Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα το quite hours πρέπει να σε καλύπτει

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Δυστυχώς δεν είναι συμβατή η cortana με το τηλέφωνό μου (LG K10) αν εννοείς αυτό.

Όχι, εννοώ το παρακάτω

Στην αρχική μου ερώτηση και έπειτα γράφω ξεκάθαρα τι ακριβώς χρειάζομαι, αλλά θα το ξαναγράψω: Δεν θέλω να κάνει απλά σίγαση αλλά να φαίνεται κλειστό το τηλέφωνο σε όλους, εκτός από άτομα που θα ορίσω εγώ. To "do not disturb mode" κάνει απλά σίγαση. Φαίνεται δηλαδή σαν να μην απαντάω.

Edited by WPerty

Παιδιά μια ερώτηση, γιατί στο Viper με δείχνει συνεχώς συνδεδεμενο ενώ δεν είμαι μέσα? Είτε με δεδομένα είτε με wifi το ίδιο πράγμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδιά μια ερώτηση, γιατί στο Viper με δείχνει συνεχώς συνδεδεμενο ενώ δεν είμαι μέσα? Είτε με δεδομένα είτε με wifi το ίδιο πράγμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Τι εννοείς δεν είσαι μέσα; Κλείνεις δεδομένα και wifi, και σε δείχνει "Σε σύνδεση";

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, εννοώ το παρακάτω

εμένα το block visual disturbances γιατί δεν το έχει το κινητό μου; Android 6.0 είναι

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by kollatos
Αφαίρεση εικόνας από quote

Παιδια λιγο τα screen......:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ετσι δουλευει αυτο.Ενημερωνει τον αλλο οτι θα λαβεις το μηνυμα.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Τι εννοείς δεν είσαι μέσα; Κλείνεις δεδομένα και wifi, και σε δείχνει "Σε σύνδεση";

Μονίμως είμαι σε σύνδεση είτε με δεδομένα είτε με wifi. Κανονικά όμως όταν δεν έχω ανοιχτή την εφαρμογή στην οθόνη, δεν θα έπρεπε να με δείχνει εκτός? Ετσι γίνεται με messenger, what's up και hangout. Το viber με δείχνει μόνιμα συνδεδεμένο.

Έτσι γίνεται στα Android και iPhone. Αυτό που θες γίνεται μόνο σε Windows phone :P

Σε γνωστούς μου με Android δεν το κάνει αυτό όμως.

εμενα εκτος μου εχουν πει οτι με δειχνει, αλλα εχω απενεργοποιησει τις επιλογες για το privacy

(να μην βλεπω/βλεπουν αν ειμαι online, οπως και το αν διαβασα/διαβαστηκε το μηνυμα)

Σε 7.1.1 με ρουτ δουλεύει η εφαρμογή της Πειραιώς, που πριν με 6.0 με πέταγε.βγάλε άκρη τώρα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

απλο ειναι αυτο:

δεν εχουν προλαβει να ενημερωσουν την εφαρμογη τους ωστε να καταλαβαινει οτι εισαι ρουτ στην 7.1.1 :D

Σε 7.1.1 με ρουτ δουλεύει η εφαρμογή της Πειραιώς, που πριν με 6.0 με πέταγε.βγάλε άκρη τώρα

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις magisk;

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Έχει αλλος πρόβλημα με το messenger. Επιμένει να μου δείχνει αδιάβαστα μηνύματα ενώ τα έχω ανοίξει 100 φορές. Κι όταν για το ****το το σβήνω, μου βγάζει άλλο αδιάβαστο.

Πήρε και update αλλά δεν διορθώθηκε. Τι στον κόρακα?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχει αλλος πρόβλημα με το messenger. Επιμένει να μου δείχνει αδιάβαστα μηνύματα ενώ τα έχω ανοίξει 100 φορές. Κι όταν για το ****το το σβήνω, μου βγάζει άλλο αδιάβαστο.

Σιγά μην διορθωθεί...

Αυτό και το FB χειρότερα γίνονται σε κάθε αναβάθμιση...

Μια χαρά σε εμένα Κώστα.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μου το έκανε πριν λίγο καιρό. Κάποια στιγμή έστρωσε μόνο του χωρίς να του κάνω κάτι.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Γιατί τόση επιμονή σε μια εφαρμογή που έχει συνεχώς προβλήματα ?

Αντί του messenger, βάλτε με την παρέα σας ένα viber/whatsup/telegram και ησυχάστε από τη χαζομάρα του ζούκεμπεργκ... ;)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Γιατί τόση επιμονή σε μια εφαρμογή που έχει συνεχώς προβλήματα ?

Αντί του messenger, βάλτε με την παρέα σας ένα viber/whatsup/telegram και ησυχάστε από τη χαζομάρα του ζούκεμπεργκ... ;)

Ποιο από αυτά τα 3 υποστηρίζει ανταλαγή μηνυμάτων με τους φίλους σου στο facebook;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Από την στιγμή που έχεις το ιντερνετ ανοιχτό σε δείχνει σε σύνδεση αυτόματα. Άσχετα που δεν είσαι μέσα στο στην εφαρμογή του viber. Έτσι λειτουργεί αυτό σε αντίθεση με την εφαρμογή whatsapp και το messenger που πρέπει να είσαι μέσα στην εφαρμογή για να σε δείξει σε σύνδεση.

Αν θες να είσαι εκτός σύνδεσης η κλείσε το ιντερνετ η κάνε επιβολή διακοπής δτην εφαρμογή και την ανοίγεις όποτε θες εσυ.

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

Ποιο από αυτά τα 3 υποστηρίζει ανταλαγή μηνυμάτων με τους φίλους σου στο facebook;

Κανένα, αλλά από τους φίλους μου έχω τα κινητά τους. Αν δεν τα έχεις, τα ζητάς, είναι πολύ πιο εύκολο από το να παλεύεις μόνιμα με μια προβληματική εφαρμογή.

Edited by marras

Κανένα, αλλά από τους φίλους μου έχω τα κινητά τους. Αν δεν τα έχεις, τα ζητάς, είναι πολύ πιο εύκολο από το να παλεύεις μόνιμα με μια προβληματική εφαρμογή.

Με το σκεπτικό αυτό τότε δεν χρειάζεσαι και το facebook κ.λ.π.

Απλά ήθελα να σου πω ότι κάνουν άλλα πράγματα και δεν υπάρχει σύγκριση.

Δε νομίζω κιόλας ότι όλοι οι φίλοι μας στο facebook έχουν και το κινητό μας...

Με το σκεπτικό αυτό τότε δεν χρειάζεσαι και το facebook κ.λ.π.

Απλά ήθελα να σου πω ότι κάνουν άλλα πράγματα και δεν υπάρχει σύγκριση.

Δε νομίζω κιόλας ότι όλοι οι φίλοι μας στο facebook έχουν και το κινητό μας...

Προσωπικά έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω το fb και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα, υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι επικοινωνίας άλλωστε. Τέλος πάντων, επιλογές του καθενός είναι αυτές και δεν τις κατακρίνω, απλά ανέφερα μερικές εναλλακτικές του messenger.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II