sparky Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Καλησπέρα. Καμία πρόταση για εφαρμογή αποθήκευσης κωδικών, καρτών κτλ η οποία να είναι αξιόπιστη και να έχει και εφαρμογή για desktop που να μπορεί να συγχρονίζει μεταξύ τους ? Η καλύτερη cross-platform εφαρμογή για αυτήν την δουλειά είναι η SafeinCloud Password manager ----> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.safeincloud.free Προτείνω ανεπιφύλακτα να αγοράσεις την Pro έκδοση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Έχω στην συσκευή μου αρκετούς τηλεφωνικός αριθμούς που τους έχω αποκλείσει. Υπάρχει τρόπος με κάποια έφαρμογη να τους αντιγράψω ίσως και όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων να τους βάλω αυτοματα ξανά πίσω. Δεν ξέρω αν σας εδοσα να καταλάβετε τι εννοώ; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μα Με το (Αντιγραφο Επαφων - Backup) που θα κανεις Θα τα εχει μεσα ετσι και αλλιως δεν χρειαζετε να κανεις κατι αλλο? Και τα επαναφερεις μετα οπως ειναι ξανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Μα Με το (Αντιγραφο Επαφων - Backup) που θα κανεις Θα τα εχει μεσα ετσι και αλλιως δεν χρειαζετε να κανεις κατι αλλο? Και τα επαναφερεις μετα οπως ειναι ξανα.Συγνώμη που σε κουράζω αλλά δεν κατάλαβα... εγώ μετά την επαναφορά θα βάλω πάλι το λογαριασμό Gmail που έχω και τώρα και θα μου κατεβάσει τις επαφές που εκεί ουτος ή άλλως αποθηκεύω πάντα. Μαζί με αυτές θα μου κατεβάσει και αυτές που έχω αποκλείσει; αυτό μου λες; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Συγνώμη που σε κουράζω αλλά δεν κατάλαβα... εγώ μετά την επαναφορά θα βάλω πάλι το λογαριασμό Gmail που έχω και τώρα και θα μου κατεβάσει τις επαφές που εκεί ουτος ή άλλως αποθηκεύω πάντα. Μαζί με αυτές θα μου κατεβάσει και αυτές που έχω αποκλείσει; αυτό μου λες; Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι Αυτο σου λεω δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Edited April 8, 2019 by c3250 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Ναι Αυτο σου λεω δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο. Όμως εσύ τους αποκλεισμένους αριθμούς δεν τους έχεις σαν επαφές, είναι απλά αποκλεισμένοι αριθμοί, οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρχει η λίστα σου μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μία λύση είναι να περάσεις όλους τους αποκλεισμένους σε μια καινούργια επαφή πριν την επαναφορά και μετά αποκλείεις την συγκεκριμένη επαφή. Μου πήρε λιγότερο από 5 λεπτά να περάσω 40 αριθμούς σε μια καινούργια επαφή μέσω google contacts σε browser. Edited April 8, 2019 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Δεν ξέρω, αλλά εγώ από Lumia που είχα αποκλεισμένα τηλέφωνα μεταφέρθηκαν αυτόματα και στο Android κινητό μου! Edit... Συγνώμη λάθος. Τώρα θυμήθηκα ότι τις μετέφερα μια μια. Απλά δεν το θυμωμουν... :O Edited April 8, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Όμως εσύ τους αποκλεισμένους αριθμούς δεν τους έχεις σαν επαφές, είναι απλά αποκλεισμένοι αριθμοί, οπότε δεν νομίζω ότι θα υπάρχει η λίστα σου μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μία λύση είναι να περάσεις όλους τους αποκλεισμένους σε μια καινούργια επαφή πριν την επαναφορά και μετά αποκλείεις την συγκεκριμένη επαφή. Μου πήρε λιγότερο από 5 λεπτά να περάσω 40 αριθμούς σε μια καινούργια επαφή μέσω google contacts σε browser.Αυτό θα κάνω τελικά. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Υπάρχει τροπος - προγραμμα, να το προγραμματιζω, τι ωρα θα βγει απο Flight mode και θα ανοιξει κανονικά? Samsung S8 no rootΕξαιρετική εφαρμογή το Sound profile για αυτό που λεςΈχετε να προτείνετε κάτι για μέτρηση δεδομένων και να έχει και widget? Χρησιμοποιούσα το 3g watchdog αλλά δεν λειτουργεί πλέονMy data manager. Κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Εξαιρετική εφαρμογή το Sound profile για αυτό που λες Σε ευχαριστώ. Εβαλα την pro εκδοση, αλλά μάλλον θέλει ροοτ για το flight mode που διχνει κ στη φώτο. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ψάχνω για alarm που να έχει 1. Απεριόριστα ξυπνητήρια 2. Ρύθμιση αναβολών (να μπορείς να διαλέξεις πόσες και κάθε πόσα λεπτά) 3. Προεπιλεγμένο ήχο για όλα τα ξυπνητήρια 4 Να είναι αξιόπιστο γιατί αυτό που έχω με κρέμασε 2 φόρες Έχετε να προτείνεται κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ψάχνω για alarm που να έχει 1. Απεριόριστα ξυπνητήρια 2. Ρύθμιση αναβολών (να μπορείς να διαλέξεις πόσες και κάθε πόσα λεπτά) 3. Προεπιλεγμένο ήχο για όλα τα ξυπνητήρια 4 Να είναι αξιόπιστο γιατί αυτό που έχω με κρέμασε 2 φόρες Έχετε να προτείνεται κάτι? Νομίζω το Alarm Clock extreme σε καλύπτει σε όλα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 καλησπερα! ποια εφαρμογη προτεινετε για ιντερνετικο ραδιο? απο αποψη χρηστικοτητας (και οικονομιας δεδομενων?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 καλησπερα! ποια εφαρμογη προτεινετε για ιντερνετικο ραδιο? απο αποψη χρηστικοτητας (και οικονομιας δεδομενων?)https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Θα ηθελα να μου πρτεινετε καποια αξιοπιστη και ασφαλη εφαρμογη για password manager, δε με ενδιαφερει αν θα ειναι επι πληρωμη ή free Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 1 password Ακριβό (με συνδρομή), αλλά ό,τι καλύτερο υπάρχει. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Θα ηθελα να μου πρτεινετε καποια αξιοπιστη και ασφαλη εφαρμογη για password manager, δε με ενδιαφερει αν θα ειναι επι πληρωμη ή free SafeInCloud password manager :) Πληρώνεις μία φορά, έχει και desktop έκδοση που συγχρονίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Αυτο το πραγμα, καθε λιγο να ψαχνουμε για προγραμμα call recording με ξεπερναει... Για να προλαβω, να πω οτι καλως ή κακως εχω κινητο με android 8, ακομη υποτιθεται 'επιτρεπεται' η εγγραφη. Αυτο εδω, λειτουργουσε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder πλεον, δεν... δεν γραφει τον συνομιλητη, το λενε πολλοι και στα σχολια. Μπορειτε να μου (ξανα)προτεινετε ενα app που οντως να κανει σωστη εγγραφη συνομιλιας; Να λειτουργει δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Γιατί έχετε φαγωθεί τόσοι χρήστες με την ηχογράφηση κλήσης; Αν εξαιρέσουμε ότι είναι παράνομο (η μαγνητοφώνηση θεωρείται κακούργημα αν δεν το γνωρίζει ο συνομιλητής μας) σε τί σας εξυπηρετεί κάτι τέτοιο; Και άντε να ρωτούσαν ένας-δύο να το καταλάβω. Tο κάνουν για πλάκα, είναι το χόμπι τους, είπαν να δοκιμάσουν αν μπορεί να λειτουργήσει κάτι τέτοιο στα κινητά, αλλά όλα αυτά τα χρόνια, με κάθε update στο OS είναι πολλοί αυτοί που το ρωτάνε ποια είναι η λύση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, και συγγνώμη για το off topic. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Για μένα είναι θέμα δουλειάς. Πολλές φορές είμαι σε εξωτερική εργασία και πρέπει να σημειώσω ονόματα και διευθύνσεις χωρίς να μπορώ να γράψω καπου. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Γιατί έχετε φαγωθεί τόσοι χρήστες με την ηχογράφηση κλήσης; Αν εξαιρέσουμε ότι είναι παράνομο (η μαγνητοφώνηση θεωρείται κακούργημα αν δεν το γνωρίζει ο συνομιλητής μας) σε τί σας εξυπηρετεί κάτι τέτοιο; Και άντε να ρωτούσαν ένας-δύο να το καταλάβω. Tο κάνουν για πλάκα, είναι το χόμπι τους, είπαν να δοκιμάσουν αν μπορεί να λειτουργήσει κάτι τέτοιο στα κινητά, αλλά όλα αυτά τα χρόνια, με κάθε update στο OS είναι πολλοί αυτοί που το ρωτάνε ποια είναι η λύση. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, και συγγνώμη για το off topic. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Οδηγώ και μιλώ με το car kit με πελάτη. Όταν σταματήσω κάπου, ξαναακούω την παραγγελία, και την γράφω σε χαρτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εγώ το είχα στο Lumia 950 XL ενσωματωμένο! Ακόμα και τώρα θα λειτουργούσε κανονικά αν το είχα. Δεν φανταζόμουν ότι δεν θα υπήρχε στάνταρ στο Nokia! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 απο εποχες symbian στα νοκια χρησιμοποιω ηχογραφηση κλησης.Οι εξωτερικοι πωλητες γνωριζουν την αξια της ηχογραφησης κλησης για πολλους πρακτικους λογους.Τελευταια με xiaomi mi 6 χρησιμοποιω το παρακατω για ηχογραφηση κλησης τηλεφωνου και viber και λειτουργει αψογα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 απο εποχες symbian στα νοκια χρησιμοποιω ηχογραφηση κλησης.Οι εξωτερικοι πωλητες γνωριζουν την αξια της ηχογραφησης κλησης για πολλους πρακτικους λογους.Τελευταια με xiaomi mi 6 χρησιμοποιω το παρακατω για ηχογραφηση κλησης τηλεφωνου και viber και λειτουργει αψογα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Τίποτα δεν κάνει... Η δωρεάν έκδοση τουλάχιστον! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 απο εποχες symbian στα νοκια χρησιμοποιω ηχογραφηση κλησης.Οι εξωτερικοι πωλητες γνωριζουν την αξια της ηχογραφησης κλησης για πολλους πρακτικους λογους.Τελευταια με xiaomi mi 6 χρησιμοποιω το παρακατω για ηχογραφηση κλησης τηλεφωνου και viber και λειτουργει αψογα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Δεν έχει την δυνατότητα ηχογράφησης το xiaomi από την μάνα του; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts