σημασία) για το ότι δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία. Σ' ευχαριστώ. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Και εγώ ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω. Ήταν κάτι που δεν το γνώριζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Την "επαναποστολή μηνυμάτων αν δεν παραδοθούν" που το λέει; Πάντως εγώ όλα ενεργοποιημένα τα έχω, όπως αναφορές παράδοσης κλπ. Αν σου είναι εύκολο κάνε ένα screenshot από τις Ρυθμίσεις και κάν' το share εδώ. Δεν έχω τέτοια επιλογή, και υπάρχουν στο internet αρκετές συζητήσεις (παλιές βέβαια, αλλά δε νομίζω να έχει σημασία) για το ότι δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία. Σ' ευχαριστώ. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Και εγώ ψάχνω να το βρω και δεν το βρίσκω. Ήταν κάτι που δεν το γνώριζα. Σε xiaomi mi 9t pro. Ανοίγω την εφαρμογή μυνήματα -πατάω τρεις τελείς πάνω δεξιά- ρυθμίσεις-λειτουργίες συζήτησης- επαναποστολη μηνυμάτων εάν δεν παραδοθούν. Εγώ επέλεξα επαναποστολή πάντοτε ως sms. Νομίζω αυτό έλεγε ο φίλος . Δεν έχω τροόπο να το δοκιμάσω όμως αν όντως λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 (edited) Αν σου είναι εύκολο κάνε ένα screenshot από τις Ρυθμίσεις και κάν' το share εδώ. Δεν έχω τέτοια επιλογή, και υπάρχουν στο internet αρκετές συζητήσεις (παλιές βέβαια, αλλά δε νομίζω να έχει σημασία) για το ότι δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία. Σ' ευχαριστώ. Oρίστε το screenshot. Παρακαλώ. Edited January 17, 2021 by tsiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 σε tapatalk δεν φαίνεται το ss προφανως είσαι με στοκ εφαρμογή της miui και με global rom Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Στην εφαρμογή Google Messages από το Play Store η επιλογή που αναφέρετε δεν υπάρχει. Και δεν έχω βρει και πουθενά στο internet αναφορά για το συγκεκριμένο feature !! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Στην εφαρμογή Google Messages από το Play Store η επιλογή που αναφέρετε δεν υπάρχει. Και δεν έχω βρει και πουθενά στο internet αναφορά για το συγκεκριμένο feature !! Το screenshot το είδες? Δεν έχω xiaomi, Honor 9x έχω και το Google Messages είναι η default εφαρμογή για sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Στην εφαρμογή Google Messages από το Play Store η επιλογή που αναφέρετε δεν υπάρχει. Και δεν έχω βρει και πουθενά στο internet αναφορά για το συγκεκριμένο feature !! Στο Google messages του Play Store η επιλογη που αναφερουμε υπαρχει, οπως υπαρχει και το αντιστοιχο της help section: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Σε redmi note 8 pro 3τελιτσες/ρυθμίσεις/γενικά/λειτουργία συζήτησης Μόλις το ενεργοποιήσεις θα βλέπεις σε όποιον έχει την εφαρμογή στο κάτω μέρος (εκεί που πατάς να γράψεις) "συζήτηση" ενώ αν δεν έχουν την εφαρμογή και στα θα στείλεις sms, θα βλέπεις να γράφει "κείμενο" Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Το screenshot το είδες? Δεν έχω xiaomi, Honor 9x έχω και το Google Messages είναι η default εφαρμογή για smsΤο είδα, αλλά βλέπω ρε μαμώτο ότι την ίδια στιγμή εγώ δεν έχω !!!! Screenshot: https://ibb.co/gS5Dr0W Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 σαλάτα λίγο, αυτό είναι στο chat feature σε όσους είναι ενεργοποιημένη Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Mήπως πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα πάντα και τα δεδομένα και το WiFi για να εμφανιστέι? Λέω εγώ τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Mήπως πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα πάντα και τα δεδομένα και το WiFi για να εμφανιστέι? Λέω εγώ τώρα...Αυτό εννοείται.....αλλιώς no data no fan Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 (edited) Mήπως πρέπει να έχετε ενεργοποιημένα πάντα και τα δεδομένα και το WiFi για να εμφανιστέι? Λέω εγώ τώρα... ε πως αλλιώς σε χιαομι απλά υπάρχει χωρίς να μπορώ να το ενεργοποίησω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited January 17, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Oρίστε το screenshot. Παρακαλώ. Έτσι εμφανίζεται και σε μένα με Xiaomi Note 8 pro. Όταν στέλνω sms με δεδομένα και έχει και ο άλλος ίντερνετ ανοιχτό, η φούσκα συζήτησης γίνεται μπλε σκούρη. Αλλιώς είναι ανοιχτό μπλε. Επίσης γράφει ότι διαβάστηκε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 Καλησπέρα, Κάποιος καλός file explorer χωρίς διαφημίσεις? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2021 mixplorer ειναι κορυφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts