ilka71 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Los poulos.... πάει το Google photos Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2020 Κάτι διάβασα πρόσφατα για συνδρομή για ανέβασμα σε high quality... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Los poulos.... πάει το Google photos Sent from my Mi A3 using TapatalkΔιάβασες τι γράφει πριν ποστάρεις; Μια χαρά συνεχίζει, απλά έχει κάποιους περιορισμούς πλέον. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 (edited) Διάβασες τι γράφει πριν ποστάρεις; Μια χαρά συνεχίζει, απλά έχει κάποιους περιορισμούς πλέον. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkτις ειρωνείες στην μάνα σου. το πιο βασικό κόβουν. το δωρεάν ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ backup έστω και με περιορισμό στην ποιότητα. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited November 18, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Παιδιά καμία γνώμη για vpn? Χρησιμοποιώ τον aloha έχει κάποιος γνώμη για τον συγκεκριμένο? Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Διάβασες τι γράφει πριν ποστάρεις; Μια χαρά συνεχίζει, απλά έχει κάποιους περιορισμούς πλέον. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Αφού κατάλαβες πολύ καλά τι εννοεί, προς τι ή απάντηση??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 τις ειρωνείες στην μάνα σου. το πιο βασικό κόβουν. το δωρεάν ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ backup έστω και με περιορισμό στην ποιότητα. Sent from my Mi A3 using TapatalkΜάθε λοιπόν να μην γράφεις εντυπωσιασμούς αλλά το νόημα. Επίσης μην πιάσουμε μανούλες κοριτσάκι μου γιατί δεν θα σου αρέσει πώς θα εξελιχτεί η κουβέντα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Μα πραγματικα, δεν εχετε βαρεθει να τσακωνεστε συνεχως για βλακειες? Σε καθε θεμα, σχεδον σε καθε σελιδα θα δεις κι απο εναν τσακωμο για ... ηλιθιοτητες. Λιγη ευγενεια παιδες δε βλαπτει κι αυτο σας αφορα ολους. Ελεος δλδ. Οι admins γιατι δε στελνουν σπιτια τους οσους βριζονται μεταξυ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Δε νομίζω ότι υπάρχουν admins.. Εδώ και κάνα χρόνο έχει λάθος όνομα στο S20+ το topic μέσα ένα θέμα και δε το αλλάζει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Παιδιά καμία γνώμη για vpn? Χρησιμοποιώ τον aloha έχει κάποιος γνώμη για τον συγκεκριμένο? Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω χρησιμοποιήσει το Hola VPN για να δω αγώνα του ΠΑΟΚ μέσω του ΠΑΟΚ TV με γερμανική IP. Έμεινα ικανοποιημένος, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Παιδιά καμία γνώμη για vpn? Χρησιμοποιώ τον aloha έχει κάποιος γνώμη για τον συγκεκριμένο? Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk TunnelBear και Windscribe είναι αυτά που προτείνουν οι περισσότεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 TunnelBear και Windscribe είναι αυτά που προτείνουν οι περισσότεροι.Το cyberghost είναι καλό; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης δεν θα ήταν ωραία να υπάρχει μια εφαρμογή που να φαίνεται σαν εφαρμογή μηνυμάτων και να έχει έτοιμο μήνυμα στο 13033 κάθε φορά που μπαίνεις με ώρα αποστολής 10 λεπτά πριν πχ, ώστε αν έχεις ξεχάσει να στείλεις και σου κάνουν έλεγχο να μην την πατήσεις; Συγνώμη αν είμαι off topic αλλά δεν ήξερα που να εκφράσω την απορία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Το cyberghost είναι καλό; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης δεν θα ήταν ωραία να υπάρχει μια εφαρμογή που να φαίνεται σαν εφαρμογή μηνυμάτων και να έχει έτοιμο μήνυμα στο 13033 κάθε φορά που μπαίνεις με ώρα αποστολής 10 λεπτά πριν πχ, ώστε αν έχεις ξεχάσει να στείλεις και σου κάνουν έλεγχο να μην την πατήσεις; Συγνώμη αν είμαι off topic αλλά δεν ήξερα που να εκφράσω την απορία μου. Να κάνει δλδ δημιουργία μηνύματος προς το 13033 & απάντηση από αυτό και με τι μήνυμα; Δεν νομίζω ότι υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arjuna Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 και όμως υπάρχει λύση για ξεχασιάρηδες... χρησιμοποιείς εφαρμογή MacroDroid - Device Automation ή AutomateIt - Automate tasks, save battery and more προκειμένου να στείλεις sms όταν το κινητό απομακρυνθεί από το wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 και όμως υπάρχει λύση για ξεχασιάρηδες... χρησιμοποιείς εφαρμογή MacroDroid - Device Automation ή AutomateIt - Automate tasks, save battery and more προκειμένου να στείλεις sms όταν το κινητό απομακρυνθεί από το wifi...Σωστοοοος δε το σκέφτηκα έτσι... Βέβαια όσες φορές πήγα να κάνω αυτοματισμό με αυτές τις εφαρμογές τα έκανα μαντάρα αλλά μια προσπάθεια δε βλέπει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Έχω χρησιμοποιήσει το Hola VPN για να δω αγώνα του ΠΑΟΚ μέσω του ΠΑΟΚ TV με γερμανική IP. Έμεινα ικανοποιημένος, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΕπειδή δεν γνωρίζω... πως μπορείς να δεις κάτι από άλλη χώρα ας πούμε? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Από δω μπορείς να στείλεις και χωρίς ίντερνετ sms. https://technode.gr/2020/03/26/coronasms-apostolh-sms-sto-13033/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή τρόπος, να έχω ένα εικονίδιο στην αρχική μου οθόνη όπου ανοίγοντάς το να έχω αποθηκευμένα κάποια συγκεκριμένα urls; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Για κάτι αντίστοιχο χρησιμοποιώ το S Bookmark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Ευχαριστώ coolnet. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Συγγνώμη που το γράφω εδώ αλλά δεν βρίσκω πού να το γράψω σωστά οπότε οι υπεύθυνοι μετακινήστε το και αν είναι ειδοποιήστε με για το που το μεταφέρατε. Λοιπόν σήμερα παρατηρείται το εξής πρόβλημα, ότι ενώ είμαι συνδεδεμένος μονίμως στο myphone.gr εδώ και 8 χρόνια και όποτε μπαίνω δεν χρειάζεται να συνδέομαι ξανά και ξανά... ε να που σήμερα δύο φορές με πέταξε από το myphone και μου ζήτησε να ξανά συνδεθώ ξέρετε μήπως πού οφείλεται αυτό; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Συγγνώμη που το γράφω εδώ αλλά δεν βρίσκω πού να το γράψω σωστά οπότε οι υπεύθυνοι μετακινήστε το και αν είναι ειδοποιήστε με για το που το μεταφέρατε. Λοιπόν σήμερα παρατηρείται το εξής πρόβλημα, ότι ενώ είμαι συνδεδεμένος μονίμως στο myphone.gr εδώ και 8 χρόνια και όποτε μπαίνω δεν χρειάζεται να συνδέομαι ξανά και ξανά... ε να που σήμερα δύο φορές με πέταξε από το myphone και μου ζήτησε να ξανά συνδεθώ ξέρετε μήπως πού οφείλεται αυτό; μπορεί να είχες να μπεις πολυ καιρό ή να έκανες εκκαθάριση ιστορικού στον υπολογιστή ή το κινητό ή να έχεις δώσει εντολή στο μέσο που μπαίνεις να μην αποθηκεύει τον μυστικό εισόδου. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Από ποια εφαρμογή ακούτε βιβλία; audio books. Ψάχνω κάποια με μεγάλο library και επιλογές από audio books στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 (edited) μπορεί να είχες να μπεις πολυ καιρό ή να έκανες εκκαθάριση ιστορικού στον υπολογιστή ή το κινητό ή να έχεις δώσει εντολή στο μέσο που μπαίνεις να μην αποθηκεύει τον μυστικό εισόδου. Όχι φίλε μου τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη επιπλέον δεν έκανα και ιδιωτική/ανώνυμη περιήγηση έμπαινα κανονικά... Edited November 26, 2020 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Έχει προσφορά το adguard 32,50€ εφάπαξ αγορά για πάντα. Αξίζει; Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts