patrickdrd Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 εχει καταφερει κανεις να δει αρχειο excel (αποτελεσματα προκυρηξης) απο το site του ασεπ; https://www.asep.gr/ την προηγούμενη εβδομαδα που προσπαθησα με smartoffice απετυχε παταγωδως, κινεζικα και τα ονοματα των αρχειων (μεσα σε ενα zip), αλλα και το περιεχομενο αυτων, σε laptop με windows και με greece (greek) στην σχετικη ρυθμιση για τα unicode ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 εχει καταφερει κανεις να δει αρχειο excel (αποτελεσματα προκυρηξης) απο το site του ασεπ; https://www.asep.gr/ την προηγούμενη εβδομαδα που προσπαθησα με smartoffice απετυχε παταγωδως, κινεζικα και τα ονοματα των αρχειων (μεσα σε ενα zip), αλλα και το περιεχομενο αυτων, σε laptop με windows και με greece (greek) στην σχετικη ρυθμιση για τα unicode ολα οκΔοκίμασες με το Microsoft Office για android; Μπήκα αλλά δεν βρίσκω το αρχείο που λες να το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Παίδες γνωρίζει κανείς εφαρμογή παρακολούθησης χρήσης bandwidth του δικτύου στο οποίο είναι συνδεδεμένο το κινητό; Να βγάζει δηλαδή σε real time τί χρήση εύρους δικτύου κάνει η κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2020 Δοκίμασες με το Microsoft Office για android; Μπήκα αλλά δεν βρίσκω το αρχείο που λες να το δοκιμάσω Στην λίστα που σκρολαρει στα προσωρινά αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Έχει κανείς εγκατεστημένo το MicroG (το έχω ταυτόχρονα με το YouTube Vanced) σε Huawei συσκευή, και να του βγάζει αυτό το μήνυμα; Δεν μπορώ να το κάνω να φύγει με τίποτα, και στο battery optimization δεν υπάρχει κάτι σχετικό με το MicroG !!!! https://ibb.co/zWMdM47 Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Έχει κανείς εγκατεστημένo το MicroG (το έχω ταυτόχρονα με το YouTube Vanced) σε Huawei συσκευή, και να του βγάζει αυτό το μήνυμα; Δεν μπορώ να το κάνω να φύγει με τίποτα, και στο battery optimization δεν υπάρχει κάτι σχετικό με το MicroG !!!! https://ibb.co/zWMdM47 Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΤου έκανες force close μετά έτσι όπως γράφει; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2020 Έχει κανείς εγκατεστημένo το MicroG (το έχω ταυτόχρονα με το YouTube Vanced) σε Huawei συσκευή, και να του βγάζει αυτό το μήνυμα; Δεν μπορώ να το κάνω να φύγει με τίποτα, και στο battery optimization δεν υπάρχει κάτι σχετικό με το MicroG !!!! https://ibb.co/zWMdM47 Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Πηγαινεις στις ιδιοτητες του microG (απο τη λιστα ολων των εφαρμογων σου) και απενεργοποιεις τις ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Γειά σε όλους, έχετε υπόψη σας καμιά εφαρμογή για live webcams; ευχαριστώ Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Το meteology. Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Το meteology. Sent from my AC2003 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ, αλλά κάτι σε δωρεάν; Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 Έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του Netflix. Όταν κάνω cast στην τηλεόραση δεν έχω θέμα. Όταν όμως πάω να δω στη συσκευή στο ίδιο δίκτυο αλλά και με δεδομένα κινητής, παίζει είτε με διακοπές, είτε με διακοπές και χρονική ασυμφωνία ήχου και εικόνας. Τι μπορεί να φταίει; έκανα ένα καθάρισμα στην προσωρινή μνήμη της εφαρμογής αλλά δεν έγινε τίποτα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Εχετε μηπως υποψιν καποια εφαρμογη ηχογραφησης φωνης (μεμο) και επαναληψη του αρχειου οσες φορες θελουμε? Και καποιο καλο adblock? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Επιτέλους Google Maps σε Dark theme! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Ωραία δείχνει πάντως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Επιτέλους Google Maps σε Dark theme! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Πως;;;; ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Το κρατάει μυστικό... Ψάξε στο google. https://www.androidpolice.com/2020/12/10/google-maps-dark-theme-is-finally-starting-to-roll-out-a-year-after-it-was-first-teased/?amp Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Εχετε μηπως υποψιν καποια εφαρμογη ηχογραφησης φωνης (μεμο) και επαναληψη του αρχειου οσες φορες θελουμε? Και καποιο καλο adblock?Για adblock δες τα blokada και dns66. https://blokada.org/ https://f-droid.org/en/packages/org.jak_linux.dns66/ Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Επιτέλους Google Maps σε Dark theme! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Λογικά είναι server-side, το δίνουν σταδιακά. Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις ούτε του κινητού μου ούτε του tablet το toggle. Εν αναμονή λοιπόν, δείχνει ωραίο. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Λογικά είναι server-side, το δίνουν σταδιακά. Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις ούτε του κινητού μου ούτε του tablet το toggle. Εν αναμονή λοιπόν, δείχνει ωραίο. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk σε εμένα έκανε πριν από λίγο αναβάθμιση σε 10.57 και δεν έχει dark theme ακόμα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 σε εμένα έκανε πριν από λίγο αναβάθμιση σε 10.57 και δεν έχει dark theme ακόμα Εγώ ακόμα την 10.56.1 έχω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Εγώ ακόμα την 10.56.1 έχω!Και εγώ αυτήν έχω. Κανένα μυστικό. Απλά η Google με γουστάρει και μου στέλνει πάντα νωρίς τις καινούριες εκδόσεις. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Και εγώ αυτήν έχω. Κανένα μυστικό. Απλά η Google με γουστάρει και μου στέλνει πάντα νωρίς τις καινούριες εκδόσεις. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μήπως παίζει ρόλο και τι συσκευή έχει ο καθένας; Λέω εγώ τώρα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Και εγώ αυτήν έχω. Κανένα μυστικό. Απλά η Google με γουστάρει και μου στέλνει πάντα νωρίς τις καινούριες εκδόσεις. Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΗ Google γουστάρει τα πειραματόζωα... Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Η Google γουστάρει τα πειραματόζωα... Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ετοιμάσου . . . . .:lol::lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Dark mode στους χαρτες αξιζει μονο για τα μενου και το βραδυ στους χατες για πιο ξεκουραστο φως. Μερα με ηλιο και dark χαρτη ειναι ακυρο για μενα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts