junglist Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Και εγώ ξέρω μόνο με ροοτ να έχεις 100% σωστή μεταφορά όλων των δεδομένων. Αν και διαφωνώ κάθετα με φουλ επαναφορά μετά από factory reset, καθώς μεταφέρεις πάλι ο,τι σκουπίδι έχει μαζέψει το κινητό. Άσε που οι πιο πολλές εφαρμογές δεν χρειάζονται κάποια επαναφορά ή σώζουν τα δεδομένα στο σύννεφο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2020 Ακριβώς έτσι . Το καλύτερο είναι στήσιμο του κινητού από την αρχή και ας τρώει περισσότερο χρόνο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2020 Καλησπέρα να σας ρωτήσω η εφαρμογή YouTube όταν έχω το κινητό σε οριζόντια θέση όταν πλοηγουμε στα κανάλια αν σκρολλαρω λίγο προς τα κάτω μου εμφανιζει πάντα τα αγαπημένα κανάλια ακόμα και αν δεν είναι στη κορυφή της λίστας των νέων βιντεο. Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησω αυτό εντελως όσο το κινητό είναι σε οριζόντια θεση; Δηλαδή να μην εμφανίζονται ποτέ τα αγαπημένα καναλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Και εγώ ξέρω μόνο με ροοτ να έχεις 100% σωστή μεταφορά όλων των δεδομένων. Αν και διαφωνώ κάθετα με φουλ επαναφορά μετά από factory reset, καθώς μεταφέρεις πάλι ο,τι σκουπίδι έχει μαζέψει το κινητό. Άσε που οι πιο πολλές εφαρμογές δεν χρειάζονται κάποια επαναφορά ή σώζουν τα δεδομένα στο σύννεφο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ποιον θεωρεις πιο σωστο τροπο για backup εκτος του nandroid; Σκεφτομαι να παω απο pie σε Q και επειδη εχω περιπου 460 εφαρμογες δεν θελω να τις χασω. Περισσοτερο με ενδιαφερει να γινουν ανακτηση τα δεδομενα των εφαρμογων. Παλιοτερα ειχα δοκιμασει το Titanium αλλα δεν ξερω αν κανει την ιδια δουλεια ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Σήμερα αλλάξανε την εφαρμογή messenger και το να σέρνεις δεξιά ή αριστερά ανάλογα με το τι θες να κάνεις το κατάργησαν και πλέον απλά πρέπει να πατάς για λίγη ώρα στην ομάδα και μετα να διαλέγεις τι θέλεις να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 (edited) Ξέρει κανείς ποιά εφαρμογή είναι αυτή που ενημερώθηκε στα... κινέζικα; Σήμερα αλλάξανε την εφαρμογή messenger και το να σέρνεις δεξιά ή αριστερά ανάλογα με το τι θες να κάνεις το κατάργησαν και πλέον απλά πρέπει να πατάς για λίγη ώρα στην ομάδα και μετα να διαλέγεις τι θέλεις να κάνει. Τι εννοείς; Δεξιά αριστερά ποτέ δεν πήγαινε η εφαρμογή. Ποια έκδοση έχεις; Edited June 23, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ξέρει κανείς ποιά εφαρμογή είναι αυτή που ενημερώθηκε στα... κινέζικα; Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ο ρομποτικός μεταφραστής του Chrome ή άλλος. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ο ρομποτικός μεταφραστής του Chrome ή άλλος. ...και πως θα το κάνω αυτό; :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ξέρει κανείς ποιά εφαρμογή είναι αυτή που ενημερώθηκε στα... κινέζικα; Το Mi Mover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Το Mi Mover. Και δουλευει αψογα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 ...και πως θα το κάνω αυτό; :worry: Copy-Paste Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ξέρει κανείς ποιά εφαρμογή είναι αυτή που ενημερώθηκε στα... κινέζικα; Τι εννοείς; Δεξιά αριστερά ποτέ δεν πήγαινε η εφαρμογή. Ποια έκδοση έχεις;Κάνει μεταφορά δεδομένων από το παλιό κινητό στο καινούργιο. Είναι της xiaomi! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Ποιον θεωρεις πιο σωστο τροπο για backup εκτος του nandroid; Σκεφτομαι να παω απο pie σε Q και επειδη εχω περιπου 460 εφαρμογες δεν θελω να τις χασω. Περισσοτερο με ενδιαφερει να γινουν ανακτηση τα δεδομενα των εφαρμογων. Παλιοτερα ειχα δοκιμασει το Titanium αλλα δεν ξερω αν κανει την ιδια δουλεια ακομα.Θες να μου πεις ότι και οι 460 έχουν δεδομένα που σώζονται τοπικά; Αποκλείεται. Επίσης, διάβασες τι γράφω στο ποστ που έκανες quote; Γιατί προτείνεις να κάνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ανέφερα. Και έτσι παίζει να φτιάξεις ένα σύστημα με πολλά προβλήματα, αντί να έχεις ένα φρέσκο σύστημα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Κάνει μεταφορά δεδομένων από το παλιό κινητό στο καινούργιο. Είναι της xiaomi! Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί βγήκε στα κινέζικα. Βαριούνται τη μετάφραση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Καλησπέρα κάποια εφαρμογή ώστε να μπορώ από το κινητο να δω πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο Wi-Fi του σπιτιού; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Το Fing χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Μίας πού λέτε για εφαρμογές παρακολούθησής wifi. Υπάρχει εφαρμογή πού να μπλοκάρει συσκευές πού είναι συνδεμενες στο modem? Αν έχουν και ρύθμισή ώρας ακόμα καλύτερα. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Έχει βρει κάποιος εφαρμογή που να κάνει ψεύτικες διακοπές στον ήχο σαν να μην έχουμε σήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 Ξέρει κανείς ποιά εφαρμογή είναι αυτή που ενημερώθηκε στα... κινέζικα; Τι εννοείς; Δεξιά αριστερά ποτέ δεν πήγαινε η εφαρμογή. Ποια έκδοση έχεις; Πάντα μέχρι το τελευταίο messenger update μπορούσες να σβήσεις μια ομάδα αν την έκανες σύρσιμο προς τα αριστερά σου έβγαζε την επιλογή για να τη σβήσεις. Κάτι που κατάργησαν στο τελευταίο update της εφαρμογής. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους έχουν xiaomi κινητά ακόμα και τις ευρωπαϊκές(Global) εκδόσεις υπάρχουν εφαρμογές που είναι στα κινέζικα? Ακόμα και αν έχεις επιλέξει σαν προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 (edited) Για όσους έχουν xiaomi κινητά ακόμα και τις ευρωπαϊκές(Global) εκδόσεις υπάρχουν εφαρμογές που είναι στα κινέζικα? Ακόμα και αν έχεις επιλέξει σαν προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά?Μόνο στο Google Play νομίζω το βγάζει έτσι.. Στο κινητό κανονικά mi mover το έχει παντού! Edited June 25, 2020 by antouaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2020 (edited) Παλαιότερα είχα μια εφαρμογή που έδειχνε πόσα mb καταναλωνα τη μέρα /24ωρο /μήνα κτλ είτε από τα data μου είτε WiFi. Ξέρει κανείς πως λέγεται; Edit : internet speed meter Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 25, 2020 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Παιδιά το Facebook έγινε μαύρο χωρίς να κάνω τίποτα! Έβαλαν dark mode; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Παιδιά το Facebook έγινε μαύρο χωρίς να κάνω τίποτα! Έβαλαν dark mode;Σ' εμένα δεν έχει αλλάξει. Είτε είναι θέμα server και θα αλλάξει σιγά σιγά σε όλους, ή τυχαία είσαι μέσα σε κάποιους που επέλεξε η Facebook για να έχεις dark mode και να πάρει feedback (κάτι σαν beta tester). Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 (edited) Θες να μου πεις ότι και οι 460 έχουν δεδομένα που σώζονται τοπικά; Αποκλείεται. Επίσης, διάβασες τι γράφω στο ποστ που έκανες quote; Γιατί προτείνεις να κάνεις ακριβώς το αντίθετο από αυτό που ανέφερα. Και έτσι παίζει να φτιάξεις ένα σύστημα με πολλά προβλήματα, αντί να έχεις ένα φρέσκο σύστημα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Σχεδον ολες εχουν δεδομενα. Note 9 και ξερο ψωμι ρε :lol::lol: Φιλε αν η συσκευη σου ειναι και μερος της δουλειας σου, η καθε απωλεια κοστιζει δυστυχως :( Προτιμω κατι το οποιο δεν λειτουργει να το κανω reinstall επι τοπου οταν το ανακαλυψω, παρα να μην το εχω καν ή να ξεχασω να το εγκαταστησω απο την αρχη. Καποια στιγμη μετα απο format, μου εγκατεστησε απο μονο του και τα modded apk που ειχα και απορω να μαθω το πως, για να το ξανακανω. Μαλλον backup της samsung ηταν. Αλλα εδω μιλαμε απο pie σε pie. Δεν ξερω αν συμβει το ιδιο στην μεταβαση απο pie σε Q. Edited June 26, 2020 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2020 Παιδιά το Facebook έγινε μαύρο χωρίς να κάνω τίποτα! Έβαλαν dark mode;Αν έχεις.dark theme.στο κινητό σου, τότε πολλές εφαρμογές θα αλλάζουν αυτόματα σιγά σιγά. Εγώ πρόσεξα το ΕΒΑΥ app ότι έγινε μαύρο πριν μερικές μέρες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts