Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον λογιστή τον ξέρεις. Αυτοί που είναι πίσω από την εφαρμογή, ποιος ξέρει που μπορεί να δώσουν/πουλήσουν τα στοιχεία;

Δεν είναι παίξε γέλασε. Μέσα υπάρχουν διευθύνσεις, ΑΦΜ, τηλέφωνα, οικογενειακή κατάσταση, εισόδημα, ΑΔΤ κι ένα κάρο προσωπικές πληροφορίες.

Άσε που μπορεί να σου δηλώσει κάποιος ότι έχεις πισίνες και κότερα και να τρέχεις...

Edited by WPerty

Τον λογιστή τον ξέρεις. Αυτοί που είναι πίσω από την εφαρμογή, ποιος ξέρει που μπορεί να δώσουν/πουλήσουν τα στοιχεία;

Δεν είναι παίξε γέλασε. Μέσα υπάρχουν διευθύνσεις, ΑΦΜ, τηλέφωνα, οικογενειακή κατάσταση, εισόδημα, ΑΔΤ κι ένα κάρο προσωπικές πληροφορίες.

Άσε που μπορεί να σου δηλώσει κάποιος ότι έχεις πισίνες και κότερα και να τρέχεις...

Σωστό.......... την την θέλετε την εφαρμογή TAXIS ΝΕΤ ? :chair: τι να δείτε απο το κινητό ? :dash:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σωστό.......... την την θέλετε την εφαρμογή TAXIS ΝΕΤ ? :chair: τι να δείτε απο το κινητό ? :dash:

Τα χάλια μας...........:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Έχω το OnePlus 5T και μετά από πολλές έρευνες που έκανα, διαπίστωσα ότι όταν δεν το χρησιμοποιώ και έχω κλειστά τα δεδομένα αλλά σε 4G, μου καταναλώνει πολύ μπαταρία, πράγμα που δε συμβαίνει αν το έχω σε 2G. Άρα θέλω ένα προγραμματάκι που όταν ενεργοποιούνται τα δεδομένα να πηγαίνει από 2g σε 4g και το αντίθετο όταν απενεργοποιούνται τα δεδομένα. Είτε widget είτε συντόμευση προγράμματος ώστε με ένα tap να μου κάνει αυτό που θέλω.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Πολύ καλή, ευχαριστούμε. :)

Αν και αυτή μου φαίνεται περισσότερο user friendly.

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.threedevsinaction.mytaxisnet

αν διαβάσεις τα σχόλια θα δεις πως έχει τα προβληματάκια της

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

αν διαβάσεις τα σχόλια θα δεις πως έχει τα προβληματάκια της

Μέχρι στιγμής δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω καμία από τις 2 εφαρμογές. Ελπίζω σύντομα να το κάνω για να έχω ιδία άποψη.

129026.png?1640591734

Εάν είσαι Root μπορείς να το κάνεις με το Tasker

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Root είμαι εδώ και αρκετά χρόνια στα κινητά μου όπως και βλέπω το Tasker για αρκετά χρόνια αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί το θεωρούσα περίπλοκο. Αν δεν υπάρχει κάτι πιο απλό για τη δουλειά που θέλω ίσως το δοκιμάσω

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Root είμαι εδώ και αρκετά χρόνια στα κινητά μου όπως και βλέπω το Tasker για αρκετά χρόνια αλλά δεν το δοκίμασα ποτέ γιατί το θεωρούσα περίπλοκο. Αν δεν υπάρχει κάτι πιο απλό για τη δουλειά που θέλω ίσως το δοκιμάσω
Η εφαρμογή άλλαξε developer και έχει απλοποιήσει αρκετά την διαδικασία.

Επίσης έχει προσθέσει την επιλογή εφαρμογής έτοιμων Taskers.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

macrodroid χρησιμοποιω εγω εδω και καιρο, πολυ πιο απλο μου φανηκε απ το tasker κι εχω καμια 10αρια tasks φτιαγμενα ή μονος μου ή απο ιδεες που πηρα/παιρνω απο reddit ή απο τα "ετοιματζιδικα" δικα του, τα οποια και προσαρμοσα στις δικες μου αναγκες

Macrodroid και τέλος

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μου απάντησαν. Το tasker είναι μόνο με πληρωμή ε;

Το macrodroid το εγκατέστησα και στα δύο κινητά που έχω (OnePlus 5T και OnePlus 3T), αλλά το πρωί θα τα δοκιμάσω γιατί τώρα δεν μπορώ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και αν μου δημιουργηθεί κάποιο θέμα θα ενημερώσω. Ελπίζω να μην είναι δύσκολο να το κάνω αυτό που θέλω με το macrodroid.

Ένα ημερολόγιο που να υποστηρίζει και task manager?

Είχα χρόνια το pure https://play.google.com/store/apps/details?id=org.koxx.pure_calendar με αυτή τη δυνατότητα ,αλλά έχει να ενημερωθεί από το 2016 .

To DigiCal που δουλεύω τώρα είναι πολύ καλό μα δεν έχει task.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχω άλλο widget για το ημερολόγιο με ραντεβού και άλλο για λίστα todo με κάποιον task .

Τη δυνατότητα αυτή το pure calendar την διαθέτει απο το 2013 που το πρωτόεβαλα..

Χρησιμοποιώ το Samsung music που είναι ο προεγκατεστημενος player των Samsung. Πως γίνεται να αλλάξω τα εξώφυλλα των κομματιών; Γίνεται;

Επίσης, Ποιον θεωρείται καλύτερο player ;

[Στάλθηκε από μόνο του]

Χρησιμοποιώ το Samsung music που είναι ο προεγκατεστημενος player των Samsung. Πως γίνεται να αλλάξω τα εξώφυλλα των κομματιών; Γίνεται;

Επίσης, Ποιον θεωρείται καλύτερο player ;

[Στάλθηκε από μόνο του]

Poweramp Music Player Best of the best αν πατησεις παρατεταμένα στο εξώφυλλο, σου προτείνει και αλλάζεις τα εξώφυλλα...;)

macrodroid χρησιμοποιω εγω εδω και καιρο, πολυ πιο απλο μου φανηκε απ το tasker κι εχω καμια 10αρια tasks φτιαγμενα ή μονος μου ή απο ιδεες που πηρα/παιρνω απο reddit ή απο τα "ετοιματζιδικα" δικα του, τα οποια και προσαρμοσα στις δικες μου αναγκες
Macrodroid και τέλος

Παίδες τι φανταστική εφαρμογή είναι αυτή! Την είχα ακούσει αλλά δεν ήξερα τι δυνατότητες έχει και ειδικά για non- rooted συσκευές. Έχω 2 ημέρες που την επεξεργάζομαι και είναι απίθανη, μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα.

Εσείς που την χρησιμοποιείται καιρό, έχει επίπτωση στην κατανάλωση?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Poweramp Music Player Best of the best αν πατησεις παρατεταμένα στο εξώφυλλο, σου προτείνει και αλλάζεις τα εξώφυλλα...;)
Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω άμεσα!! Λέει trial... Ειναι δοκιμαστική έκδοση ή φουλ;;

Edit : είναι φουλ για 2 βδομάδες.

[Στάλθηκε από μόνο του]

Edited by lek88

Ένα ημερολόγιο που να υποστηρίζει και task manager?

Είχα χρόνια το pure https://play.google.com/store/apps/details?id=org.koxx.pure_calendar με αυτή τη δυνατότητα ,αλλά έχει να ενημερωθεί από το 2016 .

To DigiCal που δουλεύω τώρα είναι πολύ καλό μα δεν έχει task.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχω άλλο widget για το ημερολόγιο με ραντεβού και άλλο για λίστα todo με κάποιον task .

Τη δυνατότητα αυτή το pure calendar την διαθέτει απο το 2013 που το πρωτόεβαλα..

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν ξέρω για τα widgets, δες το αν σου κάνει

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appgenix.bizcal

My mobile History:

ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω άμεσα!! Λέει trial... Ειναι δοκιμαστική έκδοση ή φουλ;;

Edit : είναι φουλ για 2 βδομάδες.

[Στάλθηκε από μόνο του]

Εγώ το είχα αγοράσει κάποια στιγμή που το έβγαλε προσφορά....;)

Edited by mariodj

Παίδες τι φανταστική εφαρμογή είναι αυτή! Την είχα ακούσει αλλά δεν ήξερα τι δυνατότητες έχει και ειδικά για non- rooted συσκευές. Έχω 2 ημέρες που την επεξεργάζομαι και είναι απίθανη, μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα.

Εσείς που την χρησιμοποιείται καιρό, έχει επίπτωση στην κατανάλωση?

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Εδώ και χρόνια την δουλεύω σε διαφορετικές συσκευές.

Ποτέ δεν φάνηκε στην κατανάλωση.

Πού να κάνεις και ροοτ να δεις τι κάνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εδώ και χρόνια την δουλεύω σε διαφορετικές συσκευές.

Ποτέ δεν φάνηκε στην κατανάλωση.

Πού να κάνεις και ροοτ να δεις τι κάνει.

Καλημέρα, θα μπορούσες με λίγα λόγια να μας πεις τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή, για εμένα-εμας τους ασχετους που δεν την ξέρουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Καλημέρα, θα μπορούσες με λίγα λόγια να μας πεις τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή, για εμένα-εμας τους ασχετους που δεν την ξέρουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το τι μπορεις να κανεις ακριβως με αυτη την εφαρμογη δεν υπαρχει, δεν κανει κατι συγκεκριμενο

Σκεψου ενα "σεναριο", κατι που θα ηθελες να κανει η συσκευη σου.

Εγω πχ θελω οταν το τηλεφωνο συνδεεται στο wifi του σπιτιου να απενεργοποιειται το dolby atmos για να κουδουνιζει με μικροτερη ενταση.Οταν φευγω απο το σπιτι και αποσυνδεεται απο το wifi του σπιτιου ενεργοποιει το dolby atmos.

Το ειχα βαλει να κανει και επανεκκινηση της συσκευης καθε πρωι αλλα μετα απο ενα update δεν βρισκω πια την επιλογη.

Εχω και το tasker αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πολυ περιπλοκο :blink:

Το τι μπορεις να κανεις ακριβως με αυτη την εφαρμογη δεν υπαρχει, δεν κανει κατι συγκεκριμενο

Σκεψου ενα "σεναριο", κατι που θα ηθελες να κανει η συσκευη σου.

Εγω πχ θελω οταν το τηλεφωνο συνδεεται στο wifi του σπιτιου να απενεργοποιειται το dolby atmos για να κουδουνιζει με μικροτερη ενταση.Οταν φευγω απο το σπιτι και αποσυνδεεται απο το wifi του σπιτιου ενεργοποιει το dolby atmos.

Το ειχα βαλει να κανει και επανεκκινηση της συσκευης καθε πρωι αλλα μετα απο ενα update δεν βρισκω πια την επιλογη.

Εχω και το tasker αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη πολυ περιπλοκο :blink:

Κάτι παρομοιο κάνει και αυτό ?

Screenshot-2018-10-15-21-59-45.png

Εγώ το είχα αγοράσει κάποια στιγμή που το έβγαλε προσφορά....;)
Το δοκίμασα και αξίζει!!! Θα το σκεφτώ να το αγοράσω!!

Μετά τις δύο εβδομάδες, τι περιορισμό βάζει;;

[Στάλθηκε από μόνο του]

Το δοκίμασα και αξίζει!!! Θα το σκεφτώ να το αγοράσω!!

Μετά τις δύο εβδομάδες, τι περιορισμό βάζει;;

[Στάλθηκε από μόνο του]

Καλο ειναι αλλα μεχρι εκει. Εχει να ενημερωθει κατι χρονια και πλεον υπαρχουν και καλυτερες προτασεις οπως to jet audio plus που το φερνεις στα μετρα σου αγοραζοντας τα Plugins που σου χρειαζονται. Αλλη αξιολογη προταση ειναι το Player pro. Το Poower amp το εχω χρονια αγορασμενο και δεν θυμαμαι αν εχει καμια διαφορα απο το free εκτος των διαφημισεων.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II