katergaris1979 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 XAAAAAAAA :lol::lol::lol::lol::lol: Το ίδιο σκεφτήκαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Επιτέλους Google Maps σε Dark theme! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Δηλαδή είναι κάτι διαφορετικό από το ότι έχει στις ρυθμίσεις, ρύθμιση για αυτόματο, μέρα, νύχτα; γιατί αυτό έχει για την ώρα Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Ήρθε κι από δω το dark mode. Έκδοση 10.56.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndros13 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Καλησπέρα, ξαφνικά το Twitter άρχισε να μου ζητάει λυσσαλέα τον αριθμό του τηλεφώνου μου, για 2-step verification (και καλά...). Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω, ή απλά σβήνω την εφαρμογή από το κινητό μου; Ευχαριστώ! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Ήρθε κι από δω το dark mode. Έκδοση 10.56.1 Που το ψάχνουμε το dark mode; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Που το ψάχνουμε το dark mode;Στο ένα μου κινητό που έχει Android 10, είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και ενεργοποιήθηκε αυτόματα από τον server. Έχει και την επιλογή να ταιριάζει με το θέμα του συστήματος. Στο άλλο κινητό με Android 9 δεν ήρθε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Στο ένα μου κινητό που έχει Android 10, είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και ενεργοποιήθηκε αυτόματα από τον server. Έχει και την επιλογή να ταιριάζει με το θέμα του συστήματος. Στο άλλο κινητό με Android 9 δεν ήρθε ακόμα. Μπα, δεν ήρθε σε μένα ακόμα. Κι εγώ Android 10 έχω. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 Dark mode στους χαρτες αξιζει μονο για τα μενου και το βραδυ στους χατες για πιο ξεκουραστο φως. Μερα με ηλιο και dark χαρτη ειναι ακυρο για μενα.Γούστα είναι αυτά. Όλες τις εφαρμογές μου τις δουλεύω μέρα/νύχτα σε dark mode,.εφόσον το υποστηρίζουν. Και εννοείται και καλύτερα και για την μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 μόνο για amoled καλύτερα Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. December 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2020 μόνο για amoled καλύτερα Sent from my Mi A3 using TapatalkΚαι εφόσον είναι μαύρο πίσσα το background, όχι μαύρο προς γκρι ή καφε σκούρο που το έχουν μερικές εφαρμογές και με εκνευρίζουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Γούστα είναι αυτά. Όλες τις εφαρμογές μου τις δουλεύω μέρα/νύχτα σε dark mode,.εφόσον το υποστηρίζουν. Και εννοείται και καλύτερα και για την μπαταρία. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Και εγω το ιδιο. Ολα dark οπου υποστηριζεται. Οι χαρτες ειναι οι μοναδικη εξαιρεση και αυτο σε οτι αφορα το χαρτη μονο κατα τη διαρκεια της ημερας. Τα μενου παντα dark και ο χαρτης το βραδυ dark ασφαλως. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Ακριβώς αυτό. Όλα dark εκτός από τους χάρτες που δεν βολεύει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Το facebook σας βολευει σε dark; ή γενικα σε ιστοσελιδες απο τον browser ; λιγο δυσκολο το βλεπω για αναγνωση ,ή μηπως ειναι θεμα συνηθειας τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Εγώ το facebook στον browser το έχω σε μαύρο παρασκήνιο και λειτουργεί πιο άνετα για το μάτι. Η αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό δεν μου προσφέρει τη δυνατότητα να το κάνω μαύρο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Το facebook σας βολευει σε dark; ή γενικα σε ιστοσελιδες απο τον browser ; λιγο δυσκολο το βλεπω για αναγνωση ,ή μηπως ειναι θεμα συνηθειας τελικα;Όλες τις εφαρμογές τις έχω σε dark mode, και το Facebook ήταν αυτό που με είχε παιδέψει στη αρχή, δεν μπορούσα να το συνηθίσω. Πλέον είμαι εντάξει και με αυτό. Στο Maps δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη το dark mode, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Εγώ τα έβαλα σε dark mode όλα για το βράδυ μόνο. Εκτός των Google maps που δεν μου ήρθε ακόμα το dark mode. Κι εκείνο έτσι θα το κάνω όταν έρθει. Νύχτα dark και μέρα κανονικά στα λευκά όλα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Εγώ το facebook στον browser το έχω σε μαύρο παρασκήνιο και λειτουργεί πιο άνετα για το μάτι. Η αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό δεν μου προσφέρει τη δυνατότητα να το κάνω μαύρο.Fb lite το έχω σε μαύρο εδώ και πολλές βδομάδες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Fb lite το έχω σε μαύρο εδώ και πολλές βδομάδες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το fb lite δεν λέει όταν έχεις καλό κινητό.. το χρησιμοποιώ μόνο στο σχεδόν δέκα ετών Live with Walkman μου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Το fb lite δεν λέει όταν έχεις καλό κινητό.. το χρησιμοποιώ μόνο στο σχεδόν δέκα ετών Live with Walkman μου. Ακομη το εχεις βρε θηριο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Ακομη το εχεις βρε θηριο :wacko: Εννοείται χαχα.. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Θρυλική και φοβερή συσκευή!!! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Θρυλική και φοβερή συσκευή!!! Εννοείται...το προσέχω σα κειμήλιο.. Ρε σεις , σας ανοίγει το Σκρουτζ app?? Εμένα ανοίγει κάνω αναζήτηση και απλά κολλάει στην αναζήτηση. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Το fb lite δεν λέει όταν έχεις καλό κινητό.. το χρησιμοποιώ μόνο στο σχεδόν δέκα ετών Live with Walkman μου.Μια χαρά λέει αν σε ενδιαφέρει να μην ξεζουμιζει την μπαταρία σου το Facebook app. Το Lite τρώει λιγότερα resources. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Έχει κανείς πρόβλημα με το fb; 8 στις 10 φορές που θα προσπαθήσω να την τρέξω, κρασαρει. Ακόμα και την ώρα που δουλεύει, κλείνει. Έχω το Redmi Note 3 Pro. Έβαλα τώρα το lite αλλά δεν με ικανοποιεί, αυτό δουλεύει καλά. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Μια χαρά λέει αν σε ενδιαφέρει να μην ξεζουμιζει την μπαταρία σου το Facebook app. Το Lite τρώει λιγότερα resources. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΑκριβώς. Στο S8+ που έχω, το FB lite χρησιμοποιώ όπως και το messanger lite,. Και τα 2 τα έχω για λόγους resources Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts