WPerty Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Άρα το quite hours πρέπει να σε καλύπτει Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δυστυχώς δεν είναι συμβατή η cortana με το τηλέφωνό μου (LG K10) αν εννοείς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Όχι, εννοώ το παρακάτω Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Όχι, εννοώ το παρακάτω Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Στην αρχική μου ερώτηση και έπειτα γράφω ξεκάθαρα τι ακριβώς χρειάζομαι, αλλά θα το ξαναγράψω: Δεν θέλω να κάνει απλά σίγαση αλλά να φαίνεται κλειστό το τηλέφωνο σε όλους, εκτός από άτομα που θα ορίσω εγώ. To "do not disturb mode" κάνει απλά σίγαση. Φαίνεται δηλαδή σαν να μην απαντάω. Edited February 16, 2017 by WPerty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παιδιά μια ερώτηση, γιατί στο Viper με δείχνει συνεχώς συνδεδεμενο ενώ δεν είμαι μέσα? Είτε με δεδομένα είτε με wifi το ίδιο πράγμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Παιδιά μια ερώτηση, γιατί στο Viper με δείχνει συνεχώς συνδεδεμενο ενώ δεν είμαι μέσα? Είτε με δεδομένα είτε με wifi το ίδιο πράγμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Τι εννοείς δεν είσαι μέσα; Κλείνεις δεδομένα και wifi, και σε δείχνει "Σε σύνδεση"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Όχι, εννοώ το παρακάτω Sent from my Nexus 6P using Tapatalk εμένα το block visual disturbances γιατί δεν το έχει το κινητό μου; Android 6.0 είναι Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 17, 2017 by kollatos Αφαίρεση εικόνας από quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παιδια λιγο τα screen......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παιδιά μια ερώτηση, γιατί στο Viper με δείχνει συνεχώς συνδεδεμενο ενώ δεν είμαι μέσα? Είτε με δεδομένα είτε με wifi το ίδιο πράγμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Ετσι δουλευει αυτο.Ενημερωνει τον αλλο οτι θα λαβεις το μηνυμα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Τι εννοείς δεν είσαι μέσα; Κλείνεις δεδομένα και wifi, και σε δείχνει "Σε σύνδεση"; Μονίμως είμαι σε σύνδεση είτε με δεδομένα είτε με wifi. Κανονικά όμως όταν δεν έχω ανοιχτή την εφαρμογή στην οθόνη, δεν θα έπρεπε να με δείχνει εκτός? Ετσι γίνεται με messenger, what's up και hangout. Το viber με δείχνει μόνιμα συνδεδεμένο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έτσι γίνεται στα Android και iPhone. Αυτό που θες γίνεται μόνο σε Windows phone :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έτσι γίνεται στα Android και iPhone. Αυτό που θες γίνεται μόνο σε Windows phone :P Σε γνωστούς μου με Android δεν το κάνει αυτό όμως. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 εμενα εκτος μου εχουν πει οτι με δειχνει, αλλα εχω απενεργοποιησει τις επιλογες για το privacy (να μην βλεπω/βλεπουν αν ειμαι online, οπως και το αν διαβασα/διαβαστηκε το μηνυμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Σε 7.1.1 με ρουτ δουλεύει η εφαρμογή της Πειραιώς, που πριν με 6.0 με πέταγε.βγάλε άκρη τώρα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 απλο ειναι αυτο: δεν εχουν προλαβει να ενημερωσουν την εφαρμογη τους ωστε να καταλαβαινει οτι εισαι ρουτ στην 7.1.1 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Σε 7.1.1 με ρουτ δουλεύει η εφαρμογή της Πειραιώς, που πριν με 6.0 με πέταγε.βγάλε άκρη τώρα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις magisk; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έχει αλλος πρόβλημα με το messenger. Επιμένει να μου δείχνει αδιάβαστα μηνύματα ενώ τα έχω ανοίξει 100 φορές. Κι όταν για το ****το το σβήνω, μου βγάζει άλλο αδιάβαστο. Πήρε και update αλλά δεν διορθώθηκε. Τι στον κόρακα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έχει αλλος πρόβλημα με το messenger. Επιμένει να μου δείχνει αδιάβαστα μηνύματα ενώ τα έχω ανοίξει 100 φορές. Κι όταν για το ****το το σβήνω, μου βγάζει άλλο αδιάβαστο. Πήρε και update αλλά δεν διορθώθηκε. Τι στον κόρακα? Σιγά μην διορθωθεί... Αυτό και το FB χειρότερα γίνονται σε κάθε αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έχει αλλος πρόβλημα με το messenger. Επιμένει να μου δείχνει αδιάβαστα μηνύματα ενώ τα έχω ανοίξει 100 φορές. Κι όταν για το ****το το σβήνω, μου βγάζει άλλο αδιάβαστο. Πήρε και update αλλά δεν διορθώθηκε. Τι στον κόρακα? Μια χαρά σε εμένα Κώστα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Έχει αλλος πρόβλημα με το messenger. Επιμένει να μου δείχνει αδιάβαστα μηνύματα ενώ τα έχω ανοίξει 100 φορές. Κι όταν για το ****το το σβήνω, μου βγάζει άλλο αδιάβαστο. Πήρε και update αλλά δεν διορθώθηκε. Τι στον κόρακα? Μου το έκανε πριν λίγο καιρό. Κάποια στιγμή έστρωσε μόνο του χωρίς να του κάνω κάτι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Γιατί τόση επιμονή σε μια εφαρμογή που έχει συνεχώς προβλήματα ? Αντί του messenger, βάλτε με την παρέα σας ένα viber/whatsup/telegram και ησυχάστε από τη χαζομάρα του ζούκεμπεργκ... ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Γιατί τόση επιμονή σε μια εφαρμογή που έχει συνεχώς προβλήματα ? Αντί του messenger, βάλτε με την παρέα σας ένα viber/whatsup/telegram και ησυχάστε από τη χαζομάρα του ζούκεμπεργκ... ;) Ποιο από αυτά τα 3 υποστηρίζει ανταλαγή μηνυμάτων με τους φίλους σου στο facebook; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Παιδιά μια ερώτηση, γιατί στο Viper με δείχνει συνεχώς συνδεδεμενο ενώ δεν είμαι μέσα? Είτε με δεδομένα είτε με wifi το ίδιο πράγμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Από την στιγμή που έχεις το ιντερνετ ανοιχτό σε δείχνει σε σύνδεση αυτόματα. Άσχετα που δεν είσαι μέσα στο στην εφαρμογή του viber. Έτσι λειτουργεί αυτό σε αντίθεση με την εφαρμογή whatsapp και το messenger που πρέπει να είσαι μέσα στην εφαρμογή για να σε δείξει σε σύνδεση. Αν θες να είσαι εκτός σύνδεσης η κλείσε το ιντερνετ η κάνε επιβολή διακοπής δτην εφαρμογή και την ανοίγεις όποτε θες εσυ. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited February 18, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Ποιο από αυτά τα 3 υποστηρίζει ανταλαγή μηνυμάτων με τους φίλους σου στο facebook; Κανένα, αλλά από τους φίλους μου έχω τα κινητά τους. Αν δεν τα έχεις, τα ζητάς, είναι πολύ πιο εύκολο από το να παλεύεις μόνιμα με μια προβληματική εφαρμογή. Edited February 18, 2017 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Κανένα, αλλά από τους φίλους μου έχω τα κινητά τους. Αν δεν τα έχεις, τα ζητάς, είναι πολύ πιο εύκολο από το να παλεύεις μόνιμα με μια προβληματική εφαρμογή. Με το σκεπτικό αυτό τότε δεν χρειάζεσαι και το facebook κ.λ.π. Απλά ήθελα να σου πω ότι κάνουν άλλα πράγματα και δεν υπάρχει σύγκριση. Δε νομίζω κιόλας ότι όλοι οι φίλοι μας στο facebook έχουν και το κινητό μας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Με το σκεπτικό αυτό τότε δεν χρειάζεσαι και το facebook κ.λ.π. Απλά ήθελα να σου πω ότι κάνουν άλλα πράγματα και δεν υπάρχει σύγκριση. Δε νομίζω κιόλας ότι όλοι οι φίλοι μας στο facebook έχουν και το κινητό μας... Προσωπικά έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω το fb και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα, υπάρχουν πολύ καλύτεροι τρόποι επικοινωνίας άλλωστε. Τέλος πάντων, επιλογές του καθενός είναι αυτές και δεν τις κατακρίνω, απλά ανέφερα μερικές εναλλακτικές του messenger. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts